|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  147 148 [149] 150 151   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
26.1.2011 10:40:48   
Lady26
Joj Felix, tebi je zeno bas veselo...bolje da ne pricam i ova moja se sve ranije budi user posted image da ne bude i meni isto tako, da se igramo ha svane hihihihih

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3701
26.1.2011 10:43:58   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

mene ako ko zatekne do tog odba ko tvog muža u ležećem položaju...odmah nek bakije zoveuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image suze me oblise zeno!!!! ma da vidis kako on spava, ko mala beba, nista mu ne smeta, ni lana kad uleti u sobu ni telefoni...user posted image user posted image user posted image meni jednom mama dosla ranije ujutro i kaze: vrati se u krevet, odspavaj malo ,ja cu oko lane, a meni svaki zvuk smetao, stalno se trzala i vidjeh nista od mog spavanjauser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 26.1.2011 10:44:39 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3702
26.1.2011 10:49:04   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

mene ako ko zatekne do tog odba ko tvog muža u ležećem položaju...odmah nek bakije zoveuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image suze me oblise zeno!!!! ma da vidis kako on spava, ko mala beba, nista mu ne smeta, ni lana kad uleti u sobu ni telefoni...user posted image user posted image user posted image meni jednom mama dosla ranije ujutro i kaze: vrati se u krevet, odspavaj malo ,ja cu oko lane, a meni svaki zvuk smetao, stalno se trzala i vidjeh nista od mog spavanjauser posted image

eh isto tako i ja...ja sve čujem...i sve kontam moram ja ustatuser posted image user posted image user posted image
ma to kad se porodiš u glavi se formira neki čip fakat...
kako muški ne rađaju za njih nema probelma...njim ne mesta ni kanonada topova...
moja je znao čuvat djecu dok ja odem po bašti nešto uradit...ja uđem djeca haos napravila a ona sjedeći spava na ugluuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3703
26.1.2011 10:51:13   
teacher75

eh isto tako i ja...ja sve čujem...i sve kontam moram ja ustatuser posted image user posted image user posted image
ma to kad se porodiš u glavi se formira neki čip fakat...
kako muški ne rađaju za njih nema probelma...njim ne mesta ni kanonada topova...
moja je znao čuvat djecu dok ja odem po bašti nešto uradit...ja uđem djeca haos napravila a ona sjedeći spava na ugluuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ja odem na aerobik, mm treba da je cuva, kad se vratim zateknem njega da spava u svom krevetu a lana u svom kreveticu sjedeci spava iako joj jos nije vrijeme spavanja... i skoro svaki put mu zaspi, ne znam kako mu to uspjeva...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 3704
26.1.2011 10:54:12   
R&T@

IZVORNA PORUKA: tajra

Hanady, i ja sam bila pripravna...
Ako bude kao i sestra joj, ja presretna.user posted image

Samo, ostadoh ja jos u kuhinjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mogla mi je dati barem sedmicu druzenja sa odraslimuser posted image user posted image user posted image

hajd sedmica još jedna sitnica...jaka si ti žena...pregurat ćeš....
taman do 12 sve će biti kako trebauser posted image

user posted image user posted image user posted image  to je najbitnije... sve za raju...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 3705
26.1.2011 10:55:30   
veeseelaa
muškarci su slabiliji pol, nemaju oni kuveta kao mi
Mislim da bi mm umro kad bi jednu heftu deverao što i ja
Pa svako veče legnem oko 2 a ustajem u 7, on bi se razbolio

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 3706
26.1.2011 11:02:06   
Anoniman

Ti si ista mm.user posted image user posted image svaki sum cuje dok sam ja TOP nista mi nesmeta jos ako sam bas zadrjemala drmaj,igraj pored mene koliko hoces mene nesmeta.
Dok mm.sve cuje i smeta kad mu smeta kako ja disem na usta neznam na nos zbog krajnika nemam ti sta drugo rec.Davno je otisao u dnevnu spavat

Neposredna veza do poruke: 3707
26.1.2011 11:02:28   
R&T@
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Joj, onda je moj bolestanuser posted image user posted image user posted image
On tim tempom vec godinama... Ja ga nikad nisam vidjela da spava...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 3708
26.1.2011 11:04:27   
teacher75

blago tebi, moj je proveo sigurno 2 trecine zivota spavajuci, da ne radi bilo bi jos viseuser posted image user posted image user posted image kad ne radi u firmi il nesto na kompjuteru onda spava, ostadoh zeljna muzauser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 26.1.2011 11:05:57 >

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3709
26.1.2011 11:17:02   
Anoniman

blago tebi, moj je proveo sigurno 2 trecine zivota spavajuci, da ne radi bilo bi jos viseuser posted image user posted image user posted image kad ne radi u firmi il nesto na kompjuteru onda spava, ostadoh zeljna muzauser posted image
user posted image user posted image i kod mene ovako slicno ako nije na poslu jest sa anelom
djete mu neda disat sinoc sam ih morala razdvajati ko malu djecuuser posted image user posted image njih dvoje kad su skupa samo me vicu ,recimo mm.Zeno evo anel dira to i to recimu reko nezanima me kad si snjim tad ti mu sudi ja necu.
Pa anel dodje do mene nesto mrmlja pa otrce do njega
Pa mm.zove zeno nosi ga nemogu na lap.raditi od njega pa se ganjaju pa nosaju,trce sve mi sobe prljaju,prasinu dizu
Na kraju mi film pukne i razdvojim ih,anel me slusa kad je samnom samuser posted image
Kaze dok djete poraste ja cu osjediti ,pa nista od njega nemogu sta cu ti reko ja jos mi kazes nekad u sali ajmo drugo ,pa nisam lud kaze...

Neposredna veza do poruke: 3710
26.1.2011 11:35:18   
Anoniman
Tajra...ja ozbiljno razmisljam da dovedem Andreja da se zaraziuser posted image ...te vase pljuskavice su mila majka...izgleda...daj malouser posted image ...bolje da ti i Riana preboluje...suti

e sto se dzank fuda tice...ja razumijem svaku majku koja daje to svom djetetu ako nista drugo nece da jede...vjerujet miuser posted image user posted image ...a ja sam bila takva...moja mama bi u ludnici zavrsila da nije bilo hrenovkiuser posted image ...eto kud cete dalje...kad smo se preselili u njemacku a ona isla u sarajevo u posjetu...pita me sta ce mi donjeti...a ja njoj hrenovke i hljebauser posted image ...i to one upijeve...a svabe poznate po kobasicama i hrenovkama...al jok...upieve su meni bile poslasticauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3711
26.1.2011 11:48:07   
DM
Brzo na hanumu-sve je ovo OT!(pa će te ružiti nou da je ona krivauser posted image user posted image user posted image )

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3712
26.1.2011 11:49:02   
Anoniman
evo ceka se jos dosjetio da stolicu privuce stolu radnom i popne se na njegauser posted image
Samo dok sam otisla do dnevne sobe ovaj je u roku sek.se toga dosjetio
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3713
26.1.2011 11:53:36   
salmy
IZVORNA PORUKA: felix

evo ceka se jos dosjetio da stolicu privuce stolu radnom i popne se na njegauser posted image
user posted image

Anele legendouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3714
26.1.2011 11:55:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: doublemum

Brzo na hanumu-sve je ovo OT!(pa će te ružiti nou da je ona krivauser posted image user posted image user posted image )
na ovoj temi je sve otuser posted image user posted image user posted image

Anelko, pametnicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 3715
26.1.2011 12:00:08   
Mya_81 RR
A, jeste se raskokodakale user posted image user posted image user posted image user posted image

MM nije imao pljuskavice tako da je već najavio da će se privremeno odseliti kad/ako Minja dobije...jedva čekam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tajra, nadam se da će za cijela situacija biti izdržljiva user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3716
26.1.2011 12:06:11   
Anoniman
oh da bas je pametan user posted image .
Mya,nije ni mm.to bolovao ako anel dobije i on ce morat seliti iz kuceuser posted image iaonako ga istjerujem stalnouser posted image to kad bi dobio,ukopalo bi gauser posted image !!!!!!
Anel,je pametan sve sve lose stvari kako da ne nema sta mu na um nece pasti...

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 3717
26.1.2011 12:17:56   
R&T@
Zene, pljuskavice su prijelazne prije izbijanja tackica.
Tako da vi, ciji muzevi nisu bolovali, mozete imati dvoje djeca za mazenje...user posted image user posted image user posted image  nesto mi se cini da ce vam muzevi tezi pacijenti bitiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3718
26.1.2011 12:23:21   
Mya_81 RR
Stvarno? Znači, kad dodju tačkice nema više opasnosti od zaraze user posted image   A moj nije kritičan kad je bolestan, inače znam da bi bila donja u tim situacijama jer su oni stvarno ponekad plačip****user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3719
26.1.2011 12:25:06   
Mya_81 RR
Pusa velika za našeg milog nestaška user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 3720
26.1.2011 12:27:02   
Anoniman
to za muske (odrasle) moze biti pravo opasno...mislm na oljuskavice...mogu ostati impotentni...zato ja hocu andreja da zarazim tj. da preboluje...dok je jos mali

Neposredna veza do poruke: 3721
26.1.2011 12:31:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

to za muske (odrasle) moze biti pravo opasno...mislm na oljuskavice...mogu ostati impotentni...zato ja hocu andreja da zarazim tj. da preboluje...dok je jos mali
ovo prvi put cujem hm.

Odvedi onda A.kod tajre user posted image taman joj fali drusto kad je bal neka je maskenbal...
Brze ce zajedno preoboliti.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3722
26.1.2011 12:40:55   
marinčii
IZVORNA PORUKA: dadada

nisam znala,ja sam mislila da samo zaušnjaci mogu izazvat neplodnost kod muški,e sad kad pričate de mi pojasnite ja nikako skužituser posted image ,pa zar se ne cijepi protiv pljuskavice(mmr)ili su to neke druge vodene ospice,ja sam sve to pomješala

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3723
26.1.2011 12:53:41   
puma
IZVORNA PORUKA: felix

user posted image

aaaaaaaajjjjjjjjjjjjj zivote moj zivotni... ljubi teta puuuuuuno punno svoje pametno dijete... felix... ne diraj mi pametnicuuuuuuuuu, razbicu te... user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3724
26.1.2011 13:05:27   
Lady26
Dusaaaaaaaaaa medena....Anel je meni legenda
Lana hB ni ne pokusava, trebam li se brinuti li biti sretna ?!
OT Pumaaaa imal info? Jesam te zadeverala? Pusa djecici

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu puma)
Neposredna veza do poruke: 3725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  147 148 [149] 150 151   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  147 148 [149] 150 151   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *