|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  145 146 [147] 148 149   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
25.1.2011 22:54:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

Idemo svi uciniti jos jedno dobro djelo ... pozivom na broj: 092-880-821 ili slanjem sms poruke na broj: 063-888-50 donirajte 1 KM za nabavku specijaliziranog vozila namjenjenog za Osnovnu skolu za djecu s posebnim potrebama Mostar..Hvala u ime nase djecice ♥

stavi ovo na temu humanitarnostuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 3651
25.1.2011 22:55:39   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

Je li vasa djeca stvarno vec znaju pjesmice ili vi mene zezateuser posted image user posted image ...ovaj moj jos nije maknuo od mama, tata & co...ja se fakat pocinjem brinut citajuci vas...nema mene na ovoj temi viseuser posted image user posted image user posted image ...odoh na bebe od 0-1user posted image

Moja R. super prica, cijele recenice, ali ona ima sestru mentorauser posted image user posted image user posted image
I zna cijelu pjesmicu Ringerajauser posted image

Zato starija do drugog rodjendana znala samo desetak rijeciuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3652
25.1.2011 22:58:20   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: noa

Idemo svi uciniti jos jedno dobro djelo ... pozivom na broj: 092-880-821 ili slanjem sms poruke na broj: 063-888-50 donirajte 1 KM za nabavku specijaliziranog vozila namjenjenog za Osnovnu skolu za djecu s posebnim potrebama Mostar..Hvala u ime nase djecice ♥

stavi ovo na temu humanitarnostuser posted image

da stavi temu na pdf humanitarnostuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3653
25.1.2011 23:01:58   
Anoniman

bona  sta  se brines...i  moj  A.   na  bebećem  spreha  ..niko ga  ne  kontauser posted image ... osim  mene  i  to  nekoliko  stvsri....sve  je obozava  pokoya ..a  patu  zove  papkouser posted image ..ostalo  je  mama,  tata,  va-vau, muuu,  bi-bi...bapa-lopta....I  uperen  prst i  vriska  u  ono  sto  hoceuser posted image ..ne  brini  se...bitno  je  da  se  odaziva  kad  ga  zoves..da  reagira  na svoje  ime  in da  uspostavljua  kontak  ocima,  te de  se  vec  nekako  glasauser posted image ..a  ostalom ce  doci...
a ovo radi samo kad mu se da...inace nas drzi na ignore i gleda tvuser posted image

haj...sad mi je malo lakse...user posted image user posted image user posted image ...ja jadna nemam pojmauser posted image user posted image ...danas zena starija me pita...jel prica...reko, ne...kaze ona i boljeuser posted image ja reko ma prica mam...tata i to...kaze ona...e to je bitnouser posted image user posted image user posted image ...valjda nije znala sta da mi kaze...pa ko ono kad dijete jos nema zuba...bolje...bice cvrsciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 3654
25.1.2011 23:02:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Je li vasa djeca stvarno vec znaju pjesmice ili vi mene zezateuser posted image user posted image ...ovaj moj jos nije maknuo od mama, tata & co...ja se fakat pocinjem brinut citajuci vas...nema mene na ovoj temi viseuser posted image user posted image user posted image ...odoh na bebe od 0-1user posted image

Moja R. super prica, cijele recenice, ali ona ima sestru mentorauser posted image user posted image user posted image
I zna cijelu pjesmicu Ringerajauser posted image

Zato starija do drugog rodjendana znala samo desetak rijeciuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma samo ih treba pustiti da oni sami skontaju kad ce sta uraditi,mislim da svako forsiranje ima kontraefektuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 3655
25.1.2011 23:02:45   
Anoniman
odoh vam sad ajati

...ivancice, zovem sutrauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3656
25.1.2011 23:15:03   
iv@ncica
user posted image user posted image ......ajaj  ti  i  snivaj...a  kad  nam  progovore jadne  mi  user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3657
25.1.2011 23:22:16   
iv@ncica
zenske  stavila sam user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 3658
26.1.2011 0:20:14   
bebac2
IZVORNA PORUKA: Lady26

Kad ste spomenule pahuljice koje jedu vase bebice, citala sam temu al nista nisam nasla...mogu li one jesti muesli ili sta vec
Kupila sam joj babylove proso, babylove 3 vrste zitarica (ono u prahu i pravi se sa mlijekom), ali me zanima sta jos smije, ima skoro 14mjeseci (mada ne pratim puno tablice, probala sve i svasta)

moj bebac  odavno jede muesli, ali ja zitarice kratko prokuham da omeksaju i onda umiksam sa vocem, ponekad dodam malo jogurta ili mlijeka. babylove proso smo kupili ali nam stoji neiskoristen jer je  fakat neukusan, ni slatko ni slano

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3659
26.1.2011 8:34:06   
Anoniman
BITNO

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/01/25/0181006.html?pos=n0

(odgovor članu bebac2)
  Neposredna veza do poruke: 3660
26.1.2011 9:16:52   
Lady26
IZVORNA PORUKA: bebac2

Kad ste spomenule pahuljice koje jedu vase bebice, citala sam temu al nista nisam nasla...mogu li one jesti muesli ili sta vec
Kupila sam joj babylove proso, babylove 3 vrste zitarica (ono u prahu i pravi se sa mlijekom), ali me zanima sta jos smije, ima skoro 14mjeseci (mada ne pratim puno tablice, probala sve i svasta)

moj bebac  odavno jede muesli, ali ja zitarice kratko prokuham da omeksaju i onda umiksam sa vocem, ponekad dodam malo jogurta ili mlijeka. babylove proso smo kupili ali nam stoji neiskoristen jer je  fakat neukusan, ni slatko ni slano

Ja k'o svabo trajlalalala, koje muesli, mislim na pakovanje, marku i sl., ja bih isto Lani kupila ali ne znam koje, od milion ponudjenih ne znam koje smije a koje ne...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 3661
26.1.2011 9:26:44   
teacher75

Ja k'o svabo trajlalalala, koje muesli, mislim na pakovanje, marku i sl., ja bih isto Lani kupila ali ne znam koje, od milion ponudjenih ne znam koje smije a koje ne...

i mene ovo zanima!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3662
26.1.2011 9:35:25   
Lady26
Moja curica se jutros probudila 6,45 user posted image user posted image user posted image user posted image cila i vesela, raspolozena, a ja....nisam mogla ustati do 7,20 (blago meni za vikend user posted image user posted image )...dobila sam prstic u oko user posted image user posted image user posted image , htjela je da me pomazi, provukla rucicu kroz resetke i.....user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3663
26.1.2011 9:36:03   
salmy
Ja uzmem u Mercatoru providna kesa bez cesera (odjel dijabeticari) sa 5 vrsta zitarica,skuham 5 minuta i pomjesam sa vocemuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3664
26.1.2011 9:38:10   
salmy

Moja curica se jutros probudila 6,45 user posted image user posted image user posted image user posted image cila i vesela, raspolozena, a ja....nisam mogla ustati do 7,20 (blago meni za vikend user posted image user posted image )...dobila sam prstic u oko user posted image user posted image user posted image , htjela je da me pomazi, provukla rucicu kroz resetke i.....user posted image

moj je user posted image opet budiouser posted image user posted image user posted image ja vise neznam sta da radimuser posted image vristi okrece se uvija se ubi sve oko sebe! 

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3665
26.1.2011 9:40:54   
teacher75

IZVORNA PORUKA: salmy

Ja uzmem u Mercatoru providna kesa bez cesera (odjel dijabeticari) sa 5 vrsta zitarica,skuham 5 minuta i pomjesam sa vocemuser posted image

jel kuhas na mlijeku? mene moja probudila oko pola 8, jedva gledam...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 3666
26.1.2011 9:41:03   
R&T@

BITNO

Procitah...

Ja izbjegavam kupovinu tih proizvoda, ali nazalost nisam dosljedna. Navrati me onaj moj "coek"...

Mladja jos nije jela ni salamu ni hrenovke, ali starija jeste, nazalost. user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3667
26.1.2011 9:44:29   
Lady26
Salmy da nisu zubici?! Ili da nije sta ruzno sanjao?
Nekad se Lani znalo desiti da se probudi placuci, ali zbog ruznih snova, tj ako se puno smijala u toku dana ili plakala, sve prozivljava na spavanju...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3668
26.1.2011 9:45:32   
Lady26

BITNO

Meni kazu da Lani dajem virslice i salamu za dorucak al ja nisam za to...mislim ja ih jedem ali ne zelim ih njoj davati, bar ne jos...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3669
26.1.2011 9:48:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

i mene ovo zanima!
ma mislim da moze bilo koje...samo mozda izbjegavati s orasastim plodovima...imaju obicni...samo zob, s vocem suhim ili cokoladom..one vec sve to smiju..pogledajte police za dijabeticare...ili u dm-u...mada citam tekst jucer, koliko je zapravo pogresno to djetalno hranjenje...po najnovijim studijama djeci vec od 4 mjeseca treba uvoditi cvrstu hranu...dakle sve ono sto se do nedavno mislilo pada u vodu

ja sam uzimala od nestle cornflakes s medom...jako su ukusne...mada A. ni to nece...on je na onim rizinim pahuljiama s okusom cokolade...to voli

Neposredna veza do poruke: 3670
26.1.2011 9:49:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

BITNO

Procitah...

Ja izbjegavam kupovinu tih proizvoda, ali nazalost nisam dosljedna. Navrati me onaj moj "coek"...

Mladja jos nije jela ni salamu ni hrenovke, ali starija jeste, nazalost. user posted image
ma nista joj nece biti od malih kolicina...treba samo izbjegavati da to bude sastavni dio jelovnika...ko u vrticima...i naravno gledati da nije najjeftinije

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 3671
26.1.2011 9:50:33   
salmy
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: salmy

jel kuhas na mlijeku? mene moja probudila oko pola 8, jedva gledam...
 na vodi! nisam probala na mlijeku,sasvim malo vode i one upiju bas fino nabubre

Neposredna veza do poruke: 3672
26.1.2011 9:53:34   
salmy

Salmy da nisu zubici?! Ili da nije sta ruzno sanjao?
Nekad se Lani znalo desiti da se probudi placuci, ali zbog ruznih snova, tj ako se puno smijala u toku dana ili plakala, sve prozivljava na spavanju...

A neznam viseuser posted image i zubici svi u isto vrijeme iduuser posted image   pa onda ruzne snove sanja svaku nocuser posted image user posted image user posted image user posted image  Najgore je sto je nemiran,prebacim ga kod nas i on udara gura se izvija se...Boze sacuvaj.Ali ujutru kad dobije mlijeko spava ko tica,evo do ovih doba! Ma vise mi nista nije jasno

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3673
26.1.2011 9:56:32   
Lady26
A joj...ne znam bas...nisam pametna, najgore sto ne znaju ni reci sta ih muci pa covjek ne zna kako da im pomogne...sve je nagadjanje, mozda je ovo ili je mozda ono...
Mi hvala Bogu spavamo mirno vec 3 noci, ne budi se da me trazi...user posted image lijepo paja

< Poruku je uredio Lady26 -- 26.1.2011 9:57:26 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 3674
26.1.2011 9:56:59   
teacher75

BITNO

Meni kazu da Lani dajem virslice i salamu za dorucak al ja nisam za to...mislim ja ih jedem ali ne zelim ih njoj davati, bar ne jos...

ja joj ne bih to nikako davala, ja i sama rijetko jedem virsle a salamu nikada, samo volim dimljena pileca ili pureca prsa, najcesce na pizzi. mama mi je pricala kako je prije rata isla u posjetu nekoj fabrici i gledala kako se prave pastete i virsle i kad mi je to opisala zgadila mi je i jedno i drugo- sve ono najgore, iznutrice,crijeva, itd.. strpaju u to...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  145 146 [147] 148 149   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  145 146 [147] 148 149   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *