Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Teacherko,ja mislila da nije o.k neznam previse pije nekad uzme flasu neispusta iz ruku nosa i ko pjanac malo-malo pa se zaljeva Reko jel o.k a vidim da je. Jel vi prokuhavate i sad vodu djeci ja A.preko zime nedajem vodu obicnu nikako da pije reko od vode nista od caja i soka bar nesto. Ja dok sam davala ljeti prokuhavala sam a sada,ovo ljeto neznam.
Pa znas sta, ne zna ni ona bas ono pravo ali joj se svidja, i ja naspem malo i uzima po gutljaj, nekad uzme malo vise pa se zakaslje, i kad to prodje samo nastavi hihihihi...jer ne zna fino uzeti gutljaj, nego "srkne" (kako cu drugacije reci ) i ako uzme vise ode direkt u grlo....
Joj teacher bas zeznuto... Ljetos nam je to bio spas, na onim vrucinama...vidjela sam dosta sto nece ni slucajno tecnosti a napolju +35...hB pa voli...nek pije koliko god, ne moze skoditi, pogotovo kad je bila bolesna
ja se ljetos nisam brinula jer sam dojila, al mi je najgore bilo nedavno kad je imala upalu grla, nista nije htjela ni da jede ni da pije, a temperatura jedva je pojela malo supice.... kad pomislim na ljeto sto slijedi, muka mi je
probala je onaj cokolino sa pahuljicama, napravim joj gusto da moze jesti kasikom, al to mi je sve rjesenje za jedan obrok, ne mogu joj po citav dan praviti pahuljice, puru ili griz kako bi unosila mlijeko u organizam, mora jesti i voce i slano, onda bi je ovo zasitilo pa ne bi htjela nista drugo...
lady, koju dajes vodu ja dajem nasu celvik flasiranu nasa sa cesme se nepije.Ovu sto svekar dodnosi od svake iz neki suma izvora nevjerujem bas . I ja A.dajem hiip caj nece djete nikoje drugo samo hiip.Ni kamilicu,ni mentu ma nista drugo nece i nece ..... A nerece za mlijeko prokuhavasli to
Teacherko,ja mislila da nije o.k neznam previse pije nekad uzme flasu neispusta iz ruku nosa i ko pjanac malo-malo pa se zaljeva Reko jel o.k a vidim da je. Jel vi prokuhavate i sad vodu djeci ja A.preko zime nedajem vodu obicnu nikako da pije reko od vode nista od caja i soka bar nesto. Ja dok sam davala ljeti prokuhavala sam a sada,ovo ljeto neznam.
ja ne prokuhavam, ionako ce morati piti ovu vodu nekada, nek navikava, sta cu
Kad ste spomenule pahuljice koje jedu vase bebice, citala sam temu al nista nisam nasla...mogu li one jesti muesli ili sta vec Kupila sam joj babylove proso, babylove 3 vrste zitarica (ono u prahu i pravi se sa mlijekom), ali me zanima sta jos smije, ima skoro 14mjeseci (mada ne pratim puno tablice, probala sve i svasta)
ma kad popoije 50ml bilo čega ja zadovoljna,al eto mene tješi što još doji pa nće mi valjda dehidrirati,teacher jesi joj probala praviti kakve pahuljice s mlijekom možda bi tako htjela
probala je onaj cokolino sa pahuljicama, napravim joj gusto da moze jesti kasikom, al to mi je sve rjesenje za jedan obrok, ne mogu joj po citav dan praviti pahuljice, puru ili griz kako bi unosila mlijeko u organizam, mora jesti i voce i slano, onda bi je ovo zasitilo pa ne bi htjela nista drugo...
kod mene od prijatlj.mali prestao piti mlijeko posle 1god.nije vise nikad htjeo danas ima 2,5 god ziv zdrav veseo,samo je maji Visine kao moj anel rekao bi da ima 1,5godinu. Ona nije puno brinula za mlijeko davala je cokolino rijetkos kad da upali da popije casu mlijeka. Meni je gore nekako za tecnost vodu,.zasto nece ocel ljeti cudo se joj netrazi kad su one vrucine anel ljeti jede slabije al pije dosta tecnosti. Ocel ostalu hranu sto skuhas da jede?
lady, anel ne voli pahuljice cak nece da jede ono cokolino sa 12mjes.jer ima u njemu pahuljica ne voli. Mislim da bi mogla dati ako hoce . Teacherko, ja prokuham (i ja dajem megle3,2%) al samo malo min.i ubacim keksa .
lady, koju dajes vodu ja dajem nasu celvik flasiranu nasa sa cesme se nepije. A nerece za mlijeko prokuhavasli to
Vodu sa cesme, dok je pila bebimil kupovala sam Janu od 5l ali za caj i sl samo sa cesme, a mlijeko kuham samo za hapu, ne za dorucak (za cokolino, zitarice i sl)
ma kad popoije 50ml bilo čega ja zadovoljna,al eto mene tješi što još doji pa nće mi valjda dehidrirati,teacher jesi joj probala praviti kakve pahuljice s mlijekom možda bi tako htjela
kod mene od prijatlj.mali prestao piti mlijeko posle 1god.nije vise nikad htjeo danas ima 2,5 god ziv zdrav veseo,samo je maji Visine kao moj anel rekao bi da ima 1,5godinu. Ona nije puno brinula za mlijeko davala je cokolino rijetkos kad da upali da popije casu mlijeka. Meni je gore nekako za tecnost vodu,.zasto nece ocel ljeti cudo se joj netrazi kad su one vrucine anel ljeti jede slabije al pije dosta tecnosti. Ocel ostalu hranu sto skuhas da jede?
inace jede sve skoro osim tih mlijecnih proizvoda mada joj uglanom moram blendati kako bi vise pojela. a ova moja ne moze biti nikako niska, ja 182cm a mm 189 a ona je vec sada visoka oko 84cm
e i ja tako, mlijeko se kuha kad pravim griz ili puru a kad pravim cokolino onda samo ugrijem
Zene, meni je toliko drago da je Lana pocela da zvace, dodje mi da joj "uvalim" u ruku batak da pojede ...luda sam, ja bih sad sve odjednom...al stanem na loptu i kazem sama sebi, halo blesoooooooooo ohladi
Zene, meni je toliko drago da je Lana pocela zvace, dodje mi da joj "uvalim" u ruku batak da pojede ...luda sam, ja bih sad sve odjednom...al stanem na loptu i kazem sama sebi, halo blesoooooooooo ohladi
ma i ova mojaa zvace iako je tek poceo da raste 1. zub, al izvace ono sto voli: pizzu, hljeb, kiflu, keks, cokoladu, nekada malo pite, cevape , mandarine, bananu, malo jabuke a povrce s mesom mora biti fino izblendano inace pljuje iste sekunde. kada izblendam pojede oko 200ml. voce ne moram blendatiu ali nekad izblendam da vise pojede
lady Ja kad ocu da se A.najede ko cojk ja blendam naravno to bude rucku svaki dan a ne onak jeo bi satima i oladilo bi do njega. Nesmeta mu ni kad ima veci stvari recimo meso pilece kad mi veceramo batak sto rece lady odkinem i dam i zvace i pojede tako sve ostalo.
Ma i Lana je puno vise jela kad je htjela blendano al sad joj se gadi , sad pojede samo pola npr. od prijasnje porcije ali pojede uz to krisku hljeba - sredinu naravno - pa se ne brinem, meso joj smiksam (jer ga jos nece zvakati u rucku) ali povrce samo malo viljuskom iznjecim.
pojede 2 cevapa ko od sale i hoce jos naravno, ne dam joj jer nije zdravo
ej jesi neka ja dajem dokle guza moze-.Pusti ju neka ocefi pa nejedu se cevapi svaki dan Mi smo neki dan jeli,anelu u tanjiric nacopala i vilic u ruke i jeo je dokle je mogao . Jedino pizzu ne voli he he he .....
A smijesna mi je kad hoce narancu ili klementinu, uzme iz zdjele nosi meni ili mm i kaze : go go nam nam (sve okruglo nam je go go iliti lopta)
A kad ujutro hoce da je izvadim iz kreveta (a ja necu, rano mi ), vuce mi deku i ja ustanem i priblizim joj se a ona me pomazi po licu i kaze gaaaa gaaaaaa - lopov!
pojede 2 cevapa ko od sale i hoce jos naravno, ne dam joj jer nije zdravo
ej jesi neka ja dajem dokle guza moze-.Pusti ju neka ocefi pa nejedu se cevapi svaki dan Mi smo neki dan jeli,anelu u tanjiric nacopala i vilic u ruke i jeo je dokle je mogao . Jedino pizzu ne voli he he he .....
ova moja voli pizzu pravo, pojede citav onaj trokutic dijete na mamu, ja bih je mogla jesti svaki dan a i mm je pravo voli
ma da vam pravo kazem neznam sta je veca muka ili pak nije Ovaj Hb.oce jest i jede ali al nece da sjedi mirno ili Moram upaliti tv nesto da ga zanima ili mu moram u hranilicu nasut vode,ili dat nesto deseto da drzi u rukama dok jede...... Kaze mm.polako s hranjenjem gdje zuris cekaj reko suti dok se zaigro i miruje da on oce da jede ko cojk ja bi cefila i po 2.sata snjim !!!!
ma da vam pravo kazem neznam sta je veca muka ili pak nije Ovaj Hb.oce jest i jede ali al nece da sjedi mirno ili Moram upaliti tv nesto da ga zanima ili mu moram u hranilicu nasut vode,ili dat nesto deseto da drzi u rukama dok jede...... Kaze mm.polako s hranjenjem gdje zuris cekaj reko suti dok se zaigro i miruje da on oce da jede ko cojk ja bi cefila i po 2.sata snjim !!!!
i kod nas je isto ovako, tv upaljen, i sve slikovnice pregleda a ako to ne pali onda prebire i razbaca moju sminku, a ja samo ko u pekaru uvaljujem kasiku, i sve tako pojede