Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
tajra znas kako je meni mama rekla kad je Noa pocela jesti GH.. znas sine postoji obrok koji je djeci prijeko potreban a zove se DORUCAK to je nesto sto si ti jela sve dok sam te ja mogla natjerati al ja sam dobra majka znam kad mi đetic treba jesti
mora da i ti doruckujes kafu i cigaru
Ja ne smijem napisati sta sam ja danas pojela, gora sam od Andreja...
A niti kahvenisem niti "cigarisem"
pa sta se onda pitas ti spadas u one sto se pitaju...hmmm...kada sam ja zadnji put jela...bila sam i u toj fazi jedem..ja jedem...samo troduplo vise pusim
IZVORNA PORUKA: dadada eh da vidite kako moja mama "cuva" svog unuka ...ne smijem ni pomisliti sta se desavala dok nas nije bilo...priznala mi je da joj se srksio sa stepenica
Odmah se sjetim one situacije, daaaaaavno je bilo, kad joj je pao s kreveta...čini mi se da ti je rekla da je išla samo staviti vodu za kafu ili tako nešto...
A jeste se raspisal eovdje...pravo mi neobično da je tema ovako aktivna
ej, sorry sto upadam, ali sad se jsetih, kako vidjeh jednu anketu Da li vase bebe od godinu i po do 2 godine piju one AD kapi (ili D3, vise se ni ne sjecam).... mi smo prestali sa godinu, jer je bilo ljeto....i ja skroz zaboravila na to...evo prodje i zima, a mozda smo morali piti (I na anketi pitaju za multivitamisnke tablete....nama to nije dr. nikada preporucio?! )
ej, sorry sto upadam, ali sad se jsetih, kako vidjeh jednu anketu Da li vase bebe od godinu i po do 2 godine piju one AD kapi (ili D3, vise se ni ne sjecam).... mi smo prestali sa godinu, jer je bilo ljeto....i ja skroz zaboravila na to...evo prodje i zima, a mozda smo morali piti (I na anketi pitaju za multivitamisnke tablete....nama to nije dr. nikada preporucio?! )
ja davala do godinu dana i poslije mi nitko nije spominjao a vidim na RR zene daju i preko 2 godine
ni mene nije ni dr. pitala.... prije godine, je na svakoj kontorli pitala treba li mi recept i pijemo li kapi.... Onda rekla pred ljeto da ne trebamo vise... A kasnije me nije ni pitala, a bili smo na vakcinama u septembru i nekad u novembru, cini mi se Tako da sam ja potpuno zaboravila na to
ni mene nije ni dr. pitala.... prije godine, je na svakoj kontorli pitala treba li mi recept i pijemo li kapi.... Onda rekla pred ljeto da ne trebamo vise... A kasnije me nije ni pitala, a bili smo na vakcinama u septembru i nekad u novembru, cini mi se Tako da sam ja potpuno zaboravila na to
cuj do skole A pa moram pitati dr..... Na ovoj temi, kazu da se vecina dr. slaze da ne treba poslije godine.... Elem za svako sra** 100 razlicitih doktorskih savjeta A sta je sa ovim multivitaminskim dodacima??? Je li Lana to pije?
cuj do skole A pa moram pitati dr..... Na ovoj temi, kazu da se vecina dr. slaze da ne treba poslije godine.... Elem za svako sra** 100 razlicitih doktorskih savjeta A sta je sa ovim multivitaminskim dodacima??? Je li Lana to pije?
ja sam joj nedavno kupila omega 3 sirup i jedino to pije,al dajem joj jos kapi mada cesto zaboravim, ne svaki dan. a meni je stvarno rekla da trebam davati sve do skole
Ja sam pila te kapi, u stvari one malene kapsulice, loptice, ne znam kako se zovu (ne pada mi na pamet), mislim da je riblje ulje unutra bilo, do skole sigurno. Pa kontam valjda i njoj treba. A od rodjaka mala, 6 joj je godina, odavno pije riblje ulje, umjesto tih kapi. Sigurno je bolje i zdravije, i ne buni se nikako!
Asja jos uvijek pije D3. Nisam nista pitala doktoricu, a ni ona mene, nego sam samo trazila recept za kapi nekad u septembru i ona mi uredno dala.
Ja sam pila te kapi, u stvari one malene kapsulice, loptice, ne znam kako se zovu (ne pada mi na pamet), mislim da je riblje ulje unutra bilo, do skole sigurno. Pa kontam valjda i njoj treba. A od rodjaka mala, 6 joj je godina, odavno pije riblje ulje, umjesto tih kapi. Sigurno je bolje i zdravije, i ne buni se nikako!
moja mama je predlozila da lani dajem riblje ulje ili te perlice sto smo mi uzimali i kada je otisla u apoteku predlozili su joj ovaj sirup omega 3, tako da joj dajem i sirup i kapi s tim da kapi nekad zaboravim
ja davala do godinu dana i poslije mi nitko nije spominjao a vidim na RR zene daju i preko 2 godine
dajem ja uz savjet ped.davat do mjeseca maja pa prekinuti preko ljeta pa vidjecemo sta ce nam ljeti reci ocemol sledece zime nastavljati
Mi poranili oko 8. nisam se naspavala budio se vani zima brrr.
pozz i od nas,vidim jutros većinom svi poranili i Matej se probudio prije 7h i prenjela ga u kuću i zaspo tako do 8 h,al ja nisam više mogla oka sklopiti sad sam nikakva, ja ne dajem Mateju kapi D3 jer nam je pedijatar reko da ne treba posle godine ,kaže on ne preporučuje a sad kao za ostale ne zna,