|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  139 140 [141] 142 143   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
24.1.2011 20:46:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla

IZVORNA PORUKA: noa

anidla spremna si za drugog bebacauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imas prednost user posted image ti si vratila svoje kile, a ja dok ne vratim svoje nema sanse, zato ja sporo skidam kile user posted image

evo skinula sam 19 za 14 mjeseci :) imam jos 11 user posted image njih cu razvuci na naredne 2 godine user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubimo mi vas bebele i kad cete nam dociuser posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 3501
24.1.2011 20:51:09   
anidla
srijedom je delegiranje, pa cekam srijedu da vidim u kojem pravcu ce mm da krene na utakmicu, cim bude delegiranje u toplijim krajevima, eto nas...dolazi Noa kod Noe i anidla kod noe user posted image

i bjezi tamo, cim te vidim na forumu odmah odem OT na svakoj temi user posted image bezobraznice user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3502
24.1.2011 21:06:27   
Anoniman
noa...restrikcije su kod nas vec uvelikouser posted image user posted image ...nema teorije...ej...hajte svaka od vas da proba nahraniti Andreja...ja dajem 100 KM onoj kod koje pojede rucak a da nije krompir ili jajeuser posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 3503
24.1.2011 21:07:46   
anidla
IZVORNA PORUKA: dadada

noa...restrikcije su kod nas vec uvelikouser posted image user posted image ...nema teorije...ej...hajte svaka od vas da proba nahraniti Andreja...ja dajem 100 KM onoj kod koje pojede rucak a da nije krompir ili jajeuser posted image user posted image

mogu ja? user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3504
24.1.2011 21:08:35   
N_N

Dovedi ga kod BeDe user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3505
24.1.2011 21:09:27   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidi anidle dokusurio je ZG pa da pokrije minus hranila bi tuđu đecuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 3506
24.1.2011 21:10:05   
N_N
B jede sve! A pite tako voli.... sve pite. I kad vidi pitu prvo joj otpjeva: "pito, pito, pitooooooooo" onda ručicama tašuna i navali na pitu user posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 3507
24.1.2011 21:10:11   
Anoniman
bujrumuser posted image user posted image ...icemo "pokucama"...na rucakuser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 3508
24.1.2011 21:11:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

B jede sve! A pite tako voli.... sve pite. I kad vidi pitu prvo joj otpjeva: "pito, pito, pitooooooooo" onda ručicama tašuna i navali na pitu user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 3509
24.1.2011 21:11:57   
anidla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidi anidle dokusurio je ZG pa da pokrije minus hranila bi tuđu đecuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moras ti sve izlajati? user posted image

ma dadada pusti nou,ja to radi drugarstva radim, a pare eto kad vec nudis user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3510
24.1.2011 21:12:32   
N_N

bujrumuser posted image user posted image ...icemo "pokucama"...na rucakuser posted image

user posted image  zdogovoreno! dadada, ali je to baš nezgodno. Ja stvarno nisam čula da ovako dijete neće baš ništa user posted image  Joj nije ti lako. B dok je bio bolestan baš je slabo jeo....... meni teškooooo palo pravo. I smršao je za 5 dana 500 g user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3511
24.1.2011 21:17:40   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image joj baš me nasmija

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 3512
24.1.2011 21:18:57   
N_N
dadada, ne prisjedam ti na muku majke mi ali ovo vam moram napisati user posted image  Kad se zaova udavala, prije 1 mj., B je u restoranu pojeo moje predjelo - 2 uštipka, kašiku kajmaka, 2 šnite paradajiza, 2 lista sira. Onda, supu - komplet, ostale 2,3 kašike vode user posted image . Odmah iza toga 2 reda sirnice (od cca 10 cm), 2 reda bureka i jedan palačinak user posted image user posted image  Lijepo me bilo sremota user posted image  I to da ga nisam zaustavila imam osjećaj da bi nastavio još user posted image  Ako nastavi ovim tempom, vrlo brzo ćemo morati tražiti dodatne poslove user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3513
24.1.2011 21:20:40   
Anoniman

dadada, ne prisjedam ti na muku majke mi ali ovo vam moram napisati user posted image  Kad se zaova udavala, prije 1 mj., B je u restoranu pojeo moje predjelo - 2 uštipka, kašiku kajmaka, 2 šnite paradajiza, 2 lista sira. Onda, supu - komplet, ostale 2,3 kašike vode user posted image . Odmah iza toga 2 reda sirnice (od cca 10 cm), 2 reda bureka i jedan palačinak user posted image user posted image  Lijepo me bilo sremota user posted image  I to da ga nisam zaustavila imam osjećaj da bi nastavio još user posted image  Ako nastavi ovim tempom, vrlo brzo ćemo morati tražiti dodatne poslove user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image blago tebi mi ovo razgodimo na 3 dana

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 3514
24.1.2011 21:34:30   
Anoniman

moras ti sve izlajati? user posted image

ma dadada pusti nou,ja to radi drugarstva radim, a pare eto kad vec nudis user posted image

ma znaaaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

salu na stranu...ja ovo ozbiljno mislimuser posted image user posted image user posted image

a N_N...moj Andrej bi to pojeo...sto noa rece...za 3 dana...ako ne i 5user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 3515
24.1.2011 21:40:35   
R&T@
Vidi, vidi sto su se "OT hanumice" sastale...
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image za sve...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3516
24.1.2011 21:42:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

pridruzi seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo je chat tema i nema OTuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sinoc smo pricale o kakiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 3517
24.1.2011 21:47:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

oooooooouser posted image user posted image user posted image

jeste jos pjegaviuser posted image ...znam da ti nije do zahebancije...al rekoh...treba se smijati...sve lakse padne na zeludacuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 3518
24.1.2011 21:48:47   
leona81

moja ne jede ni krompir ni jaje samo hipp gotove kasice i to trecinu? ne jede skoro nista

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3519
24.1.2011 21:51:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: leona81

moja ne jede ni krompir ni jaje samo hipp gotove kasice i to trecinu? ne jede skoro nista

dobrodosla u klubuser posted image

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 3520
24.1.2011 21:51:29   
Anoniman

welcom to clubuser posted image
da te ja utjesim...ko sto mene...sve je to fazaaaaauser posted image

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 3521
24.1.2011 21:53:09   
Anoniman

dobrodosla u klubuser posted image

brza si za 10 sec

eh da vidite kako moja mama "cuva" svog unuka ...ne smijem ni pomisliti sta se desavala dok nas nije bilo...priznala mi je da joj se srksio sa stepenica

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3522
24.1.2011 21:54:52   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image slika je za 10user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3523
24.1.2011 21:58:52   
Anoniman
malo...malo...Andrej u snijegu...jos sanke imaju ono kino...naslonuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3524
24.1.2011 22:06:05   
Anoniman

malo...malo...Andrej u snijegu...jos sanke imaju ono kino...naslonuser posted image

joj da mi je malo ovo moje cedo na sankanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  139 140 [141] 142 143   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  139 140 [141] 142 143   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *