|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  138 139 [140] 141 142   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
24.1.2011 18:22:33   
Anoniman
abcuser posted image ...nekad ga je volio...al je nekad svasta nesto voliouser posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 3476
24.1.2011 18:33:39   
koka i po
a da probas malo corbali jela dadada..
moj Sejo nije ljubitelj pecenog i przenog ali zato je corbak no1

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3477
24.1.2011 18:44:10   
Anoniman
meni nikola vec 2 dana samo cokolino pojede ujutro i navecer,nista vise, al ovo je sigurno samo neka njegova faza jer on bi da mu dam jeo slatkise i smoki al sam mu sklonila sve,a opet ne pojede mi drugo nista,poludit cu, sta god stavi u usta pljune i smije se.. isto kao da je skužio pljuvanje pa mu to sad zanimljivo,al kako ne osjeca gladuser posted image ako sutra ne bude jeo ne znam sta cu..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3478
24.1.2011 18:47:13   
marinčii
IZVORNA PORUKA: bebacha

dada jestel probalo Abc namaz.ja neznam djete ko je ga nevoli,mi smo u krizan s njim svasta zamaskiraliuser posted image
mi ga ne volimouser posted image user posted image al opet mi smo posebni ,Matej voli većinom svo povrće i čorbe a sir kifle ,uštipke kruh ,pomfrit neće ni da okusi..juhicu obožava dadada baš mi je žao da se mučite neznam šta da ti kažem i mi smo imali fazu koja je trajala skoro 3 mjeseca kad je jeo samo voće(to je bilo na početku dohrane od njegovog 6 do 9 mjeseca)al sad je super hvala Bogu..
čak je počeo i piti više ,do prije tjedan dana doslovno po cijeli dan ni 10 ml ne bi popio a danas popio 100ml čaja i to iz bočice,svi se počinju odvikavati od nje a on tek počeo da je koristiuser posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 3479
24.1.2011 18:50:32   
koka i po
hakova me Sejo user posted image ..
marijanna moj Sejo ima takve nastupe kad ga cuvaju nana i dido tj.jedem ono sto hocu i kad hocu..
kod mene je druga situacija ....kod mene se jede sve i onda kad je vrijeme obroku.....
bilo je i tih nejelickih faza...al one brzo prodju...ne briniuser posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3480
24.1.2011 18:52:01   
Mya_81 RR
Ni mi ne volimo abc namaz...ni bilo kakav sir user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 3481
24.1.2011 18:54:42   
koka i po
moj je kajmacar pravi i vjeruje samo u mladi sir i kajmak user posted image ..
drugi sirevi osim suhih ne dolaze u obzir

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3482
24.1.2011 18:57:14   
Hanady RR
dadada jedina ideja koja meni pada na pamet je daj mi to dijete jedna vikend...sa pvim mojim curama i kamenje bi one jeouser posted image
ovo sam fakat ozbiljna, kako njopa u društvu djece jel birka il sve pojede u želji da što prije završiuser posted image

al fakat kontam možda bi se u društvu jdec drugačije ponašao...možda da izgurate do proljeća pa da ga daš poludenvno u vrtićuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 3483
24.1.2011 19:42:44   
Anoniman
zene drage...ja da on hoce corbu, supu ili vec ...ma skakala bih od srece...nista...njente...nada...jedan od razloga zasto ga je moja mama uzela s sobom gore preko ferija, osim da dijete bude na cistom zraku i da ja ucim, jeste...sto je ona bila ubjedjena da ja nesto pogresno radim u vezi njegove ishrane...zena me nakon 2 dana nazvala placuci...i sama kaze...citiramuser posted image ""ovo nije normalno"..nema te metoda da njega "prisili" da jede nesto drugo...Hanady...dodje njemu njegov rodjak...mali je 6 mjeseci mladji...pojede od supe, glavnog jela...do salate...znaci...ne kuham loseuser posted image ...a nije ni do drustva..za to vrijeme...moj Andrej trci oko stola i kenka...nema pomoci...fakat, nema...probala sam ja i sa primoranim sjedenjem za stolom dok mi svi jedemo...medjutim...nama svima prisjedne rucak...ja cu ga majkemi psihologu odvesti

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 3484
24.1.2011 19:47:02   
Hanady RR
nemoj psihologu al odvedi ga na ORLuser posted image
da nisu uvećani krajnici ili treći ko djeteta pa neće da jede...
ovo ti kažem fakat....
sve i da ne pokazuje neke bolesti česte otiđite na PRL...ako su u redu krajnici onda je to neka njegova dječija faza...neka jede što hoće da jede...i kada hoće...neće umjerijet od gladi...polako kako bude stariji i sa njim s ebude moglo pričati mjenjat će se.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3485
24.1.2011 19:52:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Ni mi ne volimo abc namaz...ni bilo kakav sir user posted image
potpisujemuser posted image user posted image user posted image ostalo hb sve papa sta mama spalamutiuser posted image pa do grickalica smoki obozavaaaaaa pitam se sto ga djeca vole tolikouser posted image svaki dan pojede po 1 i po.
Voli i slatkise ma sve voli sem sireva i ml.proizv.sve ostale gluposti  o.k-
Dadada neznam sta da ti kazem pametno mozda ce proci neznam jel vam se desvalao to prije ....

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 3486
24.1.2011 19:56:25   
Anoniman
Dadada evo jedne lude idejeuser posted image ovako: sta ga najvise zanima voli da radi na to mjesto ga odvedi i probaj nahraniti nama u kriznim situacijama vjeruj pali,da ludo je al pali.
Hranila sam ga jedno vrijeme na sudoperu odvrnem cesmu malkice on brcka ruke i jede,upalim mapu stoji jede.
Stavim na prozor policu vuce spage od zelozina jede.
Naspem u hranilicu vode ,brcka ruke al jede.
Ma nema sta nisam (to dok je trajala faza nejela)varala ga na sve moguce/nemoguce nacine.Cak sam jednom mu dala flasu na wc.solji eto oce djete u kupatilo nece da jede vrijeme jelu davnoooo bilo,ja fino na wc.solju sjednem popalim sva svjetla moguca, dignem zelozine u kupatilu da gleda prozor i jede  flasuuser posted image user posted image mm.se valjo od smjeha kaze nisi normalna neka reko,nisam misli sta hos briga me meni je Bitno da je Popio svu flasu pa makar na glavi mi biouser posted image (nedo Bog da je to tako ostalo i trajalouser posted image )
VJEROVALA ili ne on je jeo.....Naravno sad jede Normalnouser posted image sjedeci .....
Proce i to sigurno ,.....

< Poruku je uredio felix -- 24.1.2011 19:58:50 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3487
24.1.2011 20:01:06   
nanika
Pozdrav za sve mame i bebe.
Mene nije bilo duuuuuuuuuze vrijeme ali se nadam da cemo se od sada cesto druzitiuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3488
24.1.2011 20:06:58   
Anoniman
eto..nisam probala jos da mu kadu napunimuser posted image user posted image ...probam felix i tvoju metodu...sto se igranja tice...nema sanse

Hanady...ja sam imala, zapravo jos imam, treci krajnik...mislili su da radi toga nisam jela...samo sto ja i dan danas disem na usta...a i spavam otvorenih usta...Andrej, ne

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3489
24.1.2011 20:10:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

eto..nisam probala jos da mu kadu napunimuser posted image user posted image ...probam felix i tvoju metodu...sto se igranja tice...nema sanse

Hanady...ja sam imala, zapravo jos imam, treci krajnik...mislili su da radi toga nisam jela...samo sto ja i dan danas disem na usta...a i spavam otvorenih usta...Andrej, ne

i ja disem na usta mm .kaze nervira me kad te cujem kako dises njemu sve smetauser posted image
Ah joj onda neznam sta da ti kazem,eto nama je to palilo...Pa nista onda ili ga vodi kod dokt.ili  mu daji sta on hoce moze da jede i nadat se da ce proci mozda je i do zuba ?
Ocel mlijeko/flasu ako nece ovo ostalo ili i to nece ?
Kako se nebudi po noci gladan dusa dragauser posted image ako nece da jede ?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3490
24.1.2011 20:18:11   
marinčii
IZVORNA PORUKA: nanika

Pozdrav za sve mame i bebe.
Mene nije bilo duuuuuuuuuze vrijeme ali se nadam da cemo se od sada cesto druzitiuser posted image

ej ženice draga pa di si ti,ljubi dječicu od mene i Matejauser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 3491
24.1.2011 20:20:39   
Anoniman
dadada jesi li tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo ko malo projeliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa da ti pisem receptuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3492
24.1.2011 20:33:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

dadada jesi li tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo ko malo projeliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa da ti pisem receptuser posted image
pisiuser posted image user posted image user posted image ...imal pomfrita u tom receptuuser posted image user posted image

jede Andrej...sto ga izvlaci...jogurt, mlijeko i voce u neogranicenim kolicinama...jah...i zumanjce...bjelance nece

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3493
24.1.2011 20:37:48   
anidla

pisiuser posted image user posted image user posted image ...imal pomfrita u tom receptuuser posted image user posted image

jede Andrej...sto ga izvlaci...jogurt, mlijeko i voce u neogranicenim kolicinama...jah...i zumanjce...bjelance nece

moj nece jaje nikako, cudnog mi djeteta...

teta mu danas dala virslu, pojeo citavu user posted image

voce slabo...samo banane...

i da...moje dijete je sinoc prespavalo citavu noc bez budjenja user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3494
24.1.2011 20:38:24   
Anoniman
e...zaboravila sam vam ispricati da nam je skoro vikendicu "zapalio"user posted image user posted image ...stavio je plasticnu kocku na sijalicu od lampe...osjetim ja u neka doba nesto tukne na gumu koja gori...trazim...gledam...vec se uspanicila...kad ono vidim lampa se pusi...et...da znate...sta je sve za ocekivati od ove 2009 generacije

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3495
24.1.2011 20:39:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla

moj nece jaje nikako, cudnog mi djeteta...

teta mu danas dala virslu, pojeo citavu user posted image

voce slabo...samo banane...

i da...moje dijete je sinoc prespavalo citavu noc bez budjenja user posted image user posted image

ne ureklo seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 3496
24.1.2011 20:41:23   
Anoniman
e ovako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image buđenje---bebimil 180ml pola sata poslije caj s kasikom meda i pola sata poslije caja dorucak onda jede sve...jedno 20 dana nije bilo pomaka al sad je vidljivuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i dalje jedemo trceci oko stola,provlacimo se i ispod stola itduser posted image user posted image user posted image user posted image al pojede..
kad je pitam sta bi jela ona uvjek odgovara pure-mekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image skinuli smo se s pahuljicauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3497
24.1.2011 20:42:53   
Anoniman
anidla spremna si za drugog bebacauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3498
24.1.2011 20:43:48   
anidla

e ovako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image buđenje---bebimil 180ml pola sata poslije caj s kasikom meda i pola sata poslije caja dorucak onda jede sve...jedno 20 dana nije bilo pomaka al sad je vidljivuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i dalje jedemo trceci oko stola,provlacimo se i ispod stola itduser posted image user posted image user posted image user posted image al pojede..
kad je pitam sta bi jela ona uvjek odgovara pure-mekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image skinuli smo se s pahuljicauser posted image

sad je i kod nas pocelo ganjanje po stanju za hranu kako je prohodao, smijesan je...samo rucak pojede u hranilici, sve ostalo na podu, ispod stola, na krevetu, na masini za ves user posted image

ljubim Nou drugaricu ;)

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3499
24.1.2011 20:45:27   
anidla

anidla spremna si za drugog bebacauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imas prednost user posted image ti si vratila svoje kile, a ja dok ne vratim svoje nema sanse, zato ja sporo skidam kile user posted image

evo skinula sam 19 za 14 mjeseci :) imam jos 11 user posted image njih cu razvuci na naredne 2 godine user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  138 139 [140] 141 142   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  138 139 [140] 141 142   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *