Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
felix mi otkad smo kupili autic smo pravo rahat ne silazi sa njega samo voza po kuci
MOARM OVO MM.POKAZAT sto si napisala ima covjek da se obraduje ,ma nadam se nanika moja nista ga nezanima pa jos nam je to samo ostalo as u rukavu. Kad smo bili kod prijatelja u gostima stalno se stim igrao i sam gurao nogicama ,kad smo kuci posli on je plakao neda autic Tako da smo odlucili kupit mu ,cjena je oko 40 km. Nadam se da ce se ispaltiti ,nebi zalila ni da bude 100 km.samo da nam da malo mira sa svojom dosadom !!!!! Ionako je sve zidove obio coskove tako svejedno cemo kreciti sav sprat na proljece pa,neka se voza i iskoristi guzvu do ljeta hihihi.
Autić guralica bezvremenska investicija! Još ako ste negdje već probali i momak zainteresovan, može se u Robotu naći i za 30-tak maraka. Našem i kad dosadi, opet mu se poslije pauze vrati.
Da Lejla Ka na taj mislim autic guralica mi smo nasli tj.moji roditelji kod doboja u nekoj trgovini djeciji igracaka i bickli Jedva cekam da im odemo jaooo mogu zamislit A. facu kad ugleda ga i te dragosti .Mi smo to planirali kupiti i naz . mamu objasnim joj sta je to kad ona rece da su u kupovini pa ce mu oni uzeti da ja nehodam pa kod njih cemo veceras jedva cekam radujem se zbog A. znam da ce ga zanimati Jer kazem kad smo bili kod prijateljice nije se dao odlijepiti od toga Toliko je plakao cak,dok sam ga spremala/oblacila on je to drzao jednom rukom kao da je znao da ce mu neko ukrasti/tj.da mora ostaviti da nije njegovo Hvala vam .
pozz, ja sam svoje malo istjerala vani da odmorim marinčii izgleda su svi isti ni moja se neće sama ni sekunde igrati, felix autić je dobra investicija samo moja njega više ne gura-vozi normalno već se penje na njega ,stoji,diže prednje točkove ali nije joj dosadio a imamo ga odavno mm još na godišnjem a kuka kad će početi raditi,ujutro je zadužen za oblačenje,spremanje cure a to je u zadnje vrijeme skoro nemoguće,pa tako teti stignu do 11 a počnu se spremati oko 9, kako je kod vas moja u zadnje vrijeme neće da ide nigdje,neće da obuče jaknu,kada smo kući neće vani,kada smo vani neće kući,neće teti a kada je kod tete neće nama a sve ovo propraćeno uz bacanje,vrištanje
joj bas ste se raspisale,sto rece Hannica trebat ce mi godisnji da sve procitam !moj momak je na spavancu,pa ja malo uzivam
ni mi neidemo na tutu,juce ga mm stavio,odmah poceo plakat,derat se nista od posla,al ajd tjesim se ima nas jos ,nitko nije do skole piskio u pelene,dotad cemo valjda naucit
s jelom smo ok-najdraze jelo grah ,bas uziva jeduci ga,ali o mirisima kad se spoje on i mm u sobi nebi pisala
juce smo bili kod prijatelja na babinama,iso mi momak upoznat curu,mogu vam reci da je hemija odmah proradila ,gledo je,promatro,nista mu nije jasno,poslije pomilkio po obrazu
nego mame generacije-kakve ste po pitanju drugog bebaca,kad planirate?
ja sinoc kad sam vidjela onako malo,je slatko ko med,al ne mogu se zamislit trenutno jos kad je on posto nemirko,a ko zna sta nas jos ceka
luda sam snjim majkei skoro sam od sve muke sjela i plakala......Ovo djete je izrod zivi pa strah me boga vise kukat al neznam sta da radim snjim vise iz dana u dan sve gori Bili kod moji sve 5 igro se vristo dero ko blentav Dosli kuci place nezna sta hoce kmezi sve dira cim je doso cim je sjeo na secijcu i dira zavjese vuce pa sve mi pokvari na kraju ga u huji svoj pucnem , i zajedno snjim zaplacem nisam htjela ga pucniti al neznam vise sta cu snjim.....Po meni plazi kmeci,sve mu smeta nije po volji pa sta je ovo . Iz dana u dan sve Gori ........ Majekmi danas gledam na ogledalu ja sam pocela dobro sjediti nemogu da vjerujem ....Sjede u 24 godini sjede ooooooooooooooo sta ce biti za par godina.
nego mame generacije-kakve ste po pitanju drugog bebaca,kad planirate?
dEfinitivno NIKAD !!!!!!!! Kad bi imala jos jedno za par godina ja bi hodala ko cackalica,sa podocnjacima vecim od Halida Beslica, i sjeda ko kava baba u 60etima ,da bi se farbala svaki mjesec dana . Jednostavno Ukobala bi se,taman kad bi ovo digla na noge drugo bi me dokrajcilo skroz na skroz . Najozbiljnije to Mislim
Borimo se sa pljuskavicama, sreca pa nema temperaturu. Nadam se da je nece ni biti. Nema mnogo tackica, najgore nam je ispod pelene i u kosi jer se mnogo znoji. Ima i malo nervoze,i njene i moje. Ali me mm i njegova mama spasavaju. On me sinoc vodio u set_nju da odmorim mozak, a ona me jutros poslala na posao.
generaciji.
Borimo se sa pljuskavicama, sreca pa nema temperaturu. Nadam se da je nece ni biti. Nema mnogo tackica, najgore nam je ispod pelene i u kosi jer se mnogo znoji. Ima i malo nervoze,i njene i moje. Ali me mm i njegova mama spasavaju. On me sinoc vodio u set_nju da odmorim mozak, a ona me jutros poslala na posao.
da se i mi malo javnemo... vidim pisete o planovima meni je najllepsa razlika oko 5god. izmedju djece, pa ako se moze planirati, ja bih rado ovako jos sto felix rece hodala bih ko' cackalica da imam ubrzo jos jednu bebu, jer djeca, posao, kuca, nekad se i ovako bas zapetljam, ne znam sta bi bilo tada.. a i organizmu mi je definitivno potreban odmor..pa mi jos dojimo, iscrpila je moje sve moguce zalihe, minerala, vitamina i svega sto sam imala... bas se osjecam iscprljeno, ali to je za neku drugu temu joj vidim rjesavate se i vakcina, uh mi nikad ni onu od godine, nadam se da cemo smoci snage pa na proljece aBd