|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  149 150 [151] 152 153   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
27.1.2011 14:57:05   
nanika
felix mi otkad smo kupili autic smo pravo rahatuser posted image ne silazi sa njega samo voza po kuci

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3751
27.1.2011 15:03:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: nanika

felix mi otkad smo kupili autic smo pravo rahatuser posted image ne silazi sa njega samo voza po kuci
MOARM OVO MM.POKAZAT sto si napisalauser posted image user posted image ima covjek da se obraduje ,ma nadam se nanika moja nista ga nezanima pa jos nam je to samo ostalouser posted image as u rukavu.
Kad smo bili kod prijatelja u gostima stalno se stim igrao i sam guraouser posted image nogicama ,kad smo kuci posli on je plakao neda auticuser posted image Tako da smo odlucili kupit mu ,cjena je oko 40 km. Nadam se da ce se ispaltiti ,nebi zalila ni da bude 100 km.samo da nam da malo mirauser posted image sa svojom dosadom !!!!!
Ionako je sve zidove obiouser posted image coskove tako svejedno cemo kreciti sav sprat na proljece pa,neka se voza i iskoristi guzvu do ljeta hihihi.

< Poruku je uredio felix -- 27.1.2011 15:05:44 >

(odgovor članu nanika)
  Neposredna veza do poruke: 3752
27.1.2011 15:07:17   
Lejla Ka
Autić guralica bezvremenska investicija! Još ako ste negdje već probali i momak zainteresovan, može se u Robotu naći i za 30-tak maraka. Našem i kad dosadi, opet mu se poslije pauze vrati.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3753
27.1.2011 15:14:01   
Anoniman
Da Lejla Ka na taj mislim autic guralicauser posted image mi smo nasli tj.moji roditelji kod doboja u nekoj trgovini djeciji igracaka i bickliuser posted image
Jedva cekam da im odemo jaooo mogu zamislit A. facu kad ugleda ga i te dragosti .Mi smo to planirali kupiti i naz . mamu objasnim joj sta je to kad ona rece da su u kupovini pa ce mu oni uzeti da ja nehodam user posted image pa kod njih cemo veceras jedva cekamuser posted image radujem se zbog A. znam da ce ga zanimati Jer kazem kad smo bili kod prijateljice nije se dao odlijepiti od togauser posted image Toliko je plakao cak,dok sam ga spremala/oblacila on je to drzao jednom rukom kao da je znao da ce mu neko ukrasti/tj.da mora ostaviti da nije njegovouser posted image
Hvala vam .

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 3754
27.1.2011 18:00:36   
dafri
pozz,
ja sam svoje malo istjerala vani da odmorimuser posted image
marinčii izgleda su svi isti ni moja  se neće sama ni sekunde  igrati,
felix autić  je dobra investicija samo  moja  njega više ne gura-vozi normalno već se penje na njega ,stoji,diže prednje točkove user posted image ali nije joj dosadio a imamo ga odavno
mm još na godišnjem a kuka kad će početi raditi,ujutro je zadužen za oblačenje,spremanje cure a to je u zadnje vrijeme skoro nemoguće,pa tako teti stignu do 11 a počnu se spremati oko 9,
kako je kod vas moja u zadnje vrijeme neće da ide nigdje,neće da obuče jaknu,kada smo kući neće vani,kada smo vani neće kući,neće teti a kada je kod tete neće nama  a sve ovo propraćeno uz bacanje,vrištanje

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3755
27.1.2011 20:17:00   
mala86
vece svima user posted image

joj bas ste se raspisale,sto rece Hannica trebat ce mi godisnji da sve procitam user posted image user posted image user posted image user posted image !moj momak je na spavancu,pa ja malo uzivam user posted image

ni mi neidemo na tutu,juce ga mm stavio,odmah poceo plakat,derat se nista od posla,al ajd tjesim se ima nas jos user posted image user posted image user posted image ,nitko nije do skole piskio u pelene,dotad cemo valjda naucit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

s jelom smo ok-najdraze jelo grah user posted image user posted image user posted image user posted image ,bas uziva jeduci ga,ali o mirisima kad se spoje on i mm u sobi nebi pisala user posted image user posted image user posted image user posted image

juce smo bili kod prijatelja na babinama,iso mi momak upoznat curu,mogu vam reci da je hemija odmah proradila user posted image ,gledo je,promatro,nista mu nije jasno,poslije pomilkio po obrazu user posted image

nego mame generacije-kakve ste po pitanju drugog bebaca,kad planirate?

ja sinoc kad sam vidjela onako malo,je slatko ko med,al ne mogu se zamislit trenutno jos kad je on posto nemirko,a ko zna sta nas jos ceka user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 3756
27.1.2011 20:42:47   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: mala86

No, no, no user posted image user posted image user posted image user posted image

Nema takvih planova kod mene!!!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 3757
27.1.2011 21:24:19   
Anoniman
user posted image user posted image luda sam snjim majkei skoro sam od sve muke sjela i plakala......Ovo djete je izrod zivi pa strah me boga vise kukat al neznam sta da radim snjim vise iz dana u dan sve goriuser posted image user posted image Bili kod moji sve 5 igro se vristo dero ko blentav
Dosli kuci place nezna sta hoce kmezi sve dira cim je doso cim je sjeo na secijcu i dira zavjese vuce pa sve mi pokvariuser posted image na kraju ga u huji svoj pucnem , i zajedno snjim zaplacem nisam htjela ga pucniti al neznam vise sta cu snjim.....Po meni plazi kmeci,sve mu smeta nije po volji pa sta je ovo .
Iz dana u dan sve Gori ........
Majekmi danas gledam na ogledalu ja sam pocela dobro sjeditiuser posted image nemogu da vjerujem ....Sjede u 24 godini sjede ooooooooooooooouser posted image user posted image sta ce biti za par godina.

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 3758
27.1.2011 21:26:52   
Anoniman
dEfinitivno NIKAD !!!!!!!!
Kad bi imala jos jedno za par godina ja bi hodala ko cackalica,sa podocnjacima vecim od Halida Beslica, i sjeda ko kava baba u 60etima ,da bi se farbala svaki mjesec dana .
Jednostavno Ukobala bi se,taman kad bi ovo digla na noge drugo bi me dokrajcilouser posted image skroz na skroz .
Najozbiljnije to Mislim

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3759
27.1.2011 21:30:09   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

No, no, no user posted image user posted image user posted image user posted image

ja planiram za par mjeseci u akcijuuser posted image necu da lana ostane jedinica kao ja...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 3760
27.1.2011 21:32:49   
Anoniman
tachreko mora da je lana pametnica dok ubrzo planirasuser posted image ......
Ja sa ovim i sad ovako Nedo Mi Bog dragi da se desi!!!!!!!!!!!

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 3761
27.1.2011 21:34:35   
teacher75
IZVORNA PORUKA: felix

ona jeste za sada mirna al i da nije zrtvovala bih se ,jer je veliko bogatstvo imati brata ili seku, meni je to citav zivot falilo a i sada mi faliuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3762
27.1.2011 21:36:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

ona jeste za sada mirna al i da nije zrtvovala bih se ,jer je veliko bogatstvo imati brata ili seku, meni je to citav zivot falilo a i sada mi faliuser posted image

da imas ovako Nemirno djete definitivno to nebi bilo za koji mjesec sto kazesuser posted image .......
Sretno vama u svakom slucaju da vam se zelja ostvariuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3763
27.1.2011 21:37:47   
teacher75

da imas ovako Nemirno djete definitivno to nebi bilo za koji mjesec sto kazesuser posted image .......
Sretno vama u svakom slucaju da vam se zelja ostvariuser posted image

draga, meni je 35 godina tako da nemam sta vise cekati, sad il nikaduser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3764
27.1.2011 21:43:14   
Anoniman
pozitivno cudjenjeuser posted image user posted image na slikama mi izgledas maldje tj.mladolikouser posted image ..

Neposredna veza do poruke: 3765
27.1.2011 21:43:55   
teacher75

pozitivno cudjenjeuser posted image user posted image na slikama mi izgledas maldje tj.mladolikouser posted image ..

hvala punouser posted image user posted image obicno misle da sam 80.godisteuser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 27.1.2011 21:45:16 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3766
27.1.2011 21:45:25   
R&T@
Da vam se javimo...

Borimo se sa pljuskavicama, sreca pa nema temperaturu. Nadam se da je nece ni biti. Nema mnogo tackica, najgore nam je ispod pelene i u kosi jer se mnogo znoji. user posted image
Ima i malo nervoze,i njene i moje. Ali me mm i njegova mama spasavaju.user posted image On me sinoc vodio u set_nju da odmorim mozak, a ona me jutros poslala na posao. user posted image

user posted image  generaciji. 

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3767
27.1.2011 21:48:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Da vam se javimo...

Borimo se sa pljuskavicama, sreca pa nema temperaturu. Nadam se da je nece ni biti. Nema mnogo tackica, najgore nam je ispod pelene i u kosi jer se mnogo znoji. user posted image
Ima i malo nervoze,i njene i moje. Ali me mm i njegova mama spasavaju.user posted image On me sinoc vodio u set_nju da odmorim mozak, a ona me jutros poslala na posao. user posted image

user posted image  generaciji. 

Drzi seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 3768
27.1.2011 21:50:27   
Anoniman

copy pasteuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3769
27.1.2011 21:50:45   
niki83
da se i mi malo javnemo... user posted image
vidim pisete o planovima user posted image meni je najllepsa razlika oko 5god. izmedju djece, pa ako se moze planirati, ja bih rado ovako user posted image jos sto felix rece hodala bih ko' cackalica da imam ubrzo jos jednu bebu, jer djeca, posao, kuca, nekad se i ovako bas zapetljam, ne znam sta bi bilo tada..
a i organizmu mi je definitivno potreban odmor..pa mi jos dojimo, iscrpila je moje sve moguce zalihe, minerala, vitamina i svega sto sam imala... bas se osjecam iscprljeno, ali to je za neku drugu temu user posted image
joj vidim rjesavate se i vakcina, uh mi nikad ni onu od godine, nadam se da cemo smoci snage pa na proljece aBd user posted image

N&N

Neposredna veza do poruke: 3770
27.1.2011 21:56:46   
teacher75
ma zene, radjajte djeci brace i seke, ne budite sebicni!user posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 27.1.2011 21:57:05 >

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 3771
27.1.2011 21:59:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

i 'vamo je takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3772
27.1.2011 22:00:35   
salmy
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: dadada

i 'vamo je takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i vamouser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3773
27.1.2011 22:01:07   
Anoniman

ma zene, radjajte djeci brace i seke, ne budite sebicni!user posted image
nakon citave noci ne spavanja i danas citavog dana ludnice...hvala...al neka hvalauser posted image user posted image ...da me neko pitao u supermarketu da mu ga dam...dala bih gauser posted image

Neposredna veza do poruke: 3774
27.1.2011 22:02:10   
teacher75
pa sta vam je, poharace nas bijela kuga!!!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 3775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  149 150 [151] 152 153   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  149 150 [151] 152 153   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *