|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  150 151 [152] 153 154   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
27.1.2011 22:04:32   
niki83
ma bit ce djece aBd, samo ne ubrzo user posted image user posted image user posted image
neka nam se i skole zatvore na par godina user posted image user posted image user posted image nema ko ici, hehehheh

N&N

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3776
27.1.2011 22:06:04   
teacher75
IZVORNA PORUKA: niki83

ma bit ce djece aBd, samo ne ubrzo user posted image user posted image user posted image
neka nam se i skole zatvore na par godina user posted image user posted image user posted image nema ko ici, hehehheh

suti, sta cemo onda bez posla!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 3777
27.1.2011 22:10:52   
Anoniman
tajra drži se,da pljuskavice brzo prodjuuser posted image niko spava,danas citav dan ima temperaturu koja ne prelazi 37,5 on je bio veseo,sve normala,malo slabije jeo, sta bi to moglo bitiuser posted image sto se tice planiranja drugog djeteta ,ja jos o tome ne razmisljam,tek mi 21 godina pa imam foreuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3778
27.1.2011 22:15:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marijanna

tajra drži se,da pljuskavice brzo prodjuuser posted image niko spava,danas citav dan ima temperaturu koja ne prelazi 37,5 on je bio veseo,sve normala,malo slabije jeo, sta bi to moglo bitiuser posted image sto se tice planiranja drugog djeteta ,ja jos o tome ne razmisljam,tek mi 21 godina pa imam foreuser posted image
zubi

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3779
27.1.2011 22:16:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

pa sta vam je, poharace nas bijela kuga!!!
hos da provedes dan s Andrejevicemuser posted image user posted image ...sve ce ti se ukazat

Neposredna veza do poruke: 3780
27.1.2011 22:17:39   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

zubi

nadam se, jer da je nesto drugo valjda bi temperatura rasla..joj taman mi je 3 tjedna bio zdrav, ponadala se da je malo ojacao ,nece valjda opet nestouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3781
27.1.2011 22:17:48   
Anoniman
dadada zivota ti sta je danas jeouser posted image Noa skoro pa nistauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izludi meeeeeeeee

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3782
27.1.2011 22:19:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

dadada zivota ti sta je danas jeouser posted image Noa skoro pa nistauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izludi meeeeeeeee

moj djecak pojeo cokolino ujutro i navecer,to jedino bas voli,  jednu bananu, popio cijedjenu narancu i pojeo mrvicu makarona,al bas mrvicu..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3783
27.1.2011 22:19:53   
teacher75

hos da provedes dan s Andrejevicemuser posted image user posted image ...sve ce ti se ukazat

misli dugorocno, znas kako je tuzno kad nemas brata ili sekuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3784
27.1.2011 22:22:56   
Anoniman

mozes tri put da pogadjas...neces pogrijesitiuser posted image user posted image user posted image

dorucak=0
rucak = pomfrit
vecera = 1 riblji stapic

da je meni neko rekao da ce moje dijete samo to jesti pored svega sto kuhamo svakodnevno...user posted image bih ga...ja riblje stapice sam mozda dva put pojela u zivotu...obozavam ribu...mogla bih zivjeti na njoj...a onuser posted image user posted image user posted image ...otac mu jede sve...gurman pravi...i to vidljivo u svakom pogleduuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3785
27.1.2011 22:22:56   
Anoniman

tuzno je nije da nije al ,. Sto rece dadada sad bi ga dala da odmorim mozak nekad imam osjecaj da bi vristala na glasa bas da vristim ale necu rece svjet ova je otisla skroz na skrozuser posted image dotle mi dodje

Neposredna veza do poruke: 3786
27.1.2011 22:24:11   
Anoniman

zubi

nadam se, jer da je nesto drugo valjda bi temperatura rasla..joj taman mi je 3 tjedna bio zdrav, ponadala se da je malo ojacao ,nece valjda opet nestouser posted image

ma zubi garant...cim nece da jede a ima malo temp

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3787
27.1.2011 22:30:48   
Anoniman

sjooooooooj ticerko...dovedem ti ga...meni je danas bukvalno zlo bilo...em nisam spavala...haj to i nekako...on umoran jer on nije spavao pa hoce samo da se nosa...nece da jede a gladan i nervozan...nece da se igra, hoce da stoji na ormaru...2 put se zamalo sprzio...mm sutra rodjendan...ja tortu pravim...on place...ja oko njega...on hoce na prozor...hajd skontali smo da je najbolje da me jase...jase on mene ja jedva stojim (ima 13 kg)...i na kraju...slag na sve to...urnebes u supermarketu...glad+umor a ja citavo vrijeme samo govorim sebi...udahni...izdahni...udahni...izdahni...ja glasa sec nisam podigla danas iako sam se ...sto felix rece...u sebi izvristala ko budala

< Poruku je uredio dadada -- 27.1.2011 22:31:17 >

Neposredna veza do poruke: 3788
27.1.2011 22:34:48   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Da vam se javimo...

Borimo se sa pljuskavicama, sreca pa nema temperaturu. Nadam se da je nece ni biti. Nema mnogo tackica, najgore nam je ispod pelene i u kosi jer se mnogo znoji. user posted image
Ima i malo nervoze,i njene i moje. Ali me mm i njegova mama spasavaju.user posted image On me sinoc vodio u set_nju da odmorim mozak, a ona me jutros poslala na posao. user posted image

user posted image  generaciji. 

oooooo pa dobro polako, nema tura biće ok...još koji dan i sve je iza vas...
a radiš...otišla si na zaslužan odmoruser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3789
27.1.2011 22:36:37   
Anoniman
mene glava boli danas sam se isplakala ko budala sta god joj stavim u usta ona pljune pa onda to sve fino razmelja po poduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a vidim da je gladnauser posted image usta sam pregledala detaljno nema nista cudnouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3790
27.1.2011 22:37:28   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: mala86

nego mame generacije-kakve ste po pitanju drugog bebaca,kad planirate?

No, no, no user posted image user posted image user posted image user posted image

Nema takvih planova kod mene!!!

ja planiram za par mjeseci u akcijuuser posted image necu da lana ostane jedinica kao ja...

BRAVO BRAVO BARVO....
n eradi godina koje samoje take gledišta nisu neke da se žuriti mora ali ovaj dio da lana ne bude jedinica pozdravljam...
I svakoj do vas kažem, koliko god vi mislite nema ljubavi prema drugom ko što ovo volim, neću moći sa dvoje, slomio me, bojim s epodoa, trudnoće...grijeg je i egositično da im ne podarite brata ili seku....

ja sam inače ona koja sve razumije ali zaista na jednom djeetu ostaje onaj kome su medicinsku razlozi tako rekli...ostalo za mene nije opravdanje...
I sve se može...sve... nemojte svojim pilićim uskartiti tu ljubavuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 3791
27.1.2011 22:40:10   
Anoniman

mene glava boli danas sam se isplakala ko budala sta god joj stavim u usta ona pljune pa onda to sve fino razmelja po poduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a vidim da je gladnauser posted image usta sam pregledala detaljno nema nista cudnouser posted image

tako je i mene moj neki dan zezao,nemam ti savjet jedino se nadam da ce brzo prociuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3792
27.1.2011 22:42:11   
teacher75
moja mama je nazalost imala spontani kad sam imala 5 godinauser posted image tek puno vremena kasnije rekla mi je to... onda sam cest zamisljala kako bi bilo da imam 5 god. mladjeg brata ili seku. jedino pozitivno sto sam jedinica je da sam taj nedostatak kompenzirala velikom brojem prijateljica, dosta im vremena i ljubavi posvecivala. sada me tuga uhvati kad pomislim da jedinci nakon smrti roditelja nekako ostanu samiuser posted image dijete odraste i ode svojim putem, muz je ipak "tudja kost" i nikad ne znas sta ti zivot nosi, a krv je krv, nije voda...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3793
27.1.2011 22:43:55   
Anoniman

tako je i mene moj neki dan zezao,nemam ti savjet jedino se nadam da ce brzo prociuser posted image

ovo kaod nas traje vec duze vrijeme pa me jedan dan iznenadi i pojede a onda opet po staromuser posted image user posted image user posted image user posted image
samo me cudi kako se ne razboli ona ni voce ne jedeuser posted image user posted image user posted image user posted image bas me smori a sve zivo pokusavam..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3794
27.1.2011 22:44:03   
Anoniman

razumijem 100%...meni je zlo..place mi se svaki boziji dan...i svaki dan se nadam da ce poceti normalno jesti ...da ce sam traziti

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3795
27.1.2011 22:44:25   
Srculence
Evo  i nas malo:-)Čitamo vas redovno ali nemam vremena da šta napišem:-(

Danas primili zadnju bocu grlo ok uši ok ali on i dalje ne jedeuser posted image user posted image user posted image user posted image Jede samo mlijeko i keks ili čokolino....to je jeo dok je bio bolestan jer je na svaku drugu hranu imao taj glupi nadražaj na povraćanje od kojeg bi po nekad i povratio...Tako da sam sad u muci velikoj neće slano ništa...neće na kašiku ništauser posted image user posted image user posted image user posted image Danas cijeli dan borba...ma osjećam se user posted image user posted image user posted image .Dr nam propisala sirup za imunitet i apetit Feroglobin B12...pa od sutra s tim počinjemo,Daj bože samo da nam pomogne...jer ja ću poluditi više s njim i njegovim nejelomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vidim pričate o drugom djetetuuser posted image MM mene munta već duže vrijeme ali ja još nidokle s faxom nisam došla pa sad to ganjam...hoću malo i D da se posvetim ,pa kad on bude imao nekih 4 ili 5 godina onda lagano u akcijuuser posted image .
Tajra držimo fige da pljuskavice prođu što prijeuser posted image
Felix jeste li donijeli autić kako se Anelku sviđa?user posted image user posted image
Svim mamama i bebama velika pusa od nasuser posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3796
27.1.2011 22:45:26   
Anoniman

moja mama je nazalost imala spontani kad sam imala 5 godinauser posted image tek puno vremena kasnije rekla mi je to... onda sam cest zamisljala kako bi bilo da imam 5 god. mladjeg brata ili seku. jedino pozitivno sto sam jedinica je da sam taj nedostatak kompenzirala velikom brojem prijateljica, dosta im vremena i ljubavi posvecivala. sada me tuga uhvati kad pomislim da jedinci nakon smrti roditelja nekako ostanu samiuser posted image dijete odraste i ode svojim putem, muz je ipak "tudja kost" i nikad ne znas sta ti zivot nosi, a krv je krv, nije voda...

ja želim troje djece,valjda cu uspjeti ostvariti želje,ali polako,dok malo djecak poraste.. sebicno mi je ostati na jednom djetetu ako ne postoje pravi razlozi za to..

Neposredna veza do poruke: 3797
27.1.2011 22:46:51   
teacher75

ja želim troje djece,valjda cu uspjeti ostvariti želje,ali polako,dok malo djecak poraste.. sebicno mi je ostati na jednom djetetu ako ne postoje pravi razlozi za to..

i ja bih rado troje djece kad bi postojali materijalni uslovi za to ,veliki stan ili kuca, da mi neko moze pomoci itd... ko moze, blago njemuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3798
27.1.2011 22:48:00   
Anoniman
srculence zar doktori propisuju te sirupe za apetituser posted image   ja sam danas dosla do zida i stvarno cu se posavjetovati s pedijatrom..

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 3799
27.1.2011 22:50:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: mala86

nego mame generacije-kakve ste po pitanju drugog bebaca,kad planirate?

No, no, no user posted image user posted image user posted image user posted image

Nema takvih planova kod mene!!!

ja planiram za par mjeseci u akcijuuser posted image necu da lana ostane jedinica kao ja...

BRAVO BRAVO BARVO....
n eradi godina koje samoje take gledišta nisu neke da se žuriti mora ali ovaj dio da lana ne bude jedinica pozdravljam...
I svakoj do vas kažem, koliko god vi mislite nema ljubavi prema drugom ko što ovo volim, neću moći sa dvoje, slomio me, bojim s epodoa, trudnoće...grijeg je i egositično da im ne podarite brata ili seku....

ja sam inače ona koja sve razumije ali zaista na jednom djeetu ostaje onaj kome su medicinsku razlozi tako rekli...ostalo za mene nije opravdanje...
I sve se može...sve... nemojte svojim pilićim uskartiti tu ljubavuser posted image
ja sam egoista...volim i sebe...jako..meni je jasno o cemu pricate...ali nismo svi isti...a konacno, uvijek postoji i mogucnost usvajanja

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 3800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  150 151 [152] 153 154   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  150 151 [152] 153 154   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *