Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
tajra drži se,da pljuskavice brzo prodju niko spava,danas citav dan ima temperaturu koja ne prelazi 37,5 on je bio veseo,sve normala,malo slabije jeo, sta bi to moglo biti sto se tice planiranja drugog djeteta ,ja jos o tome ne razmisljam,tek mi 21 godina pa imam fore
tajra drži se,da pljuskavice brzo prodju niko spava,danas citav dan ima temperaturu koja ne prelazi 37,5 on je bio veseo,sve normala,malo slabije jeo, sta bi to moglo biti sto se tice planiranja drugog djeteta ,ja jos o tome ne razmisljam,tek mi 21 godina pa imam fore
zubi
nadam se, jer da je nesto drugo valjda bi temperatura rasla..joj taman mi je 3 tjedna bio zdrav, ponadala se da je malo ojacao ,nece valjda opet nesto
da je meni neko rekao da ce moje dijete samo to jesti pored svega sto kuhamo svakodnevno... bih ga...ja riblje stapice sam mozda dva put pojela u zivotu...obozavam ribu...mogla bih zivjeti na njoj...a on ...otac mu jede sve...gurman pravi...i to vidljivo u svakom pogledu
hos da provedes dan s Andrejevicem ...sve ce ti se ukazat
misli dugorocno, znas kako je tuzno kad nemas brata ili seku
tuzno je nije da nije al ,. Sto rece dadada sad bi ga dala da odmorim mozak nekad imam osjecaj da bi vristala na glasa bas da vristim ale necu rece svjet ova je otisla skroz na skroz dotle mi dodje
zubi
nadam se, jer da je nesto drugo valjda bi temperatura rasla..joj taman mi je 3 tjedna bio zdrav, ponadala se da je malo ojacao ,nece valjda opet nesto
hos da provedes dan s Andrejevicem ...sve ce ti se ukazat
misli dugorocno, znas kako je tuzno kad nemas brata ili seku
sjooooooooj ticerko...dovedem ti ga...meni je danas bukvalno zlo bilo...em nisam spavala...haj to i nekako...on umoran jer on nije spavao pa hoce samo da se nosa...nece da jede a gladan i nervozan...nece da se igra, hoce da stoji na ormaru...2 put se zamalo sprzio...mm sutra rodjendan...ja tortu pravim...on place...ja oko njega...on hoce na prozor...hajd skontali smo da je najbolje da me jase...jase on mene ja jedva stojim (ima 13 kg)...i na kraju...slag na sve to...urnebes u supermarketu...glad+umor a ja citavo vrijeme samo govorim sebi...udahni...izdahni...udahni...izdahni...ja glasa sec nisam podigla danas iako sam se ...sto felix rece...u sebi izvristala ko budala
Borimo se sa pljuskavicama, sreca pa nema temperaturu. Nadam se da je nece ni biti. Nema mnogo tackica, najgore nam je ispod pelene i u kosi jer se mnogo znoji. Ima i malo nervoze,i njene i moje. Ali me mm i njegova mama spasavaju. On me sinoc vodio u set_nju da odmorim mozak, a ona me jutros poslala na posao.
generaciji.
oooooo pa dobro polako, nema tura biće ok...još koji dan i sve je iza vas... a radiš...otišla si na zaslužan odmor
No, no, no
Nema takvih planova kod mene!!!
ja planiram za par mjeseci u akciju necu da lana ostane jedinica kao ja...
BRAVO BRAVO BARVO.... n eradi godina koje samoje take gledišta nisu neke da se žuriti mora ali ovaj dio da lana ne bude jedinica pozdravljam... I svakoj do vas kažem, koliko god vi mislite nema ljubavi prema drugom ko što ovo volim, neću moći sa dvoje, slomio me, bojim s epodoa, trudnoće...grijeg je i egositično da im ne podarite brata ili seku....
ja sam inače ona koja sve razumije ali zaista na jednom djeetu ostaje onaj kome su medicinsku razlozi tako rekli...ostalo za mene nije opravdanje... I sve se može...sve... nemojte svojim pilićim uskartiti tu ljubav
moja mama je nazalost imala spontani kad sam imala 5 godina tek puno vremena kasnije rekla mi je to... onda sam cest zamisljala kako bi bilo da imam 5 god. mladjeg brata ili seku. jedino pozitivno sto sam jedinica je da sam taj nedostatak kompenzirala velikom brojem prijateljica, dosta im vremena i ljubavi posvecivala. sada me tuga uhvati kad pomislim da jedinci nakon smrti roditelja nekako ostanu sami dijete odraste i ode svojim putem, muz je ipak "tudja kost" i nikad ne znas sta ti zivot nosi, a krv je krv, nije voda...
ovo kaod nas traje vec duze vrijeme pa me jedan dan iznenadi i pojede a onda opet po starom samo me cudi kako se ne razboli ona ni voce ne jede bas me smori a sve zivo pokusavam..
mene glava boli danas sam se isplakala ko budala sta god joj stavim u usta ona pljune pa onda to sve fino razmelja po podu a vidim da je gladna usta sam pregledala detaljno nema nista cudno
razumijem 100%...meni je zlo..place mi se svaki boziji dan...i svaki dan se nadam da ce poceti normalno jesti ...da ce sam traziti
Evo i nas malo:-)Čitamo vas redovno ali nemam vremena da šta napišem:-(
Danas primili zadnju bocu grlo ok uši ok ali on i dalje ne jede Jede samo mlijeko i keks ili čokolino....to je jeo dok je bio bolestan jer je na svaku drugu hranu imao taj glupi nadražaj na povraćanje od kojeg bi po nekad i povratio...Tako da sam sad u muci velikoj neće slano ništa...neće na kašiku ništa Danas cijeli dan borba...ma osjećam se .Dr nam propisala sirup za imunitet i apetit Feroglobin B12...pa od sutra s tim počinjemo,Daj bože samo da nam pomogne...jer ja ću poluditi više s njim i njegovim nejelom Vidim pričate o drugom djetetu MM mene munta već duže vrijeme ali ja još nidokle s faxom nisam došla pa sad to ganjam...hoću malo i D da se posvetim ,pa kad on bude imao nekih 4 ili 5 godina onda lagano u akciju . Tajra držimo fige da pljuskavice prođu što prije Felix jeste li donijeli autić kako se Anelku sviđa? Svim mamama i bebama velika pusa od nas
moja mama je nazalost imala spontani kad sam imala 5 godina tek puno vremena kasnije rekla mi je to... onda sam cest zamisljala kako bi bilo da imam 5 god. mladjeg brata ili seku. jedino pozitivno sto sam jedinica je da sam taj nedostatak kompenzirala velikom brojem prijateljica, dosta im vremena i ljubavi posvecivala. sada me tuga uhvati kad pomislim da jedinci nakon smrti roditelja nekako ostanu sami dijete odraste i ode svojim putem, muz je ipak "tudja kost" i nikad ne znas sta ti zivot nosi, a krv je krv, nije voda...
ja želim troje djece,valjda cu uspjeti ostvariti želje,ali polako,dok malo djecak poraste.. sebicno mi je ostati na jednom djetetu ako ne postoje pravi razlozi za to..
ja želim troje djece,valjda cu uspjeti ostvariti želje,ali polako,dok malo djecak poraste.. sebicno mi je ostati na jednom djetetu ako ne postoje pravi razlozi za to..
i ja bih rado troje djece kad bi postojali materijalni uslovi za to ,veliki stan ili kuca, da mi neko moze pomoci itd... ko moze, blago njemu
Nema takvih planova kod mene!!!
ja planiram za par mjeseci u akciju necu da lana ostane jedinica kao ja...
BRAVO BRAVO BARVO.... n eradi godina koje samoje take gledišta nisu neke da se žuriti mora ali ovaj dio da lana ne bude jedinica pozdravljam... I svakoj do vas kažem, koliko god vi mislite nema ljubavi prema drugom ko što ovo volim, neću moći sa dvoje, slomio me, bojim s epodoa, trudnoće...grijeg je i egositično da im ne podarite brata ili seku....
ja sam inače ona koja sve razumije ali zaista na jednom djeetu ostaje onaj kome su medicinsku razlozi tako rekli...ostalo za mene nije opravdanje... I sve se može...sve... nemojte svojim pilićim uskartiti tu ljubav
ja sam egoista...volim i sebe...jako..meni je jasno o cemu pricate...ali nismo svi isti...a konacno, uvijek postoji i mogucnost usvajanja