Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Efo i meneeeeeeeeeeee, ko za mene pita ...haman niko
Drago mi je da su djecica bolje, zao mi je sto je andrejevic jeo samo 1 supicu i nista vise, sekira mamu Mala mu sretno na boci Salmyyyyyyy pusa Afanku Ja imam nedrustveno dijete , to sam sinoc skontala...dosla nam drugarica Deniz, i sta god je krenula uzeti Lana joj nije dala, prekmecala je skoro 2h...valjda nije naucila dijeliti svoje igracke, ali kad ode kod nekoga kuci nije takva, a ovdje na svom terenu
pozdravcic kono, da te utjesim moja djeca su isto nedrustvena ma grozna, a eto dvojica su, ali vise stariji on najvise voli sam sa sobom da se igra. samo malo da otopli pa ceemo mi svaki dan u park sa djecicom.
ja mislila moje dijete divno ...kad ono sipak....to se ona u gostima prodaje pa mama misli da je fina....a jojojojoj....hajde tjesim se da je mala jos... Eh kono, nego mnogo ti hvala za opcinu, zavrsih i ja preko telefona, danas ce mm otici da podigne uvjerenje, ja radim od 9-17... Moram negdje naci da kupim nesto Lani za pisanje, od hemijske bude sva isarana noge,ruke, odjeca pravo me nervira to....a teta ne pazi puno na to, jutros sam joj posakrivala sve hem olovke i papire..kaze teta neka si...govorim da sam juce poludila kad sam je skinula, kompletne butine isarane, kaze teta : pa juce pisala kad je bila na tuti i dok sam ja "nesto, ne znam ni ja" ona se isarala....
Drago mi je da su djecica bolje, zao mi je sto je andrejevic jeo samo 1 supicu i nista vise, sekira mamu Mala mu sretno na boci Salmyyyyyyy pusa Afanku Ja imam nedrustveno dijete , to sam sinoc skontala...dosla nam drugarica Deniz, i sta god je krenula uzeti Lana joj nije dala, prekmecala je skoro 2h...valjda nije naucila dijeliti svoje igracke, ali kad ode kod nekoga kuci nije takva, a ovdje na svom terenu
Lana nije bila raspolozena za igru,nije ona nedrustvena Lanica je bas fina i drustevena,znas da MM stalno prica o njoj,a kad on prica o nekome to znaci Za Deniz posebno kazem ja sinoc:eno ti Deniz..on gleda i valja se od smijeha,fakat je prepozno ps:Marinci hvala na savjetu sacekacu jos jedan dan. Joj moj je pravi nestasko, otvorio ormar i povadio sve iz njega,uzeo sapune(koje drzim u ormaru) i jede i sve se oblizuje
Lana nije bila raspolozena za igru,nije ona nedrustvena Lanica je bas fina i drustevena,znas da MM stalno prica o njoj,a kad on prica o nekome to znaci Za Deniz posebno kazem ja sinoc:eno ti Deniz..on gleda i valja se od smijeha,fakat je prepozno ps:Marinci hvala na savjetu sacekacu jos jedan dan. Joj moj je pravi nestasko, otvorio ormar i povadio sve iz njega,uzeo sapune(koje drzim u ormaru) i jede i sve se oblizuje
ooo moje malo dijete jede sve sto mu das u ruke, papuce, vostane tanjire ali bukvalno sve sto mu dodje pod ruku njegovo je, a najvise voli nositi staklene tegle flasice od sokica najsretniji je kad se toga dokopa i kad ja krenem za njim da mu uzmem a njega trka stane ne mozes ga stici i pada od sege
Pozdravcici Vam Kako nam je drustvo veliko i malo? Mi smo se jutros malo ranije probudili,oko9h,pa sad djecak opet spava... A snijeg pada,prava zimska idila,a meni u glavi proljece
Lady ,A. jos uvijek sve dijeli i daje,ali cucu ni pod razno,cuca je samo njegova,to neda ama bas nikome Nase bebe i njihove faze
Lady imas one table pisi-brisi mi smo Adni kupili i nekad se pravo zabavi s tim ko fol ona nesto crta onda donese nekom od nas i naredjuje sta bi da joj nacrtamo medu, zeku, kucu, jabauku i tako u krug imas to u svim trznim centrima a za igracke ni A ne daje svoje bas lako, onako iz ruke da malo pogledaju i odmah trazi nazad
mi se jos uvijek po noci jednom zakasljemo i to je to, valjda nije nista strasno
Oj dok skontam koja je sta pisala heheheheheehe Helem, mislim da ide ovako : Salmy hvala i mahsuz pozz tvom muzeku, to je jako lijepo cuti...s obzirom da ju je vidio jednom (mozda bi sad promijenio misljenje )...Deniz je med medeni, kosica, oke... Mala1994 i Lana jede sve zivo, sve stavlja u usta, papir-karton (ovo jede ), ama sve, papuce, kasike, upaljace, kutije cigara, ma SVE bukvalno...
Lady ,A. jos uvijek sve dijeli i daje,ali cucu ni pod razno,cuca je samo njegova,to neda ama bas nikome Nase bebe i njihove faze
Ona ne daaaaaaaa , cak su se pokacile oko kreme....mo's misliti.... Dijeli tudje , zezam al fakat nije dosada pokazivala, ali sinoc me sokirala, sta god je D uzela ona kmeci, kenjka...i tako 2h, tj sve dok su bile....
Ma sve su to njihove faze A znas sta A.radi vec par dana? Rastu mu gornje dvice,jos nisu nikle,i onda ti on cese desni od ogradicu od krevetica Ja kazem ostri zube...I meni to presmijesno,luda mama I hoce zube da pere 100 puta dnevno,ma sega prava Ali stvarno,da se uozbiljim,jedva cekam da vise ti zubici niknu,to nam je glavna boljka,uh
Ljubi nam Lanu kad dodjes doma,nemoj da zaboravis
Ih Lana zna po 1h glodjati cetkicu....kad sam ja tu prvo joj ja lagano onako kao kruznim pokretima "ocistim" zubice, prednje, (a njoj sega, uziva) a onda moram njoj dati pokvaseno cetkicu da je ona zvace...kvasimo je po 10000000X Mislim da je kod nje bit u vodi a ne cetkici ali dobro, ucimo polako
dobar dan pojede Noa meko kuhano jaje al sama je trazila ja sam ignorirala dorucak ona ima 18 zubica i vec ih uveliko peremo al kao Lana ona zvace cetkicu rece mi juce zubarka da joj mogu kupiti pastu za zube i da je dovedem da joj malo pogledaju rekoh tesko da ce ona zinuti kaze teta ne brini ti imamo mi svoje metode aj dobro
Nalaz UK eserihija 10 na 7, poluuuddiiicccuu.zvala doktoricu kaze nastavite sa antibiotikom pa u pon na kontrolu da vidimo za boce, samo mi je jos to trebalo. moje pile malo u januaru primao inekcije za disanje 2x dnevno 8 dana,a sada jos treba i ovo bas mi se place
ajoj mala bas mi je zao mila dosadne baje vise ... Ja cekam nala. donece mi svekar .... Moj anel spava po citavu noc vec evo odavno, al nece mi mlijeko nikako dok recimo se prije budio obavezno u toku noci po jednom i trazio hapu sada ne jeo oko 23 jedva popio malo , i ja ustala u 3. dala sirup on spava Ujutro se trzen u 7 napravim na snu dam flasu ma jok nece ni kap. I spavao tako do 9. i posle jeo mlijeko al opet malo jedva .Bas mi cudno, a inace hb ovu ostalo je poceo jest bolje , ....na kasiku...
dobro jutro mamicama i ...što nas zapada ovaj bjelić.. mi budni ima više od 1h,mali neće da spava čim mm ustane da se sprema na posao i on ustaje a ja bi još malo... danas nam vakcina a nema nikog da mi pomogne pa ćemo sami ići...joj ko će ga držati to je do sada uvjek mm radio,ja ga jedva držim dok ga pregleda a kako sada i dok bocne poželte nam sreću...uf stvarno mi prpa
Mala1994,bas mi je zao Dusa mala. Nemoj se sikirati,bit ce to dobro,aBd.Nadam se da ce antibiotik biti ucinkovit, pa mozda prodje bez boca... E hebemu misa,odakle vise te dosadne baje i bajkice,i to sve napadaju nase bebe,uh... Ljubimo vas
evo nas opet,tj. mene jer A spava hB.jutros ustao u 6:30 i do 12h me driblao.. nismo dobili bocu kaže grlo mu malo crveno pa neće da riskira može turu dobiti..al sreća ni terapiju nam nikakvu nije dala već da to probamo čajem i vitaminima sanirati..ostalo sve OK ...uf al što se izvrištao i sve sa stola joj pokupio i porušio jadna žene gleda ičudi se a ja fatam okola i njega i stvari...
Mala Mu i moj A. se boji doktora,to je strasno... A prije nije,nije cak plakao ni kad je boce primao. U Januaru je bio dugo bolestan i bas smo cesto bili kod doktora i od tada moje dijete se boji doktora samo tako. Cim udejmo u ordinaciju on pocne plakati i hoce da izadje,ali eto nekako sve to obavimo... Sta ce ,duse male, proci ce i taj strah od doktora,i to je valjda neka faza.
dobro jutro mala raja, iako smo mi davno ustali, ovaj moj mali mis se vec sprema da spava ponovo, ali zato starija spavalica ustala maloprije. marinčii drago mi je da nema ture vise, a proci ce i kasalj. felix nije tu vjerovatno je otisla po nalaze UK.i nama ce danas biti gotova kontrolna UK pa cemo vidjeti jeli nastavljamo sa sirupom ili moramo primati boce .
mala mu sretno na vakcini, moja pedijatrica ne daje vakcine rado petkom radi vikenda, a koja je to kod vas vakcina?
ma ta neka sa 18mj što ju treba dobiti al reče mi dr da može tj treba ju dobiti do 2.god pa valjda ćemo uspjet do tada jer evo fulamo i drugi pokušaj...
evo nas opet,tj. mene jer A spava hB.jutros ustao u 6:30 i do 12h me driblao.. nismo dobili bocu kaže grlo mu malo crveno pa neće da riskira može turu dobiti..al sreća ni terapiju nam nikakvu nije dala već da to probamo čajem i vitaminima sanirati..ostalo sve OK ...uf al što se izvrištao i sve sa stola joj pokupio i porušio jadna žene gleda ičudi se a ja fatam okola i njega i stvari...
Kome si ga to vodila ma naravno da ce mo rjesiti te boce do 2 good abd nismo ni mi rjesili jos ...
on je sretan u čekaoni,kupi one prospekte i šepuri se al kada ulazimo na vrata čim ju vidi odma počne vikat nete-nete kao neće i bježi nazad ma stid me kolko se dere a to nizbogčeg neda ni da mu pluća posluša a tek u grlo zaviriti to je pravi poduhvat,svu me preznoji a i njoj je drago kada izlazimo,vidim žena odahne
Kome si ga to vodila ma naravno da ce mo rjesiti te boce do 2 good abd nismo ni mi rjesili jos ...
tu na Tešanjci ima dr.neka Azra H hh ma ne mogu se sjetiti prezime on zavijena bude i u hitnoj..stvarno ga temeljno pregleda-kolko uspije ma blesavo djete ima da mu dam šta za spavanje idući put
šta bi sa vašom UK????? jel gotov nalaz????
< Poruku je uredio mala mu -- 25.2.2011 13:08:21 >
anel place kad ga presvlacim a tek kad udjemo nista od njega cut nemogu sta mi zena rekne .....vagat se neda. heheh Znam tko je ta zena anela jednom na hitnoj pregledala fina je Ja evo cekam nal. ko ozeblo sunca a svekra ko namjerno jos nema