Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
U bilo sta da stavis djeluje. Pokusaj mu puru sa dosta jogurta, napravis rjeđe i dodas jogurt pa polako na kasicicu. Mi smo pet tura antibiotika za redom zbog usiju popili, sedam dana antibiotik, sedam pauza i tako dok svu terapiju nismo ispili. Ni kod mene Ana cesto nije htjela piti, ali natjeram ja to, stisnem obraze pa gurnem, pa skinem vrh sa sprice pa prosirim onu rupicu pa u spricu pa polako malo po malo u usta, znam da je to za njeno dobro i sve cu uraditi da pojede, nek se dere koliko hoce ali popice.
jelena moja , mozel se dudom prenijeti ....ja kasljem bila sam bolesna kasljala kihala prva 3 dana uzas sam bila.... Neznam ni sama ....nepita ped. nedade mi se uvezi te bakt. Ja bi davala jogurt al on nece nista da jede samo supice jede
a probaj mu dati onaj tecni kasikicom sto rijedji mazda ti bude htio uzeti tako. a dobro ti je jelena rekla, ne moze dobiti stafilokoku od antibiotika, gljivice mogu zbog pada imuniteta i poremecene flore sluzokoze jer ne moze organizam vise da se izbori, zato ti jedino jogurt pomaze, a jeli vam dala nistatin ili nesto slicno njemu?
jest pokusat cu sa jogurtom na kasikici dati al moram iznijet iz frizidera , pa stavit na radijator da se umlaci, mogul taj jogurt ubaciti u neku hranu djelujel tako da pojede
samo ti njemu daj kako mislis da ce pojesti, samo znas da moras izbjegavati slatko radi gljivica.
samo da se krako javnemo!citamo vas svaki dan,ali smo prelijeni za pisat!kod nas sve ok hvala Bogu!malo nas ovaj snjeg poremeti,ne mozemo vani,al sta da se radi valjda ce uskoro i proljece malac dobro,papa ko veliki,zeza jos vise,al zdrav je
felix i sve ostale bolesne i zdrave bebarice
puru ne voli :( nece to da jede mogul stavit u rizu evo sad kuhala sa mesom i mrkvicom koliko kolicinski smijem dodat kasiku dvi solju??? Stavila sam na radijator malo da se umlaci i davat cu mu, da pije pa makar na silu..
puru ne voli :( nece to da jede mogul stavit u rizu evo sad kuhala sa mesom i mrkvicom koliko kolicinski smijem dodat kasiku dvi solju??? Stavila sam na radijator malo da se umlaci i davat cu mu, da pije pa makar na silu..
felix koliko god hoce pojesti super sto vise to bolje, ako moze cijelu onu casu odlicno.ne moze mu stetiti.samo polako
o.k hvala puno, puno .... I izvinite ako vas tusim pitanjima .......sutra idem po nal. urina pitala sam kad ce biti gotov kaze ako je o.k bit ce danas ako nije sutra pa icu sutra mrsko mi danas vise hodat uh neka me prpa hvata al necu da mislim jos na to pijemo antb. pa nadam se da nema nista u pisi.
o.k hvala puno, puno .... I izvinite ako vas tusim pitanjima .......sutra idem po nal. urina pitala sam kad ce biti gotov kaze ako je o.k bit ce danas ako nije sutra pa icu sutra mrsko mi danas vise hodat uh neka me prpa hvata al necu da mislim jos na to pijemo antb. pa nadam se da nema nista u pisi.
felix a u kojem si ti gradu, ja hB mogu puno toga rijesiti telefonom, ja za sve nalaze zovem na telefon ne hodam bez veze nego pitam ako kaze gotov je odem odnosno posaljem nekoga jer gdje bi sa ova dva indijanca hodala za svaku sitnicu
samo ti pitaj, pa i ja pitam kad mi gdje gori samo rijetko dobijem odgovor hahaha
ma bjezi ba , upamtio me svako ziv tamo oce rec sta je ovoj stalno nesto hoda , ma neda mi se mrsko miiiiiii....A i bojim se da neodem dzaba pa nebi mogla to opet podnijeti ...... Znasli ti imal neke veze ovaj bris sa urinom jel da ne mora znaciti da ce on biti dobar/los zbog brisa??? Zaboravi pitat ped. asta cu ako nal bude los?!....sta cu kud cu onda sta ce mu dat...
ma bjezi ba , upamtio me svako ziv tamo oce rec sta je ovoj stalno nesto hoda , ma neda mi se mrsko miiiiiii....A i bojim se da neodem dzaba pa nebi mogla to opet podnijeti ...... Znasli ti imal neke veze ovaj bris sa urinom jel da ne mora znaciti da ce on biti dobar/los zbog brisa??? Zaboravi pitat ped. asta cu ako nal bude los?!....sta cu kud cu onda sta ce mu dat...
ne mora da znaci da ce biti los.moj mladji ima uredan bris nosa i grla a u mokraci ima eserihiju, tako da ti to ne mora biti. a ako bi bila neka druga bakterija (sto se nadamo da nece) e ond stvarno ne znam, pa ne mogu mu dati dva antib da pije.
kod nas nista novo...osim one supe jucer ..nadam se da ce i danas...vidjecemo ...neki dan je nazvao nekog na tel....vidim ja on prica...li prica na svom tecnom mandarinskom...kontam prvo da se igra...a vidim tel. svijetli ja mu ga uzmem...javim se...tek covjek se samo dere ko je to...ko je to ...ja reko...ko je to...kaze...mene neko nazvao...uh rekoh izvinite...oprostite ...et...i tako to..jos jedna od dogodovstina
ja mislim da bi trebao bit o.k jer je ispio Zinat pre nal. nisam uspjela prije pisu uhvatiti. dadada nije mi se to jednom desilo sa anelom , pa sad fiksni iskljucujem pitam se kako je br potrefio tacno necij ukucat da zvoni covjeku ... Jednom me tako uvecer covjek zove vice jeste li vi zvali reko ne kaze neko me danas zvao s ovog br . kad se ja sjeti tko ce drugi ego anel reko izvinite , djete diralo tel. nece vise
drage moje nadam se da i ovaj post necu djaba pisati jer evo nekoliko dana nema sanse da ista napisem na rr..ne znam zasto ali stalno me izbacuje nissmo se dugo javljali sorry al da znate da smo vas pozelili.. jos malo i kad napunimo 2 god ode generacija...tj. tema gdje cemo onda pricati..mora se napraviti tema 2+ adin je lopovcina prava..sad mogu reci da bas sve prica..i sto treba i sto NE treba poceo je ponavljati psovke a kako imam svekra boze sacuvaj svaka druga j... ovaj mali samo kupi ja sam poludila ne znam vise kako da ga oducim od tog.. pucnem po guzi-djaba galamim-djaba ignorisem-djaba ljutim se-djaba nista ne pomaze... necu nikom da idem u goste sramota me da tamo nesto "laje" cuo kako je doticni reko mrs pi. mater i sad mu je to svaka treca i mm se svadjo s ocem i govori mu da ne psuje pred njim al djaba pricat... najgore mi je sto sam primorana jos malo da budemo kod njih... i adin je bio bolestan i temp i kasalj al hB prestalo je... felix zao mi je medenog..vi sve bas nabelajisali stalno nesto bolestan...ljubi ga puno cmok veliki za generaciju
Poz nasoj maloj dzenerejsn i od mene. Felix nadam se da ce Anel biti bolje sto prije i sva djeca. Sonja i to je faza i proci ce, sjecam se svojih muka sa starijim od mm tetka dusha joj tako s djecom lajat, i ja svaki put kad odem u dzamiju jos Ramazan sve cekam sta li ce moje djete lanuti i sve tako na trncima sjedim, kad ono nista zaprijetila mu ja nema cokolade i super nije pisnuo. I prosla je ta faza brzo nebrini previse. Moj A skroz malo prica dok je sekina mala s 2 godine samnom na tel pravo fino pricala sva se raspilavi objasnjava bla bla, a on vecinom svoj kineski neki, daj mi to, necu, a njam njam je glavno to su mu najcesce rijeci. Uzme telefon i tako brblja isto zove i stariji brat s njim ja kad nadjem samo spustim slusalicu. Vecina ljudi u imeniku skontala pa se neljute vise .
vece...mi smo danas konacno isli malo u goste, V. se bas obradovao ...jadno dijete deset_ dana u kuci, izlazio samo na inhalacije...
Joj Sonja, podsjeti me taj tvoj svekar na moju sveki...igra se ona sa V. uzeli majmuna i ona sad prica: vidi ti njega (majmuna) pi...mu materina, sto je usmrdacio su..k, pokakio se, je.. li ga njegov macak.....ja pogledam zabezeknuto u MM, pa mu ocima sarnem, on ce: mama, bolan sta ti je sto toliko psujes pred djetetom..kaze zena:Ma nisam nista, sta sam to rekla?!? (uslijedio je ozbiljan razgovor izmedju MM i nje, nije se vise ponovilo )
< Poruku je uredio tekja -- 24.2.2011 22:16:21 >
dobro jutro mamicama i ...što nas zapada ovaj bjelić.. mi budni ima više od 1h,mali neće da spava čim mm ustane da se sprema na posao i on ustaje a ja bi još malo... danas nam vakcina a nema nikog da mi pomogne pa ćemo sami ići...joj ko će ga držati to je do sada uvjek mm radio,ja ga jedva držim dok ga pregleda a kako sada i dok bocne poželte nam sreću...uf stvarno mi prpa
jutro Mi smo bez temp, od jučer popodne pa se nadamo da je to iza nas,prestalo je kihanje još nas zeza nosić i kašlje ,dajem mu bisolex ,čaj od sljeza i masiram sa balzamom Dr.Theiss..valjda će pomoći ,nama je ovo prvi put da kašljemo pa nemam baš iskustva nadam se da će brzo prestati... mala mu sretno na vakcini nadam se da će biti bez reakcije pusice za sve
Jutrica Kako su nam drugari,Felix kako je Anelko? Mi smo onako,nemamo vise turu,samo kasalj.Zanima me smijem li bebija kupati,tusirala sam ga ali nisam prala kosu.Obzirom da jos kasljuca neznam smijem li ga kupati Pusa za sve bolesne drugare a i dJugajice
dobro jutro mala raja, iako smo mi davno ustali, ovaj moj mali mis se vec sprema da spava ponovo, ali zato starija spavalica ustala maloprije. marinčii drago mi je da nema ture vise, a proci ce i kasalj. felix nije tu vjerovatno je otisla po nalaze UK.i nama ce danas biti gotova kontrolna UK pa cemo vidjeti jeli nastavljamo sa sirupom ili moramo primati boce .
mala mu sretno na vakcini, moja pedijatrica ne daje vakcine rado petkom radi vikenda, a koja je to kod vas vakcina?
mala 1994 nadam se da će nalaz biti bolji i da vam neće biti potrebne boce,uh baš su dosadne te bakterije i mi smo imali ali ne ešerihiju već enterococus spp. felix nadam se da će vam nalaz biti dobar ,držimo fige salmy ja ga ne bih još kupala sačekaj još dan dva i onda možeš
Drago mi je da su djecica bolje, zao mi je sto je andrejevic jeo samo 1 supicu i nista vise, sekira mamu Mala mu sretno na boci Salmyyyyyyy pusa Afanku Ja imam nedrustveno dijete , to sam sinoc skontala...dosla nam drugarica Deniz, i sta god je krenula uzeti Lana joj nije dala, prekmecala je skoro 2h...valjda nije naucila dijeliti svoje igracke, ali kad ode kod nekoga kuci nije takva, a ovdje na svom terenu