Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Nalaz UK eserihija 10 na 7, poluuuddiiicccuu.zvala doktoricu kaze nastavite sa antibiotikom pa u pon na kontrolu da vidimo za boce, samo mi je jos to trebalo. moje pile malo u januaru primao inekcije za disanje 2x dnevno 8 dana,a sada jos treba i ovo bas mi se place
baš mi je žao mila,nadam se da će antibiotik pomoći i da će te baje više nestati,ja sam isto imallla ešerihiju u naručivala sam čaj i kapi od jedne doktorice iz Zagreba i pomoglo mi je evo već 3 godine mi se nije vratila
Nalaz UK eserihija 10 na 7, poluuuddiiicccuu.zvala doktoricu kaze nastavite sa antibiotikom pa u pon na kontrolu da vidimo za boce, samo mi je jos to trebalo. moje pile malo u januaru primao inekcije za disanje 2x dnevno 8 dana,a sada jos treba i ovo bas mi se place
baš mi je žao mila,nadam se da će antibiotik pomoći i da će te baje više nestati,ja sam isto imallla ešerihiju u naručivala sam čaj i kapi od jedne doktorice iz Zagreba i pomoglo mi je evo već 3 godine mi se nije vratila
imala sam je i ja prije jedno 3 godine, a Mya mi se javi za caj neki i sada je nema da mi proslijedi broj covjeka pa da vidim smije li ovo moje djete to piti jer mi ga je bas zao.
a hvala svima na podrsci veliki
a moj stariji nije primio ni jednu bocu osim hepatitisa, a mladji je samo hepatitis
mala ovo što sam ja naručivala i moja je sestra uzimala za svoju curicu kojoj je tada bilo 8 mjeseci i bome i njoj je pomoglo evo sad joj je 4 godine i nikad joj se nije vratilo
mala ovo što sam ja naručivala i moja je sestra uzimala za svoju curicu kojoj je tada bilo 8 mjeseci i bome i njoj je pomoglo evo sad joj je 4 godine i nikad joj se nije vratilo
a mozes li mi poslati podatke na pp, kako ide dostava za sa
Nađem broj od doktorice i pošaljem ti,i Mya je uzimala broj od mene da nuruči e sad je li naručila i jeli njima pomoglo neznam ,kad se ona javi možeš je pitati
moj anel zaspo, ja gledam tv i malo virkam jest vani hladno brrr a neprestaje padat snijeg. Nadam se da ce sledeca sed biti bolja jer moramo anelu provjeriti bris a i ja moram po svoj nal.kod ginica papa test .. Joj tako su mi boln.se ogadile vise i hodnja sam kad pomislim na to. Mala koji ce te vi to sirup nastaviti davat , ..?Bas mi je zao
evo nas nakon sto godina da vas malo pozdravimo mi vas virnemo povremeno ali nemam bas vremena da pisem sad cu redom da procitam kako nam je generacija,kako napreduju i jesu li nestasni,ljubimo ih sve redom moja Esmica evo otima se samnom za tastaturu pa ako sta ubaci ne zamjerite
Joj felix bas mi je zaoooo , je li ti uz nalaz donio i antibiogram, ako jeste vidi je li odgovara na cefalexin, ako odgovara ne vjerujem da ce vam jos jedan antibiotik ukljucivati, tj mjenjati postojeci.
jesam dobila sam antibogram odma sam je zvala jecajuci kaze da ne brinem da je dala cefalaxsin da dajem redovno da mora pomoci bakterijama da izadju da dodjem u poned. da ponovo radim urin i urinokulturu
pise ovo je od urinokulture bak. broj bakt 10 sa 5 Sta ovo znaci na antibiogramu S-osjetljivi I-intermedijalan R-rezisent sad poovim slovima su poredani sirupi antib daj kazi koji od ovi slova pase da vidim jel cefalaxsin pod kojim slovom
Znam draga da nije utjeha nikakva, ali Anel unazad par mjeseci je non stop bolesljiv, sad ste saznali sta je u pitanju, mozda sve to vuce jos od tada, sad hvala Bogu izlijecice se i onda naglo na poboljsanje imuniteta. Proteus se najcesce javi kod pada imuniteta. Bice on nasa dobrica, pokusaj malo se smiriti, jer i tvoja nervoza utice na njega. Ljubi nam druga