|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  225 226 [227] 228 229   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
25.2.2011 13:10:34   
nanika
Pozdrav za sve mame, i djecicu.
 Lady26user posted image
Felix i Marincii drago mi je da su decki boljeuser posted image . Mala mu poljubac za naseg imenjakauser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 5651
25.2.2011 13:12:30   
marinčii
IZVORNA PORUKA: MALA1994

Nalaz UK
eserihija 10 na 7, poluuuddiiicccuu.zvala doktoricu kaze nastavite sa antibiotikom pa u pon na kontrolu da vidimo za boce, samo mi je jos to trebalo.
moje pile malo u januaru primao inekcije za disanje 2x dnevno 8 dana,a sada jos treba i ovo bas mi se place user posted image user posted image user posted image user posted image

baš mi je žao mila,nadam se da će antibiotik pomoći i da će te baje više nestati,ja sam isto imallla ešerihiju u naručivala sam čaj i kapi od jedne doktorice iz Zagreba i pomoglo mi je evo već 3 godine mi se nije vratila 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 5652
25.2.2011 13:14:40   
Amani12
IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: Amani12

Mi imamo 14 mjesci,a jos uvijek nismo primili ni onu sa 6mjeseci sto smo trebali...user posted image
user posted image Sta cekate???

Slijedecu sedmicu...user posted image
Non stop je bolestan ili mu je imunitet slab i eto,koliko se samo oduzilo...user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5653
25.2.2011 13:15:29   
mala mu
IZVORNA PORUKA: marinčii

Nalaz UK
eserihija 10 na 7, poluuuddiiicccuu.zvala doktoricu kaze nastavite sa antibiotikom pa u pon na kontrolu da vidimo za boce, samo mi je jos to trebalo.
moje pile malo u januaru primao inekcije za disanje 2x dnevno 8 dana,a sada jos treba i ovo bas mi se place user posted image user posted image user posted image user posted image

baš mi je žao mila,nadam se da će antibiotik pomoći i da će te baje više nestati,ja sam isto imallla ešerihiju u naručivala sam čaj i kapi od jedne doktorice iz Zagreba i pomoglo mi je evo već 3 godine mi se nije vratila 

user posted image user posted image user posted image user posted image a joj baš mi je žao user posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5654
25.2.2011 13:16:14   
Malenaoduvijek

Nalaz UK

imala sam je i ja prije jedno 3 godine, a Mya mi se javi za caj neki i sada je nema da mi proslijedi broj covjeka pa da vidim smije li ovo moje djete to piti jer mi ga je bas zao.

a hvala svima na podrsci veliki user posted image user posted image user posted image

a moj stariji nije primio ni jednu bocu osim hepatitisa, a mladji je samo hepatitis user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5655
25.2.2011 13:16:34   
Amani12
Nanika samo da vas pozdravimo user posted image user posted image user posted image
Druzile smo se na Razgovorima,samo sam tad bila Schecherlemica

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 5656
25.2.2011 13:17:54   
marinčii
mala ovo što sam ja naručivala i moja je sestra uzimala za svoju curicu kojoj je tada bilo 8 mjeseci i bome i njoj je pomoglo evo sad joj je 4 godine i nikad joj se nije vratilo

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 5657
25.2.2011 13:18:52   
marinčii
Felix i Marincii drago mi je da su decki boljeuser posted image . Mala mu poljubac za naseg imenjakauser posted image  

hvala draga,ljubi svoju dječicuuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5658
25.2.2011 13:19:34   
Malenaoduvijek

mala ovo što sam ja naručivala i moja je sestra uzimala za svoju curicu kojoj je tada bilo 8 mjeseci i bome i njoj je pomoglo evo sad joj je 4 godine i nikad joj se nije vratilo

a mozes li mi poslati podatke na pp, kako ide dostava za sa

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5659
25.2.2011 13:21:35   
mala mu
eto da vas pozdravim moram ići ručak pravit samo još da skontam štauser posted image
Ahmedu ću neko povrće skuhati a namauser posted image user posted image user posted image
JA STVARNO NE VOLIM KUHATI!!!! 

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 5660
25.2.2011 13:21:42   
marinčii

a mozes li mi poslati podatke na pp, kako ide dostava za sa

Nađem broj od doktorice i pošaljem ti,i Mya je uzimala broj od mene da nuruči e sad je li naručila i jeli njima pomoglo neznam ,kad se ona javi možeš je pitati

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

Neposredna veza do poruke: 5661
25.2.2011 13:46:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala mu

eto da vas pozdravim moram ići ručak pravit samo još da skontam štauser posted image
Ahmedu ću neko povrće skuhati a namauser posted image user posted image user posted image
JA STVARNO NE VOLIM KUHATI!!!! 

ja mrzim kuhatuser posted image user posted image user posted image ja slabo jedem kuham zbog mm inace nebiuser posted image
anelu obozavam kuhat jedinouser posted image
Armani, ma rijesice te abd user posted image user posted image ljubimo druga

(odgovor članu mala mu)
  Neposredna veza do poruke: 5662
25.2.2011 13:50:07   
Anoniman
moj anel zaspo,user posted image ja gledam tv i malo virkam jest vani hladno brrr a neprestaje padat snijeg.
Nadam se da ce sledeca sed biti bolja jer moramo anelu provjeriti bris a i ja moram po svoj nal.kod ginica papa test ..
Joj tako su mi boln.se ogadile vise i hodnjauser posted image sam kad pomislim na to.
Mala koji ce te vi to sirup nastaviti davat , ..?Bas mi je zao

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5663
25.2.2011 13:55:39   
Honey3
evo nas nakon sto godina da vas malo pozdravimouser posted image mi vas virnemo povremeno ali nemam bas vremena da pisemuser posted image sad cu redom da procitam kako nam je generacija,kako napreduju i jesu li nestasni,ljubimo ih sve redomuser posted image
moja Esmica evo otima se samnom za tastaturu pa ako sta ubaci ne zamjeriteuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5664
25.2.2011 14:07:29   
Honey3
IZVORNA PORUKA: Amani12

Nanika samo da vas pozdravimo user posted image user posted image user posted image
Druzile smo se na Razgovorima,samo sam tad bila Schecherlemica

koga to ja vidim ovdjeuser posted image pa kako ste nam obje,kako djecicauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 5665
25.2.2011 14:18:38   
Anoniman
mogu sebi odc od placauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image anel ima izolovanu bak u urinu PROTUS Vulgaris   oj boze pa sto na njega sve  ide 

< Poruku je uredio felix -- 25.2.2011 14:19:20 >

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 5666
25.2.2011 14:24:53   
Anoniman
Joj felix bas mi je zaoooo user posted image , je li ti uz nalaz donio i antibiogram, ako jeste vidi je li odgovara na cefalexin, ako odgovara ne vjerujem da ce vam jos jedan antibiotik ukljucivati, tj mjenjati postojeci.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5667
25.2.2011 14:27:39   
Anoniman
jesam dobila sam antibogram odma sam je zvala jecajuciuser posted image kaze da ne brinem da je dala cefalaxsin da dajem redovno da mora pomoci bakterijama da izadju da dodjem u poned. da ponovo radim urin i urinokulturu

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5668
25.2.2011 14:29:39   
Anoniman
pise ovo je od urinokulture bak.
broj bakt 10 sa 5
Sta ovo znaci na antibiogramu S-osjetljivi
I-intermedijalan
R-rezisent
sad poovim slovima su poredani sirupi antib daj kazi koji od ovi slova pase da vidim jel cefalaxsin pod kojim slovom

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5669
25.2.2011 14:31:20   
Anoniman
Znam draga da nije utjeha nikakva, ali Anel unazad par mjeseci je non stop bolesljiv, sad ste saznali sta je u pitanju, mozda sve to vuce jos od tada, sad hvala Bogu izlijecice se i onda naglo na poboljsanje imuniteta. Proteus se najcesce javi kod pada imuniteta. Bice on nasa dobrica, pokusaj malo se smiriti, jer i tvoja nervoza utice na njega.
Ljubi nam druga user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5670
25.2.2011 14:32:37   
Anoniman
Koji lijekovi su ti pod S?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5671
25.2.2011 14:34:24   
Honey3
IZVORNA PORUKA: felix

mogu sebi odc od placauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image anel ima izolovanu bak u urinu PROTUS Vulgaris   oj boze pa sto na njega sve  ide 
a joj bas mi je zao Anela pa sta je to vise Boze dragi,ljubimo vas puno i ja sa nadam da ce ta baja brzo prociuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5672
25.2.2011 14:34:29   
Anoniman
Karbapenem ,sulfamet,amixacin,garamacin,ceftriakson,cefuroksim,

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5673
25.2.2011 14:35:23   
Anoniman
kaze bitno da nema ture samo, 

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5674
25.2.2011 14:35:35   
Anoniman
a ima li uopste cefalexin i koje slovo je pored njega?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  225 226 [227] 228 229   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  225 226 [227] 228 229   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *