Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
jednu, i mislila sam u poned. drugu tako da cemo 3 najvjerovatnije a kontam ako je jedna pozitivna ocel biti i druge dvije
ne mora znaciti, mozda i ne bude zato je bez veze nakon jedne dati terapiju mozda djetetu uopste ne bude trebalo.samo ne sijes mu previse tecnosti davati prije UK to je meni dr rekla jer moze uticati to na nalaz.neka normalno pije noc prije.
Felix, ne mora biti da ce i druge dvije biti. Mogu biti sterilne, ali ako je jedna s bajama onda se smatra da u urinu ima baja. Pošto one šetaju, znači - jedna moze biti ok, a druge dvije ne...ili sve mogu biti pozitivne na baje...imaš PP na fejsu...
ne mora znaciti, mozda i ne bude zato je bez veze nakon jedne dati terapiju mozda djetetu uopste ne bude trebalo.samo ne sijes mu previse tecnosti davati prije UK to je meni dr rekla jer moze uticati to na nalaz.neka normalno pije noc prije.
Stvarno?
Na koji način može djelovati na nalaz....jer se mi obavezno tankamo dok imamo vrećicu da bi brže piškila...
felix,mala bas mi je zao bebarica,nadam se da ce vam terapija pomoc i da se nece vise vracat
mya srela sam Minju danas sa didom u bosanci,joj ko med je smije se,kupuju igracku
< Poruku je uredio mala86 -- 25.2.2011 17:02:05 >
mala ma iovako nesto mi slabo pije tecnosti no inace 100ml jedva popije na dan. Hvala ti puno. ma ja sam kuci vadila urin pitam se jel o.k zato cu ja u poned. kod njih vaditi ako treba 5 sati cu cekat dok piski al kuci dolaziti necu.
jednu, i mislila sam u poned. drugu tako da cemo 3 najvjerovatnije a kontam ako je jedna pozitivna ocel biti i druge dvije
Stvarno?
Na koji način može djelovati na nalaz....jer se mi obavezno tankamo dok imamo vrećicu da bi brže piškila...
ona meni rece kao kad se popije vise tecnosti isperu se bakterije ako su prisutne i onda nalaz ne pokaze stvarno stanje nego ustvari prikriju se bakterije.ali mislim da se jedna flasica ne moze skoditi nego da cijeli dan i noc bas bas pije puno e to je onda nesto drugo.dijee moze normalno piti
kad sam bila u bol. rece mi da sto vice tankam tecnosti da bi mokrio a djete nece ni da pije ni da piski na kraju kuci dosla jedva uhvatila ... Zato cemo u poned. kod njih cekat sto je sigurno sigurno je .... A nece drugog caja sem hiip komorac ni da zine nece pa nece ne voli
kad sam bila u bol. rece mi da sto vice tankam tecnosti da bi mokrio a djete nece ni da pije ni da piski na kraju kuci dosla jedva uhvatila ... Zato cemo u poned. kod njih cekat sto je sigurno sigurno je .... A nece drugog caja sem hiip komorac ni da zine nece pa nece ne voli
vidis dva doktora dva misljenja, ovo je meni moja pedijatrica rekla i ima mi logike nekako jer za sve analize se uzima jutarnji urin koji je skoncentrisan jer u toku noci ne pijes kao inace preko dana. ma brzo ce oni to uzeti ne brini se, mozda mu stave onaj mali kateter, cini mi se da je neko nedavno negdje pisao da su tako bebi uzimali urin.
Stvarno?
ona meni rece kao kad se popije vise tecnosti isperu se bakterije ako su prisutne i onda nalaz ne pokaze stvarno stanje nego ustvari prikriju se bakterije.ali mislim da se jedna flasica ne moze skoditi nego da cijeli dan i noc bas bas pije puno e to je onda nesto drugo.dijee moze normalno piti
vidiš logično je to obrazloženje.... fakat nisam ni pomislila na to... al u pravu je potpuno...previše tečnosti prij UK može isprati bakterije ...i dok prođe Uk one se opet razviju
[/quote ]I ja vas pozdravljam Amani 12 i Zaha Nemamo vise onoliko vremena ko prije da caskamo . Ljubite djecicu. Poseban poljubac za nasu imenjakinju Esmu
anel je horan ma boze na hajr nemoze biti horniji hb. spava jede, (malo slabije al dobro) nece mlijeko nikako ... Igra se veseo ma kao da je zdrav .Sto mi je to bar malo lakse . Ma uzdam se u Boga abd . vidjecemo sta cemo dalje u ponedeljak , uh sto sutra nije nedelja A danas sam imala neki los predosjecaj mislila sam da umisljam bezz i razmisljam neg a bila sam u pravu nalaz al eto.....
pozdrav svima ...joj dok iscitah sta, ko, kako zaboravih sta sam htjela reci
danas sam isla na razgovor za posao, kakvog ludog lika upoznah, prijavila se kod njega za nesto sa sss, nece covjek da me primi, kaze naci cu ja tebi posao u tvojoj struci, uzeo mi podatke, svasta nesto napricao...ma ne vjerujem ja njemu, al eto...
felix, mala1994, zao mi je zbog djecice i glupih bestija, nadam se da ce antib. pomoci ...ma joj kad je dijete osjetljivo, osjetljivo je...sta god ucinis ...prizeljkujemo proljece
V. je dobro, fino jede, spava, ma hB samo da se tako nastavi...
ljubimo vas sve....
Evo ja vise ludim od trojki . Dvije su mu izasle a druge dvije samo sto nisu. Toliko je nervozan , nece nista da jede sa kasikom, sve mu dajem rukom . uz sve to je imao i temperaturu i upalu grla, kaslje....
Felix mila bas mi je zao... Pa vise i te baje dosadne,is,is od nasih beba Budi jaka,drzi se,ljubimo vas najvise Mya ljubice moja... A ja saljem poljupce,pa zagrljaje,pa pozdravljam,a ti nista Cmokni mi taj mali secer i med Zaha draga,javi nam se cesce,poljubac tebi i djecici lijepoj Pozdravic i ostalim zenicama i drugarima i drugaricama!