|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  229 230 [231] 232 233   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
26.2.2011 10:59:35   
Mya_81 RR
Jelena, kakve granule? Drago mi je da je temp. pod kontrolom user posted image

BtW, ja sam onda iznimka kao drugo dijete...tako da se ipak nadam da će moje drugo biti mirnije user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5751
26.2.2011 11:02:24   
Anoniman
Marinci da njemu nije alergijski kasalj dok po danu kaslje, jer moze od skakutanja pa grinja i prasine (nemoj sad misliti da ti kazem da ti prasnjava kuca user posted image ).
Super za termin, ja se nadam da cu malo poraniti user posted image , ko ce cijelo ljeto provesti sa stomakom do zuba, a sa Anom sam poranila devet dana.

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5752
26.2.2011 11:07:57   
Anoniman
Mya Osanit granule, ne da se dijete preporodi, mi ih u kuci zovemo apaurini za zubice user posted image , a isto tako imam i neke homeopatske kapi za zubice i one su extra, ali oboje sam to nabavljala vani. Nama kad su rasle dvice temperatura bila tri dana oko 38,5, nicim nisam mogla da je skinem, ma nema sta nije pila i sta nisam davala. Odem kod dr kaze virusno najvjerovatnije, jer kao nemoguce da je ovolika temperatura od zuba, ja dodjem kuci i dam joj "apaurincice" i djetetu istog trena spadne temperatura i smiri se.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5753
26.2.2011 11:16:35   
Anoniman
jutro anel se sinoc nesto stalno komesao ustajao plakaouser posted image
Kod nas nista novo od jutros slini kao da mu je prvi dan nahlade a ne neznam ni ja koji, jos uvjek nos puno kaslje isto nista bolje po pitanju toga
mene zeludac boli uzas, rana ziva sva sam fuj.
pusa od nas

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 5754
26.2.2011 11:20:03   
Anoniman
Felix da i njemu nece koji zubic pa opao imunitet pa ga sve to safatalo?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5755
26.2.2011 11:21:43   
salmy
Jutrica za bolesne drugareuser posted image user posted image user posted image user posted image mi smo dobro idemo u skitnju(poslije 6 dana),uh puno brate dragi!
Jos malkice kasljucamo ali nista strasno,Baby vac nam je spasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Felix ne daj se i ljubni nam drugarauser posted image user posted image user posted image user posted image
ako ce ti biti lakse i mene zeludac boliuser posted image user posted image user posted image user posted image ranisan ranibos,apaurincic i prođe! dok nasa djecica odrastu mi cemo bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5756
26.2.2011 11:29:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: salmy

Jutrica za bolesne drugareuser posted image user posted image user posted image user posted image mi smo dobro idemo u skitnju(poslije 6 dana),uh puno brate dragi!
Jos malkice kasljucamo ali nista strasno,Baby vac nam je spasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Felix ne daj se i ljubni nam drugarauser posted image user posted image user posted image user posted image
ako ce ti biti lakse i mene zeludac boliuser posted image user posted image user posted image user posted image ranisan ranibos,apaurincic i prođe! dok nasa djecica odrastu mi cemo bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
ja vala bas ima da hodam ko cackalica , ma sva sam nikakva al bit ce bolje ja pijem pylomid za gadljivost i apaurin da se zeludac smri gadi mi se na sve gore nego nekoj trudniciuser posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 5757
26.2.2011 11:30:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Felix da i njemu nece koji zubic pa opao imunitet pa ga sve to safatalo?
neznam sve moguce mila sve tko ce ga znati.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5758
26.2.2011 11:50:06   
marinčii
jelena neznam sumnjam daje alergijski jer baš kašlje koda ima izbaciti puno,baš ono zrelo..dajem mu bisolex i masiram balzamom valjda će proći a i nosić puno nikako da mu prođe pa mu teško disati,salmy mi naručili babyvac od mame 2009 već dva mjeseca ga čekamo user posted image nikako da nam dođe a sad bi nam baš baš trebao...

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5759
26.2.2011 11:57:03   
Mya_81 RR
Felix, i mi smo još slinavi...danas 17 dan njoj, a meni negdje 15-i...i baš tako, slinimo obje kao da nam je prvi dan...ali ona bar punoooooo manje kašlje...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5760
26.2.2011 12:15:09   
R&T@
Mene je ujela ze-ze muha, samo bih spavala...user posted image user posted image user posted image user posted image

I Rina jutros uzasno slinava, a jucer super bila i ja mislila rijesili se prehladeuser posted image ...valjda popustile brane, pa curi, curiuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 5761
26.2.2011 12:40:48   
tekja
Vec 15-ak dana Vedadu objasnjavam kako nema potrebe da poslije dnevnog spavanja dere se i place, samo treba zovnuti mama i ja cu doci da ga vadim iz kreveta...mislila sam da ni ne razumije sta mu pricam, al'' hajde volim ja da mlatim u praznouser posted image ...kad maloprije cujem iz sobe: mamaaa, mamaaaauser posted image user posted image ...

Ljubimo sve slinave nosice, da sto prije prestanu curitiuser posted image

< Poruku je uredio tekja -- 26.2.2011 12:41:19 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5762
26.2.2011 13:48:03   
Anoniman
ja anelu nasla zub user posted image i to cetvorka je haman ili petica skroz tamo predzadnji zub gornji, probio meso izasaouser posted image a ovamo sa druge isto strane na istom mjestu ide jos jedan , takav
Gornji ce haman svi niknut a donji ima samo dva

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 5763
26.2.2011 14:04:35   
R&T@
user posted image  za Vedada, ali i mamu koja ipak ne prica zidovimauser posted image user posted image user posted image

I naravno za Anelov zubicuser posted image

Bas me interesuje kako pedijatri objasne cinjenicu da zubic uvijek proviri nakon bolesti, jer po njihovom misljenju nikad nista nije zbog zubicauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5764
26.2.2011 14:21:13   
marinčii
felix bravo za zubićuser posted image user posted image zato je on ovako slabog imuniteta ,uh ti zubići baš znaju izmučiti dječicu

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5765
26.2.2011 14:26:55   
Anoniman
jest mila zato je slabasan bio a nije ni cudo pa to je skoro kao kutnjak ogroman je sirok nije bilo lako sigurno probiti meseo, a ide isti takav na drugoj strani vilice bracauser posted image samo sto taj jos mesek nije probio.
Ma danas sasvim slucajno lego smije se i zino, tako da sam na svjetlosti bas primjetila novi zub ovako se nevidi dok dobro usta ne otvori jer je skroz sa strane zub neprimjetno
Skoro je zaspo, i ja cu morat neki me umor s vladava
Hvala tajra i od vas ljubimo drugarice.

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5766
26.2.2011 14:27:00   
R&T@
marincii, kako je Matej?

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5767
26.2.2011 14:29:44   
marinčii
tajra dobro je malo nas još nosić zeza al valjda će proći brzo,evo ga spava već više od 2sata...kako su tvoje curice?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5768
26.2.2011 14:30:23   
Anoniman
heeejuser posted image felix bravo za zubiceuser posted image user posted image mi bili u setnji,na kavi,sad spava,ruckio je pravo.. ja spremam kucu pa malo sjela da odmorim,kasnije imamo goste i tako to.. pusa vam svimaaa

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 5769
26.2.2011 14:38:43   
iv@ncica
aa  jooojjj  ja nisam  vodila  andreja  vani..sve  mi se  cinilo puse  jos  dobro  i hladnouser posted image user posted image user posted image ..a  meni  se  cini  da  je  dobro stalo..sad  sam ljta  na s ebve  gdje  ga  ne  izvedoh  malo vani dok  bi  sunca

felix-user posted image   za  zube... ma  drage moje..necemo  imati  mira  dokm im  zubi  ne  izbiju svi..i  kod  nas  je  jedan  kutnjak  provirio..a muci  nas  odxavnouser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5770
26.2.2011 14:39:57   
Anoniman
znate li vi jeste jel da u poned. radni dan ???Kod nas djeca ne idu u skolu do cetvtka.
Neznam dal ce raditi u utorak i srijedu lab. ???
Ako nebude , opet nas zavukoseuser posted image sa nal.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5771
26.2.2011 14:42:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

aa  jooojjj  ja nisam  vodila  andreja  vani..sve  mi se  cinilo puse  jos  dobro  i hladnouser posted image user posted image user posted image ..a  meni  se  cini  da  je  dobro stalo..sad  sam ljta  na s ebve  gdje  ga  ne  izvedoh  malo vani dok  bi  sunca

felix-user posted image   za  zube... ma  drage moje..necemo  imati  mira  dokm im  zubi  ne  izbiju svi..i  kod  nas  je  jedan  kutnjak  provirio..a muci  nas  odxavnouser posted image

bilo je lijepo vani,samo mrvicu vjetra bilo ,skoro nikako a da ga nisam izvela tocno bi poludio u kuci,poco se bas divlje ponasatiuser posted image radi li u ponedjeljak vrtic?

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 5772
26.2.2011 14:42:58   
iv@ncica
u  nas  s ene radi  pon. i  utorak....ali  kako  koja  uzstanova..vecinom  su  odabrali  utorak  za neradni

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5773
26.2.2011 14:44:27   
Anoniman
kod nas utorak i srijeda ne radni joj nije dobro , onda ce biti nal tek u cetvrtak gotovo a gdje je jos treci nal.....bas se zavuko s ovim zbog ovi dana

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 5774
26.2.2011 14:44:54   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: marijanna

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

bilo je lijepo vani,samo mrvicu vjetra bilo ,skoro nikako a da ga nisam izvela tocno bi poludio u kuci,poco se bas divlje ponasatiuser posted image radi li u ponedjeljak vrtic?

a jojjj  ja  gledam  kroz  balkon  i sve  se borovi  povijaju..i  vidim  da  puse...a lčjudi  zamotani  hodaju..pa  konta,  nista  danas  od  setnje...taman  je  dosao  sebi..da  opet  ne  fasujeuser posted image ..sad  mi  zaoooo

vrtic  radi  u  pon.  u  utorak ne...a  moja  skola je spojila  vikenn  i pon.i uto.

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  229 230 [231] 232 233   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  229 230 [231] 232 233   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *