Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Marinci da njemu nije alergijski kasalj dok po danu kaslje, jer moze od skakutanja pa grinja i prasine (nemoj sad misliti da ti kazem da ti prasnjava kuca ). Super za termin, ja se nadam da cu malo poraniti , ko ce cijelo ljeto provesti sa stomakom do zuba, a sa Anom sam poranila devet dana.
Mya Osanit granule, ne da se dijete preporodi, mi ih u kuci zovemo apaurini za zubice , a isto tako imam i neke homeopatske kapi za zubice i one su extra, ali oboje sam to nabavljala vani. Nama kad su rasle dvice temperatura bila tri dana oko 38,5, nicim nisam mogla da je skinem, ma nema sta nije pila i sta nisam davala. Odem kod dr kaze virusno najvjerovatnije, jer kao nemoguce da je ovolika temperatura od zuba, ja dodjem kuci i dam joj "apaurincice" i djetetu istog trena spadne temperatura i smiri se.
jutro anel se sinoc nesto stalno komesao ustajao plakao Kod nas nista novo od jutros slini kao da mu je prvi dan nahlade a ne neznam ni ja koji, jos uvjek nos puno kaslje isto nista bolje po pitanju toga mene zeludac boli uzas, rana ziva sva sam fuj. pusa od nas
Jutrica za bolesne drugare mi smo dobro idemo u skitnju(poslije 6 dana),uh puno brate dragi! Jos malkice kasljucamo ali nista strasno,Baby vac nam je spas Felix ne daj se i ljubni nam drugara ako ce ti biti lakse i mene zeludac boli ranisan ranibos,apaurincic i prođe! dok nasa djecica odrastu mi cemo biti
Jutrica za bolesne drugare mi smo dobro idemo u skitnju(poslije 6 dana),uh puno brate dragi! Jos malkice kasljucamo ali nista strasno,Baby vac nam je spas Felix ne daj se i ljubni nam drugara ako ce ti biti lakse i mene zeludac boli ranisan ranibos,apaurincic i prođe! dok nasa djecica odrastu mi cemo biti
ja vala bas ima da hodam ko cackalica , ma sva sam nikakva al bit ce bolje ja pijem pylomid za gadljivost i apaurin da se zeludac smri gadi mi se na sve gore nego nekoj trudnici
jelena neznam sumnjam daje alergijski jer baš kašlje koda ima izbaciti puno,baš ono zrelo..dajem mu bisolex i masiram balzamom valjda će proći a i nosić puno nikako da mu prođe pa mu teško disati,salmy mi naručili babyvac od mame 2009 već dva mjeseca ga čekamo nikako da nam dođe a sad bi nam baš baš trebao...
Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.
Vec 15-ak dana Vedadu objasnjavam kako nema potrebe da poslije dnevnog spavanja dere se i place, samo treba zovnuti mama i ja cu doci da ga vadim iz kreveta...mislila sam da ni ne razumije sta mu pricam, al'' hajde volim ja da mlatim u prazno ...kad maloprije cujem iz sobe: mamaaa, mamaaaa ...
Ljubimo sve slinave nosice, da sto prije prestanu curiti
< Poruku je uredio tekja -- 26.2.2011 12:41:19 >
ja anelu nasla zub i to cetvorka je haman ili petica skroz tamo predzadnji zub gornji, probio meso izasao a ovamo sa druge isto strane na istom mjestu ide jos jedan , takav Gornji ce haman svi niknut a donji ima samo dva
jest mila zato je slabasan bio a nije ni cudo pa to je skoro kao kutnjak ogroman je sirok nije bilo lako sigurno probiti meseo, a ide isti takav na drugoj strani vilice braca samo sto taj jos mesek nije probio. Ma danas sasvim slucajno lego smije se i zino, tako da sam na svjetlosti bas primjetila novi zub ovako se nevidi dok dobro usta ne otvori jer je skroz sa strane zub neprimjetno Skoro je zaspo, i ja cu morat neki me umor s vladava Hvala tajra i od vas ljubimo drugarice.
heeej felix bravo za zubice mi bili u setnji,na kavi,sad spava,ruckio je pravo.. ja spremam kucu pa malo sjela da odmorim,kasnije imamo goste i tako to.. pusa vam svimaaa
aa jooojjj ja nisam vodila andreja vani..sve mi se cinilo puse jos dobro i hladno ..a meni se cini da je dobro stalo..sad sam ljta na s ebve gdje ga ne izvedoh malo vani dok bi sunca
felix- za zube... ma drage moje..necemo imati mira dokm im zubi ne izbiju svi..i kod nas je jedan kutnjak provirio..a muci nas odxavno
aa jooojjj ja nisam vodila andreja vani..sve mi se cinilo puse jos dobro i hladno ..a meni se cini da je dobro stalo..sad sam ljta na s ebve gdje ga ne izvedoh malo vani dok bi sunca
felix- za zube... ma drage moje..necemo imati mira dokm im zubi ne izbiju svi..i kod nas je jedan kutnjak provirio..a muci nas odxavno
bilo je lijepo vani,samo mrvicu vjetra bilo ,skoro nikako a da ga nisam izvela tocno bi poludio u kuci,poco se bas divlje ponasati radi li u ponedjeljak vrtic?
kod nas utorak i srijeda ne radni joj nije dobro , onda ce biti nal tek u cetvrtak gotovo a gdje je jos treci nal.....bas se zavuko s ovim zbog ovi dana
bilo je lijepo vani,samo mrvicu vjetra bilo ,skoro nikako a da ga nisam izvela tocno bi poludio u kuci,poco se bas divlje ponasati radi li u ponedjeljak vrtic?
a jojjj ja gledam kroz balkon i sve se borovi povijaju..i vidim da puse...a lčjudi zamotani hodaju..pa konta, nista danas od setnje...taman je dosao sebi..da opet ne fasuje ..sad mi zaoooo
vrtic radi u pon. u utorak ne...a moja skola je spojila vikenn i pon.i uto.