|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  228 229 [230] 231 232   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
25.2.2011 20:45:37   
mala86
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: mala86
mya srela sam Minju danas sa didom u bosanci,joj ko med je smije se,kupuju igracku user posted image user posted image user posted image

Da, bili su u skitnji user posted image I bili su igraoni gore gdje je prije bio H&M...kaže mi tata da je besplatna i da ju je jedva izvukao iz nje...

Možemo tamo sad ići na kafice, jer je kafić baš preko puta i sve se vidi user posted image

vidjela sam tu igraonu,vidim da nema tete al sam kontala da je u fazi izgradnje,a i ja sam bila u zurbi

super user posted image user posted image user posted image user posted image ,mozemo kaficu gore

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 5726
25.2.2011 20:46:25   
Anoniman

Felix, nije mi jasno zašto to pitaš? Ne vidim razloga što ne bi mogao...
pa zbog bakterije nesmije samo slatko ostalo sve smije ,i sok nesmije ili smije kupovni..

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 5727
25.2.2011 20:59:31   
Mya_81 RR
Meni niko nikad nije rekao da trebam paziti šta da joj dajem osim da pije dosta tečnosti user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5728
25.2.2011 21:04:12   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: felix

pa zbog bakterije nesmije samo slatko ostalo sve smije ,i sok nesmije ili smije kupovni..

felix slatkiše smanjite, tačnije ččokoladu radi eventualne pojave temperature jer unos šećera diže temperatu.
Smije jesti sve...smije i mlijeko i petti i voća što više...ako ne pije vode voće također nadfomješta tečnost.
ne brini neće se bakterije ni od čega sda više razvijati ako to bud ejeo...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5729
25.2.2011 21:12:03   
Anoniman
Bakterije se razvijaju u slatkoj sredini, a kad kazem slatko misli se na secer, ne na voce. Znaci ne smije stvari koje sadrze secer, stvari koje seceris.
Isto kao sto bakterijama ne odgovara kiselo, tako im slatkisi pogoduju da se razvijaju, to mislim na urin konkretno.

I kod mene Anci temperaturu dobila, sad je okupala i da je obucem i stavim na spavanje vidim topla izmjerim kad 37,6, mislim da je od ovih zubica, jer hvala Bogu niti slini, niti kaslje, samo se nadam da i nece. Samo mi jos to trebalo, ali jbga samo da ne ide vise.

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 5730
25.2.2011 21:16:32   
Mya_81 RR
A, joj, Jelena, valjda neće ni rasti...

Ja se odmah naježim na spomen te temp. user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5731
25.2.2011 21:18:21   
marinčii
jelena baš mi je žao ,nadam se da će brzo proći  i da se neće vraćati temp,ljubi Ančicu od nasuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5732
25.2.2011 21:23:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: felix

felix slatkiše smanjite, tačnije ččokoladu radi eventualne pojave temperature jer unos šećera diže temperatu.
Smije jesti sve...smije i mlijeko i petti i voća što više...ako ne pije vode voće također nadfomješta tečnost.
ne brini neće se bakterije ni od čega sda više razvijati ako to bud ejeo...

hanady mila hvala on nema nikakve nus pojave hb dragom do neba , nema ture i sl. nista veseo igra se ma sve o.k izgleda ...
Nadam se da ce ostat tako ako nista bar do poned.
i da ce bar necemu i ovaj cefalaxsin djelovat sem brisu grlu,mozda i dole sta pomogne
Njemu je nadjena bak. u urinu bas se pitam dal ce morat snimat i bubregeuser posted image jer znam da baje svugdje se sisre i hodaju,i piaj Boga odkad se ovo vuce

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 5733
25.2.2011 21:23:47   
dafri
veče,
Mala,felix nadam se da ćete se brzo riješiti tih baja ,
felix draga nemaš ti šta sebe kriviti,svak radi najbolje za svoje dijete a ne mora ni značiti da su bakterije od toga
jelena držimo fige da temp.ne rasteuser posted image
i Una ne voli davati svoje igračke a tuđe voli uzetiuser posted image ,uvijek nastrada kumov klinac koji je par mjeseci stariji i mora joj popustiti i kod nas i kod njih a lafica čim joj dirneš nešto njeno  lije krokodilske suze

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5734
25.2.2011 21:24:38   
Anoniman
Hvala vam drage moje...ja se nadam da je od zuba, jer trojke su tako nabubrile i pobijelile, a vec par dana je nervozna i budi se bas cesto nocu i nece da spava, a tako njoj hoce od zuba. Ma samo da joj nos ne procuri, jer odmah joj ode na usi, taman sluh doveli do perfekcije, ako opet ode na usi, opet jovo na novo...uh...nadam se da nece.

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5735
25.2.2011 21:24:39   
Anoniman
jelena zao mi je aniceuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5736
25.2.2011 21:45:19   
R&T@
starija u skitnji, mladja spava, a ja s vama...user posted image

Vidim opet neke baje i ture... is, is, da sve pobjegnu...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5737
25.2.2011 21:54:28   
Anoniman
pozz

sta mi rade zene u meneuser posted image

mi bili u gostimaaaaa...da vidimo jednog preslatkog djeKaca, koji jos nema ni mjesec....ja se istopilaaaaaaaa..znate kako je slaaaaaaadaaaakuser posted image ...prosto ne mogu da vjerujem da je i moj A. nekad bio tako maaaaaaaliiiiiii

A A. je uprljao zid, s bebinim carapama brisao sok,skoro razbio vazu...a otac mu skoro prevrnuo akvarijuser posted image user posted image ...blago meni s njima dvojicomuser posted image user posted image ...elem...pobjegli smo dok nije jos veca stata nastalauser posted image ..ja stvarno s ovom dvojicom nigdje vise ne idem

Jelena...ma to su zubOvi garant...ljubi curu

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 5738
25.2.2011 21:55:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

starija u skitnji, mladja spava, a ja s vama...user posted image

Vidim opet neke baje i ture... is, is, da sve pobjegnu...user posted image
pa zar vecuser posted image user posted image user posted image ...mislim, znam da je petak...da je ona "veeeeeeeeelika"..ali mamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 5739
25.2.2011 21:59:56   
Anoniman
I ja sam optimista i mislim da su zubOvi user posted image

Joj dadada non stop mi tvoj A na pameti. Posto moj mm bi zivio na pomfritu i svaki dan bi ga jeo, cak i nocu zna ustati upali fritezu i pravi pomfrit user posted image . Sinoc odemo na veceru i ja narucila becku i sad pomfrit kao prilog, a Ana navalila hoce pomfrit, vristi hoce oci da mi iskopa, reko evo drugog Andreja user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5740
25.2.2011 22:04:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

I ja sam optimista i mislim da su zubOvi user posted image

Joj dadada non stop mi tvoj A na pameti. Posto moj mm bi zivio na pomfritu i svaki dan bi ga jeo, cak i nocu zna ustati upali fritezu i pravi pomfrit user posted image . Sinoc odemo na veceru i ja narucila becku i sad pomfrit kao prilog, a Ana navalila hoce pomfrit, vristi hoce oci da mi iskopa, reko evo drugog Andreja user posted image

neeeeeeeeeeeeeee...ne daj jooooooooooooooooj...jednom kad probaju gotova stvaruser posted image user posted image user posted image

a ja kad pom. vidim hoce nesto da mi budeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5741
25.2.2011 22:12:59   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

mi bili u gostimaaaaa...da vidimo jednog preslatkog djeKaca, koji jos nema ni mjesec....ja se istopilaaaaaaaa..znate kako je slaaaaaaadaaaakuser posted image ...prosto ne mogu da vjerujem da je i moj A. nekad bio tako maaaaaaaliiiiiii

Pazi ti da te ne krene "repriza"user posted image user posted image user posted image user posted image

Posto se R. uvijek ponasa "pristojno" kao tm i A. nama dvjema je najsigurnije u kuci...user posted image user posted image user posted image

P.S. Ja zaboravila kako ide ono duplo citiranjeuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5742
25.2.2011 22:15:15   
R&T@
I ne diraj mi pomfri...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5743
25.2.2011 22:18:01   
Anoniman

I ne diraj mi pomfri...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

heheheheh i Anel je danas ruckio pomfri znate samo kako se najeouser posted image user posted image ozbiljno, zalogaj iza zalogaja je stavljo.
Nije ni cudo sto ga sva djeca voleuser posted image njammm i ja ga obozavam ..i nemoze mi nikad da dosadi.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 5744
25.2.2011 22:24:01   
Anoniman
vecer žene, Nikola je tako slatko zaspao,izmorio se koliko je trcao,bas je nesto posebno veseo bio veceras, samo se smijao,plesao,skakao, zagrlio me 100 puta a nekad prodje 10 dana da me ne zagrli sam, ma dusica mojauser posted image   bolesnim bebicama želimo da brzo ozdrave ..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5745
25.2.2011 23:46:16   
Anoniman
'Vecer!
Ja tek ustala, hahahhahaha, A uspavljivala i ja naravno otkunjala, a sad jos malo da se provrtim po kuci i s vama pa u krpeuser posted image
dadada, D je veliki i nek odgovara za svoje postupke a A je barem malo na tebe, tu se ne mozes opratiuser posted image
Pusa svima, mi polako kontamo koju tortu cemo za rodj.user posted image , a tajra bi se mogla javiti na pp da cujemo je li sta smislila za taj zajednicki dernekuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5746
26.2.2011 9:14:24   
Anoniman

Pazi ti da te ne krene "repriza"user posted image user posted image user posted image user posted image

Posto se R. uvijek ponasa "pristojno" kao tm i A. nama dvjema je najsigurnije u kuci...user posted image user posted image user posted image

P.S. Ja zaboravila kako ide ono duplo citiranjeuser posted image

user posted image user posted image ...a ne, ne, ne..kod mene nema vise reprize...ja bih pobjeglauser posted image user posted image user posted image ...pa zamisli jos jedno Vako ili cak i gore...posto su druga djeca skoro pa uvijek "zivlja"user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 5747
26.2.2011 9:14:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

'Vecer!
Ja tek ustala, hahahhahaha, A uspavljivala i ja naravno otkunjala, a sad jos malo da se provrtim po kuci i s vama pa u krpeuser posted image
dadada, D je veliki i nek odgovara za svoje postupke a A je barem malo na tebe, tu se ne mozes opratiuser posted image
Pusa svima, mi polako kontamo koju tortu cemo za rodj.user posted image , a tajra bi se mogla javiti na pp da cujemo je li sta smislila za taj zajednicki dernekuser posted image

na mene ima samo trepaviceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5748
26.2.2011 10:52:11   
Anoniman

posto su druga djeca skoro pa uvijek "zivlja"user posted image

al me utjesi, svaka ti cast user posted image , zar je moguce da bude zivlje od ovog mog harambase user posted image

Mi smo hvala Bogu relativno dobro prosli noc, jeste da je bilo nespavanja, ali bitno da tura nije rasla preko 37,6. Jutros nam 37,4, ja to pripisujem zubicima jer vidim sve gura u usta a desni vise samo sto ne prokrvare i vidim ove granule sto joj ja dajem za zubice cim dam smiri se i ona i smiri se i temperatura, dok pomazu znaci da je to to.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5749
26.2.2011 10:58:52   
marinčii
jutro
Mismo prilično dobro spavali,opet je počeo dojiti ja taman kontala da smo prestali s tim jer nij edojio 2 dana i eto velim si super bezbolno ćemo se riješiti toga kad on sinoć pita sike i ja ga pokušam nekako odgovorital tako se rasplako da sam opet popustila,još malo kašljemo  al nije strašno al mi je čudno da cijelu noć niti jednom ne zakašlje a po danu opet kreneuser posted image
jelena drago mi je da tura nije više rasla,a sigurno je do zubića nadam se da će brzo izbiti i da će sve to proći;p.s. imaš termin za porod kad i moja sestra

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  228 229 [230] 231 232   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  228 229 [230] 231 232   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *