Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ot koga? Jel te bode u oci ha ha reci reci.... Od muzeka 50KM da kupim parfem, i kupila sam neki ESPRIT a od mame2009 dobila zeljeni bruno banani Samo ne znam sta ce mi za rodjendan kupiti
uh jeste se raspisale danas!!!! nemam kad da sve procitam, vidim spominju se kapi, i ja lani dajem jos kapi, ja joj nekad kapnem i 6-7, nadam se da nije previse inace, danas je malo bolje pa smo isle u setnju, jos nosic malo curi al je manje nego jucer...
ja nemam tih problema
ma mUrs...s tobom necu da pricam
ja imam na raspolaganju 100 km (pola od mm a pola od svekra) da potrosim za 8. mart, pa razmisljam sta da kupim hajmo, prijedlozi su dobrodosli, osim parfema, imam trenutno jedan skoro nov, pa mi zao da pare na to dam
Ja ne da ne volim da me neko masira, vec na samu pomisao najezim se. Meni to smeta, a i nemam ja smire na jednom biti mirna ni minut, a ne lezati na stolu i da me neko macka pola sata-sat ili koliko vec . Zaova mi je fizioterapeut i non stop kad kazem ledja me bole ona se ponudi za masazu, reko neka fala draga moja, mogu ja i bez toga
Ja ne da ne volim da me neko masira, vec na samu pomisao najezim se. Meni to smeta, a i nemam ja smire na jednom biti mirna ni minut, a ne lezati na stolu i da me neko macka pola sata-sat ili koliko vec . Zaova mi je fizioterapeut i non stop kad kazem ledja me bole ona se ponudi za masazu, reko neka fala draga moja, mogu ja i bez toga
e draga moja ne pirčaj o cipelama u kojima hodala nisi znaš moje su jako udobne... i svaka masaža priča je sa sebe... mogla bih počet pisat tekstove za Smokvicu
ja imam na raspolaganju 100 km (pola od mm a pola od svekra) da potrosim za 8. mart, pa razmisljam sta da kupim hajmo, prijedlozi su dobrodosli, osim parfema, imam trenutno jedan skoro nov, pa mi zao da pare na to dam
evo...masazu...ful tretman...ili otidji kod mog frizera...on ce ti rado uzeti tih 100 km a neces ni znati kako...ali ces se poslije sjajno osjecati...pitaj saharu
E te vec za smokvicu pretrpim , mada ja nisam bas neki romanticar
Ja sam komentarisala klasicne masaze tipa "gazanja"
pa krenemo s aklasičnom
meni je muž dipl. viši fizotarapeut.... sve obavi, izmasira me samo tkao... uh kako se sad uvalio u onja Luch u BBi centru...jao kakve mirise mi kućom širi... uh ako nastavim pista odoh na masažu
može teaher masaža kod maketa i ostane ti kususra a predlažem da sebe počastiš šunjalicama antilopnim crvenim iz geme....ooooooooooooo tvoj su broj i stil... malo doaš al nema veze ko će znat...reci tama joja poklopila
Ma imam u kuci isto dipl viseg fizioterapeuta, tj fizioterapeutkinju, koja svoj posao bas dobro radi, cak ima kuci opremljenu sobu za masazu, ali jock, ne volim...uh Meni kad bi moj mm popalio svijece po kuci i napravio romanticnu neku atmosferu i posao da me masira ja bih crkla od smijeha, jednostavno nisam taj tip, dok on je taj bio, ali ja navela na svoju vodenicu uspjesno
odoh ja u krevet dok niste pocele o bRezobraznim stvarima..a haman ste na dobrom putu... Ti Hanady ne hvali se vise, vadis nam mast ...kod mene mm ima drvene ruke al ostalo sve kako treba Cuj smokvica i fazoni....cccc....na djecijem pdf-u, molim moderatore da brisu ovo - ooo da, pa to si ti Hanady
Ma imam u kuci isto dipl viseg fizioterapeuta, tj fizioterapeutkinju, koja svoj posao bas dobro radi, cak ima kuci opremljenu sobu za masazu, ali jock, ne volim...uh Meni kad bi moj mm popalio svijece po kuci i napravio romanticnu neku atmosferu i posao da me masira ja bih crkla od smijeha, jednostavno nisam taj tip, dok on je taj bio, ali ja navela na svoju vodenicu uspjesno