|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  273 274 [275] 276 277   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
10.3.2011 21:52:52   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tajra

Lady, sta si dobila...izdaj...necu nikome reciuser posted image

Ot user posted image koga? Jel te bode u oci ha ha reci reci.... user posted image
Od muzeka 50KM da kupim parfem, i kupila sam neki ESPRIT a od mame2009 dobila zeljeni bruno banani user posted image
Samo ne znam sta ce mi za rodjendan kupiti user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 6851
10.3.2011 21:56:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Heeeeeej...ja krepana...ledja me rasturaju jer sam skoro 4 sata pravila nešto u kuhinji...uh, žudim za dobrom masažom user posted image
i jaaaaaaaauser posted image user posted image a ovaj mm kad mrne masira ko da pogacu pravi...gore se osjecam nakon njegove "masaze"

ja nemam tih problemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma mUrs...s tobom necu da pricamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 6852
10.3.2011 22:13:34   
teacher75
uh jeste se raspisale danas!!!! nemam kad da sve procitam, vidim spominju se kapi, i ja lani dajem jos kapi, ja joj nekad kapnem i 6-7, nadam se da nije previseuser posted image inace, danas je malo bolje pa smo isle u setnju, jos nosic malo curi al je manje nego jucer...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6853
10.3.2011 22:14:32   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Heeeeeej...ja krepana...ledja me rasturaju jer sam skoro 4 sata pravila nešto u kuhinji...uh, žudim za dobrom masažom user posted image
i jaaaaaaaauser posted image user posted image a ovaj mm kad mrne masira ko da pogacu pravi...gore se osjecam nakon njegove "masaze"

ja nemam tih problemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma mUrs...s tobom necu da pricamuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6854
10.3.2011 22:19:11   
R&T@
Ja sam valjda jedino zensko koje ne voli parfeme...

Lady, dobit ces, dobit user posted image user posted image user posted image ...mere bit bidneuser posted image user posted image
(neka sad i tebi bode...mislim, ociuser posted image user posted image user posted image )

Hanady, blago tebi... i kad te, zna kako ce...user posted image user posted image user posted image
mislim masirauser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 6855
10.3.2011 22:21:33   
teacher75
ja imam na raspolaganju 100 km (pola od mm a pola od svekra) da potrosim za 8. mart, pa razmisljam sta da kupimuser posted image hajmo, prijedlozi su dobrodosli, osim parfema, imam trenutno jedan skoro nov, pa mi zao da pare na to damuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 6856
10.3.2011 22:22:00   
Anoniman
Ja ne da ne volim da me neko masira, vec na samu pomisao najezim se. Meni to smeta, a i nemam ja smire na
jednom biti mirna ni minut, a ne lezati na stolu i da me neko macka pola sata-sat ili koliko vec user posted image . Zaova mi je fizioterapeut i non stop kad kazem ledja me bole ona se ponudi za masazu, reko neka fala draga moja, mogu ja i bez toga user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 6857
10.3.2011 22:23:32   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja ne da ne volim da me neko masira, vec na samu pomisao najezim se. Meni to smeta, a i nemam ja smire na
jednom biti mirna ni minut, a ne lezati na stolu i da me neko macka pola sata-sat ili koliko vec user posted image . Zaova mi je fizioterapeut i non stop kad kazem ledja me bole ona se ponudi za masazu, reko neka fala draga moja, mogu ja i bez toga user posted image

e draga moja ne pirčaj o cipelama u kojima hodala nisiuser posted image user posted image user posted image
znaš moje su jako udobne...user posted image
i svaka masaža priča je sa sebe...
mogla bih počet pisat tekstove za Smokvicuuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6858
10.3.2011 22:26:28   
Anoniman
E te vec za smokvicu pretrpim user posted image , mada ja nisam bas neki romanticar user posted image

Ja sam komentarisala klasicne masaze tipa "gazanja" user posted image

Neposredna veza do poruke: 6859
10.3.2011 22:27:40   
Anoniman
jelena vala si ti posebna đe neces voljeti masazu,bjez tamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja bi da mi je mm fizioterapeut vazda bi imo poslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nebi mi bilo zao da mu platim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ako nisam pri parama onda bi dobio u naturiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 6860
10.3.2011 22:29:46   
R&T@

mogla bih počet pisat tekstove za Smokvicuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne lozi nas vise...sram te bilo...

Ako ti se poredamo ispred kuce, bit ces i ti neka anonimnauser posted image user posted image user posted image

Ticerko, samo u djecije radnje ne ulazi jer ce ti stoja odleprsatiuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 6861
10.3.2011 22:30:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

ja imam na raspolaganju 100 km (pola od mm a pola od svekra) da potrosim za 8. mart, pa razmisljam sta da kupimuser posted image hajmo, prijedlozi su dobrodosli, osim parfema, imam trenutno jedan skoro nov, pa mi zao da pare na to damuser posted image
evo...masazu...ful tretman...ili otidji kod mog frizera...on ce ti rado uzeti tih 100 km a neces ni znati kako...ali ces se poslije sjajno osjecati...pitaj saharuuser posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 6862
10.3.2011 22:32:25   
Anoniman
sjooooj ja bih ubila da je mm fiziot. ko hanadyn...piiiiii...taj ne bi na posao isao...sto noa rece...u naturi ako trebauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6863
10.3.2011 22:32:38   
Anoniman
Ticherko na masazu kod muza od Hanady user posted image

Sram vas bilo zar ovo nije tema bebe od 1-2, hanady...ccc...ja mislila ti ozbiljna zena, a ti bi na smokvicu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6864
10.3.2011 22:33:07   
Hanady RR

E te vec za smokvicu pretrpim user posted image , mada ja nisam bas neki romanticar user posted image

Ja sam komentarisala klasicne masaze tipa "gazanja" user posted image

pa krenemo s aklasičnom

meni je muž dipl. viši fizotarapeut....
sve obavi, izmasira me samo tkao...
uh kako se sad uvalio u onja Luch u BBi centru...jao kakve mirise mi kućom širi...
uh ako nastavim pista odoh na masažuuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6865
10.3.2011 22:34:45   
Hanady RR

Ticherko na masazu kod muza od Hanady user posted image

Sram vas bilo zar ovo nije tema bebe od 1-2, hanady...ccc...ja mislila ti ozbiljna zena, a ti bi na smokvicu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

može teaher masaža kod maketa i ostane ti kususrauser posted image
a predlažem da sebe počastiš šunjalicama antilopnim crvenim iz geme....ooooooooooooo tvoj su broj i stil...
malo doaš al nema veze ko će znat...reci tama joja poklopilauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6866
10.3.2011 22:35:43   
Hanady RR

sjooooj ja bih ubila da je mm fiziot. ko hanadyn...piiiiii...taj ne bi na posao isao...sto noa rece...u naturi ako trebauser posted image user posted image

ja samo tako i plaćamuser posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6867
10.3.2011 22:37:03   
Anoniman
Ma imam u kuci isto dipl viseg fizioterapeuta, tj fizioterapeutkinju, koja svoj posao bas dobro radi, cak ima kuci opremljenu sobu za masazu, ali jock, ne volim...uh
Meni kad bi moj mm popalio svijece po kuci i napravio romanticnu neku atmosferu i posao da me masira ja bih crkla od smijeha, jednostavno nisam taj tip, dok on je taj bio, ali ja navela na svoju vodenicu uspjesno user posted image

Neposredna veza do poruke: 6868
10.3.2011 22:37:50   
Lady26
odoh ja u krevet dok niste pocele o bRezobraznim stvarima..a haman ste na dobrom putu...
Ti Hanady ne hvali se vise, vadis nam mast user posted image user posted image user posted image ...kod mene mm ima drvene ruke user posted image al ostalo sve kako treba user posted image
Cuj smokvica i fazoni....cccc....na djecijem pdf-u, molim moderatore da brisu ovo user posted image user posted image - ooo da, pa to si ti Hanady user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6869
10.3.2011 22:38:52   
Anoniman

ja samo tako i plaćamuser posted image user posted image user posted image user posted image
suuuuuuuti i uzivajuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 6870
10.3.2011 22:39:57   
Anoniman

Ma imam u kuci isto dipl viseg fizioterapeuta, tj fizioterapeutkinju, koja svoj posao bas dobro radi, cak ima kuci opremljenu sobu za masazu, ali jock, ne volim...uh
Meni kad bi moj mm popalio svijece po kuci i napravio romanticnu neku atmosferu i posao da me masira ja bih crkla od smijeha, jednostavno nisam taj tip, dok on je taj bio, ali ja navela na svoju vodenicu uspjesno user posted image

ti si ludauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6871
10.3.2011 22:40:03   
Anoniman
Lady haj ti gubi kalorijeuser posted image user posted image user posted image user posted image spava ti se ahaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6872
10.3.2011 22:40:41   
Anoniman
al ostalo sve kako treba user posted image

ovo mi je najbitnije user posted image , ja bih to crvenim slovima, boldirano napisala Lady user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6873
10.3.2011 22:41:02   
Anoniman
zato meni kompjuter radi ko singericauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6874
10.3.2011 22:42:59   
R&T@
IZVORNA PORUKA: noa

Lady haj ti gubi kalorijeuser posted image user posted image user posted image user posted image spava ti se ahaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaze zena sve joj taman, ni tvrdo ni mekouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  273 274 [275] 276 277   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  273 274 [275] 276 277   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *