Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
felix uspaljenice jedna a je baš je toplo skoro da grijenje i ne treba
Zato sam ja mila moja sve smanjila na 0- vruceeeee ah vruce zena se raskomotila ..... Uh .... Ja cu zapjevat" ugasi me zar ne vidis da gorim" Sta nam drug radi.
kraljice , Matej evo ljuti me neće voće da okusi,a i nered mi pravi,ja maloprije imam šta viditi ubacio sve kocke u veš mašinu ,
< Poruku je uredio marinčii -- 14.3.2011 11:25:52 >
kraljice , Matej evo ljuti me neće voće da okusi,a i nered mi pravi,ja maloprije imam šta viditi ubacio sve kocke u veš mašinu ,
UUUUU, matej lopov ma kakvo crno voce moj nece ni da primiruse ja vise ni neduckam . On ruckio,povrce razni sa rizom sve pojo. Pa mu odma nastavila "uzinu" makaronice iako ih juce jeo,i danas ih trazi.Pitam sta ce A. posle da njupa on ce one(makarone) sta cu moram mu ugoditi sa sirom suhim ih voli ...Mi jedemo sve sto deblja necel se koja kila zalijepiti za nas Sad nezna sta ce sa sobom uzeo u solju vode nasula i prisipa sad u drugu solju ma prosipa mi pa hajd sta cu ja samo da malo miruje al sad ce to on da oćefi. Kod vas kisa , pada . Doce ona i do nas.
Meni zao sto mi "propada" ovako lijepo vrijeme...ja na poslu a bebara kuci...za vikend smo bile aktivne Iskoristite maximalno....kapa+sal (ako mora) i furajte...
Ma ja ne znam jel to sto Lana ne miruje, ne znam kako se vise ne umori, koju kilometrazu predje u toku dana ....nikako da odemo na bocu, onu sa godinu dana, sve odgadjam, malo ona bude prehladjena, malo mm, sad evo ja nesto smrcam...ne usudjujem se...
mi smo bome setali, nismo nigdje isli dalje od nase avlije anel je uzivo ganjajuci cuku na kraju cuko mu pobjego nije budala mu se pustiti da ga metlom ganja i udara kamencicima. Citavo vrijeme brao po podu prutice, neke i vice put,put pune ruke Usli u kucu malo uzeo makaronica i ja snjim i sad trazi zijana po kuci
Ma on neće ni kašice voćne kupovne a nekad ih obožavo,ja njemu danas napravila piletinu s blitvom i krompirom ,to nismo odavno a,a mama mi dala domaće blitve pa da iskoristim... Bome mi se jučer vagali ali s punom opremom (dukserica ,prsluk i sve ostalo) i jedva 11 ipo kila ,i on fino jede al eto kilice nas ne vole
juce kad sam bila kod mame i ja i A. setamo sa sekom kad naidje komsinica putem vodi unucad blizance . I ja se pozdravi snjom, kad ce ona meni to tvoje reko da...(a pitanja) Jel musko ili zensko ja ono zinula reko musko (a mogla sam slagat i da je zensko posle se pokajala) Kaze koliko mu ima reko 19mjes. a ja mislila da ima godinu ....
Joj i mene ovo tako pogadja, sve kazem necu, al' brate kao da me u oko piknu...nekidan setam sa V. on pritrca nekim kolicima, u njima beba bembela, oci mu se haman ne vide od obraza - ne zezam se, kaze ta majka,: Jao, kako je on mali, a vidi sto spretno trci i ima sve zube, rekoh: njemu je skoro 20 mjeseci, a njoj faca ...jao, pa jao, ja se samo okrenem i odem...pobogu ne mogu sva djeca biti sumo hrvaci (mislim se, hvala Bogu pa moj nije )
lady, sretan rodjkas...jesi sad punoljetna ...unutra ti je je'na tortica, zasladi uz
Odoh i ja malo napolje, samo da ga nahranim, lijep je dan,a vjetar cu da ignorisem
Ma on neće ni kašice voćne kupovne a nekad ih obožavo,ja njemu danas napravila piletinu s blitvom i krompirom ,to nismo odavno a,a mama mi dala domaće blitve pa da iskoristim... Bome mi se jučer vagali ali s punom opremom (dukserica ,prsluk i sve ostalo) i jedva 11 ipo kila ,i on fino jede al eto kilice nas ne vole
i ja sam njega juce vagala kod mame pokazuje ko fol 12. kg al ja odbijem 1kg od odjece i to je to..... Ma neka su zdravi samo,Oce anel vocne kasice skoro mm doneo pun kesu . Tekja , moja i meni je to mislim pa sta ako je mali zato je brz ko brzi gonzales i okretan samo tako. Ima djece manje godista a veci od njega mene to ne dira al me dira kad se majke zene ,sto kazes iznenade zinu kontaju ono : OOOO , .....
Ama žene ko žene moraju nešto pričat , ja sam odavno prestala brinuti jednostavno smo takvi i gotovo. Felix nisam čula za taj sirup,ili su kapi ne vidim baš dobro,nadam se da će ti netko odgovoriti
BRONHITOL + C se zove na biljnoj bazi .Ja rekla kupi prospan jer je nestalo a svekar se rasprico u apoteci pa mu zena dala ovaj kao dobar za iskasljavanje bla bla. Al najgore mi nema uspustva da procitam pise djeca 3 kasike na dan. Rekao je da ima 18mjeseci Joj od jutros sjela nisam , dok sam anelu jelo napravila poradila doruckovala, oprala sudje izasli van usla presvukla ga, jeli mi opet pio caj. Oprala sudje ,...Rastrijebila sto je mm doneo iz prodavnice. Skoro caj mi sav popio sad ponovo nastavljam I naravno evo ga kaki a skoro pempu cistog stavila Sad moram guzu prat ledja me bole vise od hodaaa nekog Samo jos malo ide on meni u krpe da dahnem malo
ja nisam isto cula za ovaj sirup, ali je biljni na bazi neke biljke haha, jeli?
a to za uzrast, e tako meni stalno govore, ovaj stariji mrsaviji,a li visok decko, a mladji bombica onako ima ga u licu ( da ne kazem sta drugo). obavezno su komentari, jesu blizanci, kad mi kazemo nisu, a onda je ovaj stariji (kao za Igora).ja bih se tada teleportirala ali bas, idioti, sta vas briga.ili jeli on nece da jede. svijet stvarno ne gleda svoja posla nego samo druge, ccc. nikad u zivotu nisam bebu komentarisala , mogu reci da je slatka a ostalo nije moje da komentarisem.
Meni zao sto mi "propada" ovako lijepo vrijeme...ja na poslu a bebara kuci...za vikend smo bile aktivne Iskoristite maximalno....kapa+sal (ako mora) i furajte...
Ma ja ne znam jel to sto Lana ne miruje, ne znam kako se vise ne umori, koju kilometrazu predje u toku dana ....nikako da odemo na bocu, onu sa godinu dana, sve odgadjam, malo ona bude prehladjena, malo mm, sad evo ja nesto smrcam...ne usudjujem se...
ja sa uvredjena i iznenadjena zbog vase ponasanje koonnoo...
a hoces li ti dobiti kovertu kao felix ili kod nas u sa to nema.
nekada se i ja pitam odakle im snaga, ja ne mogu vise, ali dobro ja sam teta u godinama pa zbog toga.
Pozz generacijo. Evo mi se vratili iz setnje,bilo nam je ludo i nezboravno. Cim smo izasli iz stana Hana je odlucila da ne zeli u kolica i da ne zeli da hoda,takodjer nije htjela ni da je ja nosim.Muz je morao da je nosi skoro cijelo vrijeme,napravila je pauzu oko 5 min i prosetala malo dok on odmori.Jadnik bas se umorio,ona je buco pravi,ima bar 15 kg i upste nije laka za nositi.Ma ne podnosljiva je,ne znam sta da radim,ne mogu stalno sjediti u stanu,poludi od dosade,a kad izadjemo toliko se umorim ,i fizicki i psihicki da bih samo plakala kad se vratimo.Evo upravo mi cokoladom maze prozore koje sam jucer ocistila. O Boze....
juce kad sam bila kod mame i ja i A. setamo sa sekom kad naidje komsinica putem vodi unucad blizance . I ja se pozdravi snjom, kad ce ona meni to tvoje reko da...(a pitanja) Jel musko ili zensko ja ono zinula reko musko (a mogla sam slagat i da je zensko posle se pokajala) Kaze koliko mu ima reko 19mjes. a ja mislila da ima godinu ....
Joj i mene ovo tako pogadja, sve kazem necu, al' brate kao da me u oko piknu...nekidan setam sa V. on pritrca nekim kolicima, u njima beba bembela, oci mu se haman ne vide od obraza - ne zezam se, kaze ta majka,: Jao, kako je on mali, a vidi sto spretno trci i ima sve zube, rekoh: njemu je skoro 20 mjeseci, a njoj faca ...jao, pa jao, ja se samo okrenem i odem...pobogu ne mogu sva djeca biti sumo hrvaci (mislim se, hvala Bogu pa moj nije )
lady, sretan rodjkas...jesi sad punoljetna ...unutra ti je je'na tortica, zasladi uz
Odoh i ja malo napolje, samo da ga nahranim, lijep je dan,a vjetar cu da ignorisem
šta vas briga žene drage...ja bih samo voljela da postoji neka smiješna situacija da pustimo tako naše male bebe da se potrkaju sa bebama tih dušebrižnica i komentatorica...ja odmah nam na koga bi se kladila...neka nama naših žilavaca ja fakat ne razumijem - kako meni nikad ne padne na pamet da tako neku malu slatku sitnu bebu ne porkomentiram zlonamjerno jadnoj mami u lice what's the point anyway? da te sjeb... or what ? kako jadno
mala, da na biljnoj bazi ni ja nikad cula al hajd sad sta ja znam . Cini ti se na slikama najvise se zna kad ga odvedem medju drugu djecu njegove dobi. Al nezamaram se stim al boze mrzim glupe komentare . Hannice , moja sta da ti kazem neznam kod mene A. kad jede zvace nesto,i sad najo se nece vise on na sred sobe pljune iz usta , i cucne pa rukicom razmrljuje da prekrije trag
šta vas briga žene drage...ja bih samo voljela da postoji neka smiješna situacija da pustimo tako naše male bebe da se potrkaju sa bebama tih dušebrižnica i komentatorica...ja odmah nam na koga bi se kladila...neka nama naših žilavaca ja fakat ne razumijem - kako meni nikad ne padne na pamet da tako neku malu slatku sitnu bebu ne porkomentiram zlonamjerno jadnoj mami u lice what's the point anyway? da te sjeb... or what ? kako jadno
zato ja volim vise sama izac sa A. nego s nekim tko ce mi citavo vrijeme nabadat na nos,(kao sto je znalo se) moj/moja jede svasta , ili mirna bi beba (tu me najvise iskreno dira ) Dok moj baraba nije spavao diralo me kad kaze uh, Moja /moj prespava noc Ja samo sutim. Ili znalo se desiti pa me pita jel da da se udebljo/udebljala vidi mu obraza ma puca mi od debljine ama zeno mislim si znasli ti koju pametnu prozboriti samo se hvalis jao,jao!!!!
zato ja volim vise sama izac sa A. nego s nekim tko ce mi citavo vrijeme nabadat na nos,(kao sto je znalo se) moj/moja jede svasta , ili mirna bi beba (tu me najvise iskreno dira ) Dok moj baraba nije spavao diralo me kad kaze uh, Moja /moj prespava noc Ja samo sutim. Ili znalo se desiti pa me pita jel da da se udebljo/udebljala vidi mu obraza ma puca mi od debljine ama zeno mislim si znasli ti koju pametnu prozboriti samo se hvalis jao,jao!!!!
sindrom kompetitivnih mama....ili tako nekako se zove
sve je moguce . Zato sad ja i moj zvrk biramo drustvo radije samo nego sa svakim. Mislim da se zna NISAM BOGAMI DRAGOG LJUBOMORNA. al me nervira sto nezna nista drugo pricat nego usporedjivati. Ma daj mani me se vise....I da imam osjecaj kad to pricao kao ono sva ponosna moja(moj je bolji od tvoga svasta ludi zena. Il ako ja slucajno dobijem rijec i kazem moj a. zna pricat ili rec to ona odma me poklopi kao, eh kad je moj to pricao..... Nemamo zajednickog jezika, kad vidim da je u parku ja se odma sa A. "vrnem" na poligon da nas netusi pricom.
sve je moguce . Zato sad ja i moj zvrk biramo drustvo radije samo nego sa svakim. Mislim da se zna NISAM BOGAMI DRAGOG LJUBOMORNA. al me nervira sto nezna nista drugo pricat nego usporedjivati. Ma daj mani me se vise....I da imam osjecaj kad to pricao kao ono sva ponosna moja(moj je bolji od tvoga svasta ludi zena. Il ako ja slucajno dobijem rijec i kazem moj a. zna pricat ili rec to ona odma me poklopi kao, eh kad je moj to pricao..... Nemamo zajednickog jezika, kad vidim da je u parku ja se odma sa A. "vrnem" na poligon da nas netusi pricom.
meni je po pitanju toga recimo škorpija prava kraljica - ona lijepo iskreno kaže šta naš JAdinko zna, a šta nikako ne zna (nekad ja mislim da je previše surova i da on zna mnogo više nego što to onda tvrdi )....a mame se uvijek hvale sa svojom djecom ili takmiču...to je tako čitav život - i moja mama isto - mora se pohvaliti kada dobijem peticu, kada odem na neko takmičenje i postignem neki razultat u muzici, sportu bla bla, kada položim ispit, kada diplomiram, kada imam fin posao ...bla bla....i uvijek je to tako...
sindrom kompetitivnih mama....ili tako nekako se zove
...koje zabadaju nos tamo gdje ne treba.... mozda da se malo vise pozabave svojim zivotima i odgoju svoje djece. ja licno sa time nemam problema.sto mi smeta kod drugih ja odmah reknem.na kraju svako dijete je jedinka za sebe a ne "serijski produkt". meni opet govore da je moj S previse razvijen i tezak za svoj uzrast pa me piatju cim ga hranis.hih....koga interesuje bujrum na rucak. na kraju ...sta ih briga kako hranim i odgajam dijete.bitno je da je zdravo i zadovoljno.
i mi se vratile iz parkica, bilo je ludo i nezaboravno, ledja mi otpala. lani sve zanimljivo ali na 10 sekundi, a voda me za jednu rukicu, ne hoda jos sama, a ja hvala bogu visoka 182 cm, pa me slomi. a sto se tice komentara ljudi, lana je natprosjecno visoka a jos ne hoda sama, pa vjerovatno misle da ima mozda oko 2 godine a jos ne hoda, mogu misliti kako se i jos kad me pitaju kako jede, jel jede fino, a ona sve lijepo tamani al tako genetski vitka, kontaju da je mrsava jer ne jede