Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Dovedi ga felix, kod nas ljeti puno dvorište mrava Nek se djeca zanimaju
vidis mogla bi, al on jede samo one crne mrave ne zute ti ujedaju Ma neznam odakle mi mrav da se slobodno secka, po kuci al ja mislim da ih je anel,namamio sam jer to djete kad pije caj.Kad se napije fino uzme i prosipa ga mora da je mravima zamiruhalo slatko
Bogami cemo mi sve tri da dobro "nadrapamo" ispisali smo str.i str. Bome da se ima kakve pemzije od ovoga davno bi je zaradila vec Kako stalno visim malte ne
A sad ozibljno.... Ne idem ja nigdje Bar jos satak....
Nisam zvala kuci nikako, sta li mi dijete radi?! sto ce biti grljenja kad dodjem...i odmah me vodi da joj dam cuclu , pozeli je jadno dijete...teta joj ih skloni sve, osim kad spava...
sto ???? Anel nemoze bez cuci On cak sam trazi kaze daj ćuću . Nema kod njega nema Mogu misliti , kako ste se pozeljele Ja svog pozelim dok spava kad spava 2 do 3 sata u kom.
Pa kad ima cuclu nece nista da prica pa to njoj nesto smeta pojma nemam , i onda kad ja dodjem odmah mi pruza ruke da je uzmem i "vodi" me do cucli...i odmah uzima 2-3 komada Ja to ne sklanjam, uvijek ima po 1-2 dostupne na stolu, malo zvace malo je ostavi...meni ne smeta, ako hocu da prica ili jede samo joj kazem hajde izvadi cuclu i ona je izvadi (nekad je frkne na pod a nekad lijepo odlozi na sto)
sto ???? Anel nemoze bez cuci On cak sam trazi kaze daj ćuću . Nema kod njega nema Mogu misliti , kako ste se pozeljele Ja svog pozelim dok spava kad spava 2 do 3 sata u kom.
oj felix utjesi me,ja mislila to samo ja tako.kontam nisam normalna odoh ga probudit da ga gnjavim