Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
mi jos uvijek oblacimo stramplice po kuci jer smo na prvom spratu, ispod nas samo garaze, pa je pod pravo hladan i u sred ljeta a ne zimi, tako da do daljenjg imamo stramplice na nozi, a vani kako kad nekad tanju nekad deblju kapicu, preko vikenda samo trakica preko usiju
felix ma nece mu biti nista ako je samo jedan ma kako si vidjela da je pojeo mrava
Ma nece ne brini....mravi imaju jaku kiselinu u sebi ali ne moze mu nista biti od jednog mravica malog.... Evo primjer, teta koja cuva Lanu mi je pricala da je njen sin jeo mrave kad je bio mali, to mu je bila poslastica...momak zdrav-prav... No sikiriki
fino megi, ja u kuhinji sudje prala a vidim ovdje po parketu baja mrav crni setka se anel za njim prsticem ide kontama nece ga stici kad ja virnu on ga ubio i pola u usta stavio zvace facu je napravio opisat vam nemogu ja prste u usta malo izvukla a malo je proguto Nadam se da je bio samo Jedan
lady potpuno te razumijem za to grijanje, kod nas plinsko, racuni astronomski , u stanu ali visoki plafoni pa ti to ugrijati ne mozes, ja ko teta stara uvijek obucena, po dvoje sokne da ne bude hladno s nogu a djeca strample ko kad su non stop na podu pa da se ne prehlade.
a vani kad idemo obavezno pamucne kapice i malo deblje jaknice ne one skroz debele, a starijem i rukavice hladne mu ruke kao kod mame
ovaj mali opet tura skocila na 39,9, zvala doktoricu kaze ona dodjite mi ujutro moze to biti i viroza i skidajte temp.
ja ga okupala (ono tijelo samo), dala lupocet i stavila sircee na noge i on odmah ovdje trci po kuci, ne zna polako. a pojeo pun tanjiric supice i bananu, tako da je mama sad zadovoljna.
nadam se da ova bestija nece vise rasti.
a anelko malo proteina jede,dobro je dok su mravi dok nije sta vece.
< Poruku je uredio MALA1994 -- 15.3.2011 14:22:40 >
Opet tura....a misha mu.... Al bar je fino jeo hB, mene uvijek to tjesi, da me neko ne shvati pogresno, sito dijete se moze lakse izboriti sa bolescu...ili grijesim.... Hem bolesno, hem ne jede...pa kako ce ozdraviti... Evo malo podrske Kono, dje ono zivis, ak' nije tajna
Opet tura....a misha mu.... Al bar je fino jeo hB, mene uvijek to tjesi, da me neko ne shvati pogresno, sito dijete se moze lakse izboriti sa bolescu...ili grijesim.... Hem bolesno, hem ne jede...pa kako ce ozdraviti... Evo malo podrske Kono, dje ono zivis, ak' nije tajna
inace na cvili kod tate sam prijavljena, a zivim u gradu sada (blizu vj.vatre) kod zaove u stanu.a sto ja imam dobru zaovu, ha.
pa meni je to isto bitno da jede i hoce da pije.kako bi inace imao snage i za sta.
ista si moja sveki mozes s njom pod ruku !!!!! Neka ga neka skace , i jede nece abd. samo ce vam veceras biti malo zeznuto (al,nadam se da nece) jer ona luduje najvise uvecer .
ista si moja sveki mozes s njom pod ruku !!!!! Neka ga neka skace , i jede nece abd. samo ce vam veceras biti malo zeznuto (al,nadam se da nece) jer ona luduje najvise uvecer .
joj nemoj samo da budem dosadna kao svekrve, ne vuci me za jezik molim te. maloprije sam imala "situvaciju" ne podsjecaj me
eto sad ja kriva sto nisam u Sa (salim se naravno) . Ma docu joj kojima sam obecala ima da se slagiram od toliki kahvi. Dolazimo mi ovo ljeto abd . gore proslo nismo jer je bio mali,nisam se usudjivala sta ja znam.....al nece mi ni sad biti "bajno" snjim al hajd sad sta cu ja izdeverat cemo....
joj nemoj samo da budem dosadna kao svekrve, ne vuci me za jezik molim te. maloprije sam imala "situvaciju" ne podsjecaj me
hocu da ti kazem da ces ti biti zafrkana "svekrva" tvojim snajkama nemoj tako neka djete trckara