|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  296 297 [298] 299 300   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
15.3.2011 13:23:17   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gleda Noa Norinu sliku i dere se ''idi mama None''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sto bi po naski znacilo ''vidi mama Noe''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7426
15.3.2011 13:39:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: felix

pec obicna na drva da lozis:???

Da je ovo, da izvines mrzla bih se ko guuser posted image cijelu zimu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image    user posted image user posted image

Pa sta ja znam vidim kukas hladno u kuciuser posted image user posted image user posted image user posted image
Anel mi skoro pojeo mravauser posted image ocel mu biti stauser posted image ?????!!!!!

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7427
15.3.2011 13:54:01   
megi
vsto su se zene raspisale

mi jos uvijek oblacimo stramplice po kuci jer smo na prvom spratu, ispod nas samo garaze, pa je pod pravo hladan i u sred ljeta a ne zimi,
tako da do daljenjg imamo stramplice na nozi, a vani kako kad nekad tanju nekad deblju kapicu, preko vikenda samo trakica preko usiju

felix ma nece mu biti nista ako je samo jedan
ma kako si vidjela da je pojeo mrava

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7428
15.3.2011 13:56:03   
Lady26

pec obicna na drva da lozis:???

Da je ovo, da izvines mrzla bih se ko guuser posted image cijelu zimu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image    user posted image user posted image

Pa sta ja znam vidim kukas hladno u kuciuser posted image user posted image user posted image user posted image
Anel mi skoro pojeo mravauser posted image ocel mu biti stauser posted image ?????!!!!!

Ma nece ne brini....mravi imaju jaku kiselinu u sebi ali ne moze mu nista biti od jednog mravica malog....
Evo primjer, teta koja cuva Lanu mi je pricala da je njen sin jeo mrave kad je bio mali, to mu je bila poslastica...momak zdrav-prav...
No sikiriki user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7429
15.3.2011 13:56:15   
Anoniman
fino megi,user posted image ja u kuhinji sudje prala a vidim ovdje po parketu baja mrav crni setka se anel za njim prsticem ide kontama nece ga stici kad ja virnu on ga ubio i pola u usta stavio zvace facu je napraviouser posted image user posted image user posted image opisat vam nemogu ja prste u usta malo izvukla a malo je proguto
Nadam se da je bio samo Jedan

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 7430
15.3.2011 13:59:47   
sheri
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gleda Noa Norinu sliku i dere se ''idi mama None''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sto bi po naski znacilo ''vidi mama Noe''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma isto je to, kod nas je Njenja- a Njenja je i ona i Minja, i moja rodica Selmauser posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7431
15.3.2011 14:21:24   
Malenaoduvijek
lady potpuno te razumijem za to grijanje, kod nas plinsko, racuni astronomski , u stanu ali visoki plafoni pa ti to ugrijati ne mozes, ja ko teta stara uvijek obucena, po dvoje sokne da ne bude hladno s nogu a djeca strample ko kad su non stop na podu pa da se ne prehlade.

a vani kad idemo obavezno pamucne kapice i malo deblje jaknice ne one skroz debele, a starijem i rukavice hladne mu ruke kao kod mame

ovaj mali opet tura skocila na 39,9, zvala doktoricu kaze ona dodjite mi ujutro moze to biti i viroza i skidajte temp.

ja ga okupala (ono tijelo samo), dala lupocet i stavila sircee na noge i on odmah ovdje trci po kuci, ne zna polako.
a pojeo pun tanjiric supice i bananu, tako da je mama sad zadovoljna.

nadam se da ova bestija nece vise rasti.

a anelko malo proteina jede,dobro je dok su mravi dok nije sta vece.user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 15.3.2011 14:22:40 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7432
15.3.2011 14:26:34   
Lady26
Opet tura....a misha mu....
Al bar je fino jeo hB, mene uvijek to tjesi, da me neko ne shvati pogresno, sito dijete se moze lakse izboriti sa bolescu...ili grijesim....
Hem bolesno, hem ne jede...pa kako ce ozdraviti...
Evo malo podrske user posted image user posted image user posted image
Kono, dje user posted image ono zivis, ak' nije tajna

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 7433
15.3.2011 14:33:11   
Malenaoduvijek

Opet tura....a misha mu....
Al bar je fino jeo hB, mene uvijek to tjesi, da me neko ne shvati pogresno, sito dijete se moze lakse izboriti sa bolescu...ili grijesim....
Hem bolesno, hem ne jede...pa kako ce ozdraviti...
Evo malo podrske user posted image user posted image user posted image
Kono, dje user posted image ono zivis, ak' nije tajna

inace na cvili  kod tate sam prijavljena, a zivim u gradu sada (blizu vj.vatre) kod zaove u stanu.a sto ja imam dobru zaovu, ha.

pa meni je to isto bitno da jede i hoce da pije.kako bi inace imao snage i za sta.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7434
15.3.2011 14:34:36   
Anoniman
mala , dobro  je dok je jeo i trckarauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7435
15.3.2011 14:37:33   
Lady26
Eno...ccc.... pa umjesto da zoves kafu da popijemo ti nista user posted image user posted image user posted image user posted image , a ja ti u komsiluku....cccc....
Nisi mi vise kono draga user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7436
15.3.2011 14:39:37   
Anoniman
eno ih, nasle se pa me ignosiru saduser posted image user posted image user posted image ja vam nisam tu negdje , pa me ne poznate vise user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 15.3.2011 14:40:21 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7437
15.3.2011 14:40:25   
Malenaoduvijek

Eno...ccc.... pa umjesto da zoves kafu da popijemo ti nista user posted image user posted image user posted image user posted image , a ja ti u komsiluku....cccc....
Nisi mi vise kono draga user posted image user posted image user posted image

eno vidi sad, odakle ja znam gdje si ti.nemoj tako ja tebe puno simpatisem user posted image user posted image user posted image

a felix i meni je to dobro samo da mu ne skoci opet tura od tog divljanja njegovog.
ja bi da on ko keramicka lutkica sjedi i ne mrda

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7438
15.3.2011 14:41:37   
N_N

user posted image  Jao Anela user posted image user posted image user posted image user posted image  
B jede sline user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nema šanse da pljune. Fuj, pogančer!

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7439
15.3.2011 14:41:49   
Anoniman
ista si moja sveki user posted image user posted image user posted image user posted image mozes s njom pod ruku !!!!!
Neka ga neka skace , i jede user posted image nece abd. samo ce vam veceras biti malo zeznuto (al,nadam se da nece) jer ona luduje najvise uvecer .

Neposredna veza do poruke: 7440
15.3.2011 14:42:17   
Malenaoduvijek

eno ih, nasle se pa me ignosiru saduser posted image user posted image user posted image ja vam nisam tu negdje , pa me ne poznate vise user posted image user posted image user posted image user posted image

hajd evo sve tri da pijemo kaficu user posted image user posted image user posted image , ima li "josko"

a ti kono dodji kad hoces

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7441
15.3.2011 14:42:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

user posted image  Jao Anela user posted image user posted image user posted image user posted image  
B jede sline user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nema šanse da pljune. Fuj, pogančer!

onda su bolji mravi definitivno user posted image user posted image user posted image user posted image
Dusa draga  joj jest smjesan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 7442
15.3.2011 14:42:59   
N_N
IZVORNA PORUKA: MALA1994

a zivim u gradu sada (blizu vj.vatre)

Haj' na prozor da ti mahnem user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7443
15.3.2011 14:43:55   
Anoniman

hajd evo sve tri da pijemo kaficu user posted image user posted image user posted image , ima li "josko"

eto vidis da me ignorises a mene ne zovesuser posted image user posted image user posted image user posted image (meni moze i ova virtuelna jel da tko me šišauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7444
15.3.2011 14:44:02   
Malenaoduvijek

ista si moja sveki user posted image user posted image user posted image user posted image mozes s njom pod ruku !!!!!
Neka ga neka skace , i jede user posted image nece abd. samo ce vam veceras biti malo zeznuto (al,nadam se da nece) jer ona luduje najvise uvecer .

joj nemoj samo da budem dosadna kao svekrve, ne vuci me za jezik molim te.
maloprije sam imala "situvaciju" ne podsjecaj me

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7445
15.3.2011 14:44:10   
N_N

onda su bolji mravi definitivno user posted image user posted image user posted image user posted image
Dusa draga  joj jest smjesan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bolji, bolji nego šta! user posted image  Fuj kako je gadan kad se zarovi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7446
15.3.2011 14:44:50   
Malenaoduvijek

eto vidis da me ignorises a mene ne zovesuser posted image user posted image user posted image user posted image (meni moze i ova virtuelna jel da tko me šišauser posted image user posted image user posted image user posted image

ti duso kada budes u sa kada god hoces, ali sta cu ja kada nisi stalno tu...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7447
15.3.2011 14:45:54   
Malenaoduvijek

a zivim u gradu sada (blizu vj.vatre)

Haj' na prozor da ti mahnem user posted image user posted image user posted image user posted image

ja masem a ti nista

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 7448
15.3.2011 14:46:31   
Anoniman
eto sad ja krivauser posted image user posted image user posted image sto nisam u Sa (salim se naravno) .
Ma docu joj kojima sam obecala user posted image user posted image user posted image ima da se slagiram od toliki kahvi.
Dolazimo mi ovo ljeto abd . gore user posted image proslo nismo jer je bio mali,nisam se usudjivala sta ja znam.....al nece mi ni sad biti "bajno" snjim al hajd sad sta cu ja user posted image user posted image izdeverat cemo....

Neposredna veza do poruke: 7449
15.3.2011 14:47:54   
Anoniman

joj nemoj samo da budem dosadna kao svekrve, ne vuci me za jezik molim te.
maloprije sam imala "situvaciju" ne podsjecaj me

hocu da ti kazem da ces ti biti zafrkana "svekrva" tvojim snajkamauser posted image user posted image user posted image nemoj tako neka djete trckara

Neposredna veza do poruke: 7450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  296 297 [298] 299 300   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  296 297 [298] 299 300   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bajram

sta ce imati za Bajram akobogda kod vas od slatkoga

baklave (48%)

tulumbe (5%)

torte (17%)

svega troje (6%)

jos puno tega i cega (23%)

Broj svih glasova: 64

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *