|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  295 296 [297] 298 299   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
15.3.2011 12:28:58   
Mya_81 RR
Mi smo donedavno doma ispod trenerkice nosili štrample...sad sam joj ih skinula jer nije više toliko hladno, a ona je stalno u pokretu i brzo se zagrije, pa kontam ako ja mogu biti u kapri trenerci i da mi nije hladno dok sjedim onda nije ni njoj...ali jedva čekam pa čak i onu vrućinu da malo mozak opustim je li dovoljno dobro obučena...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7401
15.3.2011 12:33:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Mi smo donedavno doma ispod trenerkice nosili štrample...sad sam joj ih skinula jer nije više toliko hladno, a ona je stalno u pokretu i brzo se zagrije, pa kontam ako ja mogu biti u kapri trenerci i da mi nije hladno dok sjedim onda nije ni njoj...ali jedva čekam pa čak i onu vrućinu da malo mozak opustim je li dovoljno dobro obučena...
isto ovako user posted image Jos ja mami kazem ja A. vise ne nosim stramplice kaze i bilo je vrijeme vise da djete "navikavas " i bez stampli .
Meni je najbitnije da su none stopala topla. To mi je vise bitno. I stalno provjeravam jesul topla.
Jer s nogu se nazebe .
Al znam mu i po rukicama ziva istina, ako su mu ruke hladne i noge su tako uvjek bude. Ako su ruke tople i noge su..
Po tome znam najbolje.

< Poruku je uredio felix -- 15.3.2011 12:35:32 >

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 7402
15.3.2011 12:34:48   
Lady26
Mya u pravu si 100%.... al nesto sve strahujem zbog one jedne upale mokracnih kanala, pa sve mislim jel joj hladno, nije li i sl. ..zna se zaigrati na podu (a hladan je) ali isto tako i zna pretrcati sobu 100x i onda znam da joj bude vruce...
Nisam pametna... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 7403
15.3.2011 12:36:56   
Anoniman
lady, eh fino onda kao ja pod zasiti nekim stazicama, ili tepisonima . Tako sam jha svaki milimetar parketa zastitila tepisonom. I to zena maksuz otisla da kupi zbog njega da nenazebeuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7404
15.3.2011 12:40:06   
Lady26
Ma mi smo radili estrih (beton) u dnevnoj i planiramo uskoro laminat, a trenutno nam je preko toga samo tanki itison ali svejedno pohladan je pod...meni na sred dnevne sobe deka prostrta, i na tome vecinom sjedi i igra se....user posted image user posted image user posted image
znaci mogla bih joj skinuti stramplice, da malo ojaca user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7405
15.3.2011 12:45:04   
Anoniman
kako god hoces mi kako je otoplilo skinila sam user posted image
Jednom nam dosla kuma uvecer vruce anel trce ona ga uze kad vidi da djete ima stample jos vruceee mokar naruzi meuser posted image hajd kaze ti obuci stample pa trci sad po sobama sta djete toliko oblacisuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7406
15.3.2011 12:46:57   
Lady26
Zato su Anelko i Lana k'o manekeni, mrsavi....sad cu i ja, ha dodjem kuci strample i trenerku i trci za lanom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7407
15.3.2011 12:52:15   
marinčii
Ja sam Mateju već ima mjesec dana skinula štrample  s tim da ih obučem kad krenemo vani,ja ih nikad nisam nosila jer me to škaklje ne podnosim ih,uh al ja sam baš čudna što se toga tiče,,,najdraže mi biti u piđžamiuser posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7408
15.3.2011 12:52:28   
Anoniman
tekja i ivancice...medovi praviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7409
15.3.2011 12:53:26   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ajd na kaficu user posted image mm dosao i preuzela anela , da popijem u miru kafu user posted image ......

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7410
15.3.2011 12:54:03   
Amani12
Samo da vas ljubnemo sve redom user posted image user posted image user posted image
Ja u poslu preko glave.
Djecak brblja,igra se ,rucka,slusa mamu svoju...
I NAPOKON,imamo novi zubicuser posted image user posted image user posted image
Sad cekamo drugu dvicu,samo sto nije...
Poseban zagrljaj za jednu lijepu slavljenicu od jucer user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7411
15.3.2011 12:54:57   
Anoniman
bravo za zubicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 7412
15.3.2011 12:55:29   
sheri
IZVORNA PORUKA: marinčii

Ja sam Mateju već ima mjesec dana skinula štrample  s tim da ih obučem kad krenemo vani,ja ih nikad nisam nosila jer me to škaklje ne podnosim ih,uh al ja sam baš čudna što se toga tiče,,,najdraže mi biti u piđžamiuser posted image  

joj, marinci znacvi niasma jedinauser posted image user posted image user posted image
a bas sam se znala zapitati ejsam li normalna, stalmo bih u pidjami bila, i van bih naradiej u pidjami user posted image user posted image user posted image user posted image -sad znam da nisam normalnauser posted image user posted image user posted image .
a ja ne volim ni strample, ni carapeuser posted image , i N je skrozzzzz na mene po tom pitanju, skida carape stalno

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7413
15.3.2011 12:58:40   
sheri
url=http://www.Slikomat.com/slika/4765595.htm]user posted image [/url]
evo upravo ovako to izgledauser posted image user posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7414
15.3.2011 12:59:07   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Amani12

I NAPOKON,imamo novi zubicuser posted image user posted image user posted image
Sad cekamo drugu dvicu,samo sto nije...
Poseban zagrljaj za jednu lijepu slavljenicu od jucer user posted image user posted image user posted image

Cestitammmmmmmmm user posted image

Hmmm koja li je to user posted image , ja znam samo slavljenicu bez tog pridjeva user posted image user posted image user posted image
Hvala draga moja, ne dodje juce na kafu?! user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 7415
15.3.2011 13:00:18   
marinčii
IZVORNA PORUKA: sheri

joj, marinci znacvi niasma jedinauser posted image user posted image user posted image
a bas sam se znala zapitati ejsam li normalna, stalmo bih u pidjami bila, i van bih naradiej u pidjami user posted image user posted image user posted image user posted image -sad znam da nisam normalnauser posted image user posted image user posted image .
a ja ne volim ni strample, ni carapeuser posted image , i N je skrozzzzz na mene po tom pitanju, skida carape stalno

eh odma mi je lakše kad znam da nisam jedinauser posted image ,a nažalost i M je takav evo on i vani ide u papama a ja plačem od mukeuser posted image user posted image ,maloprije da mu obučem hlače na tregere neda plače udara i govori tener(trenerka)

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7416
15.3.2011 13:00:35   
Anoniman

ja  ni u sali ne smijem anelu skinuti carape odma mi pobjeze neda posle obuci user posted image place . Neda mi noge ....Voli biti bos , pa dira ih ljubiuser posted image user posted image trazi imal "sta" medju prsticima
Pa puše

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 7417
15.3.2011 13:00:53   
Lady26
Sheri medena je skroz....a vi ste u stanu ili u kuci?
U kuci je drugacije, tako sam i ja dok sam zivjela u stanu, ali kuca je hladnija a ljeti je da izgoris...ko bi nam ugodio user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7418
15.3.2011 13:01:53   
Anoniman

url=http://www.Slikomat.com/slika/4765595.htm]user posted image [/url]
evo upravo ovako to izgledauser posted image user posted image

drage none njene lijepeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 7419
15.3.2011 13:02:38   
sheri
u stanu smo, ali trenutno nema grijanjauser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7420
15.3.2011 13:02:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Sheri medena je skroz....a vi ste u stanu ili u kuci?
U kuci je drugacije, tako sam i ja dok sam zivjela u stanu, ali kuca je hladnija a ljeti je da izgoris...ko bi nam ugodio user posted image
jel ti grijanje ili pec obicna na drva da lozis:???

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7421
15.3.2011 13:08:06   
Lady26
Plinsko centralno user posted image user posted image user posted image
Sad cete me napasti hahahahaha...ma toplo kod mene al pod hladan...to je savrseno objasnjenje user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7422
15.3.2011 13:10:55   
marinčii
sheri Nora je preslatka,a bome i pametna pa i je najbolje biti bosuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7423
15.3.2011 13:16:11   
ivanasa
joj ja kad citam sta oblacite djeci lijepo pomislim kako sam grozna mamauser posted image user posted image ..moj filip ima carapice i pape i trnerkicu u kuci,a u kuci milion stepeni ja majice na bretele i obavezno bosa hodam..on trci non stop kosica mu malo malo pa mokra pa je stalno susim a kad mu skinem pape vidim da su mu se i tabancici oznojili tako da mu ne oblacim stramplice..a kad krenemo vani e to je posebna prica..stramplice,termo hlace,body dugih rukava,dzemper il toplija majica i debela jaknica i kapa obavezno!!..a sad kako je ovo varljivo vrijeme bas me nervira ne zna covjek dal ga utoplit il ne..doduse slojevito ga oblacim al najgora mi kapa..vruce vani a vjetar ubi,moram mu je staviti al kad je skinem mokra kosica..lijepo ljetouser posted image user posted image user posted image

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7424
15.3.2011 13:16:34   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

pec obicna na drva da lozis:???

Da je ovo, da izvines mrzla bih se ko guuser posted image cijelu zimu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image    user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  295 296 [297] 298 299   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  295 296 [297] 298 299   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bajram

sta ce imati za Bajram akobogda kod vas od slatkoga

baklave (48%)

tulumbe (5%)

torte (17%)

svega troje (6%)

jos puno tega i cega (23%)

Broj svih glasova: 64

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *