Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi smo donedavno doma ispod trenerkice nosili štrample...sad sam joj ih skinula jer nije više toliko hladno, a ona je stalno u pokretu i brzo se zagrije, pa kontam ako ja mogu biti u kapri trenerci i da mi nije hladno dok sjedim onda nije ni njoj...ali jedva čekam pa čak i onu vrućinu da malo mozak opustim je li dovoljno dobro obučena...
Mi smo donedavno doma ispod trenerkice nosili štrample...sad sam joj ih skinula jer nije više toliko hladno, a ona je stalno u pokretu i brzo se zagrije, pa kontam ako ja mogu biti u kapri trenerci i da mi nije hladno dok sjedim onda nije ni njoj...ali jedva čekam pa čak i onu vrućinu da malo mozak opustim je li dovoljno dobro obučena...
isto ovako Jos ja mami kazem ja A. vise ne nosim stramplice kaze i bilo je vrijeme vise da djete "navikavas " i bez stampli . Meni je najbitnije da su none stopala topla. To mi je vise bitno. I stalno provjeravam jesul topla. Jer s nogu se nazebe . Al znam mu i po rukicama ziva istina, ako su mu ruke hladne i noge su tako uvjek bude. Ako su ruke tople i noge su.. Po tome znam najbolje.
Mya u pravu si 100%.... al nesto sve strahujem zbog one jedne upale mokracnih kanala, pa sve mislim jel joj hladno, nije li i sl. ..zna se zaigrati na podu (a hladan je) ali isto tako i zna pretrcati sobu 100x i onda znam da joj bude vruce... Nisam pametna...
lady, eh fino onda kao ja pod zasiti nekim stazicama, ili tepisonima . Tako sam jha svaki milimetar parketa zastitila tepisonom. I to zena maksuz otisla da kupi zbog njega da nenazebe
Ma mi smo radili estrih (beton) u dnevnoj i planiramo uskoro laminat, a trenutno nam je preko toga samo tanki itison ali svejedno pohladan je pod...meni na sred dnevne sobe deka prostrta, i na tome vecinom sjedi i igra se.... znaci mogla bih joj skinuti stramplice, da malo ojaca
kako god hoces mi kako je otoplilo skinila sam Jednom nam dosla kuma uvecer vruce anel trce ona ga uze kad vidi da djete ima stample jos vruceee mokar naruzi me hajd kaze ti obuci stample pa trci sad po sobama sta djete toliko oblacis
Ja sam Mateju već ima mjesec dana skinula štrample s tim da ih obučem kad krenemo vani,ja ih nikad nisam nosila jer me to škaklje ne podnosim ih,uh al ja sam baš čudna što se toga tiče,,,najdraže mi biti u piđžami
Samo da vas ljubnemo sve redom Ja u poslu preko glave. Djecak brblja,igra se ,rucka,slusa mamu svoju... I NAPOKON,imamo novi zubic Sad cekamo drugu dvicu,samo sto nije... Poseban zagrljaj za jednu lijepu slavljenicu od jucer
Ja sam Mateju već ima mjesec dana skinula štrample s tim da ih obučem kad krenemo vani,ja ih nikad nisam nosila jer me to škaklje ne podnosim ih,uh al ja sam baš čudna što se toga tiče,,,najdraže mi biti u piđžami
joj, marinci znacvi niasma jedina a bas sam se znala zapitati ejsam li normalna, stalmo bih u pidjami bila, i van bih naradiej u pidjami -sad znam da nisam normalna . a ja ne volim ni strample, ni carape , i N je skrozzzzz na mene po tom pitanju, skida carape stalno
joj, marinci znacvi niasma jedina a bas sam se znala zapitati ejsam li normalna, stalmo bih u pidjami bila, i van bih naradiej u pidjami -sad znam da nisam normalna . a ja ne volim ni strample, ni carape , i N je skrozzzzz na mene po tom pitanju, skida carape stalno
eh odma mi je lakše kad znam da nisam jedina ,a nažalost i M je takav evo on i vani ide u papama a ja plačem od muke ,maloprije da mu obučem hlače na tregere neda plače udara i govori tener(trenerka)
ja ni u sali ne smijem anelu skinuti carape odma mi pobjeze neda posle obuci place . Neda mi noge ....Voli biti bos , pa dira ih ljubi trazi imal "sta" medju prsticima Pa puše
Sheri medena je skroz....a vi ste u stanu ili u kuci? U kuci je drugacije, tako sam i ja dok sam zivjela u stanu, ali kuca je hladnija a ljeti je da izgoris...ko bi nam ugodio
Sheri medena je skroz....a vi ste u stanu ili u kuci? U kuci je drugacije, tako sam i ja dok sam zivjela u stanu, ali kuca je hladnija a ljeti je da izgoris...ko bi nam ugodio
jel ti grijanje ili pec obicna na drva da lozis:???
joj ja kad citam sta oblacite djeci lijepo pomislim kako sam grozna mama ..moj filip ima carapice i pape i trnerkicu u kuci,a u kuci milion stepeni ja majice na bretele i obavezno bosa hodam..on trci non stop kosica mu malo malo pa mokra pa je stalno susim a kad mu skinem pape vidim da su mu se i tabancici oznojili tako da mu ne oblacim stramplice..a kad krenemo vani e to je posebna prica..stramplice,termo hlace,body dugih rukava,dzemper il toplija majica i debela jaknica i kapa obavezno!!..a sad kako je ovo varljivo vrijeme bas me nervira ne zna covjek dal ga utoplit il ne..doduse slojevito ga oblacim al najgora mi kapa..vruce vani a vjetar ubi,moram mu je staviti al kad je skinem mokra kosica..lijepo ljeto