|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  294 295 [296] 297 298   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
15.3.2011 11:06:39   
Anoniman
Leukocite i eritrocite moze, ali bakterije mogu se pritajiti pa da pokaze pogresno. 

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 7376
15.3.2011 11:07:19   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Eh, pošto ste upućene dosta u urin i Uk imam jedno pitanjce...

S obzirom da se rade obično 3 UK, jer baje šetaju, pa tako jedna može biti loša, a dvije sterilne, je li onda u običnom urinu uvijek bude pokazano ima li leukocita ili i tu može 'šetati'....hoću reći, je li jedan može pokazivati leukocite, a drugi ne?

ja koliko znam trebalo bi, jer to je nesto sto stoji, ako ga ima. kod nas je obicni urin bio ok nije cak bilo ni bakterija tako da ti ne znam sta bih ti rekla.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 7377
15.3.2011 11:12:53   
Anoniman
Posto poznajem postupak analize urina uvijek je i urin najbolje dva puta ponoviti ako postoje simptomi da se sumnja na urinarni trakt. Jer urin se centrifugira prije gledanja pod mikroskopom i nek se jedan minut vise zadrzi u centrifugi i ne saceka dovoljno da se talog stvori bakterije se nece pokazati. Tako da ja uvijek naglasim fino da se pazljivo obrati paznja jer imam sumnje i simtome.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 7378
15.3.2011 11:15:46   
Malenaoduvijek
user posted image

vidite mi ga kako je zaspao.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7379
15.3.2011 11:17:06   
Anoniman
Jao andjeo maleni, dusa draga slatka, a ova mama nemarna, sram je bilo user posted image

Neposredna veza do poruke: 7380
15.3.2011 11:22:01   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dusa draga kako je zaspo.....
Moj je neki dan kad smo bili van usli u kucu, ja dok sam ga presvukla pa otisla do kuhinje nesto ja se vrati anel na sred hodnika se pruzi i hrka ga stojiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7381
15.3.2011 11:26:48   
Anoniman
da vas pitam user posted image . Sad ovo kako je malo otoplilo jel..... dal vi kad idete van i sad djeci oblacite strample,helanke ili sta vec pod hlacice .Ja ne oblacim i nadam se da nisam pogrijesilauser posted image . Gore cak ni bundu ne nosimo vec dux- Nadam se da ga nisam ranije pocela razgolisavati.
Razlog najvise kad ga dobro zbundam udje u kucu mokar znoji se ..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7382
15.3.2011 11:35:27   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

user posted image

user posted image user posted image
Mamaaaaaaaaaaa sram te biloooo, kako je meden samo....pile drago....
Jel spala tura?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 7383
15.3.2011 11:36:45   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

da vas pitam user posted image . Sad ovo kako je malo otoplilo jel..... dal vi kad idete van i sad djeci oblacite strample,helanke ili sta vec pod hlacice .Ja ne oblacim i nadam se da nisam pogrijesilauser posted image . Gore cak ni bundu ne nosimo vec dux- Nadam se da ga nisam ranije pocela razgolisavati.
Razlog najvise kad ga dobro zbundam udje u kucu mokar znoji se ..

Meni Lana i u kuci ima stramplice pa preko trenerku, helanke ili sta vec...
A vani...termo hlace, i jaknu zimsku, kapa obavezna....
Bo''me meni je rano za to skidanje.....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7384
15.3.2011 11:38:21   
tekja
Ne znam felix, ja jos uvijek oblacim helankice(tanke,pamucne) ispod pantalonicauser posted image ...jucer smo prvi put izasli u proljetnoj jakni, a imao je ispod i duksericu (doduse jucer je bas bio vjetar)...kad je vrijeme varljivo gledam da ga slojevito obucem, pa ako bas prigrije da ga mogu skidati ili ako zapuse utoplitiuser posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7385
15.3.2011 11:38:51   
Anoniman
ja kako je ovo otoplilo ne nenosim anelu helankice ispod trenirke vruce mi u kuci grijanje ludnica
Vani kako je otoplilo samo termo hlace nista helankice
I potkosulja,doi kratki, bodi dugi dzemper ,i preko dux imam topli
Kod nas juce nije bilo  vjetra , nimalo cak je sunce grijalo jakooo jos smo svo vrijeme na suncu on trce tako sam ga jednom obukla pa kad sam usla u kucu sav mokaruser posted image
kad je sunce nema vjetra ja samo trakicu na usi stavim.
Helanke samo bacili kako je otoplilo po kuci .Naravno cim bi zahladnilo vratili bi se u njihuser posted image
Gore ima potkosulju,bodi kratki i majcu dugi al tanku pamucnu

< Poruku je uredio felix -- 15.3.2011 11:40:57 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7386
15.3.2011 11:44:23   
Lady26
Ne znam...kod mene je pod jako hladan i zato joj oblacim stramplice pa trenerku...a gore ima bodi dugih rukava (malo su joj kratki ti rukavi - dugonjica user posted image , pa ti dodje kao kratki) i preko pamucnu majicu...
Nesto me strah da joj skinem stramplice...mozda grijesim ja user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7387
15.3.2011 11:49:51   
Anoniman
ja po sebi radim. I ja sam nosila do skoro helanke pod trenirkom kako je ovo otoplilo ja ih skinila vruce pa naravno da je i njemu mislimuser posted image
Kod mene je sve u tepisonima tako da nebrigam morala sam sve pokriti zbog njega kad vidim da su mu none stopala hladna , obudem pape.
Bila sam "budala" pa sam ga toplila znas koliko , pa se samo znojio a gore je to vjeruj
Sad smo se malo opustiliuser posted image .Naravno ako se vrati hladno vrijeme obucu stample
Ode moje sunceuser posted image dok se ja "nakani" da idem van ono pobjeze jeste ga urekliuser posted image al nema vjetra vise mi ovo izgleda ko ljeti , nidje sunca a sparno mislim nije hladno vani.
Sad moramo razmisliti dal cemo malo izacuser posted image

< Poruku je uredio felix -- 15.3.2011 11:51:28 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7388
15.3.2011 11:53:26   
Lady26
Ih...ja uvijek u majici kratki rukav i trenerka - strample ne nosim ni vani, ni kad je -10 user posted image user posted image user posted image , bolje da je ne ravnam po sebi user posted image user posted image user posted image

Ih kod nas kisaaaaaa pada....user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7389
15.3.2011 11:53:48   
Anoniman
Ovo vrijeme je najgore, ne znaš kako da se obučeš...mi smo svi u kući prehlađeniuser posted image , evo odo sad  da se tylolhotiziram

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7390
15.3.2011 11:55:37   
Anoniman
e hebiga sad ladyuser posted image user posted image user posted image user posted image ja samo kopiram druge sta mi kazu user posted image user posted image user posted image
Ja sam smrzla dok je bilo zime nisam helanke skidala .Ti si ko (necu rec tko) jedna osoba koja bilo zima ljeto ona u majici ili potkosulju bez rukava user posted image user posted image user posted image bome ste krvne user posted image user posted image
Breskva vala bas je vrijeme varljivouser posted image zao mi je brzo nam ozdravite .
Evo i kod nas kisa samo sto ne padne ....Smracilo se.....

< Poruku je uredio felix -- 15.3.2011 11:57:10 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7391
15.3.2011 11:58:03   
Anoniman
vidi njih sto su se rspisaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam sušta suprotnost od Lady meni uvjek hladnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da ja i Noa izgledamo isto medo brundouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iako je kod nas toplije nego u Bosni mi hulahopke i bodi dugih rukava ne skidamo dok bas ne upekne sunceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7392
15.3.2011 12:01:36   
Lady26
Nisam ja bas takva, ja sam se udala iz stana u kucu...racun im za plin dolazio po 400 i vise KM  user posted image user posted image user posted image user posted image ...i onda sam zatrudnila, pucali hormoni, uvijek vruce itd...sad mi je ostalo tako, vecinom mi je toplo...
Moja Noa da pitas moju mamu ovako bi ti rekla : Ona? Ja nisam vidjela zimogroznije osobe od nje, u sred ljeta carape na nogama... user posted image user posted image user posted image ovako bi rekla od do....
Al ne volim strample, dave me user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7393
15.3.2011 12:04:28   
Anoniman

user posted image

ovo ja zovem...u putu, zaspaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7394
15.3.2011 12:07:55   
tekja
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ih...ja uvijek u majici kratki rukav i trenerka - strample ne nosim ni vani, ni kad je -10 user posted image user posted image user posted image , bolje da je ne ravnam po sebi user posted image user posted image user posted image

isto, mene srklet hvata...to je zato sto smo bembeleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Felix, Noa, mrsavice nase, moraju se bundat da ih vjetar ne otpuseuser posted image user posted image user posted image  (je l' se vidi da vam zavidimuser posted image user posted image )user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7395
15.3.2011 12:10:45   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tekja

isto, mene srklet hvata...to je zato sto smo bembele

user posted image user posted image user posted image user posted image joooooooooooj jesi neka user posted image user posted image user posted image suti bona user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 15.3.2011 12:11:05 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 7396
15.3.2011 12:11:38   
Mya_81 RR

user posted image

Micica mala user posted image
Nadam se da će tura šroći što prije...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 7397
15.3.2011 12:11:54   
sabinos

Ne znam...kod mene je pod jako hladan i zato joj oblacim stramplice pa trenerku...a gore ima bodi dugih rukava (malo su joj kratki ti rukavi - dugonjica user posted image , pa ti dodje kao kratki) i preko pamucnu majicu...
Nesto me strah da joj skinem stramplice...mozda grijesim ja user posted image

mi po kuci ispod trnerke nosimo tanku pidzamu a vani ispod hlaca strample.mi vise volimo da se obucemo a puno ne grijemo.do sad je bilo dobro,nismo nikako bili bolesni ove zime,jedino mm pokupio na poslu...da kucnem u drvo

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7398
15.3.2011 12:20:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tekja

isto, mene srklet hvata...to je zato sto smo bembeleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Felix, Noa, mrsavice nase, moraju se bundat da ih vjetar ne otpuseuser posted image user posted image user posted image  (je l' se vidi da vam zavidimuser posted image user posted image )user posted image
user posted image user posted image user posted image ma bolje imat sala da ljulja nego da zuljauser posted image user posted image user posted image
Prvi razlog vidite uvjek ste zdrave , inace da ne nosim stampe ionako sam "hafifna" posecivala bi dok. stalno user posted image user posted image Zato meni tajo kaze vidi ti seke moze volu rep iscupatiuser posted image user posted image user posted image a tebe jaci vjetar kad bi zapuho odnio bi te
Debljaj se pod hitno...Bit ces zdravija....
Zato ja jedem sad necel se koja kg zalijepiti mada trebala sam na to misliti prije zimi treba vise sala  ljeti ne treba
Podavno jednom,ljeto bilo(nisam bila udata) rodica bila ihi hi, ona ce meni jel da da mrsavim ljudima nije vruce ko nama reko tjesi se jasta nego da je svima isto

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 7399
15.3.2011 12:26:12   
Lady26
Ja cu zaspati....a vidi tek 12,30 user posted image user posted image user posted image
Zaboravila sam mobitel kuci a ne znam broj napamet obog telefona sto mi je u kuci da nazovem tetu user posted image user posted image user posted image
MM me zove, Zdravko Zaboravko user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  294 295 [296] 297 298   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  294 295 [296] 297 298   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

cista
amaniamanic

Ima li iko da mi na anketu odgovori..Ako je operisaLA endrometriozu-Poslije koliko je zatrudnila...Pisite mi

odgovorite (96%)

odgovorite (4%)

Broj svih glasova: 48

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *