Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Eh, pošto ste upućene dosta u urin i Uk imam jedno pitanjce...
S obzirom da se rade obično 3 UK, jer baje šetaju, pa tako jedna može biti loša, a dvije sterilne, je li onda u običnom urinu uvijek bude pokazano ima li leukocita ili i tu može 'šetati'....hoću reći, je li jedan može pokazivati leukocite, a drugi ne?
ja koliko znam trebalo bi, jer to je nesto sto stoji, ako ga ima. kod nas je obicni urin bio ok nije cak bilo ni bakterija tako da ti ne znam sta bih ti rekla.
Posto poznajem postupak analize urina uvijek je i urin najbolje dva puta ponoviti ako postoje simptomi da se sumnja na urinarni trakt. Jer urin se centrifugira prije gledanja pod mikroskopom i nek se jedan minut vise zadrzi u centrifugi i ne saceka dovoljno da se talog stvori bakterije se nece pokazati. Tako da ja uvijek naglasim fino da se pazljivo obrati paznja jer imam sumnje i simtome.
dusa draga kako je zaspo..... Moj je neki dan kad smo bili van usli u kucu, ja dok sam ga presvukla pa otisla do kuhinje nesto ja se vrati anel na sred hodnika se pruzi i hrka ga stoji
da vas pitam . Sad ovo kako je malo otoplilo jel..... dal vi kad idete van i sad djeci oblacite strample,helanke ili sta vec pod hlacice .Ja ne oblacim i nadam se da nisam pogrijesila . Gore cak ni bundu ne nosimo vec dux- Nadam se da ga nisam ranije pocela razgolisavati. Razlog najvise kad ga dobro zbundam udje u kucu mokar znoji se ..
da vas pitam . Sad ovo kako je malo otoplilo jel..... dal vi kad idete van i sad djeci oblacite strample,helanke ili sta vec pod hlacice .Ja ne oblacim i nadam se da nisam pogrijesila . Gore cak ni bundu ne nosimo vec dux- Nadam se da ga nisam ranije pocela razgolisavati. Razlog najvise kad ga dobro zbundam udje u kucu mokar znoji se ..
Meni Lana i u kuci ima stramplice pa preko trenerku, helanke ili sta vec... A vani...termo hlace, i jaknu zimsku, kapa obavezna.... Bo''me meni je rano za to skidanje.....
Ne znam felix, ja jos uvijek oblacim helankice(tanke,pamucne) ispod pantalonica ...jucer smo prvi put izasli u proljetnoj jakni, a imao je ispod i duksericu (doduse jucer je bas bio vjetar)...kad je vrijeme varljivo gledam da ga slojevito obucem, pa ako bas prigrije da ga mogu skidati ili ako zapuse utopliti ...
ja kako je ovo otoplilo ne nenosim anelu helankice ispod trenirke vruce mi u kuci grijanje ludnica Vani kako je otoplilo samo termo hlace nista helankice I potkosulja,doi kratki, bodi dugi dzemper ,i preko dux imam topli Kod nas juce nije bilo vjetra , nimalo cak je sunce grijalo jakooo jos smo svo vrijeme na suncu on trce tako sam ga jednom obukla pa kad sam usla u kucu sav mokar kad je sunce nema vjetra ja samo trakicu na usi stavim. Helanke samo bacili kako je otoplilo po kuci .Naravno cim bi zahladnilo vratili bi se u njih Gore ima potkosulju,bodi kratki i majcu dugi al tanku pamucnu
Ne znam...kod mene je pod jako hladan i zato joj oblacim stramplice pa trenerku...a gore ima bodi dugih rukava (malo su joj kratki ti rukavi - dugonjica , pa ti dodje kao kratki) i preko pamucnu majicu... Nesto me strah da joj skinem stramplice...mozda grijesim ja
ja po sebi radim. I ja sam nosila do skoro helanke pod trenirkom kako je ovo otoplilo ja ih skinila vruce pa naravno da je i njemu mislim Kod mene je sve u tepisonima tako da nebrigam morala sam sve pokriti zbog njega kad vidim da su mu none stopala hladna , obudem pape. Bila sam "budala" pa sam ga toplila znas koliko , pa se samo znojio a gore je to vjeruj Sad smo se malo opustili .Naravno ako se vrati hladno vrijeme obucu stample Ode moje sunce dok se ja "nakani" da idem van ono pobjeze jeste ga urekli al nema vjetra vise mi ovo izgleda ko ljeti , nidje sunca a sparno mislim nije hladno vani. Sad moramo razmisliti dal cemo malo izac
e hebiga sad lady ja samo kopiram druge sta mi kazu Ja sam smrzla dok je bilo zime nisam helanke skidala .Ti si ko (necu rec tko) jedna osoba koja bilo zima ljeto ona u majici ili potkosulju bez rukava bome ste krvne Breskva vala bas je vrijeme varljivo zao mi je brzo nam ozdravite . Evo i kod nas kisa samo sto ne padne ....Smracilo se.....
vidi njih sto su se rspisale ja sam sušta suprotnost od Lady meni uvjek hladno tako da ja i Noa izgledamo isto medo brundo iako je kod nas toplije nego u Bosni mi hulahopke i bodi dugih rukava ne skidamo dok bas ne upekne sunce
Nisam ja bas takva, ja sam se udala iz stana u kucu...racun im za plin dolazio po 400 i vise KM ...i onda sam zatrudnila, pucali hormoni, uvijek vruce itd...sad mi je ostalo tako, vecinom mi je toplo... Moja Noa da pitas moju mamu ovako bi ti rekla : Ona? Ja nisam vidjela zimogroznije osobe od nje, u sred ljeta carape na nogama... ovako bi rekla od do.... Al ne volim strample, dave me
Ne znam...kod mene je pod jako hladan i zato joj oblacim stramplice pa trenerku...a gore ima bodi dugih rukava (malo su joj kratki ti rukavi - dugonjica , pa ti dodje kao kratki) i preko pamucnu majicu... Nesto me strah da joj skinem stramplice...mozda grijesim ja
mi po kuci ispod trnerke nosimo tanku pidzamu a vani ispod hlaca strample.mi vise volimo da se obucemo a puno ne grijemo.do sad je bilo dobro,nismo nikako bili bolesni ove zime,jedino mm pokupio na poslu...da kucnem u drvo
Ih kod nas kisaaaaaa pada....
isto, mene srklet hvata...to je zato sto smo bembele
Felix, Noa, mrsavice nase, moraju se bundat da ih vjetar ne otpuse (je l' se vidi da vam zavidim )
ma bolje imat sala da ljulja nego da zulja Prvi razlog vidite uvjek ste zdrave , inace da ne nosim stampe ionako sam "hafifna" posecivala bi dok. stalno Zato meni tajo kaze vidi ti seke moze volu rep iscupati a tebe jaci vjetar kad bi zapuho odnio bi te Debljaj se pod hitno...Bit ces zdravija.... Zato ja jedem sad necel se koja kg zalijepiti mada trebala sam na to misliti prije zimi treba vise sala ljeti ne treba Podavno jednom,ljeto bilo(nisam bila udata) rodica bila ihi hi, ona ce meni jel da da mrsavim ljudima nije vruce ko nama reko tjesi se jasta nego da je svima isto
Ja cu zaspati....a vidi tek 12,30 Zaboravila sam mobitel kuci a ne znam broj napamet obog telefona sto mi je u kuci da nazovem tetu MM me zove, Zdravko Zaboravko