Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma, ludače moje, ja baš volim kad je ova tema aktivna
a sve vrikate a niko da se pridruzi Mama 2009 sto rece Lady, cudo si se znala javiti kad mozes viriti mozes i baciti koji post E pa stvarno dogori mi cigara cao !!!! Idem ja al sad stvarno djete mi ustalo odo sta kuhat nemoze muz jest stalno od sinoc sto je ostalo Pusa
A ti mamice nisi dosad pisala nikako, e sad si se javila kad treb mene kritikovati jel?! Nego da ti kazem, Lana mi nije zaspala do 22h sinoc, nije mi dala maknut iz sobe, morala je mazit i pjevati joj...jel to zbog D ili sta je ne znam...
Eh eto...idem, dosta za danas, preko glave ste mi
Saljem puno pusa, mala1994 drzim fige, felix ljubi anelka, ostale Pisemo se sutra....
Poz drage moje bebane i mame. Kod nas se snjeg otopio sto je super, nece mene sport gledat danas . Malo raskrcim i odoh ubundat i sebe i djete mi u mene i pravac napolje zubato sunce nas grije. Ja sam se predala A. je sad oficijalno u mom krevetu, ili negdje oko mojih nogu zaspe itd zavisi znaci vrijeme rahatluka je proslo sad smo svi zajedno kao velika sretna familija :).
ej moja ellah ja sam davno rahatluk zaboravila A. svaki dan nesto novo iz njega .Jutros me mama zvala on uze tel.od mene i rece joj dodji. Bas lijepo rece OnA ce jesil ga ti nagovorila da to,kaze ma jok reko nisam neki dan sam ja bila u tebe .On sam rece .
pozzic svima joj mi samo hodamo,ja ne znam kako cu kad nekad pocnem radit ,evo danas 2x i mi smo jos u stramplicama i u stanu i vani,nekako mi sigurnije,neka ga
mala nadam se da ce noc biti mirna
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
Kod nas je ovak vec mjesecim,stalno se nadam da ce proci,ali nista...svaki dan sve gore.Vidim vi svaki dan negdje idete,ja najradije nigdje iz stana ne bi izlazila.Danas morala otici do bankomata 50 meteara od stana,ona je cijelo vrijeme vristala.Ma Boze sacuvaj....Nadam se da ce ova faza brzo proci jer ne zelim da proljece i ljeto provedem u stanu.
Kod nas je ovak vec mjesecim,stalno se nadam da ce proci,ali nista...svaki dan sve gore.Vidim vi svaki dan negdje idete,ja najradije nigdje iz stana ne bi izlazila.Danas morala otici do bankomata 50 meteara od stana,ona je cijelo vrijeme vristala.Ma Boze sacuvaj....Nadam se da ce ova faza brzo proci jer ne zelim da proljece i ljeto provedem u stanu.
joj mi smo svaki dan vani
pa hoce li u kolica?da vas zovem kad krenemo,pa nek se ganjaju po kamberovicu?
joj mi smo svaki dan vani
pa hoce li u kolica?da vas zovem kad krenemo,pa nek se ganjaju po kamberovicu?
Nece,nekako smo je uspjevali nagovorit do prije mjesec dana,ali sad nista.Hoce cura da je nosimo,ili da ona ide svojim pravcem,ne mozes je usmjerit nikako. Ma ne znam sta da ti kazem,stvarno situacija postaje nepodnosljiva.Danas sam tek u pola 6 doruckovala,nisam prije stigla,malo mi falilo da padnem u nesvjest.
ja sam neki dan pisala da nikako ne palim komp.kada je cura kod kuće ,jednostavno je nemoguće stalno bi se penjala na stolicu ,silazila,penjala...gledala sad ovo,pa ono i puno mi je ovako lakše,ona konta da je pokvaren
Vi se pravo raspisale,ja pokusavam da pohvatam nesto ali ne ide mi,ne mogu nista od hane,ovako izgleda kod nas kad ja pokusavam danesto napisem ili procitam... Ona je glavna,a ja virkam sa strane.
baš se fino naštimala
Hajd sto je racunar "zauzela" ali jos i mobitel uzela i raspricala se ,a ne zna 2 rijeci spojit. Jedino sto stalno ponavlja je uda,uda.Ja mislim da mi govori da sam luda.
ja sam neki dan pisala da nikako ne palim komp.kada je cura kod kuće ,jednostavno je nemoguće stalno bi se penjala na stolicu ,silazila,penjala...gledala sad ovo,pa ono i puno mi je ovako lakše,ona konta da je pokvaren
Pa sta da radim kad je uvijek kod kuce. A spava kad ja spavam.
Dobro veče Ja sam ubjeđena da sam večeras, odnosno oko 18h, vidjela neku našu forumašicu u ćevabdžinici 5. Koje jeo ćevape oko 18h?? Bilo mi ofirno prići, nisam bila 100% sigurna. Mala, slatka, plava djevojčica.
Vi se pravo raspisale,ja pokusavam da pohvatam nesto ali ne ide mi,ne mogu nista od hane,ovako izgleda kod nas kad ja pokusavam danesto napisem ili procitam... Ona je glavna,a ja virkam sa strane.
baš se fino naštimala
Hajd sto je racunar "zauzela" ali jos i mobitel uzela i raspricala se ,a ne zna 2 rijeci spojit. Jedino sto stalno ponavlja je uda,uda.Ja mislim da mi govori da sam luda.
joj oplakah
Uh zaboravih reći da je B već evo drugu noć kod nane i dede, preuzmu ga iz vrtića. Sinoć je sa sveki šetao, došao do benzinske pumpe, ugledao cisternu, počeo drhtati od sreće i čiko ga uveo u kabinu pa je "vozio" Mi evo radimo zadaću sa S , fkt nisu normalni sa ovim zadaćama
Pa sta da radim kad je uvijek kod kuce. A spava kad ja spavam.
uff,moja ide rano pa ja onda sve nadoknadim
sad će biti lakše kad otopli a ni ja nisam sigurna kako ćemo sa kolicima,danas je mm vodio vani i bila u kolicima desetak minuta,on je izvadio i onda nastaje haos,ona hoće da gura,neda ruku ,hoće da uđe u svaku prodavnicu,ma muka živa bar mm tako kaže,jedino je dobro što se nisu uspjeli vratitit dva sata pa sam ja baš odmorila
aida dobrodošla i sretan roćkas Erolu mala1994 nadam se da ćete imati mirnu noć hannice ma baš se lipo namistila curica mala,i uživa ..tako je i kod nas,,,ja M pokušam sjesti na sebe i da onda gleda ali kakvi on se dere goje ,goje(na stol9 i onda lupa po ekranu nogama ma užas jedan
Nakon porodiljskog. пеперутка16
S kojim izazovima se suočavate kada se vratite na posao nakon porodiljskog odsustva?
Nemam problema sa povratkom na posao. (0%) Preopterećenje i nedostatak energije. (0%) Prilagođavanje inovacijama i promjenama na radnom mjestu. (0%) Strah od gubitka posla. (0%) Problemi u balansiranju posla i porodice. (0%)
Broj svih glasova: 0
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!