|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  299 300 [301] 302 303   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
15.3.2011 16:12:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Ma, ludače moje, ja baš volim kad je ova tema aktivna user posted image
a sve vrikate a niko da se pridruzi user posted image user posted image user posted image
Mama 2009 sto rece Lady, cudo si se znala javiti kad mozes viriti mozes i baciti koji post user posted image
E pa stvarno dogori mi cigara cao !!!!
Idem ja al sad stvarno djete mi ustalo odo sta kuhat nemoze muz jest stalno od sinoc sto je ostalouser posted image
Pusa user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 7501
15.3.2011 16:15:54   
Lady26
Pusaaaaaaa Felixxxx user posted image
I ja cu jos malo....

A ti mamice user posted image nisi dosad pisala nikako, e sad si se javila kad treb mene kritikovati jel?!
Nego da ti kazem, Lana mi nije zaspala do 22h sinoc, nije mi dala maknut iz sobe, morala je mazit i pjevati joj...jel to zbog D ili sta je ne znam...

Eh eto...idem, dosta za danas, preko glave ste mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saljem puno pusa, mala1994 drzim fige, felix ljubi anelka, ostale user posted image
Pisemo se sutra....

< Poruku je uredio Lady26 -- 15.3.2011 16:26:25 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7502
15.3.2011 17:57:34   
Ella_H
Poz drage moje bebane i mame.
Kod nas se snjeg otopio sto je super,
nece mene sport gledat danasuser posted image .
Malo raskrcim i odoh ubundat i sebe i djete mi u mene
i pravac napolje zubato sunce nas grije.
Ja sam se predala A. je sad oficijalno u mom krevetu,
ili negdje oko mojih nogu zaspe itd zavisi znaci
vrijeme rahatluka je proslo sad smo svi zajedno
kao velika sretna familija :).

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7503
15.3.2011 17:58:18   
Ella_H
sport=sporet
ma da ni malo gibanja bi mi dobro doslouser posted image

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 7504
15.3.2011 18:04:02   
Anoniman
ej moja ellah ja sam davno rahatluk zaboravilauser posted image user posted image
A. svaki dan nesto novo iz njega .Jutros me mama zvala on uze tel.od mene i rece joj dodji. Bas lijepo rece OnA ce jesil ga ti nagovorila da to,kaze ma jok reko nisamuser posted image neki dan sam ja bila u tebe .On sam rece .

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 7505
15.3.2011 19:11:24   
aida.
Ja se pogubila kako je ova tema aktivna, nikako propratit sve user posted image user posted image user posted image user posted image
Gusimo se u gostima pa nemamo kad nizasto user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7506
15.3.2011 19:32:07   
teacher75

IZVORNA PORUKA: aida.

Ja se pogubila kako je ova tema aktivna, nikako propratit sve user posted image user posted image user posted image user posted image
Gusimo se u gostima pa nemamo kad nizasto user posted image user posted image user posted image

ni ja nemam vremena da sve pratim uletim povremeno ko neki padobranacuser posted image sretan rodjendan erolu!user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 7507
15.3.2011 19:43:36   
mala86
user posted image pozzic svima user posted image
joj mi samo hodamo,ja ne znam kako cu kad nekad pocnem radit user posted image ,evo danas 2x user posted image
i mi smo jos u stramplicama i u stanu i vani,nekako mi sigurnije,neka ga user posted image

mala nadam se da ce noc biti mirnauser posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7508
15.3.2011 19:45:02   
mala86
zaboraviuser posted image

aida dobrodosla user posted image user posted image user posted image user posted image  o sretan rodjkas user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 7509
15.3.2011 19:46:55   
Anoniman
mahaluso jedna user posted image .....ljubi nam curu lijepu .
Teacherko, user posted image user posted image
aida kod vas veselo user posted image gosti su tu...
MALA kako su djeca jeste li se vratiliuser posted image daj javi se !!!!!!

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 7510
15.3.2011 20:35:03   
Hannica
Vi se pravo raspisale,ja pokusavam da pohvatam nesto ali ne ide mi,ne mogu nista od hane,ovako izgleda kod nas kad ja pokusavam danesto napisem ili procitam...
user posted image
Ona je glavna,a ja virkam sa strane.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7511
15.3.2011 20:47:52   
mala86
joj hannice i kod nas je slicno u zadnje vrijeme user posted image user posted image user posted image

jutros me dijete uhvati za ruku,ja kontam hoce nesto,a on me uhvatio,poveo do pola kuce i zapicio se sjeo na stolicu ispred kompa,ja user posted image ,kontam slucajno,dok nije ponovio user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 7512
15.3.2011 20:58:20   
Hannica
Kod nas je ovak vec mjesecim,stalno se nadam da ce proci,ali nista...svaki dan sve gore.Vidim vi svaki dan negdje idete,ja najradije nigdje iz stana ne bi izlazila.Danas morala otici do bankomata 50 meteara od stana,ona je cijelo vrijeme vristala.Ma Boze sacuvaj....Nadam se da ce ova faza brzo proci jer ne zelim da proljece i ljeto provedem u stanu.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 7513
15.3.2011 21:00:21   
mala86
IZVORNA PORUKA: Hannica

Kod nas je ovak vec mjesecim,stalno se nadam da ce proci,ali nista...svaki dan sve gore.Vidim vi svaki dan negdje idete,ja najradije nigdje iz stana ne bi izlazila.Danas morala otici do bankomata 50 meteara od stana,ona je cijelo vrijeme vristala.Ma Boze sacuvaj....Nadam se da ce ova faza brzo proci jer ne zelim da proljece i ljeto provedem u stanu.user posted image

joj mi smo svaki dan vani

pa hoce li u kolica?da vas zovem kad krenemo,pa nek se ganjaju po kamberovicu?

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 7514
15.3.2011 21:03:51   
dafri

Vi se pravo raspisale,ja pokusavam da pohvatam nesto ali ne ide mi,ne mogu nista od hane,ovako izgleda kod nas kad ja pokusavam danesto napisem ili procitam...
user posted image

baš se fino naštimalauser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 7515
15.3.2011 21:06:05   
Hannica
IZVORNA PORUKA: mala86

joj mi smo svaki dan vani

pa hoce li u kolica?da vas zovem kad krenemo,pa nek se ganjaju po kamberovicu?

Nece,nekako smo je uspjevali nagovorit do prije mjesec dana,ali sad nista.Hoce cura da je nosimo,ili da ona ide svojim pravcem,ne mozes je usmjerit nikako.user posted image
Ma ne znam sta da ti kazem,stvarno situacija postaje nepodnosljiva.Danas sam tek u pola 6 doruckovala,nisam prije stigla,malo mi falilo da padnem u nesvjest.user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 7516
15.3.2011 21:07:10   
dafri
aidi dobrodošlica i naravno sretan rođendanuser posted image user posted image

ja sam neki dan pisala da nikako ne palim komp.kada je cura kod kuće ,jednostavno je nemoguće  stalno bi se penjala na stolicu ,silazila,penjala...gledala sad ovo,pa ono  i puno mi je ovako lakše,ona konta da je pokvarenuser posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 7517
15.3.2011 21:07:49   
Hannica
IZVORNA PORUKA: dafri

user posted image

Hajd sto je racunar "zauzela" ali jos i mobitel uzela i raspricala se ,a ne zna 2 rijeci spojit.user posted image
Jedino sto stalno ponavlja je uda,uda.Ja mislim da mi govori da sam luda.user posted image

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 7518
15.3.2011 21:08:43   
Hannica

ja sam neki dan pisala da nikako ne palim komp.kada je cura kod kuće ,jednostavno je nemoguće  stalno bi se penjala na stolicu ,silazila,penjala...gledala sad ovo,pa ono  i puno mi je ovako lakše,ona konta da je pokvarenuser posted image user posted image

Pa sta da radim kad je uvijek kod kuce.user posted image A spava kad ja spavam.user posted image

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 7519
15.3.2011 21:10:43   
Anoniman
Aida, sretan rodjkas end velkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hanice...foto za 10user posted image user posted image user posted image

mi bili u igraoni...A. mi pao i zgulio nosuser posted image ...evo ga ko klaunuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 7520
15.3.2011 21:11:40   
N_N
Dobro veče user posted image
Ja sam ubjeđena da sam večeras, odnosno oko 18h, vidjela neku našu forumašicu u ćevabdžinici 5. Koje jeo ćevape oko 18h??  user posted image user posted image user posted image user posted image  Bilo mi ofirno prići, nisam bila 100% sigurna. Mala, slatka, plava djevojčica.

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 7521
15.3.2011 21:13:41   
mala86

user posted image

Hajd sto je racunar "zauzela" ali jos i mobitel uzela i raspricala se ,a ne zna 2 rijeci spojit.user posted image
Jedino sto stalno ponavlja je uda,uda.Ja mislim da mi govori da sam luda.user posted image

joj oplakah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 7522
15.3.2011 21:15:16   
N_N
Uh zaboravih reći da je B već evo drugu noć kod nane i dede, preuzmu ga iz vrtića. Sinoć je sa sveki šetao, došao do benzinske pumpe, ugledao cisternu, počeo drhtati od sreće i čiko ga uveo u kabinu pa je "vozio" user posted image  Mi evo radimo zadaću sa S user posted image , fkt nisu normalni sa ovim zadaćama user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 7523
15.3.2011 21:15:46   
dafri

Pa sta da radim kad je uvijek kod kuce.user posted image A spava kad ja spavam.user posted image

uff,moja ide rano pa ja onda sve nadoknadimuser posted image

sad će biti lakše kad otopli a ni ja nisam sigurna kako ćemo sa kolicima,danas je mm vodio vani  i bila u kolicima desetak minuta,on je izvadio i onda nastaje haos,ona hoće da gura,neda ruku ,hoće da uđe u svaku prodavnicu,ma muka živa bar mm tako kaže,jedino je dobro što se nisu uspjeli vratitit dva sata pa sam ja baš odmorilauser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 7524
15.3.2011 21:18:45   
marinčii
aida dobrodošla i sretan roćkas Erolu
mala1994 nadam se da ćete imati mirnu noć user posted image
hannice ma baš se lipo namistila curica mala,i uživa ..tako je i kod nas,,,ja M pokušam sjesti na sebe i da onda gleda ali kakvi on se dere goje ,goje(na stol9 i onda lupa po ekranu nogama ma užas jedanuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 7525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  299 300 [301] 302 303   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  299 300 [301] 302 303   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nakon porodiljskog.
пеперутка16

S kojim izazovima se suočavate kada se vratite na posao nakon porodiljskog odsustva?

Nemam problema sa povratkom na posao. (0%)

Preopterećenje i nedostatak energije. (0%)

Prilagođavanje inovacijama i promjenama na radnom mjestu. (0%)

Strah od gubitka posla. (0%)

Problemi u balansiranju posla i porodice. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *