|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  300 301 [302] 303 304   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
15.3.2011 21:25:29   
Hannica
Ma joj,ne bi meni bio problem da ona sjedi samo za racunarom,ona za mnom stalno hoda.
Ja usisavam ona sjedi na usisavacu,ja brisem stol ona sjedi na stolu i jos maze rucicama,ja pospremam krevet ona skace po krevetu,cistim wc,ona u kadi,kad odem u wc ona lupa na vratim da i ona udje,kad cistim ogledala ona ih ljubi....i plus muza voli vise nego mene.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7526
15.3.2011 21:30:16   
R&T@
Vece, mile moje...user posted image

Ja opet nemajka, jer uzivam dok spavaju...user posted image user posted image
ali nakon rinine tri ture nedefinisanog placa, zasluzila samuser posted image

N_N, nazalost, ja nisam jela cevapeuser posted image
Dadada, ma kako na nos?user posted image user posted image A dernek se tako primakaouser posted image user posted image user posted image
Cita li?user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7527
15.3.2011 21:32:06   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Hannica

Ma joj,ne bi meni bio problem da ona sjedi samo za racunarom,ona za mnom stalno hoda.
Ja usisavam ona sjedi na usisavacu,ja brisem stol ona sjedi na stolu i jos maze rucicama,ja pospremam krevet ona skace po krevetu,cistim wc,ona u kadi,kad odem u wc ona lupa na vratim da i ona udje,kad cistim ogledala ona ih ljubi....i plus muza voli vise nego mene.user posted image

sve isto i kod nasuser posted image osim ovog zadnjeguser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 7528
15.3.2011 21:32:22   
N_N
IZVORNA PORUKA: tajra

Pa je li ti misliš da tebe ne bih prepoznala? user posted image
BTW tebe sam vidjela neki dan u Ferhadiji ali nisam bila u prilici da se javim.

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 7529
15.3.2011 21:42:27   
tekja
IZVORNA PORUKA: Hannica

Hannice, sorry, al' user posted image user posted image user posted image ...dosjetljiva djevojcicauser posted image ...moram da priznam da je ovaj moj dobar decko, kad procitam kakve zijane pojedini cine...posebno Anelko... felix pisi memoare Anelovog odrastanja, mozda nekad zgrnes grdnu lovuuser posted image user posted image user posted image  

V. zaspao u pola 9, citat cete sutra vrijeme budjenja, mene nesto boli stomak na desnoj strani, kaze MM i njega je isto ovako kad je imao upalu sl. crijevauser posted image user posted image  ...ma mislim pozitivnouser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 7530
15.3.2011 21:43:53   
R&T@
IZVORNA PORUKA: N_N

Pa je li ti misliš da tebe ne bih prepoznala? user posted image
BTW tebe sam vidjela neki dan u Ferhadiji ali nisam bila u prilici da se javim.

A to se zna da mene neces naci gdje se jedeuser posted image user posted image user posted image

A sto se nisi javilauser posted image user posted image ...mogle smo okahvenisati, tj. ocajavati zajednouser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 7531
15.3.2011 21:46:43   
N_N
Bi vrlo rado, ali ti si bila u društvu a ja sa kolegicom i dir., službeno sam bila vani user posted image  Ali srest' ću ja tebe opet user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 7532
15.3.2011 21:47:37   
R&T@
IZVORNA PORUKA: tekja

mene nesto boli stomak na desnoj strani, kaze MM i njega je isto ovako kad je imao upalu sl. crijevauser posted image user posted image  ...ma mislim pozitivnouser posted image

Ma, kakvo crijevo, pu-pu-pu,user posted image user posted image
tm nema jaje unutra, a ono je garantuser posted image user posted image

Sto si rano priglavke skinulauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 7533
15.3.2011 21:50:41   
R&T@

Bi vrlo rado, ali ti si bila u društvu a ja sa kolegicom i dir., službeno sam bila vani user posted image  Ali srest' ću ja tebe opet user posted image

Nemoj da me izdajes ovako javnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A, more komotno da se vidjemouser posted image , ti castisuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 7534
15.3.2011 21:52:19   
tekja

IZVORNA PORUKA: tekja

mene nesto boli stomak na desnoj strani, kaze MM i njega je isto ovako kad je imao upalu sl. crijevauser posted image user posted image  ...ma mislim pozitivnouser posted image

Ma, kakvo crijevo, pu-pu-pu,user posted image user posted image
tm nema jaje unutra, a ono je garantuser posted image user posted image

Sto si rano priglavke skinulauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tajra draga, ma tu su mi priglavci, skidalo se nesto drugouser posted image user posted image user posted image ...

...ma ja ne vjerujem da su jajnici, ovo mi nekako drugacije, konstantna uzarena bol, nema ziganjauser posted image ...al' haj ga znaj, mozda sam se i preforsiralauser posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 7535
15.3.2011 21:54:55   
N_N

Nemoj da me izdajes ovako javnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A, more komotno da se vidjemouser posted image , ti castisuser posted image user posted image user posted image

Ups....... user posted image user posted image  Bila neka teta s tobom user posted image  Dobro ja častim..... a štooo, jesi to već platu skršila? user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 7536
15.3.2011 21:57:15   
Anoniman
vi se raspisale a ja padam od umora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tekja sta ti kukas da si debelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image viđoh te u slikuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 7537
15.3.2011 21:58:51   
iv@ncica
auuuu  roman  napisale  dok me nema ;)))) pa  radite  li  vi istauser posted image

dadaaa-kako  je  nosicuser posted image

ja  sinoc  osisala  andreja..ma  pravo s am  dobra  frizerka  postala, djecak  mi  bas  fin  ispao,  ima  malo  propusta  koji  se  ne  vide,  alči  to  je  inuser posted image ...bolje  i ja  nego  da  se  gdje dere  po salonima  kad  cuje  masinicuuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 7538
15.3.2011 22:00:27   
iv@ncica
tekja-  mokracni  ili bubrezi moze  isto  biti..ako  si  ih nahladili  ili  imas  pijeska  ili  kamencica.....a  sad  se  bude  sve  boljke  na  prelazima  pogotovo  bubrezi,  zeludac i  sinusi

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 7539
15.3.2011 22:01:21   
iv@ncica
noa- sretan  rođo...kako  sve  ide..trebas  li sta  ili  bar  moralno  rame za  potporuuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 7540
15.3.2011 22:01:26   
N_N
Ooo evo noe, kako je, kako je user posted image  Šta ima u Mo?
ivancice, dobra si, čestitam na hrabrosti user posted image  uh ja se ne bih smjela usuditi. B je zadnji put plakao dok se šišao ali dobar je - plače ali se ne miče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 7541
15.3.2011 22:06:30   
Anoniman
ne znam kud gonim sutra opet Ivkova slavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sve mislila smanjiti goste kad sipak imam puno dragih ljudi koji bas bas vole ovo moje cudo i vesele se njenom rođendanu tako da su svi pozvaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mama ce da se raspadne al sta se mozeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 7542
15.3.2011 22:07:37   
iv@ncica
ja  ti  sve  volem  sama...bolje  ja  nego  dreka  kod  frizera  pa  da  mi  bude  ko s  fantine  reklame  gdje  god opipan..ovako  ja  makazicama  pa  pomalo...strucna  sam  s makazama,,nema sto  ne radim..stavit  cu  kreacije  uskoro..a i  frizure ;))))

< Poruku je uredio iv@ncica -- 15.3.2011 22:08:37 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 7543
15.3.2011 22:09:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

ja  ti  sve  volem  sama...bolje  ja  nego  dreka  kod  frizera  pa  da  mi  bude  ko s  fantine  reklame  gdje  god opipan..ovako  ja  makazicama  pa  pomalo...strucna  sam  s makazama,,nema sto  ne radim..stavit  cu  kreacije  uskoro..a i  frizure ;))))

vala kreacije stavljas ima 100 godina pa nikaduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nego ima li tog unikatnog nakita ili to samo sebi pravisuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 7544
15.3.2011 22:10:05   
tekja
IZVORNA PORUKA: noa

vi se raspisale a ja padam od umora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tekja sta ti kukas da si debelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image viđoh te u slikuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nista ti nisi vidjela, ja se slikam samo od vrata na goreuser posted image user posted image user posted image  nema tog objektiva koji me more svu obuhvatitiuser posted image user posted image user posted image user posted image  (al' de Noa nema veze, pametna sam, a ne moze se imati sveuser posted image )

ivancice, nek' si mi bas rekla za bubrege,kamenac, mokracne kanale, hvala tiuser posted image user posted image user posted image  ionako me nesanica ovih dana smoriuser posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7545
15.3.2011 22:12:17   
tekja
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

de ne laziuser posted image user posted image user posted image ...

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 7546
15.3.2011 22:14:23   
R&T@
Noa, evo jos jedne ruke pa neka barem ovako "na rijec" pomognuuser posted image

Iv@ncice, mi cemo zajedno "kukati" pocetkom aprilauser posted image

tekja, neka, neka...lijepo cuti da neko nesto radi...user posted image

N_N, ja platu skrsim cim "doleti"...samo je rasporedimuser posted image

< Poruku je uredio tajra -- 15.3.2011 22:16:15 >

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 7547
15.3.2011 22:16:12   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tekja eto ti mirno djete pa s kilama kuburiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a da vidis tajru,dadau,n_n i mene ko manekenkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ito one s anoreksijomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 7548
15.3.2011 22:19:02   
R&T@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tekja eto ti mirno djete pa s kilama kuburiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a da vidis tajru,dadau,n_n i mene ko manekenkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ito one s anoreksijomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jesi nas pobrojalauser posted image user posted image user posted image

Izvini, ja imam 50 kg, ali sa kaputom i cizmamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7549
15.3.2011 22:22:22   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jesi nas pobrojalauser posted image user posted image user posted image

Izvini, ja imam 50 kg, ali sa kaputom i cizmamauser posted image user posted image user posted image

ja sam se malkice ''popravila''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moja mama koja inace zna udjeliti kompliment da te Bog sacuvauser posted image user posted image user posted image user posted image rece mi prije par mjeseci '' D sine sta to radis od sebe ostale ti samo velike oci i zubi''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 7550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  300 301 [302] 303 304   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  300 301 [302] 303 304   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Vakcinacija djece.
пеперутка16

Kakav je vaš stav o obaveznoj vakcinaciji djece?

Za. (100%)

Protiv. (0%)

Ja sam za slobodan izbor. (0%)

Ne znam, ne mogu da se odlučim. (0%)

Broj svih glasova: 1

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *