Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pozdrav generaciji od nas mi se javimo svakog mjeseca samo da nas ne zaboravite vi o fazama,kod nas je trenutno faza izlaska vani,pa to je dreka po kuci nadje jaknu ili kapu i mene za ruku "papaje,papaje"to znaci da moramo van i pocela se tuci i ljutiti pravo,onako mirno i fino dijete postade zafrkant pravi
pozdrav generaciji od nas mi se javimo svakog mjeseca samo da nas ne zaboravite vi o fazama,kod nas je trenutno faza izlaska vani,pa to je dreka po kuci nadje jaknu ili kapu i mene za ruku "papaje,papaje"to znaci da moramo van i pocela se tuci i ljutiti pravo,onako mirno i fino dijete postade zafrkant pravi
i kod nas je faza izlazaka, jedva ceka da izadjemo, kad neko krene vani, odmah je frka, hoce i ona za njim pa se buni
Otkud tebe , moras nam se cesce javljati.... Ah i Lana je postala ljutica prava, ako nesto ne dobije kresti, nekad se i baci na pod....
Da vas davim jos malo, maloprije sam napipala ispod reza od CR sa lijeve strane gdje otprilike dodju jajnici kvrzicu, a na drugoj strani nema nista.... Hebem ti zivot, nikad ne odoh na pregled....
nadam se da nije nista ozbiljno, otidji na pregled, ja nakon poroda bila vec 3 puta, hvala bogu sve ok samo se mucim uvijek sa bijelim pranjem ili gljivicama
moje dijete je trenutno ludo za cipelama i auticima (koji kontrast ) nekidan se obradovala cipelicama ko da je ne znam ti kakava igracka, a uzme moje kutije sa cipelama pa ih vadi i pokusava obuci, kad prolazimo pored radnji, obavezno joj najvise privuku paznju prodavnice obuce. sto se tice autica, poludi za njima, sve vice brrrum brum, valjda joj zanimljivo sto ih nije imala kod kuce, pa je od juce dobila 2 mala autica i sad se stalno igra s njima. inace je ludila u parku kad djecaci donesu aute a ne daju joj
Sje ala sam se iskreno...
ne mora biti nista ozbiljno al otici obavezno, nemoj se zezati. bolje da odes i vidis sta je nego do se sekiras i razmisljas...od ginekologa preporucujem maju slakovic koja radi kod mehmedbasica, meni je najbolja do sada, predivna je, jako prijatna, nasmijana, vesela a strucnjak. primijetila sam na temi o ginekolozima da ju je dosta forumasica pohvalilo, pa ako ne znas kome ces, preporucujem
moja lady nemam vremena cesto da se javim ali uletim ja ovako povirim sta se desava,uglavnom pozelimo vas i nemoj se bezveze toliko prepadati i sikirati dok ne vidis o cemu se radi,bit ce to ok ako Bog daticerko nama autica ne manjka,redovno se igra sa bracinim a obuca da ti ne pricam,redovno se zarovi u ormaric i sve izvadi
sjooj meni tata poslao marzipankartoffeln (krompirici od marcipana) znate kako je ovo dobrooooooooo...inace obozavam marzipan...i svaki mi je skoro famozan...al je ovaj do sad zapravo...poslao je A. u paketu za rodjendan...ali sam ja preuzela na sebe da pojedem njegove slatkise...hihihihihihihihi
lady...nemoj se sad crnjaciti...nego se u pon. zakazi kod dr...a i da ti je nesto...e bi ti bila krvna slika tako dobra...barem ja mislim
Ma pod uticajem sam svih desavanja ovih dana pa sam se bas .... Otici cu samo na UZ, ali moram privatno mada mi se ne daju pare al ista cu...
Pa ako je kakva cista dadada ne vjerujem a bi nalazi sta po kazali?! Radila samo nalaze krvi... Ma ne znam....necu da mislim, zaboravljam do iduce sedmice na to, ne mogu, dosta! Dosta za ovu sedmicu....
brzinski. A . zaspo al je bio nervozan dok nije zaspo sto puta se udario , pao jedva hoda od neke nervoze kenka, nista ga ne zanima... Malo mi je bio vruc al ne strasno . Mislim sav vruc, noge ,ruke, glava..... Ne kise ne curi nos... Mislim da sam mozda malo pretjerala sa izlascima na polje...Hmm. mislim o.k oko 1 kad odemo al idem i kad se budi posle 3. al je danas oko 4. jako vjetar puho ma neznam nisam pametna. Sad sam ga pipkala o.k . mislim....
Lady, ma nebrini bit ce to dobro otidji ginicu i smiri savjest. Techerko, zaha, dadada Laka noc vam idem i ja...
lady kako si to primjetila mislim pipkala se ili mislim ne boli te jel da? Ja se ne volim pipkati i traziti po sebi nesto jednostavno ne volim a imam tih kvrzica , mah.....nebitno..... ljubi lanu.
lady...nemoj se sad sekirat...odes kod gine i sve za pet
koko...drago mi je da te nasmijah
dje mi je noa vas cijeli dan
p.s...saharo...ako vidis...bila sam ti danas pod pendzerom ...derala se i bacala kamencice...a ti nista ...zaboravih mob. ponijeti a mozda smo mogle na fuka
brzinski. A . zaspo al je bio nervozan dok nije zaspo sto puta se udario , pao jedva hoda od neke nervoze kenka, nista ga ne zanima...
ova moja jos teferica,sad me odvela do kuhinje i trazi hapice i eno je sad pitu jede
da nije danas kasno spavala sto ne spava Neka jede neka je.....Moj anel hrce , ma hrka ga stoji ionako nesto uzadnje vrijeme jedva zaspim, jos mi pila fali povis uha al eto sta cu ja neka ga.....neka pili jel da....
lady draga da te utjesim da je kod mene potpuno ista situacija i po meni je sve normalno, s jedne strane mi je rez potpuno izblijedio,skoro se i ne vidi a s druge strane je jos roze boje i mogu napipati nekolike malene al skroz male kvrzice.. bila sam na pregledu ,ultrazvuku,al nisam jos nijednom papa test radila otkako sam rodila stid me ovo bilo priznati ,otici cu sigurno iduci tjedan..
neka,nek pila jos i ako ti tm pila ma milina a Esma sijeli kao i mi, ne ide rano na spavanje,a spava dva puta dnevno,ja bi njoj promijenila na jednom da spava ali bude uzasno nervozna ako preskoci spavanje
Da izvines bila na solji i jos uvijek me nekad svrbi rez ( ) i zategnem stomak da vidim, ispod reza ispupcenje kao kuglica, i pipnem tj prepipam i tako nadjem... Ja imam i 2 reza od operacije bruha, ovo sam nasla izmedju tog reza i reza od carskog...
Joj dadda jesi luda ismija se,sta mislis da me ubjedis da je ponovo imam Antonio zaspao osip ponegdje malo ali anje nego nesto me strah da nema upalu kanala nesto mu crveno na nogici nije na preponi malo ispod i veceras mi se dvaput propisao do zavrat,jest da puno pije al opet..... Ja tripam ko kakav tuberan sto veli ona nakva EHlimanina s teme pedijatar Lady otici ginekologu i uradi uzv mozda je sve to od poroda kao sto ti marjanna veli Moj mm mi slabasan nista od bracnih obaveza pa mogu malo i oceifiti na rr a tamam mi menga prosla...
lady draga da te utjesim da je kod mene potpuno ista situacija i po meni je sve normalno, s jedne strane mi je rez potpuno izblijedio,skoro se i ne vidi a s druge strane je jos roze boje i mogu napipati nekolike malene al skroz male kvrzice.. bila sam na pregledu ,ultrazvuku,al nisam jos nijednom papa test radila otkako sam rodila stid me ovo bilo priznati ,otici cu sigurno iduci tjedan..
Meni se vidi cijeli rez, al ovo je ispod njega... Kaze i mm od reza je al kad je pipao dole je nize bar 1cm ispod njega.... Ja nisam nikad nista kontrolisala, sve danas-sutra i evo Lana ima skoro 16mjeseci nazdravlje... Ali sad moram, ovo ce me bas natjerati....