|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  352 353 [354] 355 356   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
25.3.2011 12:31:50   
Malenaoduvijek
kooonooo ima li bujruma!???
evo da se i ja javim,
isla na predzadnju bocu sa svojom malom bebom, sve smo setali do vrazove, mislim u kolicima ( jos je spor da skroz setamo)

a ovo starije dijete ima hunjavicu pravu nosic zacepljen malo kise, sinoc tura u guzi 37,7.
nismo danas mogli ici kod tete logopeda, a kuham mu onaj sirup od hanebanane, a ne znam koji secer da stavim ja stavila bijeli i uspinovala secer sa vodom user posted image user posted image user posted image ili sam trebala sa mlijekom.
joj jesam glupa Boze sacuvaj, bolje bi mi bilo da sam opet onaj sa lovorom ponovo pravila.
samo se nadam da necemo morati kod dr na antibiotike da cemo proci bez user posted image

lady hajde neka si izvadila krv moram i ja sve nalaze vaditi eno stoji mi uputnic vec svije sedmice pa nikako da se organizujem...

marijana brzo ce ti muz doci sad pa sad prodju tri dana, a valjda ce bebi prestati kasljati

felix cuvaj se a i to dijete, mene moji svaki dan iznenadjuju nekim novim sejtanlukom

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8826
25.3.2011 12:33:55   
Lady26
user posted image
Ja sto se ismijah majko moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8827
25.3.2011 12:35:16   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

I onda smo skontali sledeci put cu anu da zalacim za cuku i cedulju im zakacim oko vrata i posljem ih u ambulantu user posted image

e sto se nasmija covjece, dr malo ne slusa sta joj pricas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8828
25.3.2011 12:37:18   
Lady26
Kasno Marko na Kosovo stize a ti na dorucak....vec se i svario u stomaku user posted image haj drugi put...

A sto me puca trema user posted image user posted image user posted image pred podizanje nalaza, ko zna sta me tamo ceka na papiru...
Jos malo i gotove boce....a nece se valjda sad taj drugi prehladiti hebem mu....al dzaba koliko god da cuvas, ako je jedan bolestan, mora i drugi pa kako god...user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8829
25.3.2011 12:42:43   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Kasno Marko na Kosovo stize a ti na dorucak....vec se i svario u stomaku user posted image haj drugi put...

A sto me puca trema user posted image user posted image user posted image pred podizanje nalaza, ko zna sta me tamo ceka na papiru...
Jos malo i gotove boce....a nece se valjda sad taj drugi prehladiti hebem mu....al dzaba koliko god da cuvas, ako je jedan bolestan, mora i drugi pa kako god...user posted image

e marko znas li ti ovo sa ovim secerom sto sam gore pitala
ili ti jelena

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8830
25.3.2011 12:43:04   
Anoniman
zvala sam vrtic,teta kaže da ne kaslje puno,dobro je rucao i sad spavaju pa cu oko 2 ipo po njega.. svekrva me zove da dodjem ove dane kod njih spavati da ne budemo sami,možda i odem da se malo družim sa svekiuser posted image lady nadam se da ce svi nalazi biti dobriuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 8831
25.3.2011 12:46:03   
Lady26
Pa imas zapisano to za caj ili ne?
Ja sam sad opet citala sto je Hanady pisala, ne pise koji je secer a zalijes ga vodom

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8832
25.3.2011 12:48:01   
Lady26
"a ima i ovaj od hanabanane sa lukom...
ušpinuj tri kašike šećera pa zalij sa poal litra vdoe...u to nareži 2 glavice oguljenog luka...neka kuha 10-15 minuta...porcjedi i neka pije i neka ga potroši u roku od tri dana Ovaj se aj tri dana može koristiti pa opet s enovi pravi"

Evo sam ti copy sa 35 strane
http://www.ringeraja.ba/forum/m_126864/mpage_35/key_/tm.htm

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8833
25.3.2011 12:50:17   
Anoniman
Zene moje zeneuser posted image jeste se raspisale mi skoro dosli auuuuuu jest vruce auuu jako sunce uzasuser posted image .
Dosla zena , da odmorim anel ozednio ja cu si kaficu i cigaricu i da uzivamuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 8834
25.3.2011 12:50:52   
Malenaoduvijek

"a ima i ovaj od hanabanane sa lukom...
ušpinuj tri kašike šećera pa zalij sa poal litra vdoe...u to nareži 2 glavice oguljenog luka...neka kuha 10-15 minuta...porcjedi i neka pije i neka ga potroši u roku od tri dana Ovaj se aj tri dana može koristiti pa opet s enovi pravi"

Evo sam ti copy sa 35 strane
http://www.ringeraja.ba/forum/m_126864/mpage_35/key_/tm.htm

hajde valjda sam dobro, uzela sam bijeli, za onaj sa lovorom ide smedji to znam, a za ovaj cu ovako pa ce valjda biti dobro

thanks user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8835
25.3.2011 12:51:51   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

Zene moje zeneuser posted image jeste se raspisale mi skoro dosli auuuuuu jest vruce auuu jako sunce uzasuser posted image .
Dosla zena , da odmorim anel ozednio ja cu si kaficu i cigaricu i da uzivamuser posted image

ekstra je vruce, ja u prsluku izasla bez jakne pa mi opet bi vruce draga moja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8836
25.3.2011 12:54:12   
Lady26

Ne skitaj pa's upratit user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja se nadam da ce i vikend biti ovako lijep...jer dok ja dodjem kuci s posla, dok jedemo - 6h sunca ni na mapi user posted image ...Cuj sunca - ni dana nema ni na mapi u ta doba user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8837
25.3.2011 13:05:48   
Anoniman
sta da radim ovi me mravi izludjujuuser posted image user posted image nasli si put ispod lajsne , parketa u cosku put prave grrrrrr nema dje ih nema kako da ih se rijesim imal sta da naprskam stavim ajd pomozite mi

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 8838
25.3.2011 13:06:47   
Anoniman
mala ma lako je meni ja sam bila u kratki rukav al neznam kako da anela obucem obukla hlace, i dux tanji nisam skidala bas je jako sunce 

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8839
25.3.2011 13:12:33   
Anoniman
felix ja ti stvarno neznam ,nisam se susretala s problemom mrava,valjda ce ti netko tko zna dati savjet.. a mislim da je bila tema negdje kako se rijesiti mrava .. ja evo cekam da djecak ustane pa cemo u setnju,predivno je vani..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8840
25.3.2011 13:39:07   
koka i po
dan user posted image ...
jel dosla ona sto se "boji" nalaza user posted image ....
ja svasta na haunumi isprica...uglavnom...opet kontrola u Ze za sedam dana.
pita me cika dok.kakvo je stanje a ja cu njemu...pa eto...gluha jesam nekad mi srce kuca u uhu a nekad vjetar puse...kako kad user posted image ...
tekja....iz mog S ljeva i kro znos i kroz oci jaooooooo..
danas je trebao na kontrolu al je moja pedica opet smugnula...garant u parlament...pa idemo sutra.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8841
25.3.2011 13:45:36   
Lady26
Nije ni otisla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo pijem kafu pa cu ondaK....Od 2 se dijele.... jos malo pa nestalo, ajmo ljudi jeftino, komplet krvna slika i snimak sinusa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 8842
25.3.2011 13:49:52   
koka i po

Nije ni otisla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo pijem kafu pa cu ondaK....Od 2 se dijele.... jos malo pa nestalo, ajmo ljudi jeftino, komplet krvna slika i snimak sinusa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

treba li kome kakav nalaz uha za bolovanja...pojeftino ..imam punu fasciklu user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8843
25.3.2011 13:52:37   
Lady26
Cucemo se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 8844
25.3.2011 14:05:32   
Malenaoduvijek

sta da radim ovi me mravi izludjujuuser posted image user posted image nasli si put ispod lajsne , parketa u cosku put prave grrrrrr nema dje ih nema kako da ih se rijesim imal sta da naprskam stavim ajd pomozite mi

mi smo koristili onaj prah iz poljoopreme ali to ti ne smijes imas dijete u kuci.
a ima raznih recepata, so da se pospe i jos svasta nesto ali vidi ti na toj temi sta jos preporucuju

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8845
25.3.2011 14:33:05   
Apotekarka
Dan a ljepoteeeeeeeeeeeeuser posted image ,ja otvorila sirom vrata u apoteci sjedim i tipkam na rr....a i ova zelena boja je bas osvjezila stranice rr...
Lady vidim ziva siuser posted image
Felix uzmi prah i poljoprivrednoj apoteci i pospi ili sprej
jelenat nadam se da ce nalazi biti ok
koko probaj pazikucu u uho stavljati misa mu vise i drogi(antibiotici) znam kako je biti na konjskom antibiotikuuser posted image
KOd nas je stanje ovakvo Antonio se sinoc ba puo izasuo (pedijatrice na seminaruuser posted image ) i ja mu dala kasikicu flonidana jutros kad se probudio nista i prije posla vidim koja tockica,kaslje zrelo kontam da mu antibiotik ni ne djem nego malo prospana...Setali smo,nerovozan je i slabo skroz jede i dalje...
Ja malo sam ko bolja pijem xiclav,prospan,vitamin c,kaduljom ispiram,med jedem ,slajm izbacujem pa vidjet emo...i opet mi ono na rukama kao osip se pojavilo pa i to mazem...
MM poceo se zalitiu na grlo i nemoc a i teta sto nam cuva Antonia strasno kaslje talko d mi sve ovo lici da je virusno...na poslu mi nesto mrtvo narucila sm sebi cevape da se popravim...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 8846
25.3.2011 14:37:42   
Apotekarka
marjanna nadam s da ce Niko biti ok
Nego gdje ide muz na tri dana ako ce u BOsnu neka malo dosta sam ja svog slala u Hercegovinu na 5 danauser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 8847
25.3.2011 14:50:41   
Anoniman
ooo, Apotekarko sad ce tebe cevepi da vrate iz mrtvi sto se kazeuser posted image user posted image . Neka neka samo jedi , na usta snaga ulaziuser posted image
Ljubi druga nadam se da cete nam brzo ozdraviti.
Moj A. spava mama se bori sa mravimauser posted image user posted image user posted image svu sam kucu zasolila nadam se da ce pomoci.Eto sto ja mrzim ljeto i insekteuser posted image jos kad dodju komarci grrrr.  .user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 8848
25.3.2011 15:05:39   
Lady26
Meni nije nista, ja zdrava k'o drijen user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uglavnom, ima smjena na lijevom sinusu, ali nije upala...laukociti ok, miruju...
Nego je ovo alergijski, pa kazem kasljala sam skoro 10 dana i zacepio mi se nos, usi itd...uranila moja alergija ove godine user posted image ...
Hajde, nalazi krvi su mi super, i ciste nema user posted image user posted image
Dobila sam neke kapi, tablete za alergiju, aqua maris+ i jos nesto da radim sa nosom, neki pokus kako se vec zove...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8849
25.3.2011 15:07:49   
Anoniman
Ahoj...

koko ne daj seuser posted image user posted image

jelena...drzimo palceveuser posted image user posted image user posted image

felix...probaj s praskom za pecivo...od toga bjeze ko od kugeuser posted image

a ja cekam da se A. probudi da idemo setati...lijep dan...a on spava..a moram poceti i uciti...a tek to sto mi se ne daaaaa....piiiiii...ubicu seuser posted image ne znam vise ni kako se uci...dida me zove svaki dan da vidi dokle sam...vrsi pritisakuser posted image ...moram ovaj ispit skinut samo njega da skinem s telefonauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  352 353 [354] 355 356   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  352 353 [354] 355 356   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *