Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kooonooo ima li bujruma!??? evo da se i ja javim, isla na predzadnju bocu sa svojom malom bebom, sve smo setali do vrazove, mislim u kolicima ( jos je spor da skroz setamo)
a ovo starije dijete ima hunjavicu pravu nosic zacepljen malo kise, sinoc tura u guzi 37,7. nismo danas mogli ici kod tete logopeda, a kuham mu onaj sirup od hanebanane, a ne znam koji secer da stavim ja stavila bijeli i uspinovala secer sa vodom ili sam trebala sa mlijekom. joj jesam glupa Boze sacuvaj, bolje bi mi bilo da sam opet onaj sa lovorom ponovo pravila. samo se nadam da necemo morati kod dr na antibiotike da cemo proci bez
lady hajde neka si izvadila krv moram i ja sve nalaze vaditi eno stoji mi uputnic vec svije sedmice pa nikako da se organizujem...
marijana brzo ce ti muz doci sad pa sad prodju tri dana, a valjda ce bebi prestati kasljati
felix cuvaj se a i to dijete, mene moji svaki dan iznenadjuju nekim novim sejtanlukom
Kasno Marko na Kosovo stize a ti na dorucak....vec se i svario u stomaku haj drugi put...
A sto me puca trema pred podizanje nalaza, ko zna sta me tamo ceka na papiru... Jos malo i gotove boce....a nece se valjda sad taj drugi prehladiti hebem mu....al dzaba koliko god da cuvas, ako je jedan bolestan, mora i drugi pa kako god...
Kasno Marko na Kosovo stize a ti na dorucak....vec se i svario u stomaku haj drugi put...
A sto me puca trema pred podizanje nalaza, ko zna sta me tamo ceka na papiru... Jos malo i gotove boce....a nece se valjda sad taj drugi prehladiti hebem mu....al dzaba koliko god da cuvas, ako je jedan bolestan, mora i drugi pa kako god...
e marko znas li ti ovo sa ovim secerom sto sam gore pitala ili ti jelena
zvala sam vrtic,teta kaže da ne kaslje puno,dobro je rucao i sad spavaju pa cu oko 2 ipo po njega.. svekrva me zove da dodjem ove dane kod njih spavati da ne budemo sami,možda i odem da se malo družim sa sveki lady nadam se da ce svi nalazi biti dobri
"a ima i ovaj od hanabanane sa lukom... ušpinuj tri kašike šećera pa zalij sa poal litra vdoe...u to nareži 2 glavice oguljenog luka...neka kuha 10-15 minuta...porcjedi i neka pije i neka ga potroši u roku od tri dana Ovaj se aj tri dana može koristiti pa opet s enovi pravi"
Zene moje zene jeste se raspisale mi skoro dosli auuuuuu jest vruce auuu jako sunce uzas . Dosla zena , da odmorim anel ozednio ja cu si kaficu i cigaricu i da uzivam
"a ima i ovaj od hanabanane sa lukom... ušpinuj tri kašike šećera pa zalij sa poal litra vdoe...u to nareži 2 glavice oguljenog luka...neka kuha 10-15 minuta...porcjedi i neka pije i neka ga potroši u roku od tri dana Ovaj se aj tri dana može koristiti pa opet s enovi pravi"
Zene moje zene jeste se raspisale mi skoro dosli auuuuuu jest vruce auuu jako sunce uzas . Dosla zena , da odmorim anel ozednio ja cu si kaficu i cigaricu i da uzivam
ekstra je vruce, ja u prsluku izasla bez jakne pa mi opet bi vruce draga moja
Ne skitaj pa's upratit Ja se nadam da ce i vikend biti ovako lijep...jer dok ja dodjem kuci s posla, dok jedemo - 6h sunca ni na mapi ...Cuj sunca - ni dana nema ni na mapi u ta doba
sta da radim ovi me mravi izludjuju nasli si put ispod lajsne , parketa u cosku put prave grrrrrr nema dje ih nema kako da ih se rijesim imal sta da naprskam stavim ajd pomozite mi
felix ja ti stvarno neznam ,nisam se susretala s problemom mrava,valjda ce ti netko tko zna dati savjet.. a mislim da je bila tema negdje kako se rijesiti mrava .. ja evo cekam da djecak ustane pa cemo u setnju,predivno je vani..
dan ... jel dosla ona sto se "boji" nalaza .... ja svasta na haunumi isprica...uglavnom...opet kontrola u Ze za sedam dana. pita me cika dok.kakvo je stanje a ja cu njemu...pa eto...gluha jesam nekad mi srce kuca u uhu a nekad vjetar puse...kako kad ... tekja....iz mog S ljeva i kro znos i kroz oci jaooooooo.. danas je trebao na kontrolu al je moja pedica opet smugnula...garant u parlament...pa idemo sutra.
mi smo koristili onaj prah iz poljoopreme ali to ti ne smijes imas dijete u kuci. a ima raznih recepata, so da se pospe i jos svasta nesto ali vidi ti na toj temi sta jos preporucuju
Dan a ljepoteeeeeeeeeeee ,ja otvorila sirom vrata u apoteci sjedim i tipkam na rr....a i ova zelena boja je bas osvjezila stranice rr... Lady vidim ziva si Felix uzmi prah i poljoprivrednoj apoteci i pospi ili sprej jelenat nadam se da ce nalazi biti ok koko probaj pazikucu u uho stavljati misa mu vise i drogi(antibiotici) znam kako je biti na konjskom antibiotiku KOd nas je stanje ovakvo Antonio se sinoc ba puo izasuo (pedijatrice na seminaru ) i ja mu dala kasikicu flonidana jutros kad se probudio nista i prije posla vidim koja tockica,kaslje zrelo kontam da mu antibiotik ni ne djem nego malo prospana...Setali smo,nerovozan je i slabo skroz jede i dalje... Ja malo sam ko bolja pijem xiclav,prospan,vitamin c,kaduljom ispiram,med jedem ,slajm izbacujem pa vidjet emo...i opet mi ono na rukama kao osip se pojavilo pa i to mazem... MM poceo se zalitiu na grlo i nemoc a i teta sto nam cuva Antonia strasno kaslje talko d mi sve ovo lici da je virusno...na poslu mi nesto mrtvo narucila sm sebi cevape da se popravim...
ooo, Apotekarko sad ce tebe cevepi da vrate iz mrtvi sto se kaze . Neka neka samo jedi , na usta snaga ulazi Ljubi druga nadam se da cete nam brzo ozdraviti. Moj A. spava mama se bori sa mravima svu sam kucu zasolila nadam se da ce pomoci.Eto sto ja mrzim ljeto i insekte jos kad dodju komarci grrrr. .
Meni nije nista, ja zdrava k'o drijen Uglavnom, ima smjena na lijevom sinusu, ali nije upala...laukociti ok, miruju... Nego je ovo alergijski, pa kazem kasljala sam skoro 10 dana i zacepio mi se nos, usi itd...uranila moja alergija ove godine ... Hajde, nalazi krvi su mi super, i ciste nema Dobila sam neke kapi, tablete za alergiju, aqua maris+ i jos nesto da radim sa nosom, neki pokus kako se vec zove...
felix...probaj s praskom za pecivo...od toga bjeze ko od kuge
a ja cekam da se A. probudi da idemo setati...lijep dan...a on spava..a moram poceti i uciti...a tek to sto mi se ne daaaaa....piiiiii...ubicu se ne znam vise ni kako se uci...dida me zove svaki dan da vidi dokle sam...vrsi pritisak ...moram ovaj ispit skinut samo njega da skinem s telefona