Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Meni nije nista, ja zdrava k'o drijen Uglavnom, ima smjena na lijevom sinusu, ali nije upala...laukociti ok, miruju... Nego je ovo alergijski, pa kazem kasljala sam skoro 10 dana i zacepio mi se nos, usi itd...uranila moja alergija ove godine ... Hajde, nalazi krvi su mi super, i ciste nema Dobila sam neke kapi, tablete za alergiju, aqua maris+ i jos nesto da radim sa nosom, neki pokus kako se vec zove...
ej...ja sva odusevljena ...meni kuma pokazala kako se nos ispre...znas kako je super poslije...probaj ...zabrkas mlake vode s kasicicom morske soli...ja uzmem onu nuk pumpicu za nos,Andrejevu, koja mu nicem ne sluzi...a moze i sprica...bilo sta...nagnes malo glavu...ne previse...vazno je naci dobar polozaj..i onda tu vodu uljevas u jednu nosnicu, a kroz drugu treba da izlazi ...hebo more...kako ovo ocisti
Pitam je ja kako cu poceti sa terapijom kad imam termin tek u pon. navece u DZ, kaze ona : fino pravo u DZ, kazes imam nalaz SPECIJALISTE moram hitno poceti sa terapijom, jer je drugacije kad zakazujes samo pregled a ovo je ipak po nalazu specijaliste... Ja se ispricala sa dr , mi sad raja prava....
Ma nalazi nisu mogli biti bolji, ja se ....ali hB pa su ok...nego ispadoh lazov, to me brine ... Je li se antoniju povukao osip? Sad kontam pila sam i ja prospan, ne znam mu sastav, alergicna sam na polen i co...pa da mi nije od toga ovo...
super dadada hvala probat cu i stim trenutno miruju nema niti jednog evo vrebam ih zasula sam ih soli pa vidjecu ako nista pokusam i to...mama mi kaze da su njoj nestali od krede al odakle meni kreda sad .... Lady ma znala sam ja nije tebi nista (salim se) drago mi je da je sve oki doki .....
ja nebi smjela ici nal. vaditi svasta bi mi naslo nisam ja te srece kao ti na zalost. Jedino sto sam ja po prirodi ovako blijeda ko zid pa se htjela ne htjela moram rumeniti, jer mi dosadilo da mi svjet vice: jao jesi blijeda jel sve o.k . Ma sto se tice kr.na. ja sam o.k al tesko je nekom objasniti ustvari da ja imam takvu put bas kao moj anel bacio se na mene u tome. I on je blijed bjel u licu...
Tako meni dr kaze da sam hafifna i jos doda dok mogu na nogama stajati meni nalazi tek u ponedjeljak gotovi ce biti, ja se nadam dobrim, jer kad sam pocetkom januara vadili bili mi ne dobri vec odlicni.
Mi izasli vani u petnaest do jedan i usli u kucu prije 15 minuta, al je vruce vani, konacno i ja svoj stomak prosetala . odosmo rucati, pa ne bi li anuska u krevet, da i mama se malo opruzi...ljubimo vas
Meni nije nista, ja zdrava k'o drijen Uglavnom, ima smjena na lijevom sinusu, ali nije upala...laukociti ok, miruju... Nego je ovo alergijski, pa kazem kasljala sam skoro 10 dana i zacepio mi se nos, usi itd...uranila moja alergija ove godine ... Hajde, nalazi krvi su mi super, i ciste nema Dobila sam neke kapi, tablete za alergiju, aqua maris+ i jos nesto da radim sa nosom, neki pokus kako se vec zove...
ej...ja sva odusevljena ...meni kuma pokazala kako se nos ispre...znas kako je super poslije...probaj ...zabrkas mlake vode s kasicicom morske soli...ja uzmem onu nuk pumpicu za nos,Andrejevu, koja mu nicem ne sluzi...a moze i sprica...bilo sta...nagnes malo glavu...ne previse...vazno je naci dobar polozaj..i onda tu vodu uljevas u jednu nosnicu, a kroz drugu treba da izlazi ...hebo more...kako ovo ocisti
A kad zagusti, u miks (može se koristiti i fiziološka otopina za infuziju, a možeš i smučkat sam, samo se mora veoma blago zasoliti) dodaš malo čaja od žalfije. Garantovano zaustavlja curenje.
kod nas sve standardno felix jucer imala buran dan, danas ima mrave lady zdrava ko dren...izgleda sve alergija...a alergicna na polen a pila propolis...cccc...mos mislit jelena ceka rezultate koka objavila rat zivotu inace nije nasla dr. saharu i ivancicu trese predrodjendanska groznica ja i noa sretne sto je sve zavrsilo noi se nije dalo u srijedu pisati jer je Noa izludila s hranom i bacanjem...skoro se pobila s nekom babom malena...igor skoro zavrsio s terapijom a Luka poceo da slini apotekarku ja nafurala da ima mononukleozu ali je ona pametnija pa je skontala da ne moze biti jer je vec prebolovala marijana standardno...koliko sam pofatala
i pod obavezno otidji na temu "pedijatri"...mao iscitaj...jedno 4-5 str...upis
dadada bas si sve lijepo opisala nemoze bolje . Mi smo dobro skoro njupali, vocnu kasicu od kruske. Spavao je 2, 5 sata posle opet bili malo vani , dok je mm rostiljao , Jao zene kako sam pocela naoglao jest imat cu 100kg. Bogami nije dobro nikako nije... Kud sam jela "satricu" pa tuknem znate kako luk me razvaljuje vodom zedjam samo .kao u pustinji da sam.... Mravi nema nadam se da nece doc ili nas cuju pa nece da izadju al cekam ja njih , nece oni mene zahebavati sve cu ih potamaniti
eh super i ja procitah izvjestaj nismo ni mi nikako u toku ali nam je dosla tetka pa se nadam da cu imati vise vremena,mi smo super,djecak samo trci po kuci,skace,pravi nered i tako postao je pravi nemirko i svadjalica a nikad nije bio takav,utjesite me da je faza
Hi! Evo nas Jopet. Kakva je kod vas situVacija kad je prsvlacenje u pitanju?? Meni se nigdje ne izlazi zbog radi toga,pola sata je ganjam po stanu,vristi k'o da je zlostavljam fizicki i psihicki,i tako vec odavno.sve se nadam faza,proci ce,a ona svaki dan sve gora i gora....ccccc Majko moja zasto sve mora biti ovako kompikovano.Jadna ja kad druga beba dodje.
da te malkice hannice utjesim ni kod nas nista nije bolja situacija neki dan me toliko iznervirao skrivajci se od mene da mi je doslo da ga sad zatvorim i nema ti po kazni van da zna.....al eto ....... tjesim se proce nekad valjda......
kod nas sve standardno felix jucer imala buran dan, danas ima mrave lady zdrava ko dren...izgleda sve alergija...a alergicna na polen a pila propolis...cccc...mos mislit jelena ceka rezultate koka objavila rat zivotu inace nije nasla dr. saharu i ivancicu trese predrodjendanska groznica ja i noa sretne sto je sve zavrsilo noi se nije dalo u srijedu pisati jer je Noa izludila s hranom i bacanjem...skoro se pobila s nekom babom malena...igor skoro zavrsio s terapijom a Luka poceo da slini apotekarku ja nafurala da ima mononukleozu ali je ona pametnija pa je skontala da ne moze biti jer je vec prebolovala marijana standardno...koliko sam pofatala
i pod obavezno otidji na temu "pedijatri"...mao iscitaj...jedno 4-5 str...upis
tri puta me suze obilise od smijeha .. e ovo je vrijedilo procitati.. dobro vece i laku noc... dadada thank you na dvominutnom predahu i smijehu