Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Mi smo probudjeni u 7 sati, uzasssssssssss Hocu da spavammmmmmmmmmm Ljudi koje zivotinje zive u nasem ZOO vrtu, vodila bih princezu pa me zanima jesu li sta egzoticnije od gospodje krave doveli
jutro anel mi sinoc imao turu oko 2. sata 38,6 dala mu ipubrufen i spala oko pola 3. jeo i zaspo.Nije grlo, ne kise ne curi nos. neznam sta mu je bilo Od jutros je evo bolji nije se vracala i nadam se da nece . jesam se bila prepala
E bem mu misa felix, moguce da je neka viroza dok je proliv. Ljubi nam druga
Lady draga hoces da ti nadjem datum kad si htjela kod ginekologa, a??? Ma nije to nista strasno ja po cijelim preponama i sa jedne i sa druge strane imam kvrzice, dok sam bila mladja govrili su mi da je od neuhranjenosti , pa kao svak to ima, ali se svakom ne vidi, posle i sa Anom u trudnoci i posle poroda, a i sada imam i sve je za 10, papa super. Cista da je ne bi je tako lako osjetila, one su malo dublje, moguce od prehlade da su ti se zlijezde malo pojavile, mislim da nije nista strasno.
Misli li ovo sunce izlaziti, sta je ovo tmurno , ja htjela dijete u pionirsku voditi posto nam tajo mora do posla , pa nista od odlaska van Sa.
pa nije bas klasicni proliv proliv onako srednje je... Opet je malo vruc,. al ne kontam znaci i sinoc kad je bio vruc bio je po celu,licu nogama rukama sav znaci.A inace znaju none biti samo hladne a sinoc je sav gorio sta je to znal tko? On je horan jede, igra se al je vruc .....
skoro sam zavirivala tj pokusala prstom sta napipat pa me ujo . Ne vidim nista sem da je cetvorka druga izbila , samo .. evo ga voza mede u auticu , nismo isli van puse vjetar jako ....
pozz, nama došao jedan drug,nismo se dugo vidjeli i dvije noći smo u gradu do sitnih sati a cura naravno u sedam ustala,ne ide jedno s drugim danas nam dolazi još jedan prijatelj i već su šeme za gledanje utakmice,ne znam kako ću preživiti,naravno mogu ja da ne idem felix i meni miriši na zub,mi odavno čekamo trojke
jutro anel mi sinoc imao turu oko 2. sata 38,6 dala mu ipubrufen i spala oko pola 3. jeo i zaspo.Nije grlo, ne kise ne curi nos. neznam sta mu je bilo Od jutros je evo bolji nije se vracala i nadam se da nece . jesam se bila prepala
a joj baš mi je žao miša mu i tura više,ili su zubići ili je neka viroza,čuvajte se