|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  358 359 [360] 361 362   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
28.3.2011 10:21:32   
R&T@
Samo se ti dadana smij...
a moje zdravljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fakat mi nije jasno kako je nisam cula...sunjalicu malu...

Ticerko, bravouser posted image  za djevojcicu...
Ja se ne usudjum ni na kakvo putovanje s R.user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 8976
28.3.2011 10:23:21   
marinčii
Joj tajra tvoji postovi me uvijek nasmijuuser posted image ,ljubi mi malu mjesečarkuuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 8977
28.3.2011 10:27:24   
emi7908
pozzzzz anidla kao što ti je tajra već rekla ne boli ništa, posao odrađen za nekoliko minuta... iz svog iskustva; tete što rade na ilidži ( u laboratoriji) su jako fine prema dječici, moj maleni ima traume od ljudi u  bijelom ali one su tako prijatne s njim da ni  riječi ne izusti.. eh sad ako ćeš na ilidži da mu radiš bris treba ti uputnica...a ako  malenom to traje već dugo onda nemoj čekati uradi bris što prije ..
pusica za sunce malo user posted image

Neposredna veza do poruke: 8978
28.3.2011 10:29:13   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tajra

Samo se ti dadana smij...
a moje zdravljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fakat mi nije jasno kako je nisam cula...sunjalicu malu...

Ticerko, bravouser posted image  za djevojcicu...
Ja se ne usudjum ni na kakvo putovanje s R.user posted image

a zasto ne mozete putovatiuser posted image lana je spavala u autu sve vrijeme do travnika a i nazad od travnika, taman joj se poklopio timing sa spavanjemuser posted image tamo je bila super, s tim sto je tesko bilo sjediti i piti kafu, pa smo to nabrzinu, po gradu smo setali u kolicima a na tvrdjavu se penjali nogicamauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8979
28.3.2011 10:30:36   
emi7908
tajra draga kako sopstveno djete nisi čula ?user posted image user posted image  pa to mora da je bio duboki san poput medingo user posted image user posted image user posted image  jao mogu mislit kad si otvorila oči user posted image user posted image ... dok sam ovo čitala stvarno sam se ismijala jer ja sebi uvijek u glavi zamišljam sliku, kako bi to izgledalo user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 8980
28.3.2011 10:43:11   
Lady26
Da se pritefterim jutros...
Felix, kako je Anel?
Tajra...pisala sam ti na baby bazar temi, obrati paznju a imas i pp user posted image , a to sto nisi cula dijete ccc...no commnet, bad bad mama user posted image user posted image user posted image user posted image
Teacher bravo za Lanu, brzo ce se ona i pustiti, vidjet ces...e tek onda nema mira ni kafe user posted image user posted image user posted image
Dadada ipak si odlucila logopedu ici, a zasto, nije valjda moja Lana sa 3 rijeci u recenici kriva user posted image user posted image user posted image user posted image , salim se.....Cuj 3 rijeci, nidje veze user posted image user posted image user posted image ....Sretno...
Marinci, mala86, Hannice i ostale user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi sinoc isli do carsije, set_ali, ja sam se smrzla u majici i koznoj jakni user posted image , a Lanu sam fino obukla ali jutros joj malo zacepljen nosic (i lose mi je spavala bas zbog nosa) e ako se prehladi opet user posted image (nadam se da nece aBd) upucat cu se....

< Poruku je uredio Lady26 -- 28.3.2011 10:45:46 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 8981
28.3.2011 10:46:29   
Anoniman
jutro.
A. kako se vrijeme pomjerilo kasno lijeze i jos kasnije ustaje nista mi ne valjauser posted image . Zaspo posle 00.00 jedva
Kod nas od jutros kisa pada
Dadada sretno kod dokt.user posted image

Neposredna veza do poruke: 8982
28.3.2011 10:48:43   
Anoniman
opet mi se mravi na selili sad na drugo mjesto presliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......grrr.....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8983
28.3.2011 10:50:30   
Lady26
Ja Lani ne mijenjam nista, legla je u 21 kao i obicno, zaspala bez problema, jest malo lose spavala probudila se 6,40 ali sam je vratila tj rekla hajde Lana spavaj user posted image i probudila se u 7,30 user posted image user posted image ...ali cim je oci otvorila bukvalno bilo je : keko, keko, daj (mlijeko da pije user posted image ), ja ustala i donijela, hajde Lana dodji (da je izvadim i kreveta) kaze : njeeee njeee i ono se kao prenemaze user posted image user posted image user posted image ....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8984
28.3.2011 11:00:40   
Malenaoduvijek
jeli ko pitao za nas,

nije ali nema veze... dok sam sve iscitala katastrofa

moja djeca sline sad je Igor gori od Luke, dijete 1o dana primalo garamicin i poceo da slini, u subotu navece poceo da skripi kao kad je imao bronhitis

mi smo ga juce 2 puta inhalirali fizioloskom i odmah je bolji, nema ture ali ko stari dedo dise

ja kazem od zubica ili alergiski kaze mm jest klinac.. tako da nisam pammetna a ne bih ga vodila dr kad nas zena vidi mrak ce joj pasti na oci

vidim da  ima ture i kod raje, izgleda trenutno sva djeca sline...user posted image

felix hoces voditi anelka dr, nema ture vise jeli?

lady hoces voditi sebe ginekologu posto vidim da imas neku kvrgu, ja rekoh pocetak aprila i ti bi trebala cim budes malo bolje raspolozena user posted image user posted image
dadada a nece A. nista da jede misa mu njegovog mozes li mu sta podvalliti barem

tajra nisam znala da i upaljen nokat je problem za vakcinu user posted image
ostala malla raja da vas sve ne nabrajam veliki  user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8985
28.3.2011 11:02:50   
Anoniman
ama vrijeme mu je da brblja u sesnaestuser posted image user posted image ...mislim na maternjem...ne na "ciugalumpu"user posted image user posted image user posted image ...a svakako pregled ne boli...vise je kao igra...pa kontam...nemam sta izgubit...mogu samo dobit...tj. on

e jedino kad mu krv budem vadila radi krvne slike...nece sigurno biti veselo...sad vec ima snage da mi se otme...pa me interesuje kako to oni urade...prosli tj. prvi i zadnji put kad su mu vadili krv nije imao ni 5 mjeseci...tako da sam ga mogla cuvati bez problema...a sad...hmmmmmuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 8986
28.3.2011 11:05:13   
Malenaoduvijek
e jedino kad mu krv budem vadila radi krvne slike...nece sigurno biti veselo...sad vec ima snage da mi se otme...pa me interesuje kako to oni urade...prosli tj. prvi i zadnji put kad su mu vadili krv nije imao ni 5 mjeseci...tako da sam ga mogla cuvati bez problema...a sad...hmmmmmuser posted image

e ovako to kod ns izgleda
igor sjedi meni u krilu ja cuvam noge svojim nogama, jednu ruku jednom rukom, a druga teta ruku iz koje se vadi i svi se znojimo, ali on ne place nego se samo maaaaaaaaalllllo otima

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8987
28.3.2011 11:05:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

dadada a nece A. nista da jede misa mu njegovog mozes li mu sta podvalliti barem

a jedino da mu u krempitu stavimuser posted image user posted image user posted image ...ko je ono stavljao u krempitu meso...doublemum...cini mi seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 8988
28.3.2011 11:07:51   
Malenaoduvijek
mala , sad sam zvala logopedicu...mislim da sam je probudilauser posted image user posted image user posted image ...rekla me nazvati oko 5...kad odemo...napisem izvjestajuser posted image

obavezno,

ona dvokratno radi od 8-12 i popodne od 17-20, mi idemo sutra opet nismo u petak

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8989
28.3.2011 11:08:02   
Anoniman

e ovako to kod ns izgleda
igor sjedi meni u krilu ja cuvam noge svojim nogama, jednu ruku jednom rukom, a druga teta ruku iz koje se vadi i svi se znojimo, ali on ne place nego se samo maaaaaaaaalllllo otima

e toga je mene strah...zadnji put kad je dobio vakcinu zamalo iglu nije slomiouser posted image ...malo je falilo...jak je uzasno...a mene strah da ga previse nestisnem

Neposredna veza do poruke: 8990
28.3.2011 11:08:48   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: dadada

a jedino da mu u krempitu stavimuser posted image user posted image user posted image ...ko je ono stavljao u krempitu meso...doublemum...cini mi seuser posted image user posted image user posted image

ja sam znala spinat sa kasicom od jagooda(hipp)  da mijesam i jeli su a ja nisam mogla vjerovatiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8991
28.3.2011 11:11:47   
marinčii
uh dobra si u krempitu mesouser posted image user posted image bašse ismija,ovaj moj neće ništa tako slatko ni kolače ni čokoladu ,ni ništa suho da jede nekad bi volila da hoće s nama pojesti kad napravim krompire i meso ali jok gosopodin neće ako nije kašikomuser posted image ,neki dan ga pitam šta će ti mama kupiti za rođendan a on će ti meni ,ga(grah)ma kad nisam pukla od smijauser posted image
lady kakvu to kvržicu mala spominje ,ja nisam u toku nadam se da je sve ok

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8992
28.3.2011 11:17:22   
Anoniman

ja sam znala spinat sa kasicom od jagooda(hipp)  da mijesam i jeli su a ja nisam mogla vjerovatiuser posted image user posted image user posted image

aaaaaaaa...meni se vec rigauser posted image user posted image user posted image ..eto to mi je jos ostalo

ma marinci...to je zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ej, hoce dijete grah za rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kad bi ovaj moj jednu bobu graha pojeo, skakala bih od sreceuser posted image user posted image user posted image

a ovaj opet na slatko...boze me sacuvaj...kontam da nije razlog jer mu nisam davala nista do prvog rodjendana...pa mi se sad sve vracauser posted image user posted image user posted image ...kad se samo sjetim da je s 7 mj. hapao ribu ko veliki...tacno mi se sad place...neki dan gledali stare snimke...kad sam vidjela kako je snjafao sve...ja i zaboravila viseuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8993
28.3.2011 11:19:32   
Anoniman
hocu mala sutra abd. danas poned. guzva nisam htjela da ga vodim medju bolesnu djecu.
Idem zbog kaslja slajma , punog i hropti mi...
Da ga pregleda samo.Da nema ture vise hb. nezam od cega mu onaj jedan dan turauser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8994
28.3.2011 11:20:21   
R&T@
MALA, pitale nismo, ali mislile jesmo...
i nadale se da setate...
Bas mi je zao sto niste ozdravili jos...smrc, smrc...

A mi smo bile kod Aide u srijedu...
znas nju, uvijek nesto komplikuje, ali, eto, bolje i to nego da je povrsna..
Noktic je otpao i ranica je zarasla, pa moramo na kontrolu i tu famoznu vakcinuuser posted image

Lady, tebi cu samo user posted image ...

Ticerko, s R. je voznja ekspedicija...
Mi dok odemo do mojih roditelja, iz opstine Stari Grad u Centar...i mm i T. i ja se preznojimo...
Ona lupa, doziva, vristi, izlazi iz sjedalice, place, pjeva, gadja nas cim stigne...
teror zivi...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A spavanje... nema sanse, ma koliko bila pospana...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 8995
28.3.2011 11:20:57   
N_N
Dobar dan user posted image
Evo mene k'o padobranac, dadada a hoće li da jede kad je u društvu? Mislim sa svojim vršnjacima?

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8996
28.3.2011 11:21:09   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sam anelu isto pravila svakavi buckurusa al pojede al tako nesto nisam mjesalauser posted image

Neposredna veza do poruke: 8997
28.3.2011 11:26:30   
Lady26
Cekam malo bolje dane...otici cu svakako....

Ma marinci, napipala sam kvrzicu ispod reza od carskog, negdje gdje su jajnici (bar tako mislim), ispod pupka 1-2cm....na lijevoj strani...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8998
28.3.2011 11:26:49   
Malenaoduvijek
MALA, pitale nismo, ali mislile jesmo...
i nadale se da setate..

user posted image user posted image user posted image user posted image

kad smo isli na inj ja sve gledala ima li neka slatka curica sa slatkom mamom u cekaonici kad ono nisam nista vidjela user posted image

ne valja mi dioptrija, Igo mi razvalio cvike pa su sad katastrofa, moram nabaviti nove

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8999
28.3.2011 11:27:49   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

Lady, tebi cu samo user posted image ...

Ticerko, s R. je voznja ekspedicija...
Mi dok odemo do mojih roditelja, iz opstine Stari Grad u Centar...i mm i T. i ja se preznojimo...
Ona lupa, doziva, vristi, izlazi iz sjedalice, place, pjeva, gadja nas cim stigne...
teror zivi...

A tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ovo drugo, stvarno je ovako?!

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 9000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  358 359 [360] 361 362   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  358 359 [360] 361 362   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *