|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  357 358 [359] 360 361   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
26.3.2011 23:37:39   
Apotekarka
ma ajd nema veze

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8951
26.3.2011 23:56:16   
Ella_H
Poz bebicama.
Skorpija odvedi ga doktoru ipak sta znas.
I A je isto imao bila je upala sinusa u pitanju.
Bilo je grozno ja sam se ziva isprepada cini mi se svaki dan gore da je bilo.
Ja sam s tim isto kuburila prije 2 mjeseca nije interesantno
nimalo i jos ako je obadva oka moguce konjuktivitis itd.
Sretno i nadam se da ce mali ozdraviti sto prije.
Moguce i propuh ali ako je tvoj instinkt drugaciji ti znas najbolje.
Pusa za bebeuser posted image .

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 8952
27.3.2011 0:26:48   
škorpija

IZVORNA PORUKA: Ella_H

Poz bebicama.
Skorpija odvedi ga doktoru ipak sta znas.
I A je isto imao bila je upala sinusa u pitanju.
Bilo je grozno ja sam se ziva isprepada cini mi se svaki dan gore da je bilo.
Ja sam s tim isto kuburila prije 2 mjeseca nije interesantno
nimalo i jos ako je obadva oka moguce konjuktivitis itd.
Sretno i nadam se da ce mali ozdraviti sto prije.
Moguce i propuh ali ako je tvoj instinkt drugaciji ti znas najbolje.
Pusa za bebeuser posted image .

hvala na savjetima, pusa i vama

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 8953
27.3.2011 14:53:18   
Anoniman
pozdrav zene
Anel je ko dobro nije imao turu al mi i dalje opet kaslje user posted image pa me strah bas ono hripa ko starac iskasljava pa u kaki bude dosta sluzi razvlacljivo fuj.
Mislim da cu ga odvest na pregled jer kaslje vise od 2. sed. ne stalno al naleti .
Bojim se pa neka poslusa pluc. Nije imao ture od juce vise....
Al sam i ja i MM primjetili da mu se cuje JAKO pisa.mokraca .. Kad piski pempa bas smrdi kao na ustajalu pisu a menjam stalno.Recimo sinoc ja promjenila , nije ni pola sata proslo MM vice jao jesil menjala pempu sto smrdi pisa reko jesam skoro Bogami.
Sta vi mislite da nije neka nahladauser posted image Cujel se kod vas djeca jako pisa miris?

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 8954
27.3.2011 17:53:42   
Anoniman
ahoj...vidim, niste puno pisale, sta vam jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi bili na savnicima...iscitam vas poslije...da vidim sta se desavalouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8955
27.3.2011 17:56:19   
anidla
ja moram negdje napisat a ne znam gdje bih user posted image

noa je prije mjesec bio bolestan...imao je turu...ustvari poslije vakcine je dobio 8 dan....ispili smo antibiotike...ali i dan danas ne prestaje da kaslje i nosic ne prestaje da curi....

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8956
27.3.2011 18:10:09   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

ahoj...vidim, niste puno pisale, sta vam jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi bili na savnicima...iscitam vas poslije...da vidim sta se desavalouser posted image

Nemas sta iscitati...

Puno se suncalo, a malo pisalouser posted image user posted image user posted image

Anidla, jeste li radili bris nosauser posted image
Dugotrajno slinjenje i kasalj kod moje T. su bili zbog bakterije u nosu...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8957
27.3.2011 19:00:35   
Honey3
pozdravcic jedan i od nasuser posted image mi smo isli malo na Stojcevac,malo se rostiljalo,djeca uzivala samo Esma ne nesto pretjerano i ona slini i malo kasljuca,zubici navalili ali sve u svemu dobro podnosi i ne zali se previseuser posted image pusa vam svimauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8958
27.3.2011 19:58:21   
R&T@
Moja R. zna da broji:

1, 3, 7, 8, 5...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 8959
27.3.2011 20:58:39   
Hannica
Zna i moja Hana da-ti,da-ti, (dva-tri,dva-tri).user posted image
jedno vrijeme je znala do 5 ali mrsko joj,nije htjela da ponavlja pa zaboravila.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8960
27.3.2011 21:06:35   
dafri
veče,
kontala sam zbog pomjeranja sata da Una neće zaspati po redu vožnje oko 8 ali jeste,baš mi je laknulouser posted image

< Poruku je uredio dafri -- 27.3.2011 21:11:39 >

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 8961
27.3.2011 21:14:35   
Anoniman
Vece .
Nesto ste mi lijene user posted image
A. zna samo da-pe(dva pet) dostauser posted image .
Dobro je hb. user posted image najbitnije nema ture, kaslje tu i tam ponekad. Al sad je kakio skoro i ima sad kasastu stolicu jel to o.k user posted image sav se zalijepio morala ga presvuc . Kasasto rijetka?

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 8962
27.3.2011 21:15:25   
anidla
IZVORNA PORUKA: tajra

Nemas sta iscitati...

Puno se suncalo, a malo pisalouser posted image user posted image user posted image

nisam, ali sad kad procitah tvoj post mislim da cu ga prekosutra odvest (sutra ne mogu niakako).
Jel to pedijatar uzima bris ili? mora li se ici u laboratorij? boli li? ja to nit sam kad radila nit znam kako izgleda user posted image

evo i mene je uhvatila hunjavica, nos me svrbi, kishem....

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8963
27.3.2011 21:27:36   
marinčii
veče ženice
i M zna brojati user posted image ..da(2) ti(3)i gotvo hehe.ma baš su smješni sada svaki dan nešto novo ,sad  je lud za Dorom(a meni je puna kapa)user posted image a on stalno ponavlja mama Doa,Doa..
felix drago mi je da nema ture ,a za stolicu mislim da je ok,samo nek ima sadržajauser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 8964
27.3.2011 21:36:39   
mala86
vece svimauser posted image

nama nesto mrsko pisat,ja nemam pojma sta mi je user posted image

juce smo iskoristili lijep dan,pa smo cijeli proveli na selu user posted image ,moj gradjanin se boji traktora ko user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image ,al zato sa zivotinjama uziva,cak je htio dat nekim malim cukicama da mu lizu ruku

inace je ok,izgleda da mu donje 3 icu,pa mu je stolica "jaka"odmah se zacrveni,al hvala Bogu nema ture

vidim opet najavljuju kisu,nadam se da su se zeznuli

IZVORNA PORUKA: dafri

veče,
kontala sam zbog pomjeranja sata da Una neće zaspati po redu vožnje oko 8 ali jeste,baš mi je laknulouser posted image

i mi i mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 8965
27.3.2011 21:45:32   
R&T@
IZVORNA PORUKA: anidla

Nemas sta iscitati...

nisam, ali sad kad procitah tvoj post mislim da cu ga prekosutra odvest (sutra ne mogu niakako).
Jel to pedijatar uzima bris ili? mora li se ici u laboratorij? boli li? ja to nit sam kad radila nit znam kako izgleda user posted image

evo i mene je uhvatila hunjavica, nos me svrbi, kishem....

Ako ides "neprivatno"user posted image moras imati uputnicu pedijatra...
dat ce ti je i bez prisustva djeteta (ako treba slazi da ga zelis upisati u vrticuser posted image )...
Mozes otici u Dom zdravlja na Ilidzi ili kod Vjecnice u Crveni polumjesec...
Moras otici do 11 ujutro (cini mi seuser posted image )...
Uopste nije strasno, samo mu "procackaju" nos i unutrasnjoj usta stapicem sa vatom na kraju... ne boli...

Nalaz se ceka tri danauser posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 8966
27.3.2011 21:51:13   
R&T@
IZVORNA PORUKA: mala86

,moj gradjanin se boji traktora ko user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Moja seljanka se boji automobilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Cim neki prodje:" Nosi, nosi..."

Ili me folira da je podignemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 8967
27.3.2011 22:00:01   
Hannica
I ja sam svoju Hanu sinoc proglasila seljankom.user posted image
Mi joj kupili kolica za lutke,ja joj lijepo namjestila lukica,ubacila dekicu i ostale dekoracije a ona sve to izbacila i natovarila veliki paket lego kocki,kad sam je vidjela sta gura rekla sam joj "Seljanko jedna sto odmah nisi rekla da ti tacke kupimo,nisu kolica za tebe." user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8968
27.3.2011 23:32:11   
Anoniman
Sta je sa mya i hanady, nema ih...nadam se da su im cure, a i one ok.

Ljubimo vas nas dvoje-troje user posted image

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 8969
28.3.2011 3:36:49   
Ella_H
Felix to sa stolicom i mokracom je ok
kad su djeca prehladjena/bolesna kako god.
A kad god je na antibioticima ima nekakve faze
sa tim stvarcicama.
Ljubimo sve momcice i curiceuser posted image .
A je malo nervozan al haman im to generacijski
ja sam bas postala malo "zivcana" s ovom generacijomuser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8970
28.3.2011 9:33:03   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mala86

,moj gradjanin se boji traktora ko user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Moja seljanka se boji automobilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Cim neki prodje:" Nosi, nosi..."

Ili me folira da je podignemuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kod ovog jos nisam primjetila strah od neceguser posted image ...prekjucer je skocio na savnicima pas ispred njega na pola metra...ja se prepala, jer ga nisam ocekivala...a ovaj moj umro od smijeha...i to bas "od srca" sto bi se reklouser posted image user posted image user posted image ...a u meni se g*vno zaledilo...jer je bio bokser...ne znam ni kakav je...sta je...cigov je...nista...a ispade mazauser posted image hvala bogu

mala , sad sam zvala logopedicu...mislim da sam je probudilauser posted image user posted image user posted image ...rekla me nazvati oko 5...kad odemo...napisem izvjestajuser posted image

moramo jos kod pedijatrice i da vidimo krvnu sliku...ja sam vam ocajna...sad vise ni uljevak neceuser posted image user posted image user posted image vjerovatno mu je dosadio...samo mi nije jasno kako mu pom. nedosadiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 8971
28.3.2011 10:01:59   
marinčii
jutro
Mi jutros do 9 spavali ovo vrijem je baš za spavanja,kiša dosadna opet ništa od šetnjeuser posted image
dadada sretno kod logopedice,a za jelo neznam šta da ti kažem ,ovaj moj ako sam jednom nešto ne pojede ja odma brigam i  mislim si šta mu jeuser posted image .mogu misliti kako ti brineš
ellah ljubi momkeuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8972
28.3.2011 10:10:41   
R&T@
Cuj, kisauser posted image

Ovdje je nema...barem jos...

Mene nocas "srce zdrmalo"...Otvorim oci, mrak oko mene i R. faca ispred nosauser posted image user posted image user posted image user posted image ... zamalo nisam vrisnulauser posted image user posted image user posted image user posted image
Pssss da T. ne cuje: Od straha sam je primila ispod mog pokrivacauser posted image
Nadam se da me nece posjetiti i nocasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dadada, sretno danasuser posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 8973
28.3.2011 10:13:41   
Anoniman

Cuj, kisauser posted image

Ovdje je nema...barem jos...

Mene nocas "srce zdrmalo"...Otvorim oci, mrak oko mene i R. faca ispred nosauser posted image user posted image user posted image user posted image ... zamalo nisam vrisnulauser posted image user posted image user posted image user posted image
Pssss da T. ne cuje: Od straha sam je primila ispod mog pokrivacauser posted image
Nadam se da me nece posjetiti i nocasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dadada, sretno danasuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s sumnjam da ce nas danas odmah zakazati...danas cemo se cuti...a kad ce nas zakazati...to samo ona znauser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 8974
28.3.2011 10:14:32   
teacher75
dadada, sretno! evo i ja da se tuspasim, stalno neka frka pa ne stignem sve ni iscitati ni javiti se. u subotu bili citav dan u travniku, super nam bilo. vodila sam za jednu rukicu lanu sve do vrha tvrdjave i nazad, ledja mi otpalauser posted image al hoce stalno da hoda, da se hoce vise pustitiuser posted image mm juce uhvatila prehlada, prelezao citav dan, a mi isle kod moje mame pa kod drugarice, dosle tek u 9 i lana odmah zaspala. nadam se da nam nece preci prehlada od mm, drzite fige. evo vrijeme se kvari kao sto su najavili, nadam se da nece potrajati dugo..

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  357 358 [359] 360 361   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  357 358 [359] 360 361   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *