|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  356 357 [358] 359 360   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
26.3.2011 13:39:30   
Anoniman
neznam Marinci moja nisam pametna . Jer me strah nijedan nam zub nije niknuo bez upaljeni krajnika ili grla .Niti jedan zub nije prosao bez antb.
Kud je danas bas sub.i ned. uvjek me vikend strefi kad se razboli,uvjek to sam zapamtil.
Dali je drugi dan radni odma bi ga odvela da nal. provjerim i na pregled.
Ovako cekam, turu spustam pa vidjecmo. al ne mirusi mi ovo na dobro.
Pa iako je viroza zar ga morala uloviti aman boze dragi.....

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 8926
26.3.2011 14:13:39   
marinčii
a više i zubići da oće niknuti svi pa da ostave dječicu malo na miru,a viroza ako je to ti tako traje 3 dana s temp,bar je kod nas tako bilo..pa kod vam ne radi dispanzer dječji vikendom,kod nas rade i vikendom i blagdanima ali do 13h

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8927
26.3.2011 14:21:02   
Anoniman
radi al nema nase ped. i nece da nas prime kao nije vasa ped. na dezuri skidaj turu i dodji u poned. tako nam se sta puta desilouser posted image a djete gori, plus grlo upaljeno .
Na hitnoj nekad znaju samo daju antb. bez nal. bez icega kao grlo upaljeno evo ti antb i ajd kuci.
Nekad zna biti odvratan dok. pa samo reci nije mu nista skidaj turu javi se u poned. svom doktoru etouser posted image !
Pa vidjecu kako ce biti do veceras zaspo je dala sam parac.
Pa pratim ga al oci mu suzne , skroz kao nahlada neka ma neznam .

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 8928
26.3.2011 14:24:02   
Ella_H
Felix zao mi Anelka nadam se da ce proci
sto brze. I moj A. bio bolestan i naravno
poslije toga obavezna upala uha sinoc u hitnoj bla bla
napokon su se gospoda udostojila prvi put prepisati
kapi za uho uz antibiotik da je djetetu lakse.
Groznu sam noc imala kocjenio se trzao
uzasno je i strasno izgledalo srce me zabolilo vise.
Ljubimo sve bebare cuvajte mi se.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8929
26.3.2011 14:27:04   
Hannica
felix sad sam na fb procitala da Anelko opet nije dobro,bas mi je zao mila,nadam se da su zubici u pitanju i da nije nista ozbiljno.user posted image
Mi isli malo vani,trebali kupovat nekih sitnica za kucu,bilo nam je ludo i ne zboravno,Hana cijelo vrijeme vristala,ne mozemo joj ugodit nikako,ma nema sanse.Stvarno je postala ne podnosljiva,ne znam sta da radim s njom,nece u kolica,nece hodat,nece u ona kolica u Bingu za robu,ma nista nece...samo vristi,vristi....a meni pritisak skocio od muke.Ne znam ni kako sam uspjela ista kupit,samo bacala u korpu ko luda.Plus imam mucnine,povracam 4-5 puta dnevno.O,Boze pa ima li kraja ovoj patnji.user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8930
26.3.2011 14:35:22   
Anoniman
Hannice jesil to isla sama s njiom u kupovinu bez muza . Ja sam s A. tako belajila u kupovinama pa vise ne idem s njim ili ga ostavim ili mm kupi nuzne stvari nemoze drugacije user posted image .
Ma tjesim se proce valjda, sad sam ga virila spava

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 8931
26.3.2011 14:56:05   
Hannica
Ma ne sama,i mm je bio s nama i opet se jedva snasli,da sam bila sama nebi ni do prodavnice dosla.user posted image A kupuje i mm uvijek nesto,stalno vuce neke kese sa sobom,ali nekad i ja moram,ne moze mi na um pasti sve sto mi treba da mu kazem,a neke stvari on ne zna izabrati. slijedeci pu cu zamolit svekrvu da je pricuva sat vremena dok mi obavimo sta trebamo.Boga mi sam pozelila vani kafu popit ili rucati. user posted image em ti stan.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8932
26.3.2011 18:11:56   
R&T@
Ne daj se, Hanniceuser posted image

Ona je samo dijete generacije 2009 i naravno da joj ne mozes ugoditiuser posted image
Vristanje im je "omiljeni sport"user posted image user posted image user posted image

Mi nismo primile vakcinu...
U srijedu bile u cekaonici od 16:30 do 18:00...
I nisu je htjeli vakcinisati jer joj je oko nokta na palcu jos crveno i ranica nije zarasla...user posted image
Sto znaci da opet iduce sedmice moram da camim, cucim cekajuciuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 8933
26.3.2011 19:17:20   
marinčii
tajra ja nisam u toku a šta je s noktom?
felix kakva je situacija'
Uh M je nervozan ,nikako ,mu ugoditi,,uspjeli smo mu obuti pape nove i evo sad je ok ne buni se..a kako ćemo s tenama neznam al saznat ću uskorouser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8934
26.3.2011 19:23:13   
salmy
Pozdrav za malu rajuuser posted image user posted image dok sve iscitamuser posted image user posted image nadam se da nema bolesnihuser posted image
Mi setali citav dan,user posted image je uzivao sa golubovima kod sebiljauser posted image bio je to uzbudljiv susretuser posted image user posted image  

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 8935
26.3.2011 20:04:54   
Anoniman
marinci anel je dobro hb. evo od danas od 1. nema ture vise user posted image Spavao je 2. sata jeo . Samo da tako nam bude i noc .

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 8936
26.3.2011 20:08:55   
marinčii
IZVORNA PORUKA: felix

marinci anel je dobro hb. evo od danas od 1. nema ture vise user posted image Spavao je 2. sata jeo . Samo da tako nam bude i noc .
ajde super i ja vam to želim od srca

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8937
26.3.2011 20:15:59   
Anoniman
hvala i ja se nadam jer se nije vise vracala nikako .
Horan je jede ma sve normalno.

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 8938
26.3.2011 22:09:02   
R&T@
IZVORNA PORUKA: marinčii

tajra ja nisam u toku a šta je s noktom?

Ne znam da li sam pisala...
Oko prsta na ruci je bilo crveno, pa se zagnojilo jos u februaru. Ona se uspavljuje "dirajuci" taj nokat, pa smo mislili da je otkinula zanokticu. To se smirilo, i poceo je novi nokat rasti.
Prosli vikend isto se pojavilo, ali na noznom palcu. Ona se nije zalila, obuvala je cipele i pape sasvim normalno. Mi smo to zalijecili, ali je jos crveno i pedijatrica se bojala infekcije.
Kaze da smo mi to olako primili i da moramo "istraziti" uzrok...

Drago mi je da je tvoj momak "prihvatio" novu obucuuser posted image
Mozda mu je bilo tesko shvatiti da se i u novim moze ici van...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 8939
26.3.2011 22:48:56   
Honey3
dobra vam noc,evo nas samo da vas malo pozdravimouser posted image Esma je danas citav dan bila vani,isli u Kakanj kod nane i bilo joj je superuser posted image felix nam nije sad prisutna kako li je Anel vecerasuser posted image misa mu vise i tura,stalno ga spopadauser posted image
saljemo mu jedan veeeelikiuser posted image da nam brzo ozdravi i da noc bude bez tureuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8940
26.3.2011 22:58:48   
R&T@
Pozdravi primljeniuser posted image
I ja, jer cure spavaju, vama saljem user posted image

A svim bebarama, velikim i malim
user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 8941
26.3.2011 23:06:52   
Apotekarka
Vecer mi se kolektivno borimo s upalom grla i kasljem no dobro je....
Kako je Anel zubi ili neki prolazni viruscic...
Antoniu osip prosao hvla BOgu ja ga ostavila bez antibiotika valjda se izbori sam...malo bolje jede...
Ja cio dan cistim bas sam se umorila....

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8942
26.3.2011 23:17:45   
R&T@
Odmori, zeno...
Pa vikend je, a ti bila bolesna...

Nego, idi "ispitaj" je li muz prizdraviouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mm je od onih, zaludjenih fudbalom, tako da ja nista ispitati ne moguuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 8943
26.3.2011 23:22:44   
škorpija
ne znam na kojoj temi da pitam, ajdin malo prehlađen i ujutro mu oko bude zatvoreno, teško ga otvori, stalno mu suze teku i stvara se kao neka sluz, svi kažu od propuha, ali ja fakat ne znam da je bio izložen propuhuuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8944
26.3.2011 23:24:56   
Apotekarka
Nego, idi "ispitaj" je li muz prizdraviouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to sam danas ispitala Antonio 4 h spavao gotiv mmmm
A i moj ti je lud za nogometom....user posted image user posted image user posted image
skorpija i Antoniu par dana se to desava moze od propuha a malo i od prehlade,nesto kao konjuktivitis nego ti se nista ne javi za onaj clanak

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 8945
26.3.2011 23:25:54   
Anoniman
Skorpija kod nas se to desilo jesenas, cak nas hitno poslali na CUM. Na cumu nam dali neke kapi i rekli da je najvjerovatnije negdje vani vjetar je uhvatio ili praska upala, da ispiram kamilicom, umivam i namocenim tuferom u kamilici cistim. Tako ja dva dana radila i treci dan slucajno kad sam cistila vidim u oku crnu trunku, kad ono njoj upalo nesto u oko, pa iziritiralo, a nismo primjetili. cim sam izvadila odmah sve proslo.

Felix nadam se da nam je Anelko dobro user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 8946
26.3.2011 23:29:43   
škorpija
jelena nama je na oba oka, tako da vjerovatno nije praška, ma i ja sma skontala za kamilicu da je najlogičnije, ako se ne popravo do ponedjeljka vodićemo ga dr.

apotekaraka pa nikad mi nisi javilča šta ti je tm rekao, a članak je izašao davno, meni je bilo baš, baš hitno,sreća jedna forumašica mis e javila na ppuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8947
26.3.2011 23:32:18   
Apotekarka
pa poslala sam ti pp ocito nisi dobilauser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 8948
26.3.2011 23:34:24   
škorpija

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

pa poslala sam ti pp ocito nisi dobilauser posted image

sorry stvarno nisam dobila, e baš mi je sad krivo, a falilo na muškaracauser posted image

(iako bi se to moglo svakako protumačitiuser posted image )

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 8949
26.3.2011 23:35:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

jelena nama je na oba oka, tako da vjerovatno nije praška, ma i ja sma skontala za kamilicu da je najlogičnije, ako se ne popravo do ponedjeljka vodićemo ga dr.

apotekaraka pa nikad mi nisi javilča šta ti je tm rekao, a članak je izašao davno, meni je bilo baš, baš hitno,sreća jedna forumašica mis e javila na ppuser posted image

meni lici na konjuktivitis,imala je i noa al nama dr.rekla ni slucajno kamilicom ispiratiuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 8950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  356 357 [358] 359 360   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  356 357 [358] 359 360   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *