Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
hej žene mi smo od petka bili na selu,bilo nam je predivno,Nikola pun doživljaja, odusevljen životinjama, igrao se, nista mu nisam branila,po citave dane nije ulazio u kuci tako da bi pred spavanje bio toliko umoran da bi zapinjao,samo sto nije hodajuci zaspao sinoc nam je dosao tajo, donio mu veliki vlakic, ma presretan je bio kad ga je ugledao..
Hocu i jaaaaaaaaaaaaaa..... "ja sam djevojka sa sela, noga mi je bosa, rumeno mi lice, umila ga rosaaaaaa"... Salim se, nisam, ali tako volim prirodu, ali kad krene polen, cvijece, behar zaobilazim u sirokom luku...
to je fancy lijek koji prepisuju pulmolozi djeci koja su sklona alergijama, bronhitisima i sl. a skup ko djavo ako nemas dobrog pedjatra da ti da recept pa da plati socijalno kao mi
jel kod vas kuci sparina neka?Jest meni nesto vruce sparina, neke me srkleti hvataju vani tmurno malo kisa padala al ne pada vise. Joj kad se sjetim ljeti kod nas ovdje przionice necu jos vrucina .... Stvarno kod nas ljeti da se komotno iselimo sa sprata negdje uzas. Jedino mi se zato "gadi" ljeto . Mala ljubi djecu.
jel kod vas kuci sparina neka?Jest meni nesto vruce sparina, neke me srkleti hvataju vani tmurno malo kisa padala al ne pada vise. Joj kad se sjetim ljeti kod nas ovdje przionice necu jos vrucina .... Stvarno kod nas ljeti da se komotno iselimo sa sprata negdje uzas. Jedino mi se zato "gadi" ljeto . Mala ljubi djecu.
Aaaaaaaaaaaa jesi se ti uspalila, sta ti je Kod mene u kanc ba lijepo, ni toplo ni 'ladno.....
Ja sam na flonidanu, extra mi Nisam ja za te fensi smensi terapije
a taj smijeh je znaci popratni uz flonidan, salim se, ma nisam ni ja znala za to nego kad smo Igora odveli kod one dr u suncokret ( a ona radi sa saracevickom) ona nam to preporucila. a imaju granule koje su 12o Km, ali mi uzimamo tbl na recept iako su i one 106 Km ali placa socijalno 100 posto. a to ti je navodno bas profilaksa ne moze ti pomoci kada si u infektu. ja sto se ja gadjam izrazima
Aaaaaaaaaaaa jesi se ti uspalila, sta ti je Kod mene u kanc ba lijepo, ni toplo ni 'ladno.....
meni zima, muz ce me na kraju izbaciti iz kuce, plin siklja kao i racuni a meni zima. a rekose mi kad se udam i djecu dobijem bice bolje a kod mene samo nekada vruce
vidjecemo sutra sa ped. evo ne cuje se vise toliko valjda. mozda je od parac. i ipubrufena kad je imao turu sta ja znam... Bome meni je vruce , a tebi zima nezna se sta je bolje/gore ?
vidim svasta ste napisale mi smo za vikend skitale, bilo nam je fino samo sto curka slabo hoce da hoda, cim joj dosadi hoce da je mama nosi, niko drugi tako da su mi ruke otpale to mi je bila lekcija da vise nigdje bez kolica ne idem, ne ne ne
felix nadam se da ce anel biti dobro, mozda su mu zubici, nama je proljev uvijek tu kad rastu zubi
lady nadam se da je lana dobro, vidim malo slini ma nista je to,
tajra nije ni nama bolja situacija kad se vozimo, ja sjedim i izigravam kaluna, dodajem igracke, a ona place, pa se malo smiri, pa sve u krug
e da se i mi malo pohvalimo znamo brojati do deset
Znas sta, ja nekad Lanu ujutro kad dignem i hocu da je presvucem, cuje mi se kao da je kakila, eto skoro isto, i kad je skinem nista, samo puna pelena... Sad me zabrinu....al mi je Niina rekla jednom davno da joj pomirisem kokicu, pa ako se cuje da je infekcija, ali nisam osjetila nikad nista....
Evo i mene sa nalazima , kao kakva baba sam. Holesterol mi povisen zamislite , zeza me mm i zaova taman za zimnice da me uzgoje , ni urin mi nije za pohvalu, ima upale, ali nema bakterija, sad sam sms poslala doktorici pa da vidim kad ima slobodno da me primi. Tako ako kome masnoce treba posudicu mu
a sto si se zabrinula, preko noci kad odstoji mora se osjetiti, pa ostavi ti u necemu svoj urin preko noci pa ujutri neces moci disati od smrada, to je normalno
Dr mi na putu do cetvrtka, tako da cu je sacekati da dodje, a do tada ima da se tovim . Joj kako mi sega ovaj holesterol, mene ni pas za sta nikad nije imao ujesti, a holesterol povisen
Dr mi na putu do cetvrtka, tako da cu je sacekati da dodje, a do tada ima da se tovim . Joj kako mi sega ovaj holesterol, mene ni pas za sta nikad nije imao ujesti, a holesterol povisen
jelena i meni u drugoj rudnoci malo bio povisen holesterol a isto sam uvijek bila mrsavica, u trudnoci samo stomak imala