teacher75
|
IZVORNA PORUKA: tajra MALA, pitale nismo, ali mislile jesmo... i nadale se da setate... Bas mi je zao sto niste ozdravili jos...smrc, smrc... A mi smo bile kod Aide u srijedu... znas nju, uvijek nesto komplikuje, ali, eto, bolje i to nego da je povrsna.. Noktic je otpao i ranica je zarasla, pa moramo na kontrolu i tu famoznu vakcinu Lady, tebi cu samo ... Ticerko, s R. je voznja ekspedicija... Mi dok odemo do mojih roditelja, iz opstine Stari Grad u Centar...i mm i T. i ja se preznojimo... Ona lupa, doziva, vristi, izlazi iz sjedalice, place, pjeva, gadja nas cim stigne... teror zivi... A spavanje... nema sanse, ma koliko bila pospana... joj to je bas nezgodno nasa rodica je imala isti problem sa svojom malom koja je malo starija od lane- nikako nije htjela u AS, na kraju su joj kupili onu AS sto je vise kao podmetac (mislim da se koristi tek od 3. godine), beba sjedi na tome i vezana je normalnim pojasevima za odrasle, koji su na zadnjem sjedistu. znam da je nesigurno, jer je ipak mala ali oni nisu imali druge opcije- ili to ili nikako. kako su to morntirali, nemaju vise problema u voznji