Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pozzzzz anidla kao što ti je tajra već rekla ne boli ništa, posao odrađen za nekoliko minuta... iz svog iskustva; tete što rade na ilidži ( u laboratoriji) su jako fine prema dječici, moj maleni ima traume od ljudi u bijelom ali one su tako prijatne s njim da ni riječi ne izusti.. eh sad ako ćeš na ilidži da mu radiš bris treba ti uputnica...a ako malenom to traje već dugo onda nemoj čekati uradi bris što prije .. pusica za sunce malo
Fakat mi nije jasno kako je nisam cula...sunjalicu malu...
Ticerko, bravo za djevojcicu... Ja se ne usudjum ni na kakvo putovanje s R.
a zasto ne mozete putovati lana je spavala u autu sve vrijeme do travnika a i nazad od travnika, taman joj se poklopio timing sa spavanjem tamo je bila super, s tim sto je tesko bilo sjediti i piti kafu, pa smo to nabrzinu, po gradu smo setali u kolicima a na tvrdjavu se penjali nogicama
tajra draga kako sopstveno djete nisi čula ? pa to mora da je bio duboki san poput medingo jao mogu mislit kad si otvorila oči ... dok sam ovo čitala stvarno sam se ismijala jer ja sebi uvijek u glavi zamišljam sliku, kako bi to izgledalo
Da se pritefterim jutros... Felix, kako je Anel? Tajra...pisala sam ti na baby bazar temi, obrati paznju a imas i pp , a to sto nisi cula dijete ccc...no commnet, bad bad mama Teacher bravo za Lanu, brzo ce se ona i pustiti, vidjet ces...e tek onda nema mira ni kafe Dadada ipak si odlucila logopedu ici, a zasto, nije valjda moja Lana sa 3 rijeci u recenici kriva , salim se.....Cuj 3 rijeci, nidje veze ....Sretno... Marinci, mala86, Hannice i ostale
Mi sinoc isli do carsije, set_ali, ja sam se smrzla u majici i koznoj jakni , a Lanu sam fino obukla ali jutros joj malo zacepljen nosic (i lose mi je spavala bas zbog nosa) e ako se prehladi opet (nadam se da nece aBd) upucat cu se....
jutro. A. kako se vrijeme pomjerilo kasno lijeze i jos kasnije ustaje nista mi ne valja . Zaspo posle 00.00 jedva Kod nas od jutros kisa pada Dadada sretno kod dokt.
Ja Lani ne mijenjam nista, legla je u 21 kao i obicno, zaspala bez problema, jest malo lose spavala probudila se 6,40 ali sam je vratila tj rekla hajde Lana spavaj i probudila se u 7,30 ...ali cim je oci otvorila bukvalno bilo je : keko, keko, daj (mlijeko da pije ), ja ustala i donijela, hajde Lana dodji (da je izvadim i kreveta) kaze : njeeee njeee i ono se kao prenemaze ....
nije ali nema veze... dok sam sve iscitala katastrofa
moja djeca sline sad je Igor gori od Luke, dijete 1o dana primalo garamicin i poceo da slini, u subotu navece poceo da skripi kao kad je imao bronhitis
mi smo ga juce 2 puta inhalirali fizioloskom i odmah je bolji, nema ture ali ko stari dedo dise
ja kazem od zubica ili alergiski kaze mm jest klinac.. tako da nisam pammetna a ne bih ga vodila dr kad nas zena vidi mrak ce joj pasti na oci
vidim da ima ture i kod raje, izgleda trenutno sva djeca sline...
felix hoces voditi anelka dr, nema ture vise jeli?
lady hoces voditi sebe ginekologu posto vidim da imas neku kvrgu, ja rekoh pocetak aprila i ti bi trebala cim budes malo bolje raspolozena dadada a nece A. nista da jede misa mu njegovog mozes li mu sta podvalliti barem
tajra nisam znala da i upaljen nokat je problem za vakcinu ostala malla raja da vas sve ne nabrajam veliki
ama vrijeme mu je da brblja u sesnaest ...mislim na maternjem...ne na "ciugalumpu" ...a svakako pregled ne boli...vise je kao igra...pa kontam...nemam sta izgubit...mogu samo dobit...tj. on
e jedino kad mu krv budem vadila radi krvne slike...nece sigurno biti veselo...sad vec ima snage da mi se otme...pa me interesuje kako to oni urade...prosli tj. prvi i zadnji put kad su mu vadili krv nije imao ni 5 mjeseci...tako da sam ga mogla cuvati bez problema...a sad...hmmmmm
e jedino kad mu krv budem vadila radi krvne slike...nece sigurno biti veselo...sad vec ima snage da mi se otme...pa me interesuje kako to oni urade...prosli tj. prvi i zadnji put kad su mu vadili krv nije imao ni 5 mjeseci...tako da sam ga mogla cuvati bez problema...a sad...hmmmmmuser posted image
e ovako to kod ns izgleda igor sjedi meni u krilu ja cuvam noge svojim nogama, jednu ruku jednom rukom, a druga teta ruku iz koje se vadi i svi se znojimo, ali on ne place nego se samo maaaaaaaaalllllo otima
mala , sad sam zvala logopedicu...mislim da sam je probudilauser posted image user posted image user posted image ...rekla me nazvati oko 5...kad odemo...napisem izvjestajuser posted image
obavezno,
ona dvokratno radi od 8-12 i popodne od 17-20, mi idemo sutra opet nismo u petak
e jedino kad mu krv budem vadila radi krvne slike...nece sigurno biti veselo...sad vec ima snage da mi se otme...pa me interesuje kako to oni urade...prosli tj. prvi i zadnji put kad su mu vadili krv nije imao ni 5 mjeseci...tako da sam ga mogla cuvati bez problema...a sad...hmmmmmuser posted image
e ovako to kod ns izgleda igor sjedi meni u krilu ja cuvam noge svojim nogama, jednu ruku jednom rukom, a druga teta ruku iz koje se vadi i svi se znojimo, ali on ne place nego se samo maaaaaaaaalllllo otima
e toga je mene strah...zadnji put kad je dobio vakcinu zamalo iglu nije slomio ...malo je falilo...jak je uzasno...a mene strah da ga previse nestisnem
uh dobra si u krempitu meso bašse ismija,ovaj moj neće ništa tako slatko ni kolače ni čokoladu ,ni ništa suho da jede nekad bi volila da hoće s nama pojesti kad napravim krompire i meso ali jok gosopodin neće ako nije kašikom ,neki dan ga pitam šta će ti mama kupiti za rođendan a on će ti meni ,ga(grah)ma kad nisam pukla od smija lady kakvu to kvržicu mala spominje ,ja nisam u toku nadam se da je sve ok
ja sam znala spinat sa kasicom od jagooda(hipp) da mijesam i jeli su a ja nisam mogla vjerovati
aaaaaaaa...meni se vec riga ..eto to mi je jos ostalo
ma marinci...to je zakon ...ej, hoce dijete grah za rodjendan ...kad bi ovaj moj jednu bobu graha pojeo, skakala bih od srece
a ovaj opet na slatko...boze me sacuvaj...kontam da nije razlog jer mu nisam davala nista do prvog rodjendana...pa mi se sad sve vraca ...kad se samo sjetim da je s 7 mj. hapao ribu ko veliki...tacno mi se sad place...neki dan gledali stare snimke...kad sam vidjela kako je snjafao sve...ja i zaboravila vise
hocu mala sutra abd. danas poned. guzva nisam htjela da ga vodim medju bolesnu djecu. Idem zbog kaslja slajma , punog i hropti mi... Da ga pregleda samo.Da nema ture vise hb. nezam od cega mu onaj jedan dan tura .
MALA, pitale nismo, ali mislile jesmo... i nadale se da setate... Bas mi je zao sto niste ozdravili jos...smrc, smrc...
A mi smo bile kod Aide u srijedu... znas nju, uvijek nesto komplikuje, ali, eto, bolje i to nego da je povrsna.. Noktic je otpao i ranica je zarasla, pa moramo na kontrolu i tu famoznu vakcinu
Lady, tebi cu samo ...
Ticerko, s R. je voznja ekspedicija... Mi dok odemo do mojih roditelja, iz opstine Stari Grad u Centar...i mm i T. i ja se preznojimo... Ona lupa, doziva, vristi, izlazi iz sjedalice, place, pjeva, gadja nas cim stigne... teror zivi... A spavanje... nema sanse, ma koliko bila pospana...
Ticerko, s R. je voznja ekspedicija... Mi dok odemo do mojih roditelja, iz opstine Stari Grad u Centar...i mm i T. i ja se preznojimo... Ona lupa, doziva, vristi, izlazi iz sjedalice, place, pjeva, gadja nas cim stigne... teror zivi...