|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  362 363 [364] 365 366   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
28.3.2011 15:26:51   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: Lady26

Kod mene je jedna i to curica a kuca kao da bomba padne....user posted image user posted image user posted image user posted image
ovo mora MM da procitauser posted image user posted image user posted image user posted image Jer anel isto je tornado. Jedno vecer mi rece kao : da je anel zensko bio bi miran igrao bi se sa bebama , kao djevojcice su tihije , umiljatije. ...tako on zamislja neznam reko nemam pojma .
A vidim da nije tacno user posted image user posted image user posted image user posted image

moja sestra je bila tornado, a i moja zaova tako da to nema veze jeli musko ili zensko.
mm je bio miran kao mali a i ja .

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9076
28.3.2011 15:28:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

jelo, .jelena imas lijepo ime bas ono ad zovese jelena prelijepouser posted image i Ana takodje kratko,slatko,.....
Ja sam sve mislila da ce kod mene bitiuser posted image bila sam sama ubjedjena u to zato sto me mm. ubjedio imam 2. sestre on sve govorio ma gdje ces imat musko kao ja sa mamine strane imam seke .Tj sa oceve strane sva mu braca ima musko djete i zensko samo on 3. cure.Ma jok ba reko nemoguce, tako me na kraju ubjedio da ja isto cu mozda roditi curu.Meni nije bilo krivo jer sam imala 2. seke mladju sam odhranila ja , i volim curice umiljate , jednostavno volim.
A tek sveki,ona je imala curu tj.osla roditi dok. je nesto zahebali i na porodu rodi mrtvu curicuuser posted image .Od tad je rodila jos 2. sina ...nema zensko.
Kad je cula da cu ja roditi musko nije joj bilo drago, user posted image rekla je samo: drago mi je zbog MM. i zbog moga oca jer on kao nije imao musko sad ce imat unuka."
Ja nista ono sta cu....Mislim se pa boze neka je od boga je sta god je neka jezivo i zdravo.
I danas dan zna rec sto mene izludjuje taj komentar : da je voljela da sam rodila curu .ah reko sta cu nisam ja kriva .

nista ruznije od toga, ja kako sam puno bila na pedijatriji sa lukom nagledala se svega, aposebno na neuropedijatriji i kazem samo neka je dijete zdravo, a to koji je spol nije bitno.
kod mm on ima stariju sestru i svekrov brat ima curicu i djecaka ali starije a ostalo su sve muski tako da ja nisam puno ni morala razmisljati pretpostavila sam da ce biti decko drugi iako sam se malo nadala cujici

i ja sam negdje u sebi mislila da je user posted image al secam se kad sam isla na uzv. rekla kad ce utvrdit pol isla i sveki s nama i mm.
Bili usli samnom da vide kad je  dokt. rekla evo vidim ovo je Musko ona nista samo sutiuser posted image . A mm. razvuko osmjeh ko Hanka Paldumuser posted image user posted image od uha do uha drago muuser posted image user posted image .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 9077
28.3.2011 15:29:33   
Lady26
Nije nije....vjeruj....slikat cu jednom pa ces vidjeti...

Juce se zarovila ispod sudopera, istersla mi sve trulexe i skodzbrajte iz celofana i trljala pod, uzela veeeliku dzezvu i vozala je po sobi, trpala krpu i kapu u nju user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Rijeci mm : draga Lana, ti sama a vidi sta si uradila od kuce.... user posted image a ti sto si joj pustila user posted image , ja sam oplakala user posted image user posted image user posted image user posted image

Odem ukljuciti masinu kod sveki i vracam se kad cujem mm pokazi mami sta radis, kad ona u tutu stavila cipelu, ona obucena sjeda na nju i govori pis pis, a mm vidi, Lana pokakila cipelu umjesto go''no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9078
28.3.2011 15:33:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

Kod mene je jedna i to curica a kuca kao da bomba padne....user posted image user posted image user posted image user posted image
ovo mora MM da procitauser posted image user posted image user posted image user posted image Jer anel isto je tornado. Jedno vecer mi rece kao : da je anel zensko bio bi miran igrao bi se sa bebama , kao djevojcice su tihije , umiljatije. ...tako on zamislja neznam reko nemam pojma .
A vidim da nije tacno user posted image user posted image user posted image user posted image

moja sestra je bila tornado, a i moja zaova tako da to nema veze jeli musko ili zensko.
mm je bio miran kao mali a i ja .

Kod nas obrnuto ja sam bila tako mama kaze (gora nego 100 muski)user posted image user posted image a dok je MM bio uvjek povucen ko neka curica.
Ja bila veliki bandit, tukla se u skoli sa muskim, igrala nogometa sa muskim, nosila sorceve ko muskiuser posted image , u skoli dobro ucila al sam bila Teski lopov bjezala sa casova, lagala...
Dok mm bio mirnica u skoli slabo ucio al je bio mirna pa mu progledali kroz prsteuser posted image Nije se nikad tukao,bjezao sa casova.
Tajo mi j jednom rekao, da si bogdom musko pa hajd pa ti si zensko a tako se ponasati nidje nema user posted image
Kao beba nikad spavala,nisam Tajo me htjeo jednu noc kroz prozor baciti ninali me u dekici do jutra cim spuste kmecimuser posted image
Slabo jela, ispocetka kad sam se rodila bila 1.mjes u bol zbog odbijanja hrane .
Napatili se stobom ko beba a bome i kad si odrasla u curetakuser posted image
MM. samo veli na to da sam znao da si bila toliki lopov razmislio bi dva puta bil ti prilazio (izasao samnom)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 9079
28.3.2011 15:35:06   
Anoniman

Nije nije....vjeruj....slikat cu jednom pa ces vidjeti...

Juce se zarovila ispod sudopera, istersla mi sve trulexe i skodzbrajte iz celofana i trljala pod, uzela veeeliku dzezvu i vozala je po sobi, trpala krpu i kapu u nju user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Rijeci mm : draga Lana, ti sama a vidi sta si uradila od kuce.... user posted image a ti sto si joj pustila user posted image , ja sam oplakala user posted image user posted image user posted image user posted image

Odem ukljuciti masinu kod sveki i vracam se kad cujem mm pokazi mami sta radis, kad ona u tutu stavila cipelu, ona obucena sjeda na nju i govori pis pis, a mm vidi, Lana pokakila cipelu umjesto go''no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9080
28.3.2011 15:41:56   
Honey3
ja sto su se ove zene danas raspricale pravo,nemogu sve iscitati,ovo da nadoknadite sto juce niste bile aktivneuser posted image moja Esma ima malo ture od sinoc i evo sad joj davala sirup tri kasike, jedva je sta ostalo u ustima,dere se otima uzima mi kasiku a sve govori necu,necu i mm joj cuvao ruke i opet slabo sirupa uslo u ustauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9081
28.3.2011 15:42:02   
Lady26
Eh eto....tako je nama po cijeli dan...veselo user posted image user posted image , osim kad sam ja namrgodjena....
Samo da hoce vise ovo lijepo vrijeme da mogu navece izlaziti....
Lana je toliko uzivala sinoc u setnji, raja je gleda a ona brblja li brblja, jede smoki i svako malo daj daj...pa pjeva kukuka i tajaja ori se sve...i sve bilo super do auta, kad ga je ugledala, vriska nece da udje....cvilila je do kuce....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9082
28.3.2011 15:42:08   
Anoniman
Sto se tice genetike, kod nas je sa tatine strane jedna generacija muski sa jednom djevojcicom, jedna zenski sa jednim djecakom i sve tako unazad sedam koljena, moji baka i deda su imali 18-oro unicadi samo jedno musko i od to 18.oro unucadi dok ja nisam ostala trudna bilo je desetoro muskih i jedna djevojcica i ja sam zato bila ubjedjena da ce i kod mene biti djecak, tako da sam ja prekinula to sa koljena na koljeno sto je bilo user posted image . Ja imam dvije starije sestre, jedna ima tri sina, druga dva sina, moj tata kad mu se prvi unuk rodio mislim da srecniji nije bio u zivotu, ali sad kaze da mu je Ana najveca sreca medju mudonjama user posted image . Meni je bas bilo svejedno da li bio djecak ili djevojcica, a i sada je. I mm je goorio da mu je svejedno, ali posto su nam prvo rekli da je djecak obradovao se bio, ali posle kad su rekli djevojcica tek se tada obradovao i priznao da je potajno se nadao djevojcici user posted image .
Sto se tice djevojcica, mirnica...nigdje veze...cist primjer moja Ana, gora nego ikakav djecak user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9083
28.3.2011 15:43:55   
Lady26
IZVORNA PORUKA: zaha

ja sto su se ove zene danas raspricale pravo,nemogu sve iscitati,ovo da nadoknadite sto juce niste bile aktivneuser posted image moja Esma ima malo ture od sinoc i evo sad joj davala sirup tri kasike, jedva je sta ostalo u ustima,dere se otima uzima mi kasiku a sve govori necu,necu i mm joj cuvao ruke i opet slabo sirupa uslo u ustauser posted image

A da probas u vrlo malo caja ili vode da joj stavis, tek onoliko koliko mislis da ce popiti?
Ode cega ima turu?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 9084
28.3.2011 15:47:33   
Anoniman
Zaha i kod nas je tako sa sirupima, ali ja fino uzmem spricu i odsjecem joj gore onaj vrh i onda fino ako nije mm tu ja je uzmem u narucje, noge medju moje noge, sisnem obraze i dam joj, a ako je on kuci ona ide lakse, ovako spricom znam koliko je popila, pogotovo kad je antibiotik u pitanju.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9085
28.3.2011 15:54:10   
Honey3
moja lady ovo se vise ne da prevariti nikako,a prehladjena slini,malo kasljuca,izlazila ovih dana vani i valjda je vjetric uhvatio.....

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9086
28.3.2011 15:55:46   
Anoniman
i ja radim isto kao Jelena .
Lady pa daj mi sad kazi imal iko mrsavije none od anela " user posted image user posted image user posted image user posted image Jutros "taze " slikano , samo zanemari datum anel cacko aparat pa pobrkouser posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9087
28.3.2011 15:56:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zaha

moja lady ovo se vise ne da prevariti nikako,a prehladjena slini,malo kasljuca,izlazila ovih dana vani i valjda je vjetric uhvatio.....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubimo nasu slinavicu da nam brzo ozdravi

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 9088
28.3.2011 15:57:09   
Anoniman
Felix Anel je maneken pravi, nemoj da nam diras druga, to je mala pametnica user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9089
28.3.2011 15:57:14   
Honey3
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Zaha i kod nas je tako sa sirupima, ali ja fino uzmem spricu i odsjecem joj gore onaj vrh i onda fino ako nije mm tu ja je uzmem u narucje, noge medju moje noge, sisnem obraze i dam joj, a ako je on kuci ona ide lakse, ovako spricom znam koliko je popila, pogotovo kad je antibiotik u pitanju.
kod nas je paracetamol i sinoc na spavanju ja joj na spricu dala ali i u snu ona je sve ispljuvala,ma mali zafrkanti kako rastu tako ih sve manje mozes prevariti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9090
28.3.2011 15:58:52   
Honey3

i ja radim isto kao Jelena .
Lady pa daj mi sad kazi imal iko mrsavije none od anela " user posted image user posted image user posted image user posted image Jutros "taze " slikano , samo zanemari datum anel cacko aparat pa pobrkouser posted image

user posted image
user posted image

opa!!!!!gledaj nam decka sto je zgodan u helankamauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9091
28.3.2011 15:59:15   
Lady26

user posted image
user posted image

Felix, tu je to u par deka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Polako, slikam je...pa cu staviti sliku...
Joj moram vam staviti slike kako mi se ruga, smijesna je....
Veceras

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9092
28.3.2011 16:00:35   
Anoniman
a tek da nas vidis bez helankiuser posted image user posted image user posted image user posted image salim se...... mrso moj mali....
Smjesan je jutros nasao kapu obuko papuce naso i djete kulira po kuciuser posted image
Zao mi je cure, user posted image mora da se nahladila varljivo ovo vrijeme bilo skroz. Ja dam na silu al popije nemam bas toliko problema oko sirupa
Lady, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image daj slike odma ajde nemoj zezat nema da nema ima da imauser posted image user posted image user posted image .....Ocu da vidim nasu "dvojnicu" u nogama istimuser posted image user posted image
user posted image jedva cekam slikice.

< Poruku je uredio felix -- 28.3.2011 16:01:54 >

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 9093
28.3.2011 16:03:03   
Anoniman
Felix sad cu da te ruzim i izruzim kao kakva nana user posted image , djetetu das vode da prosipa, da kvasi carape da bi ti popila kafu...pa samo se jos jednom upitaj od cega se prehladio. Doci cu ti tamo u taj tvoj grad da te po guzi malo user posted image , ovo ti je odgovor na ono na temi slike nasih beba, da tamo ne idem OTuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9094
28.3.2011 16:03:16   
Lady26
Imam na mobitelu ali ne mogu prebaciti na poslu....veceras obecavam...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9095
28.3.2011 16:04:11   
Anoniman
Zato mi imamo deMbele nogice za sve vas, sve stramplice nam uske user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9096
28.3.2011 16:06:30   
Lady26
Ja joj juce obukla helankice, onako fino joj "sjele" uske kako treba, malo krace do pola lista, i ja pogledam etiketu - za 6mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A hlace nosi 18-24, taman duzina, jedne samo moramo malo podvrnuti....
I kod svakog bodija rukavi negdje na pola....kao trofrtaljni a duzina ok user posted image user posted image user posted image user posted image ...

< Poruku je uredio Lady26 -- 28.3.2011 16:07:18 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9097
28.3.2011 16:07:06   
Malenaoduvijek
ima moj Luka nogice, dva grisini stapica kad mi ne bude mrsko stavim ti da vidis, a Igor opet kao mali dundi 

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9098
28.3.2011 16:08:58   
Anoniman
user posted image

user posted image

jos ovo slikano nekad u decembru, sad su jos deMbelije user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9099
28.3.2011 16:09:29   
Anoniman

Ja joj juce obukla helankice, onako fino joj "sjele" uske kako treba, malo krace do pola lista, i ja pogledam etiketu - za 6mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A hlace nosi 18-24, taman duzina, jedne samo moramo malo podvrnuti....
I kod svakog bodija rukavi negdje na pola....kao trofrtaljni a duzina ok user posted image user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bogami je anle i lana brat i sestrauser posted image user posted image
Anel ce ovo ljeto uc u svu robicu od prosle god sto smo dobili od rodice zena poslal za 12 mjes a njemu prosle god moglo od 10mjes robauser posted image user posted image ovo visilo.Sad ce nositi sa 12mje i bit ce knap.
Hlace nosi br 80.tako i bodice 80,81. br.
Helanke ove pise na njima 74 br nama tamanuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  362 363 [364] 365 366   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  362 363 [364] 365 366   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *