|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  359 360 [361] 362 363   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
28.3.2011 11:30:15   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

moja djeca sline sad je Igor gori od Luke, dijete 1o dana primalo garamicin i poceo da slini, u subotu navece poceo da skripi kao kad je imao bronhitis
mi smo ga juce 2 puta inhalirali fizioloskom i odmah je bolji, nema ture ali ko stari dedo dise
ja kazem od zubica ili alergiski kaze mm jest klinac.. tako da nisam pammetna a ne bih ga vodila dr kad nas zena vidi mrak ce joj pasti na oci

lady hoces voditi sebe ginekologu posto vidim da imas neku kvrgu, ja rekoh pocetak aprila i ti bi trebala cim budes malo bolje raspolozena user posted image user posted image

Opet?! A hebem mu... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi Lanu izvodili sinoc u setnju po gradu, bas se nasetali, pa sinoc na spavanju i jutros malo nos zacepljen, nece valjda.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 9001
28.3.2011 11:34:02   
R&T@

MALA, pitale nismo, ali mislile jesmo...
i nadale se da setate..

user posted image user posted image user posted image user posted image

kad smo isli na inj ja sve gledala ima li neka slatka curica sa slatkom mamom u cekaonici kad ono nisam nista vidjela user posted image

ne valja mi dioptrija, Igo mi razvalio cvike pa su sad katastrofa, moram nabaviti nove

Nije problem u dioptriji, vec u opisu...
Zato nas nisi prepoznala

Mi smo bile jedine u onom dijelu gdje su zdrava djeca, a vidjela sam samo jednu mamu koja je dosla zbog injekcije...s djecakom u narucju, kratka kosa, cini mi se i nesto crveno na njojuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 9002
28.3.2011 11:36:17   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: tajra

i nadale se da setate..

kad smo isli na inj ja sve gledala ima li neka slatka curica sa slatkom mamom u cekaonici kad ono nisam nista vidjela user posted image

ne valja mi dioptrija, Igo mi razvalio cvike pa su sad katastrofa, moram nabaviti nove

Zato nas nisi prepoznala

Mi smo bile jedine u onom dijelu gdje su zdrava djeca, a vidjela sam samo jednu mamu koja je dosla zbog injekcije...s djecakom u narucju, kratka kosa, cini mi se i nesto crveno na njojuser posted image

ta sam, a to je od slinga crveno user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 9003
28.3.2011 11:39:29   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

moja djeca sline sad je Igor gori od Luke, dijete 1o dana primalo garamicin i poceo da slini, u subotu navece poceo da skripi kao kad je imao bronhitis
mi smo ga juce 2 puta inhalirali fizioloskom i odmah je bolji, nema ture ali ko stari dedo dise
ja kazem od zubica ili alergiski kaze mm jest klinac.. tako da nisam pammetna a ne bih ga vodila dr kad nas zena vidi mrak ce joj pasti na oci

lady hoces voditi sebe ginekologu posto vidim da imas neku kvrgu, ja rekoh pocetak aprila i ti bi trebala cim budes malo bolje raspolozena user posted image user posted image

Opet?! A hebem mu... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi Lanu izvodili sinoc u setnju po gradu, bas se nasetali, pa sinoc na spavanju i jutros malo nos zacepljen, nece valjda.... user posted image

ne znam mi smo u subotu setali ali nismo puno bio neki vjetar na ciglanama u parku a imali su kapice i jedan i drugi

izgleda sad sva djeca imaju hunjavicu user posted image
kad ovo vrijeme nece da se odluci kakvo ce biti lijepo ili ruzno

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9004
28.3.2011 11:41:51   
Lady26

i nadale se da setate..

Zato nas nisi prepoznala

A jel bila starija, onako, zena u godinama? Ako jeste to je ona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 9005
28.3.2011 11:42:27   
Anoniman
Mala bas mi zao zbog nosica, bem mu misa vise i prehladama. Mi danas zavrsavamo sa antibioticima, pa za koji dan na kontrolu, ja jos malo odoh po nalaze pa da i ja zakazem kontrolu sebi...a u 20. sam nedjelji tek sad skontala user posted image .
Ticherko ti kao da opisujes moju Anu, ona bi za ruku na Mars meni se cini popela se, ali da se pusti nema sanse, par koraka po kuci i to je to. Ma meni draze da se ne pusta, nego da se pusti pa glavom bez obzira trci i pada, ona je inace bas pazljiva, bas pazi kako ce sjesti, gdje ce stati, cuva svoju beMbelu guzu.
Felix drago mi je da je prosla tura.
Tajra kod moje Ane do unazad dvije sedmice od kako se rodila palcevi na nogama su crveni i upaljeni ili, svi govorili urasta nokat, posto mi zaova kozmeticar ona joj radila redovno pedikir, ustvari bilo je to sto joj je dupli nokat rastao i tek kad je ovaj rodjeni skroz izrastao njoj se smirili noktici, a znali su i zagnojeni biti, ali na dodir i pritisak to nju nije boljelo nikada. Svaki put kad je na vakcinu isla pedijatri su vidjeli to, ali niko nije rekao da je to prepreka za vakcinu.

Neposredna veza do poruke: 9006
28.3.2011 11:44:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

Dobar dan user posted image
Evo mene k'o padobranac, dadada a hoće li da jede kad je u društvu? Mislim sa svojim vršnjacima?
ma jok...dodje mu rodjak, duplo tanji od njega, a tamani sve sto se pred njega stavi...a ovaj na ignore...i njega...a hranu...ma da ti ne pricam...jede ovaj moj...nije da on odbija hranu...samo sto on jede ono sto ne treba da jede...pom., slatko...eto...voce ga vadi i mlijeko i jogurt...a sve ostalo...0 bodova

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 9007
28.3.2011 11:44:19   
R&T@

i nadale se da setate..

Zato nas nisi prepoznala

Bas je svijet mali...

user posted image user posted image user posted image

Ovo je da znas da mi je zao sto ti se ne javih...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 9008
28.3.2011 11:48:18   
R&T@

i nadale se da setate..

Zato nas nisi prepoznala

A jel bila starija, onako, zena u godinama? Ako jeste to je ona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidi ove Lady sto provocira jutrosuser posted image

A je li ono ticerka rezervisala sandalice...
Ma, sve mi se cini da je ona...
Ili nije...
Ma, ona je, sigurna sam...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9009
28.3.2011 11:51:58   
R&T@
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Tajra kod moje Ane do unazad dvije sedmice od kako se rodila palcevi na nogama su crveni i upaljeni ili, svi govorili urasta nokat, posto mi zaova kozmeticar ona joj radila redovno pedikir, ustvari bilo je to sto joj je dupli nokat rastao i tek kad je ovaj rodjeni skroz izrastao njoj se smirili noktici, a znali su i zagnojeni biti, ali na dodir i pritisak to nju nije boljelo nikada. Svaki put kad je na vakcinu isla pedijatri su vidjeli to, ali niko nije rekao da je to prepreka za vakcinu.

R. ima stvarno tanke noktice, sami pucaju...
Nisam ni ja sigurna sta je bio razlog, ali nju nije boljelo i ja mozda ne bih ni pokazala Aidi da me mm nije nagovorio...

Sad cu njega poslati da "cuci" u cekaonici opet dva sata...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9010
28.3.2011 11:55:43   
Lady26

Vidi ove Lady sto provocira jutrosuser posted image

A je li ono ticerka rezervisala sandalice...
Ma, sve mi se cini da je ona...
Ili nije...
Ma, ona je, sigurna sam...

Kako dobar vic, odavno ne cuh smjesniji user posted image user posted image user posted image

Samo se igraj s menom, da ne bude zik user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 9011
28.3.2011 12:05:56   
Anoniman
Ja spremila Anu i sebe i izadjem napolje, posla po nalaze kad kisa udari user posted image , i samo na lijevo krug user posted image . Bas mi zao, a mislila je malo izhodati i izmoriti da bolje zaspi.

< Poruku je uredio jelenaT -- 28.3.2011 12:06:17 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9012
28.3.2011 12:07:37   
Lady26
Kisa user posted image user posted image user posted image

A vidi stvarno... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 28.3.2011 12:08:05 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9013
28.3.2011 12:11:46   
R&T@

Samo se igraj s menom, da ne bude zik user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9014
28.3.2011 12:12:05   
Malenaoduvijek

i nadale se da setate..

Zato nas nisi prepoznala

Bas je svijet mali...

user posted image user posted image user posted image

Ovo je da znas da mi je zao sto ti se ne javih...

i meni je zao, ali bice drugih prilika

a ti zlobnice si samo ljubomorna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 9015
28.3.2011 12:17:34   
emi7908
vidim kiša se spominje user posted image user posted image ... zbunjena sam totalno user posted image user posted image
tajra molim te uvedi me malo u priču ako ti nije mrsko user posted image

Neposredna veza do poruke: 9016
28.3.2011 12:20:07   
Malenaoduvijek

Kisa user posted image user posted image user posted image

A vidi stvarno... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kisi kisa mori misa user posted image user posted image user posted image user posted image

vrijeme je fuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

moram naci neki dobar recepaaaaaat da pravim djeci da jedu....

< Poruku je uredio MALA1994 -- 28.3.2011 12:21:26 >

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9017
28.3.2011 12:23:30   
R&T@
Moja Emi, lady misli da su sve mame koje imaju dvoje djece starke pa provocira i mene i malu, a i ona je "presla" preko one kriticne graniceuser posted image user posted image user posted image user posted image
I posto prijeti nekim tajanstvenim oruzjem, ja se malo ulizujemuser posted image user posted image user posted image

Sta znas, opasan je ovo grad, a ja mama maloljetnicauser posted image user posted image

A glupa kisa omela Anu i njenu mamu, pa im propala setnjauser posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 9018
28.3.2011 12:25:46   
Lady26

user posted image

user posted image

Jaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 9019
28.3.2011 12:26:15   
Malenaoduvijek

Moja Emi, lady misli da su sve mame koje imaju dvoje djece starke pa provocira i mene i malu, a i ona je "presla" preko one kriticne graniceuser posted image user posted image user posted image user posted image
I posto prijeti nekim tajanstvenim oruzjem, ja se malo ulizujemuser posted image user posted image user posted image

Sta znas, opasan je ovo grad, a ja mama maloljetnicauser posted image user posted image

A glupa kisa omela Anu i njenu mamu, pa im propala setnjauser posted image

mi prave puterice a ona nas provocira, reci joj tajra molim te user posted image user posted image

bitno je kako se covjek osjeca, a ne koliko ima godina, ja se trenutno osjecam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 9020
28.3.2011 12:30:11   
Lady26
Hej, ja svega dvajest i osam imadem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a osjecam se user posted image
"osjecam se haaaaaaaaaj, mozak baj baaaaaaaaj" user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 9021
28.3.2011 12:32:21   
teacher75

i nadale se da setate...
Bas mi je zao sto niste ozdravili jos...smrc, smrc...

A mi smo bile kod Aide u srijedu...
znas nju, uvijek nesto komplikuje, ali, eto, bolje i to nego da je povrsna..
Noktic je otpao i ranica je zarasla, pa moramo na kontrolu i tu famoznu vakcinuuser posted image

Lady, tebi cu samo user posted image ...

Ticerko, s R. je voznja ekspedicija...
Mi dok odemo do mojih roditelja, iz opstine Stari Grad u Centar...i mm i T. i ja se preznojimo...
Ona lupa, doziva, vristi, izlazi iz sjedalice, place, pjeva, gadja nas cim stigne...
teror zivi...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A spavanje... nema sanse, ma koliko bila pospana...user posted image

joj to je bas nezgodnouser posted image nasa rodica je imala isti problem sa svojom malom koja je malo starija od lane- nikako nije htjela u AS, na kraju su joj kupili onu AS sto je vise kao podmetac (mislim da se koristi tek od 3. godine), beba sjedi na tome i vezana je normalnim pojasevima za odrasle, koji su na zadnjem sjedistu. znam da je nesigurno, jer je ipak mala ali oni nisu imali druge opcije- ili to ili nikako. kako su to morntirali, nemaju vise problema u voznji

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 9022
28.3.2011 12:36:47   
R&T@

Hej, ja svega dvajest i osam imadem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a osjecam se user posted image
"osjecam se haaaaaaaaaj, mozak baj baaaaaaaaj" user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja... i ja...
user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9023
28.3.2011 12:38:16   
Anoniman
hej ženeuser posted image mi smo od petka bili na selu,bilo nam je predivno,Nikola pun doživljaja, odusevljen životinjama, igrao se, nista mu nisam branila,po citave dane nije ulazio u kuci tako da bi pred spavanje bio toliko umoran da bi zapinjao,samo sto nije hodajuci zaspaouser posted image sinoc nam je dosao tajo, donio mu veliki vlakic, ma presretan je bio kad ga je ugledao..

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 9024
28.3.2011 12:39:01   
Malenaoduvijek

user posted image
user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  359 360 [361] 362 363   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  359 360 [361] 362 363   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *