Malenaoduvijek
|
IZVORNA PORUKA: tekja IZVORNA PORUKA: felix IZVORNA PORUKA: tekja joj draga ma pusti i mamu i sveki...meni je moja mama savjetovala da ne dojim dijete, kao ma sta se mucis, vidis da nemas mlijeka (4. dan od poroda) ...tad sam se prvi put s njom posvadjala na mrtvo ime ...svaka 3 sata je sasvim ok...mi otprilike jedemo na svaka 3,5-4 sata..ga.V. ima 3 glavna obroka i 2 uzine...on ne jede hljeb, slatkise, grickalice, pa nema od ce ni da se napuse... hvala mila, mrvica moja ...zbog ljepotica poput L. meni hormoni podivljaju, odmah zaboravim 18 mjeseci nespavanja sto ne voli ili ti mu ne das ? Naprotiv anel jede sve al ama bas sve cokolade, keks, hljeb , jos dajem mlijeko sa plazom mljevenom. i opet smo slangici jos ga bas , hranim i sto zasicuje i deblja al kad je takav kakav je na mene pa mu se slabo sta prima. Al da je makar zdrav ako je mrsav hem mrsav hem bolestan . skoro pa stalno. pa ne dajem mu...hljeb mi je suvisan, kad jede supice ne drobim mu hljeb, kontam, sta ce mu ... kod glavnih obroka uvijek jede rizu, tjesteninu, krompir pa mi je hljeb opet suvisan...grickalice mu ne dam, ponekad, kad je medju djecom ili vani pojede par komada smokija ili pola kifle, a od slatkisa isto, ponekad, prutic kinder cokolade...nekidan je prvi put lizao lizalo , a zove ga jizaju identicno, nista od ovoga ni ja ne dajem