|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  435 436 [437] 438 439   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
7.4.2011 13:30:51   
Anoniman
Mala nosila sam gore u stari grad, pih... ne znam sta im toliko treba...ima da se nacekam uveliko, mada koliko ce biti i pouzdane, mislim nikako kad sam na garamicinima i zinatu...jbga...
Kod nas kuci ima tri sprata i na svakom 4balkona, tako da budu svih 12 krcati cvijece, bar su bili do ove godine i vrlo alo imamo u dvoristu, mada ove godine smo odlucili nista sem ruza penjacica necemo u dvoriste. Ja volim pravo cvijece ali ima puno obaveza oko njega.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 10901
7.4.2011 13:35:56   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mala nosila sam gore u stari grad, pih... ne znam sta im toliko treba...ima da se nacekam uveliko, mada koliko ce biti i pouzdane, mislim nikako kad sam na garamicinima i zinatu...jbga...
Kod nas kuci ima tri sprata i na svakom 4balkona, tako da budu svih 12 krcati cvijece, bar su bili do ove godine i vrlo alo imamo u dvoristu, mada ove godine smo odlucili nista sem ruza penjacica necemo u dvoriste. Ja volim pravo cvijece ali ima puno obaveza oko njega.

jelena nazovi ti njih u utorak oko 12 ev ti br 536 734 i pitaj jeli gotovo i reci ce ti one su pravo ljubazne gore

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10902
7.4.2011 13:37:01   
Anoniman
Hvala ti punooo... Ljubi nam drugare, pa cim malo na noge stanem da idemo u skitnju zajedno, zvacemo i ovu Lady i ako nije zasluzila user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 10903
7.4.2011 14:17:48   
koka i po
ova tema danas zakazala skroz user posted image
dan user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10904
7.4.2011 14:23:07   
Lady26

Hvala ti punooo... Ljubi nam drugare, pa cim malo na noge stanem da idemo u skitnju zajedno, zvacemo i ovu Lady iako nije zasluzila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10905
7.4.2011 14:25:35   
Anoniman
Ispali ti mene Lady na bb user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sad sam ti bolna i tuzna zbog togauser posted image , ali primam ja posjete i svi pokloni dobro dosli sem ananasa jer mi se ova gospodja dole malo odskrinula, pa da mi gu*ica ne bi zinula na njega a ne mERe, zabranjeTo user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 10906
7.4.2011 14:26:10   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tekja

Lady, koliko ti imas godina 15-16?user posted image user posted image user posted image ...ti stalno nesto, ja mlada, ja mladauser posted image user posted image user posted image ...Lana je med, napredna, visoka, pametna, pricalica, sta zelis vise????, a svako dijete ima periode jedenja i nejedenja, nemoj je samo siliti - stvorit ces joj nezdrav odnos prema hrani...ja se prosto najezim kad cujem kako mame djeci nasilno otvaraju usta, stiscu noseve, guraju hranu, vriste, deru se, zacrtaju koliko dijete mora pojesti i onda forsiraju da tu kolicinu i pojeduuser posted image user posted image ...mislim da su kod Lane problem zubici, ali ako ces se osjecati bolje uzmi neki pripavak za apetiti...mi smo koristili apivit i V. se projeo..

Naglasavam da nemam puno godina user posted image user posted image user posted image , ma ne salim se, samo kazem da me tako gledaju moja mama, tetke, nana, teta koja Lanu cuva i co....Kao sta ja znam, tek na svijet postala user posted image user posted image user posted image user posted image ...ma nidje veze s vezom....ja to sve na ignore u trenutku a poslije user posted image ...kazem sinoc mm kad smo dosli kuci, evo vidi Lanini vrsnjaci imaju tu negdje kila kao i ona, nije mrsava, pa kaze on hvala Bogu dodje ti pameti, ja ti kazem da nije mrsava, da se izduzila a ti mrsava pa mrsava, a sta cu kad mi pune glavu s tim i opterecuju me....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 10907
7.4.2011 14:27:59   
koka i po
ohoooo upalila kritika user posted image ..
lady bona sta te briga sta ko prica ,bitno je da si ti zadovoljna.user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10908
7.4.2011 14:28:05   
Lady26

Ispali ti mene Lady na bb user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sad sam ti bolna i tuzna zbog togauser posted image , ali primam ja posjete i svi pokloni dobro dosli sem ananasa jer mi se ova gospodja dole malo odskrinula, pa da mi gu*ica ne bi zinula na njega a ne mERe, zabranjeTo user posted image

Do kada planiras da mi nabijas na nos bb i kafu, cisto da znam, da ne palim RR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cuj primas goste....kada samo vici user posted image user posted image user posted image user posted image i ja cu ti dociiiiiiiii oko pola nociiiiiiii....ono, da te pokrijem nista vise user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10909
7.4.2011 14:29:19   
Lady26
IZVORNA PORUKA: koka i po

ova tema danas zakazala skroz user posted image
dan user posted image

Aha a ti si nam aktivna strasno user posted image user posted image user posted image user posted image
Javis se ali napises da te ignorisemo, kao da te nema user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Kako su djecica, jesu li ozdravili? Koji ono bjese, S. jel?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 10910
7.4.2011 14:31:41   
koka i po
ima bona nego ja saram user posted image ..
ima me svugdje a nigdje...user posted image ..
ja sam "vanklanska"user posted image ..
djecaci su dobro a ja jos uvjek isto ...eeeeee a dodjem u Rajvosa aBd user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10911
7.4.2011 14:33:12   
Anoniman
Bujrum kad god zelis, samo javi da ti objasnim gdje da me nadjes user posted image , mislim s koje strane kreveta da ne bi druge pokrivala...khm, khm user posted image ...ali posto je druga polovina, losija na putu neces me moci promasiti user posted image

Da ja sam majka koja tjeram dijete da jede, ja sam ustvari nemajkauser posted image . Ja sam nemajka koja je dijete od dva mjeseca hranila na kasiku mlijekom jer nije htjelo flasicu, ja sam nemajka jer sam posle hranila na spricu i stiskala obraze da zine da bih uspricala, jer jednostavno mome djetetu nije bio razvijen refleks da kad vidi kasiku zine ili spricu, vec reflex sisanja, koji je bio totalno oslabljen zbog hronicne upale usiju i totalnog ostecenja sluha. Ja sa ponosmo mogu reci da sam ta nemajka koja tjera dijete da pojede i cije dijete jede uvijek u hranilici, koja ne ganja dijete po kuci, koja kaze nece kad dijete prvi put okrene glavu i ne leti za njim da bi jelo, vec kad se jede primora dijete da jede, a ne cijeli dan da provede u hranjenju djeteta...

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 10912
7.4.2011 14:36:02   
koka i po

Bujrum kad god zelis, samo javi da ti objasnim gdje da me nadjes user posted image , mislim s koje strane kreveta da ne bi druge pokrivala...khm, khm user posted image ...ali posto je druga polovina, losija na putu neces me moci promasiti user posted image

Da ja sam majka koja tjeram dijete da jede, ja sam ustvari nemajkauser posted image . Ja sam nemajka koja je dijete od dva mjeseca hranila na kasiku mlijekom jer nije htjelo flasicu, ja sam nemajka jer sam posle hranila na spricu i stiskala obraze da zine da bih uspricala, jer jednostavno mome djetetu nije bio razvijen refleks da kad vidi kasiku zine ili spricu, vec reflex sisanja, koji je bio totalno oslabljen zbog hronicne upale usiju i totalnog ostecenja sluha. Ja sa ponosmo mogu reci da sam ta nemajka koja tjera dijete da pojede i cije dijete jede uvijek u hranilici, koja ne ganja dijete po kuci, koja kaze nece kad dijete prvi put okrene glavu i ne leti za njim da bi jelo, vec kad se jede primora dijete da jede, a ne cijeli dan da provede u hranjenju djeteta...

ti si odlicna majka.
mnoge bi se postidile kad bi ovo procitale.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10913
7.4.2011 14:43:13   
mama2009
samo da vam mahnem u prolazu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

Neposredna veza do poruke: 10914
7.4.2011 14:49:04   
Anoniman

klasifikacija majcinstva na ovom forumu je malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al duuuuuuugooooo je trebalo da ja to skontamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prema tome moj zakljucak je da sam ja Noi najbolja majka na svijetu ako i nisam ona druge nemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10915
7.4.2011 14:51:08   
Hanady RR
nego noa ''nemajko'' jedna deder me psovijetli jel gdje ima slika rinae sa orđendana...pa šta s eona tajra stisla nigje je... vazdan je čekamuser posted image

i kako mi je to dijete u tamo....
jel ima novih fora i fazona...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10916
7.4.2011 14:54:06   
Lady26

user posted image user posted image user posted image user posted image
Nesto slicno sam i ja.... user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10917
7.4.2011 14:54:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

nego noa ''nemajko'' jedna deder me psovijetli jel gdje ima slika rinae sa orđendana...pa šta s eona tajra stisla nigje je... vazdan je čekamuser posted image

i kako mi je to dijete u tamo....
jel ima novih fora i fazona...user posted image

par stranica se vrati na ovoj temiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ima riana a jos je bila pravo finauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cak je i mama pohvalilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kod nas standardno Noa je u fazonu ''necu i ja cu''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 10918
7.4.2011 14:58:26   
Ella_H
Poz bebare i mamice.
Mi smo dobro A. je ustao ranim sabahom
otisao do frizidera probusio koji jogurtic i prosipao malo.
I tako svako jutro neke svoje karafeke.
Svaka majka je najbolja svom djetetu
i sve se mi razlikujemo. Nijedan nacin
majcinstva za mene nije najbolji niti najori,
jer sve pokusavamo naci nacin koji kod nas funkcionise.
Meni je ovo drugo djete a osjecam se ponekad ko da sam
ga nasla negdje na pijaciuser posted image .

Neposredna veza do poruke: 10919
7.4.2011 15:00:37   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Dobro jutro...
Veliki dan je iza nas, bilo je suuuuuuperuser posted image
Slavljenica u elementu, za ne prepoznati(kuc, kucuser posted image )...
Nije prevrnula ni rostilj, ni tortuuser posted image user posted image user posted image
Samo je u 21:00 rekla:Hajdemo spavatiuser posted image  i legla na dvije stolice...
Ta slicica je mrak, ali je na mobiteluuser posted image
user posted image  
user posted image  

e čuj ije prevrnula ni roštilj ni tortuuser posted image
mama rozna si....

cuer su preslatke...

mi sramno sa zakašnjenjem rovimo cijelo jutro po forumu i tražimo slikicu da čestitamo divan dan....
Draga riana sretan rođendan puno zdravlja i sreće i lijepa moja ako ti je ćeif prevrni im i roštilj i tortu nek kupeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tajra obe su ko med medeni...imaš razlog za veliki ponos....al veliki....user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10920
7.4.2011 15:02:34   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Ella_H

Poz bebare i mamice.
Mi smo dobro A. je ustao ranim sabahom
otisao do frizidera probusio koji jogurtic i prosipao malo.
I tako svako jutro neke svoje karafeke.
Svaka majka je najbolja svom djetetu
i sve se mi razlikujemo. Nijedan nacin
majcinstva za mene nije najbolji niti najori,
jer sve pokusavamo naci nacin koji kod nas funkcionise.
Meni je ovo drugo djete a osjecam se ponekad ko da sam
ga nasla negdje na pijaci
user posted image .

eh ja ovo svako veče govorim ...tuširanje je postalo ludnica...farah to hoće sama...a onda okup ai mene i seku i leu 8 psa9 i poleti da kupa papagaja na zidu...ne trebam ni govoriti da nisma sigurna bil okrečila sada il kad ona krene u školu...možda bi mi iplsatnije bilo čekat polazak u školu...reko tad ću joj objasniti da voćni se jogurt pije a jok maže po zidu da nam jagode na zidu rastuuser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 10921
7.4.2011 16:09:13   
Amani12
U 17 i 30h smo se narucili kod dr.Knor.
Nadamo se pravoj dijagnozi,konacno i da moja bebara napokon ima lijepe,ciste obrascice aBd...user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 10922
7.4.2011 16:11:24   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Amani12

Nadamo se pravoj dijagnozi,konacno i da moja bebara napokon ima lijepe,ciste obrascice aBd...user posted image

Super, sretno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 10923
7.4.2011 16:53:52   
Malenaoduvijek

e a meni je obecala dijete cuvati ako dodjem, sta mislis hoce i mene ispaliti user posted image user posted image user posted image user posted image

a nece ako nista drago joj je moje dijete user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10924
7.4.2011 16:54:29   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Amani12

jeste se privatno narucili ili u cemalusi ?

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 10925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  435 436 [437] 438 439   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  435 436 [437] 438 439   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *