|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  434 435 [436] 437 438   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
7.4.2011 12:13:48   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ma nisu zlobni, moja mama zivi za Lanu...nije mislila nista lose ali nekad nema osjecaja, samo kaze sta ima za reci pa ti se pusi....Gnjavi me puno, kao ja mlada, oni odogojili djecu bla bla bla....NE dopire im do mozga da JA zelim odgajati svoje dijete kao sto su i oni svoju....a ne da radim kako drugi kazu...

sve su takve, i moja vazda nesto pametuje, te sto je nismo ranije stavljali na tutu pa sad nece, te sto joj od pocetka nisam davala hranu u komadima jer je sad navikla na blendanje, pa sto nisamo hodalicu uveli- do sad bi prohodala itd... uvijek joj nesto trpa da jede, kad smo kod nje ili kad dodje kod nas. ne moze ni pola sata biti praznih usta, a kod mene se tacno znaju obroci. a lady, ne brini se, lana ti uopce nije mrsava, sasvim normalno dijete, eto vidjela sam je nekidan, mrsavija je ova moja, vjeruj mi. to sto ne jede je sigurno zbog zubica, proci ce i to....

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10876
7.4.2011 12:14:06   
Apotekarka
Hanady bit ces veceras bubana....gdje si do sad....zazeljeli smo te se....mogla si bar u komsiluku posuditi malo internet da nam mahnes....falila siiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Teacherko cestitamo zub.hoda li Lanci

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 10877
7.4.2011 12:15:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: megi

hvala drage mojeuser posted image user posted image
danas cu kupiti kesice pa ako ne bude bolje, ujutro cu probati uhvatiti i pravac dr
nadam se da ce biti ok, ali tako mi je jutros bilo zao samo place mama nosaj, nije dala sec da je spustim, tako da nisam pametna sta joj je
dobra stvar je sto je fino nani doruckovala,
lady evo se i meni prevrce stomak od neke muke, kad ne znaju reci sta ih boli

user posted image To mi je najteze kad place a ti ovamo nagadjas sta je upitanju .
Kupi dvije kesice za svaki slucaj ako ti se prospe , da imas rezervi ja uvjek imam vise jer mi se znalo desiti da kad piski prope se.
user posted image user posted image

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 10878
7.4.2011 12:15:38   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Hanady bit ces veceras bubana....gdje si do sad....zazeljeli smo te se....mogla si bar u komsiluku posuditi malo internet da nam mahnes....falila siiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Teacherko cestitamo zub.hoda li Lanci

hoda kad mene drzi za ruku, nece sama nikako, jedino kad je prevarim i pustim pa napravi 2-3 koraka na brzinu i odmah pada. valjda ce se uskoro pustiti

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 10879
7.4.2011 12:16:23   
Apotekarka
Mi kad smo urin vadila jedva,jedva...JA ga nisam ni uspjela uhvatiti teta uhvatila....Samo pazi da se ne zeznes pri kupovini obavezno uzmi romedove u njih lakse uhvatiti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10880
7.4.2011 12:16:38   
Lady26

danas cu kupiti kesice pa ako ne bude bolje, ujutro cu probati uhvatiti i pravac dr
nadam se da ce biti ok, ali tako mi je jutros bilo zao samo place mama nosaj, nije dala sec da je spustim, tako da nisam pametna sta joj je

Samo da covjek nije rahat majke mi....evo jedan zagrljaj user posted image user posted image
meni je najgore jer nisam s njom....i onda kad dodjem, samo mama mama, nece nekad ni mm od mene....

Sa urinom strpljenja....ja sam ga uzimala doduse kad je Lani bilo 9mj i bila je mirna, moglo se e kako bih ga sad uzela ne znam....probala bih na tuti, jer hoce sjediti i po pola h na njoj ne bi ustala, cak se i buni kad je dizem hihihihi....
Evo i teta kaze Lana pojela sve sto joj je dala, hranila je vise od pola h ali ej pojela ali SMIKSANO user posted image skroz...sta cu, Boze moj samo nek pojede, poslije cu se opet boriti da se vratimo na staro....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 10881
7.4.2011 12:18:07   
Anoniman
Teacherko, moja mama cim je anel malo bolesta vice ajde vodi ga user posted image sta cekas ko blizu ti nezapustaj djete .
Ili odem njoj ona samo ga hrani , sve mu dopusti da dira ,. . Ma ko nane ..user posted image
Mi nismo Toliko Mrsavi haman koliko smo SITNI , on ima sitnu kost pa se na njemu lako primjeti jel se malo udebljo ili jel malo smrso drasticno se vidi.
Jer je positan , i mali ... Nasprem ostale djece ....
al boze samo zdravlja da mi je makar zdrav ili da je deblji malo vise kad se razboli da ima zalihe da netrosi i ovo malo sto ima na sebi user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 10882
7.4.2011 12:20:25   
Anoniman

Samo da covjek nije rahat majke mi....evo jedan zagrljaj user posted image user posted image
meni je najgore jer nisam s njom....i onda kad dodjem, samo mama mama, nece nekad ni mm od mene....

Sa urinom strpljenja....ja sam ga uzimala doduse kad je Lani bilo 9mj i bila je mirna, moglo se e kako bih ga sad uzela ne znam....probala bih na tuti, jer hoce sjediti i po pola h na njoj ne bi ustala, cak se i buni kad je dizem hihihihi....
Evo i teta kaze Lana pojela sve sto joj je dala, hranila je vise od pola h ali ej pojela ali SMIKSANO user posted image skroz...sta cu, Boze moj samo nek pojede, poslije cu se opet boriti da se vratimo na staro....

hajd sad nemoj da se sikiras sto jede mix jede i anel user posted image user posted image da znas evo rucak sam napravila mohune sa povrcem i mesom naravno kad ustena bit ce blend i da rucki.
Nemoj da bezz brines bolan bolan , bitno da je pojela pa bilo kako user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 10883
7.4.2011 12:21:10   
teacher75
i lana je sitna mada je visoka, tanka je al ima stomacic, kad se najede bas se primijetiuser posted image mm me zeza da joj je stomak na mamu, a sve ostalo na njegauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10884
7.4.2011 12:21:30   
Apotekarka
MI smo krupni sto se tice toga nekad slabo jede nekad dobro...16 kg je ok ali ciko ima i krupne kosti pa izgleda bas vrijedan sto kazu babeuser posted image a ja sam uvijek bila sitna ko dijete 8 razred ne znam jesam li imala 40 kg skupa sa skolskom torbom punom knjgauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10885
7.4.2011 12:22:06   
teacher75
meni kolegica prica da je svom malom blendala sve do 4. godine i nista mu ne fali, cak je i debeljuskast, eno sad hoce u skolu i normalno sve jede

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 10886
7.4.2011 12:22:51   
megi
Ladyuser posted image user posted image razumijem te potpuno i meni su uvijek govorili kao vidjeces ti kako ce se ona udebljati kad je nana krene cuvati isto kao da je ja morim gladju
pa sma im jednom svima odbrusila jeste reko ja joj ne dam da jede pa vise niko nista ne spominje

mi smo pili pikovit nismo osjetili nikakvu razilku
moracemo i mi probati ovaj sirup

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 10887
7.4.2011 12:24:16   
tekja
Lady, koliko ti imas godina 15-16?user posted image user posted image user posted image ...ti stalno nesto, ja mlada, ja mladauser posted image user posted image user posted image ...Lana je med, napredna, visoka, pametna, pricalica, sta zelis vise????, a svako dijete ima periode jedenja i nejedenja, nemoj je samo siliti - stvorit ces joj nezdrav odnos prema hrani...ja se prosto najezim kad cujem kako mame djeci nasilno otvaraju usta, stiscu noseve, guraju hranu, vriste, deru se, zacrtaju koliko dijete mora pojesti i onda forsiraju da tu kolicinu i pojeduuser posted image user posted image ...mislim da su kod Lane problem zubici, ali ako ces se osjecati bolje uzmi neki pripavak za apetiti...mi smo koristili apivit i V. se projeo..

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10888
7.4.2011 12:29:45   
Anoniman
ja sam iskreno pokusavala anelu dat hranu na silu user posted image al nisam nos zacepljela , derala se dobro jesam samo jednom i nikad vise , on kad nece nece ma mozes se na glavu nasaditi al on nece . Ja vise pokusavam nosat ga po kuci, znaci svugdje stvaljat zanimat ga s necim da bi pojeo nekad ni to ne pali . Pa mm kaze daj pusti ga nece jest ce kad ogladni pa reko nije jeo neka kaze pusti ga , ja pustim al budemuser posted image jer mi zao odma ni ja nemogu jestuser posted image user posted image jesam biba(moja mi mama kaze da sam kao sto jesam previse osjetljiva i veremim previse jel jeo ili nije ) nemoj tako zna rec nervira se ili kad je bolestan ja placem brinem , kao ode tebi tvoje zdravlje mlada si potreba si anelu nece nikom osim tebe on nedo bog da tebi sta bude sta bi onda
S djecom je tako , nikad na cisto sve dok ne odrastu ...
Tako da mi moja mama puno znaci , i puno me puta ohrabri .

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 10889
7.4.2011 12:31:53   
Apotekarka
Mi odemo do kompjutoras upalimo 10 ljutih gusara,gumi bear i pojedemo obrok kad nece

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10890
7.4.2011 12:34:36   
Anoniman
Mi samo da vam mahnemo...ja sam nocas opet napad imala, ali jutros je bolje, manje boli, a i bolje stanje na UZ. Bila na urologiji i kurta i murta me ispregledali dobila bocu i kuci. Anci ostala sa tetom dok sam to zavrsila, sad teta ode kuci, a nas dvije se svaaaaaaaaađamooooo, kontam malo da je izvedem, a ne usudjujem se, ako me ukoci ko ce se kuci vratiti user posted image

Mala posto ti znas, a meni ovo prvi put da vadim urinokulturu ovdje u Sa, sutra mi je poslednja treca koju cu odnijeti. Kad onda mogu ocekivati nalaz?

Ljubimo vas sve i nadamo se da ste ok, nemam kada citati.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10891
7.4.2011 12:36:03   
Anoniman
anel, kad nece da jede ja stavim na prozor dira zelozine user posted image user posted image user posted image vuce i u neznanju sve pojedeuser posted image user posted image i ja mirna ,
Danas ce mi doc sekauser posted image idemo sa A. u shpoing nadam se da ce nas slusatiuser posted image odo A. obnoviti robu tjesim se da cemo naci sta fino za A. user posted image
Ocetel vi sta saditi ovo proljece mislim na povrce . Svekar oce nesto malo na vikend. malo krumpira, paradajza, paprika, krastavica, luka , sve pomalo . Tako da cu mu morat ici pomoc al rekla sam mora neko A. cuvati inace nista od toga nema . Fino je otic u svoju bastu pa ubrat povrca domaceg user posted image pogotovo zbog djeta .

Neposredna veza do poruke: 10892
7.4.2011 12:40:07   
Anoniman
Sadicu cvjece user posted image , cvjece mi je mozda i dohakalo bubrezima, pocela sam i na pola stala...svake godine kazem nema vise cvijeca, pa opet svake godine opet posadim. 

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10893
7.4.2011 12:42:16   
tekja
IZVORNA PORUKA: felix

ja sam iskreno pokusavala anelu dat hranu na silu user posted image al nisam nos zacepljela , derala se dobro jesam samo jednom i nikad vise , on kad nece nece ma mozes se na glavu nasaditi al on nece . Ja vise pokusavam nosat ga po kuci, znaci svugdje stvaljat zanimat ga s necim da bi pojeo nekad ni to ne pali . Pa mm kaze daj pusti ga nece jest ce kad ogladni pa reko nije jeo neka kaze pusti ga , ja pustim al budemuser posted image jer mi zao odma ni ja nemogu jestuser posted image user posted image jesam biba(moja mi mama kaze da sam kao sto jesam previse osjetljiva i veremim previse jel jeo ili nije ) nemoj tako zna rec nervira se ili kad je bolestan ja placem brinem , kao ode tebi tvoje zdravlje mlada si potreba si anelu nece nikom osim tebe on nedo bog da tebi sta bude sta bi onda

felix, o tome ti pricam, postoje manje stetni i traumaticni nacini ...pa ni moj V. nije neka izjelica, znas da je i on mrvica mala... imali smo i mi periode nejedenja, ne ponovilo se nikad i nikom...znala sam od muke plakati kao dijete, jer ne znam kako da ga vise privolim da jede...ono sto sam radila je bejbi ajnstajn,pa on gleda i jede u neznanju, pricala, pjevala, pravila grimase, glumila avion, davala da se igra sa mob. punjacem, muz. linijomuser posted image  itd, itd,...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10894
7.4.2011 12:44:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Sadicu cvjece user posted image , cvjece mi je mozda i dohakalo bubrezima, pocela sam i na pola stala...svake godine kazem nema vise cvijeca, pa opet svake godine opet posadim. 
to radi sveki ja to ne radimuser posted image meni svjejedno ja bi kupila gotovo stavila u saksiju i to je to user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10895
7.4.2011 12:46:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tekja

IZVORNA PORUKA: felix

felix, o tome ti pricam, postoje manje stetni i traumaticni nacini ...pa ni moj V. nije neka izjelica, znas da je i on mrvica mala... imali smo i mi periode nejedenja, ne ponovilo se nikad i nikom...znala sam od muke plakati kao dijete, jer ne znam kako da ga vise privolim da jede...ono sto sam radila je bejbi ajnstajn,pa on gleda i jede u neznanju, pricala, pjevala, pravila grimase, glumila avion, davala da se igra sa mob. punjacem, muz. linijomuser posted image  itd, itd,...

sve isto potpunouser posted image user posted image user posted image user posted image sad trenutno jede na "sudoperu"user posted image user posted image dok jos ne pocne da jede onda mu naspem u hranilicu vruce vode malo on brcka ruke i pojede sve al sad to nece .
Pa bude na sudoperu odvrnem cesmu brcka ruke i sve pojede , nasa jelo brzo prodje mm zna rec kad jedeuser posted image nema reko cefa kad nece da sjedi ko cojk sta cu ja ...

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 10896
7.4.2011 13:09:36   
Malenaoduvijek
Mala posto ti znas, a meni ovo prvi put da vadim urinokulturu ovdje u Sa, sutra mi je poslednja treca koju cu odnijeti. Kad onda mogu ocekivati nalaz?

Mi samo da vam mahnemo...ja sam nocas opet napad imala, ali jutros je bolje, manje boli, a i bolje stanje na UZ. Bila na urologiji i kurta i murta me ispregledali dobila bocu i kuci. Anci ostala sa tetom dok sam to zavrsila, sad teta ode kuci, a nas dvije se svaaaaaaaaađamooooo, kontam malo da je izvedem, a ne usudjujem se, ako me ukoci ko ce se kuci vratiti user posted image

Ljubimo vas sve i nadamo se da ste ok, nemam kada citati.

sve ce ti biti u utorak ili srijedu gotove najkasnije.a gdje si nosila, ako si na ilidzu onda utorak a u avdage sahinagica prije srijeda dok im posalju sa ilidze

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10897
7.4.2011 13:13:02   
Malenaoduvijek

imam namjeru na balkonu da sadim, ali nemam bas prostora samo sto I. ne moze dohvatiti a do prosle godine imala bruku .
obzavam cvijece, kod tate dan danas ima mog cvijeca bruku user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10898
7.4.2011 13:15:24   
Malenaoduvijek

ja se vodim parolom bitno je da pojede, a zvakace hajde ne brini neka jede samo user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10899
7.4.2011 13:22:04   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Lady 26 Sanostol ti je bolji od pikovit pikovit ima samo dobru reklamu,a roditelji nisu pikovitom bogzna sta odusevljeni....

Zato sam i pitala dok si tu user posted image user posted image , info iz prve ruke....
Znaci sanostol....gledala sam da ima za sve uzraste po nekim brojevima?

moj L. je pio jedno vrije pikovit nije neka pljacka nista bolje nije jeo.

moram i ja opet vidjeti da mu nesto ukljucim, dr mi preporucila rojal zele i omegu 3 sirup ali od rojala dobio bio proljev pa mi rekla da iskljucim pa moram ponovo probati.

ma i dr preporucuju ono sto njima dodju u ambulantu i ponude oni predstavnici.

apotekarka kakav je ovaj immuniflor junior  za imunitet ...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  434 435 [436] 437 438   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  434 435 [436] 437 438   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *