Lady26
|
IZVORNA PORUKA: tekja Lady, koliko ti imas godina 15-16? ...ti stalno nesto, ja mlada, ja mlada ...Lana je med, napredna, visoka, pametna, pricalica, sta zelis vise????, a svako dijete ima periode jedenja i nejedenja, nemoj je samo siliti - stvorit ces joj nezdrav odnos prema hrani...ja se prosto najezim kad cujem kako mame djeci nasilno otvaraju usta, stiscu noseve, guraju hranu, vriste, deru se, zacrtaju koliko dijete mora pojesti i onda forsiraju da tu kolicinu i pojedu ...mislim da su kod Lane problem zubici, ali ako ces se osjecati bolje uzmi neki pripavak za apetiti...mi smo koristili apivit i V. se projeo.. Naglasavam da nemam puno godina , ma ne salim se, samo kazem da me tako gledaju moja mama, tetke, nana, teta koja Lanu cuva i co....Kao sta ja znam, tek na svijet postala ...ma nidje veze s vezom....ja to sve na ignore u trenutku a poslije ...kazem sinoc mm kad smo dosli kuci, evo vidi Lanini vrsnjaci imaju tu negdje kila kao i ona, nije mrsava, pa kaze on hvala Bogu dodje ti pameti, ja ti kazem da nije mrsava, da se izduzila a ti mrsava pa mrsava, a sta cu kad mi pune glavu s tim i opterecuju me....