Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Jutrica...Evo mene na poslu neka mi guzvara od 8 jutros jedva uletih sad na rr.... Meni afte bolje ali su mi jos otecene zlijezde oko krajnika i jos blago crveno grlo.... Mi jos nismo otisli na onu vakcinu s 18 mj bas me nesto strah pa odgađam.... Jelena t trudnice nasa kakvo je stanje jutros ma zeno draga gdje ces toliko brusnice popiti par solj u redu... Felix kako je Anlko Lady 26 tek upratih da je Lanci ruckila mi imamo period kad sve pojedosmo a imamo priod kad nista necemo i ganjamo se p kuci i tako u krug.... Vidim jutros se zalite da niste bas nagodni a vrjeme je bas ubitacno i Antonio se nocas budio kaze teta da je slabo jeo ,a ovih dana meni bas super jeo
evo ja sam sad zvala mamu kaze A ok, mislim kakila je al nije proljev a ona misli da bi mozda mogla biti mokraca u pitannu posto se sva ukoci, dok je ne prodje pa da je ne pece ili sl ako ostane ista situacija vodim je dr nismo nikad vadili urin, koliko se ceka nalaz, kako se stavljaju one kesice
Jutrooooo Ma sto ste mi to sve bolesljive? Saljem najveci zagrljaj svakoj da sto prije ozdravite Ljubite djecicu. Moj decko tek ustao.Jucer nismo isli kod dermatologa,ne vjerujem ni da cemo danas stici... Ododh mu praviti jaje ,trazio je sinoc pred spavanje jaje da rucka...
Megi kupis kesice za urin u apoteci, skines je (ako hoce na tutu super), zalijepis kesicu na koku i stavis pelenu - ako nece na tutu....pa koliko god da uhvatite dobro je...al to samo jutarnji urin...Nadam se da ce biti ok
Lady 26 tek upratih da je Lanci ruckila mi imamo period kad sve pojedosmo a imamo priod kad nista necemo i ganjamo se p kuci i tako u krug....
Juce jela makaroncice, meni kuci pojela maaaaaalo supice (al sam joj je izblendala do maximuma, samo ne bi li sta bilo pojela, samu gustinu) grickala malo piletine, malo hlejeba, kod nane pojela puding od vanilije i stapice, i kuci pred spavanje 170ml mlijeka...eh eto... Cekam izvjestaj od dorucka, vec mi se stomak okrece....
Jutrooooo Ma sto ste mi to sve bolesljive? Saljem najveci zagrljaj svakoj da sto prije ozdravite Ljubite djecicu. Moj decko tek ustao.Jucer nismo isli kod dermatologa,ne vjerujem ni da cemo danas stici... Ododh mu praviti jaje ,trazio je sinoc pred spavanje jaje da rucka...
Nemoj odugovlaciti mama...nadji vremena obavezno sto prije, s tim se nije zezati, vec kasnis ionako.... Pusaa
hej žene,nas nije bilo par dana ,ne da mi se citati je ste svasta natipkale ,nadam se da su sva djecica zdrava..ucila sam svaki slobodan trenutak jer sutra imam ispit, djecak je zdrav,ide u vrtic ,poceo je bolje jesti.. jucer smo bili na rodjendanu nasem prijatelju Andreju (iv@ncica) i supe nam je bilo
mi smo odlucile da setnju odgodimo za malo kasnije, jer je vrijeme bas fuj. evo lana sada zaspala pa cemo izletiti kad se probudi, ja na posao tek u pola 4 idem
evo ja sam sad zvala mamu kaze A ok, mislim kakila je al nije proljev a ona misli da bi mozda mogla biti mokraca u pitannu posto se sva ukoci, dok je ne prodje pa da je ne pece ili sl ako ostane ista situacija vodim je dr nismo nikad vadili urin, koliko se ceka nalaz, kako se stavljaju one kesice
ako radis obicnu analizu bude isti dan od 2-4 a urinkultura moze potrajati i do 3 dana lady ti je objasnila za kesice, a ako curica piski z tutu onda kupi one sterilne case u apoteci i nka u njih piski, a ako ne onda vrecica i vrecicu u sterinu posudicu. mozes u iskuhanu flasicu od soka staklenu
Sta da uzmem Lani za apetit....Neko govori pikovit, opet mi kolegica govori neki sanostol, nisam pametna ali nesto moram, podhitno.... A jucemi je mama digla pritisak, otisli do nje na kafu, i naravno zna da Lana ne jede, kaze onako tugaljivo, joj bas mi je smrsala, evo je k'o mrvica ...meni para iz usiju....kazem bas nije smrsala, i vagala sam je neki dan...kaze trpaj joj non stop nesto, nek stalno jede....kao ja sam kriva jer sam uobrocila dijete, ona mora stalno jesti....Zamalo da se obucem i odem....
Lady 26 Sanostol ti je bolji od pikovit pikovit ima samo dobru reklamu,a roditelji nisu pikovitom bogzna sta odusevljeni.... Mala 1994 bila sam ko vampir 3 veceri mazala gencianom violet onom ljubicastom vodicom i pomogla mi jos da je zlijezde rjesiti....ma sve je to od grla...Nek mi je Antonio samo zdrav Nda teti ruku kad setaju ne znam sta da radim....Place,vristi i govori sam kad je jutros ustao vli teta prva recenica j bila ne da Majiji juku da mami
jutro . Mi smo imali prilicno dobru noc, mada bilo je budjenja al eto. Moj anel uzadnje vrijeme neda da se pokrijeva djete mi po citavu noc bude otkriveno ni ljeti nije tako a kamoli sad , cudno mi carape nesto nikako ne podnosi cim osjeti u noci sam sebi skida a tek dekicu.Znam ga pokriti spava ma istog treba baca deku sa sebe strah me da ne nazebe a ja pokrivena. Jutros smo primili zadnju bocu hb . dragom nal. nije jos gotovo nisam ni sumnjala da je, tek ce danas Mozda biti oko 1. Znaci opet nam je sutra ici, tako mi je omrzlo da nemate pojma,. jutros sam se jedvaaa digla... Hb. bolje rucki, od jutros je kakio i mos te misliti puna pempa slajma sto mi je jako drago kad sam vidjela, u pempi (zive sline ) fujjj...smidi ko djavo.... Tako da je isao pod tus na jutro malte ne ... Al, super odma mi laske jer znam da negdje izlaze ..
Jutro svima.. mi smo vam praaaaaavooo bolesni... ova mahnita gripa na suhvatila užas jedan... moj dečko se nekako bori al ja sam grozna osjetim svaku kost i zub da me boli... stvarno strahota...
eto mi samo da vas pozdravimo... i da vam poželimo da se niko od vas ne razboli kao mi
ako radis obicnu analizu bude isti dan od 2-4 a urinkultura moze potrajati i do 3 dana lady ti je objasnila za kesice, a ako curica piski z tutu onda kupi one sterilne case u apoteci i nka u njih piski, a ako ne onda vrecica i vrecicu u sterinu posudicu. mozes u iskuhanu flasicu od soka staklenu
ajoj misa mu , sta je curi . Fino stavis dole kesicu na kokicu , i nedaj da se vrti jer ako piski sve ce da se prospe , imal mi ista mrze nego loviti urin opet muskim je lakse staviti nego curama tako sam cula. Eto nadam se da ce ti neko rec tko je stavljao zenskoj djeci . Ja sam tu kesicu , stavila u casicu odma svu onako NEMOJ presipat pisu u casu slobodnu svu je onak stavi . I da ta kesica kao samo vrijedi 2. sata tako nama rekli na pedijatriji , .. Doduse nije nikad duze ni bila kesa u roku sata piski i odnesem ODMAH iste sekunde jer mi je blizu , jer ako dugo pisa stoji nece urin valjati.
poželjela sam puno da ''mahalam'' i noćas ću sve da nadaoknadim
toliko sam važnih rođendana malih i velikih porpustuila to moram nadokanditi...uh teško je bez vas kad čovjeku u svaku poru uđete
Apotekarko , i nama su noci lose al tjesimo se proce jednom valjda Lady, ljubi curu nasu manekenku lijepu nedaj da te nerviraju te zli jezici , kao mrsava je neka je mrsava , i mi smo ne mrsavi nego slangici manekeni ona je meni medena ma premedena ebes kg. udebljat ce se kad porastu (hajd tjesimo se nije sve u kg) .. Mala Mya, Marinci, kako je drug nas ? Vidim ti se mucis sa upalam uh imal mi ista gore mene cim neki stes poklopi nanerviram se , (bilo sta da je djete bolesno ili sl.) za dva dana ja fasujem upalu a sve od stresa... Jelena ja sam pila brusnice ko krava jao kad se sjtim zeljna sam vode bila svaki dan sam po 1l. pila Zato mi se caj gadi samo da pomislim na njega cuvaj se. Teacherko, cestitam L. zubic Pantera brzo ozdravljenje vam zelim
Ma nisu zlobni, moja mama zivi za Lanu...nije mislila nista lose ali nekad nema osjecaja, samo kaze sta ima za reci pa ti se pusi....Gnjavi me puno, kao ja mlada, oni odogojili djecu bla bla bla....NE dopire im do mozga da JA zelim odgajati svoje dijete kao sto su i oni svoju....a ne da radim kako drugi kazu...
hvala drage moje danas cu kupiti kesice pa ako ne bude bolje, ujutro cu probati uhvatiti i pravac dr nadam se da ce biti ok, ali tako mi je jutros bilo zao samo place mama nosaj, nije dala sec da je spustim, tako da nisam pametna sta joj je dobra stvar je sto je fino nani doruckovala, lady evo se i meni prevrce stomak od neke muke, kad ne znaju reci sta ih boli
Ma nisu zlobni, moja mama zivi za Lanu...nije mislila nista lose ali nekad nema osjecaja, samo kaze sta ima za reci pa ti se pusi....Gnjavi me puno, kao ja mlada, oni odogojili djecu bla bla bla....NE dopire im do mozga da JA zelim odgajati svoje dijete kao sto su i oni svoju....a ne da radim kako drugi kazu...
mA znam al nisam ja mislila na tvoju mamu vec sam mislila inace kad ti bilo tko drugi kaze meni kad Moja Mama kaze kao jest mi nesto ko haman smro ko lagan kad ga uzmem ja kazem ma daj cini ti se i nemoj mi to govoriti znas da se ja onda posle brinem I tako zena mi vise nikad ne govori A sveki i kad kazem ovo sto sam mami ona ne haje Opet zna rec jest mi usitnio a to mi je najmrze al rekne sa takvim sazaljenjem a to MRZIM Jos mi neki dan rece , kao za A. bronhitis pa mozda se u njemu nesto nije razvilo iapk je on nedonosce kao nisu mu pluca bila razvijena .Reko kako nisu pa ja sam gore dobijevala boce da se anelu pluca razvijaju kako bole boce kao djavo. Bio je 4 dana u inkb. izasao hb bez ikakvi mani zdrav prav samo mrsav To nema veze , svako djete moze imat bronhitis cuj anel dobio sto je prerano rodjen mislim bezzz ...