|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  431 432 [433] 434 435   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
6.4.2011 15:37:37   
Lady26
Jel ovo dobro vidim da trebamo cestitati?! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cestitam, da prodje sto lakse...decembarske bebe su naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 10801
6.4.2011 15:39:30   
Sonja
hvalaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10802
6.4.2011 15:41:58   
megi
Sonja cestitke za jos jednu user posted image

super za pelene, mi smo jos u fazi odvikavanja li joj se ne nazire ni sredina a kamoli kraj user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 10803
6.4.2011 15:51:58   
Lady26
Evo izvjestaja za rucak user posted image user posted image
Kaze mm pojela 20-30 makaroncica....user posted image user posted image user posted image brojala teta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Pa je otisao gore i pogledao koliko je ostalo jer je kao pojela "pola" i kaze nije neka pljacka, slabo je onda jela....
Al hajd bar nesto je pojela, ja sam joj kupila vocne danonino i obicni LGG jogurt, onako malo kao uzinica da joj bude, ma zauhar ako bude htjela....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 10804
6.4.2011 16:20:44   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Na zapadu nista novo, dorucak tako-tako a pravila joj griz na mlijeku i krusku...znaci sad necemo ni voce....dobrooooooo....
Za rucak sam joj rekla makaroncice sa sirom pa cemo da vidimo hoce li to htjeti...ja sam jutros zorom supicu napravila pa da joj da mogu dati kad dodjem...nek nam je sa srecom user posted image user posted image user posted image ...

Ja izlazilla malo proset____ati, da mozak odmorim i noge umorim user posted image , svratim u Haris export, za Lanu nista, za mene nista, Haris 1- Ja 0 user posted image user posted image user posted image , jedino sam vidjela pamucne majice kratki rukav, bas fin cvrst materijal, mislim da cu se vratiti kad legne plata...po 9KM, naravno ljubicas_ta i jedna malo manje ljubicas_ta user posted image ...

Mala, gdje si kono, kako djecica? Nego, te pape-cipele, sta su tacno user posted image , jesu li za vani? Ima li za curice, ima li brojeva  user posted image user posted image user posted image user posted image , boje....ajmo raport.....

e mogu za vani kada bude toplije, ima od 18 pa nadalje, ima bez, plavih, rozih raznih.
meni su preslatke bas, a ima i cipelica, onaj borovo kod pijace na grbavici, ne znam ima li u astri u gradu i u dobrinji user posted image

a ja isla po nalaz Igoru, UK nema eserihije, ima streptococs fecalis u dvije a jedna streilna, ali to je od kake valjda i nije puno tako da se nadamo da ce tako i ostati

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10805
6.4.2011 16:27:58   
Lady26
Pa dobro je sto nema eserihije user posted image jel de user posted image user posted image user posted image ...a ne znam za tu drugu baju....koliko je ona opasna?
Jutros mi teta govori kad je Lana piskila u tutu da joj je mokraca malo tamnija, ja kazem mozda od tute pa ne vidi fino kaze nasula sebi malo na dlan user posted image user posted image user posted image , pa malo me zabrinula...sta mislis...?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 10806
6.4.2011 17:18:28   
Malenaoduvijek

Pa dobro je sto nema eserihije user posted image jel de user posted image user posted image user posted image ...a ne znam za tu drugu baju....koliko je ona opasna?
Jutros mi teta govori kad je Lana piskila u tutu da joj je mokraca malo tamnija, ja kazem mozda od tute pa ne vidi fino kaze nasula sebi malo na dlan user posted image user posted image user posted image , pa malo me zabrinula...sta mislis...?

pa provjeri ti to ipak, ne mora nista da bude.ako se ne osjei, a ako hoces da budes sigurna uradi nalaz obicni onaj st je 5 KM u sanasi da budes sigurna ako ne mozes da dobijes uputnicu

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10807
6.4.2011 17:37:57   
bebac2

ona vec piski u tutuuser posted image , a ja je svom jos nisam ni kupila. GROZNA SAM, odoh u shoping

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10808
6.4.2011 18:03:02   
dafri
IZVORNA PORUKA: N_N

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: marinčii

Andreju i Ajni sretan rođendan i da budu uvijek zdravi i nasmijani.ljube ih Matej i mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridružujemo se čestitkama!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I mi, i mi user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pridružujemo se čestitkama,slavljenicima sve naj,najuser posted image user posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 10809
6.4.2011 18:11:15   
dafri
felix žao mi je zbog boci,biće to ok,a cukouser posted image user posted image
tajra curice su slatkiši,super što je sve prošlo ok,bez incidenatauser posted image user posted image
tekja mogu zamisliti kako je izgledalo,nadam se da nije virus čim je poslije normalno jeo
Sonja čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 10810
6.4.2011 18:21:58   
Anoniman
Mala , ma istjerat ce te vi baju abd samo neka nije ona vasa ili neka druga.
Sonja cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image ljubi nam A. dragog.
darfy, ladyuser posted image user posted image
Ja sam toliko umornaaa noge me boleee , samo damije da legnem ..

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 10811
6.4.2011 19:04:43   
Anoniman
Vidim koliko vam nedostajemo nema nas dan i po i niko ne pita za nas user posted image . idem ja kod svojih trudnica user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10812
6.4.2011 19:13:52   
koka i po
suti nisi jedina user posted image ..
"nametni se"user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10813
6.4.2011 19:28:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Vidim koliko vam nedostajemo nema nas dan i po i niko ne pita za nas user posted image . idem ja kod svojih trudnica user posted image
user posted image user posted image nemoj tako jelena , izvini al ja nisam primjetila da te nema previse sam umorna , i danas me svasta nesto "poklopilo"
user posted image user posted image user posted image user posted image ljubi oke lijepe

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10814
6.4.2011 19:46:03   
Anoniman
Ja sam vam zbog mog bubrega u bolnici zaglavila, tako da se sad vodim na urolgiji, ali na svoju odgovornost sam kuci, a idem ujutru i uvece kod njih na terapiju...kljukaju me svim i svacim, postala sma pokretna apoteka user posted image , ali izdrzao je Mujo i gore, ali sam popizdila na nase zdravstvo, setaju te kao sansku kozu...pih... nazalost zalosno ali zivjeli privatnici.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10815
6.4.2011 20:24:53   
marinčii

Ja sam vam zbog mog bubrega u bolnici zaglavila, tako da se sad vodim na urolgiji, ali na svoju odgovornost sam kuci, a idem ujutru i uvece kod njih na terapiju...kljukaju me svim i svacim, postala sma pokretna apoteka user posted image , ali izdrzao je Mujo i gore, ali sam popizdila na nase zdravstvo, setaju te kao sansku kozu...pih... nazalost zalosno ali zivjeli privatnici.
a joj draga baš mi je žao,mogu misliti kako ti je user posted image nadam se da će brzo sve biti iza tebe,a šta ti je s bubrezima,ja nisam u toku?i ja sam neki dan radila nalaze i pokazalo mi bjelančevine u urinu,al me doktorica uvjerila da to nije ništa strašno al bome ja nisam toliko sigurna u te njene riječiuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10816
6.4.2011 20:28:31   
Anoniman
ma jaaka je nasa Jela , user posted image znam da nije lako zao mi je al zelim ti od srca da brzo sve bude iza tebe ,..user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 10817
6.4.2011 20:41:47   
Malenaoduvijek

vjerujes da sam maloprije kontala da te danas nije bilouser posted image user posted image

a izdrzat ces ti to mujo ne daj se user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10818
6.4.2011 20:42:53   
Malenaoduvijek
neki dan radila nalaze i pokazalo mi bjelančevine u urinu,al me doktorica uvjerila da to nije ništa strašno al bome ja nisam toliko sigurna u te njene riječiuser posted image

imas vjerovatno malo upale, imam i ja to, a ima li sta drugo?

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 10819
6.4.2011 20:48:04   
Anoniman
Ma vec dva dana sam imala nepodnosljive bolove u predjelu desnog bubrega koji su se sirili po dnu stomaka, ali sinoc nema sta nije bolilo, ja u hitnu iz hitne na ginekologiju, sa ginekologije na urologiju...gore ustanovili velika dilatacija desnog bubrega, sa jakom upalom bubrega, jajnika i mokracne besike sto je zbog svega toga izazvalo jake kontrakcije. Htjeli me ostaviti ja nisam imala kome Anu ostaviti mm mi na putu, tako da sam na svoju odgovornost izasla, ukljucili mi garamicin injekcije dva puta, zinat, spasmex i apaurin povecali na cetiri puta, danas opet na urologiju, sa urologije na ginekologiju...ma uglavnom ebo lud zbunjenog...hvala Bogu po malo popusta bol, strogo mirovanje, terapija i svaki dan po dva puta na raport i terapiju na urologiju... sto kaze mala mujo sam ja izdrzacu user posted image

Neposredna veza do poruke: 10820
6.4.2011 21:02:33   
Malenaoduvijek

Ma vec dva dana sam imala nepodnosljive bolove u predjelu desnog bubrega koji su se sirili po dnu stomaka, ali sinoc nema sta nije bolilo, ja u hitnu iz hitne na ginekologiju, sa ginekologije na urologiju...gore ustanovili velika dilatacija desnog bubrega, sa jakom upalom bubrega, jajnika i mokracne besike sto je zbog svega toga izazvalo jake kontrakcije. Htjeli me ostaviti ja nisam imala kome Anu ostaviti mm mi na putu, tako da sam na svoju odgovornost izasla, ukljucili mi garamicin injekcije dva puta, zinat, spasmex i apaurin povecali na cetiri puta, danas opet na urologiju, sa urologije na ginekologiju...ma uglavnom ebo lud zbunjenog...hvala Bogu po malo popusta bol, strogo mirovanje, terapija i svaki dan po dva puta na raport i terapiju na urologiju... sto kaze mala mujo sam ja izdrzacu user posted image

e mujo je mala maca za tebe,

a ti si trudnjaca dobro si prosla, ja gdje god sam se trudna pojavila mene su slali na ginekologiju, isto da sam sugavauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10821
6.4.2011 21:05:31   
dafri
jelena baš mi je žao,hajd bar nek bolovi popuštaju,nadam se da te cura sluša i da će te brzo proćiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 10822
6.4.2011 21:08:22   
Anoniman
uh jelena tebe pravo safatalouser posted image sta da ti kazem ja kontam kako je ovo lijepo vrijeme da smo svi u hodanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zelim ti da sto prije ozdravisuser posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 10823
6.4.2011 21:15:35   
Lady26

Uh...najezila sam se...Pa Mujo, dje nafata tolike upale, nije te Fata garant pokrivala user posted image ...
Salim se, moj je tata od rata 60%invalid zbog bubrega i zglobova pa znam kako to boli, a mogu misliti jos kako je tebi, zensko a i bebac u stomaku....Drzi se Mujo, Suljo ti salje zagrljaj user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10824
6.4.2011 21:15:55   
Honey3

uf pa draga Jelena gdje se ti toliko prehladiuser posted image cuvaj se zeno jos si trudnica,ja imam problema sa bubrezima,mislim pijesak i ceste upale mok.kanala i na jednoj temi je bambi rekla da je dobro nositi vunene carape,ja u njima spavam,jedva sam navikla ali hvala Bogu moji bubrezi i mok.kanali slusaju,pa pokusajuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  431 432 [433] 434 435   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  431 432 [433] 434 435   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *