Malenaoduvijek
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 IZVORNA PORUKA: Lady26 Na zapadu nista novo, dorucak tako-tako a pravila joj griz na mlijeku i krusku...znaci sad necemo ni voce....dobrooooooo.... Za rucak sam joj rekla makaroncice sa sirom pa cemo da vidimo hoce li to htjeti...ja sam jutros zorom supicu napravila pa da joj da mogu dati kad dodjem...nek nam je sa srecom ... Ja izlazilla malo proset____ati, da mozak odmorim i noge umorim , svratim u Haris export, za Lanu nista, za mene nista, Haris 1- Ja 0 , jedino sam vidjela pamucne majice kratki rukav, bas fin cvrst materijal, mislim da cu se vratiti kad legne plata...po 9KM, naravno ljubicas_ta i jedna malo manje ljubicas_ta ... Mala, gdje si kono, kako djecica? Nego, te pape-cipele, sta su tacno , jesu li za vani? Ima li za curice, ima li brojeva , boje....ajmo raport..... e mogu za vani kada bude toplije, ima od 18 pa nadalje, ima bez, plavih, rozih raznih. meni su preslatke bas, a ima i cipelica, onaj borovo kod pijace na grbavici, ne znam ima li u astri u gradu i u dobrinji a ja isla po nalaz Igoru, UK nema eserihije, ima streptococs fecalis u dvije a jedna streilna, ali to je od kake valjda i nije puno tako da se nadamo da ce tako i ostati