|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  429 430 [431] 432 433   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
6.4.2011 12:12:50   
Anoniman
Pantera , ja sam se sva najezila kad sam procitala da je beba umrla. Stvarno pa nista dobro nemoze se cutiuser posted image .....
Zao mi je al boze moj , najvise zbog djeta .....
Pusto je sad vani kad pogledam njegov boxs.....
Jos mi briga za djete , cekam nal. kakv ce biti strah me tog slajma , groznog  ma samo neke brige i stesovi....

(odgovor članu Pantera.)
  Neposredna veza do poruke: 10751
6.4.2011 12:14:25   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Amani12

Felix bas mi je zao kuke user posted image
A nadam se da ce nalaz biti uredan i da ce Anelko napokon ozdraviti aBd user posted image user posted image user posted image
Lady kako curica danas rucki)

Ne znam draga jos, nisam zvala, sef mi je tu pa ne volim telefonirati....poslat cu mm poruku....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 10752
6.4.2011 12:28:37   
Honey3
dobar vam dan i veliki suncani pozdravuser posted image Tajra princezice su medene mashallah a ova torta izgleda njamiiiiuser posted image felix bas mi je zao sto je Anel toliko bolestan,nadam se da ce nalaz biti uredu i zao mi je cukija pravouser posted image Lady kao nam drugarica papa?
moja E eno pajki,fino je doruckovala,kad ustane idemo malo u setnju,hvala Bogu pa je otoplilouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10753
6.4.2011 12:32:35   
R&T@
IZVORNA PORUKA: chuci

ne znam gdje da pitam kad nema posebna tema o vakcinacijama, ima samo ona mmr.
mene interesuje ona vakcina što ide sa 18 mj. mi bi sad trebali ići a kolega od mm kaže on svoju vodio da primi i rekli mu da nema i da neće biti do 16.4. a ako do tada ne dođe da će tek 2014 doći.user posted image

može li se kupiti, da li neko zna pa da joj daju?

user posted image
Mrzim vakcine...

Jesi li ti iz Sarajeva, chuci?
Koji je to Dom zdravlja?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 10754
6.4.2011 12:35:20   
Anoniman
tajra cure su preslatkeuser posted image
drago mi je cuti da se Riana fino ponasalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mozda nas ceka i neka ''fina'' fazauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ove do sad su bileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 10755
6.4.2011 12:36:58   
R&T@
IZVORNA PORUKA: zaha

dobar vam dan i veliki suncani pozdravuser posted image Tajra princezice su medene mashallah a ova torta izgleda njamiiiiuser posted image felix bas mi je zao sto je Anel toliko bolestan,nadam se da ce nalaz biti uredu i zao mi je cukija pravouser posted image Lady kao nam drugarica papa?
moja E eno pajki,fino je doruckovala,kad ustane idemo malo u setnju,hvala Bogu pa je otoplilouser posted image

Hvala, dragauser posted image

Torta je bila super, samo je bila prevelika za frizider, pa joj je bilo vruceuser posted image , malo nam se preznojila i slova pala u nesvjestuser posted image user posted image
I sve se pojelo, gosti trazili:"Jos malo..."user posted image user posted image

Naravno, hvala Elmi...
ko zna, znauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 10756
6.4.2011 12:39:47   
R&T@
IZVORNA PORUKA: noa

tajra cure su preslatkeuser posted image
drago mi je cuti da se Riana fino ponasalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mozda nas ceka i neka ''fina'' fazauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ove do sad su bileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vjeruj, Noa, ja ostala user posted image
Nijedno dijete nije pocupala, nijednom se rasplakala, nista prosula, nikoga gadjalauser posted image user posted image user posted image

Boze, na dobro... da i vama predje ovaj "virus finoce"user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10757
6.4.2011 12:43:26   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

Torta je bila super, samo je bila prevelika za frizider, pa joj je bilo vruceuser posted image , malo nam se preznojila i slova pala u nesvjestuser posted image user posted image

Naravno, hvala Elmi...

Vidim ja ono "R" se zakovrnulo user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10758
6.4.2011 12:44:38   
škorpija
Sretan rođendan Ajni i Andreju, od mene i Ajdinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Pantera.)
Neposredna veza do poruke: 10759
6.4.2011 12:47:59   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Naravno, hvala Elmi...

Vidim ja ono "R" se zakovrnulo user posted image user posted image user posted image user posted image

Dezertiralo user posted image user posted image user posted image
Culo slovo da ga prozivam po forumu kako su ta djeca "poteska"...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10760
6.4.2011 12:52:05   
Anoniman
sretan rodjendan andrej i ajnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Riana , curice su medeneuser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 10761
6.4.2011 12:59:25   
R&T@
Hvala, felik, mila...

A nemoj mi se ti toliko brinuti... znam da ti se sve "skupilo", ali moras malo dati i sebi oduska...ali "priusti" sebi mirnu veceru s muzem, kahvu sa sestrom,...
djeca nam jesu sve, ali i mi smo samo zeneuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10762
6.4.2011 13:04:25   
Anoniman
pa jutros ja zvala mamu ona meni vice dodji kod nas malo da mozak odmoris da sa sekom izadjem one ce brinuti o anelu .
Pa cekat cu viken. jer moram jos ova dva dana hodati snjim ....
MA znas ono kako kazu kad kola, krenu niz brzo nezaustavljaju se lako...
Al abd. bit ce bolje , nedo mi Bog goreg .....
Zao mi jedino djeta , sto se kljoka tolikim sirupima bocama , jos jadnog ga sad i bronhitis dokrajcio al proce....
user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 10763
6.4.2011 13:04:53   
Malenaoduvijek
evo i mi dosli,

vidim ovdje nista lijepo ne mozes cuti....

felix zao mi je cukice, a za bris nemoj  se unaprijed sekirati, mozda bude ok user posted image

tajra cure su preslatke, a torta je medena istouser posted image user posted image

lady samo polako, sad ti nazoves a Lana sve smazala

a za ovu bebu juce, ja ne mogu vjerovati, ja mislila nisam dobro cula kad kaze od vakcine.
j
a L.ne vodim na vakcine pa me mogu zatvoriti, ali srecom pa imamo neuropedijatra koji to treba odobriti a ni on nije svoju djecu nikada vakcinisao tako da nemam brige.

a za I. cu se posavjetovati sa pedijatricom, da mu hoce ovo sve biti ok pa bi vidjeli i za vakcine.samo smo primili bsg i hepatitise.

a ja sam isto nikakva kao da cu se prehladiti ludilo .samo mi to jos faliuser posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10764
6.4.2011 13:12:24   
R&T@
Mala1994, nadam se da nije prehladauser posted image

A pogledaj ovog vremena...kako cemo biti zdravi i u formi...
jucer da se "smrznes", a danas mozes setati u majici kratkih rukava...
treba se organizam prilagoditi tim promjenama...

Ja sam uspjela sve rascistiti i tek sad osjecam koliko sam umorna od dernekauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 10765
6.4.2011 13:13:59   
Anoniman
Mala , pa ped. me prepala kad je grlo pregledala on se nakaslja ona mi pokaza kao vidi slajma puno grlo zacepilo disanje puteve , tako da joj taj slajm na kasiku izasao ona odma stavila u sterilnu bocicu da odnesem na analizu. Nije nam nista dala kaze da ukljucuje neke lekove nece dok bis ne bude gotov , pa nam do sutra jos jednu bocu produzila guza moja mala....
I ukljucila nam fenestil (ima sad da ga opijuuser posted image od njih samo spava )kapi..

Neposredna veza do poruke: 10766
6.4.2011 13:14:40   
koka i po
a sad deyavu user posted image ...
evo me friska iz Zenice user posted image .....
zenicanke sorry ja uvjek zurim user posted image ...
Andreju i Ajni sretan rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
ostalima user posted image ...
nemam stosta novoga da pisem ,kod mene je uvjek sve isto user posted image ...
slobodno preskocite moj post...isto da me nema user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 10767
6.4.2011 13:16:35   
Malenaoduvijek
bas tako u pravu si, treba meni dobar odmor kao i vecini da dignem sve cetiti u zrak i da odmaram.

da mi je malo do fojnice otici user posted image user posted image

e ja maloprije svracala do borova na grbavici, kako imaju slatke obuce, ekstra nekek kao pape ali imaju i dublje sa finim djonom dole 33 KM.ima raznih velicina i boja ekstra.
moram ovoj svojoj dvojici kupiti, a imaju kao male rupice sa strane taman da se nona ne znoji, ja se odusevila a nisu stvarno ni skupe.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10768
6.4.2011 13:18:23   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

Mala , pa ped. me prepala kad je grlo pregledala on se nakaslja ona mi pokaza kao vidi slajma puno grlo zacepilo disanje puteve , tako da joj taj slajm na kasiku izasao ona odma stavila u sterilnu bocicu da odnesem na analizu. Nije nam nista dala kaze da ukljucuje neke lekove nece dok bis ne bude gotov , pa nam do sutra jos jednu bocu produzila guza moja mala....
I ukljucila nam fenestil (ima sad da ga opijuuser posted image od njih samo spava )kapi..

pa jeli ona to misli da je alergijski bronhitis pa ukljucila fenistil, a jeli vi primate za opstrukciju boce ili antibiotik, ja kontala pencilin user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10769
6.4.2011 13:22:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

pa jeli ona to misli da je alergijski bronhitis pa ukljucila fenistil, a jeli vi primate za opstrukciju boce ili antibiotik, ja kontala pencilin user posted image

a nemam pojma nisam pitala jel alergijski  ili neuser posted image
Boce je primao zbog ognojeni krajnika...penciline...antibiotik...
Fenstil je dala , neznam sto.....

Neposredna veza do poruke: 10770
6.4.2011 13:24:51   
R&T@
Koko i po, jesi li ti ziva, zeno??????????????

Kako "uheta"?user posted image

Hajde ti u Sarajevo da te lijecimo jednom kahvom na Bascarsiji...
Garant ce ti biti boljeuser posted image

Ja moram u kasnu drugu smjenu, a bas mi se mrzi spremiti i izaci iz kuce...

Neposredna veza do poruke: 10771
6.4.2011 13:29:17   
koka i po

mensecini da jesam....jos malo user posted image ...
planiram doci u Sa.dok mi jos neki nalazi budu gotovi...
kafa bez cevapa ne dolazi u obzir user posted image ..
voljela bih vas vidjeti ali cu garant opet zuriti..
ali eto ko me je pozelio bujrum na pp user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10772
6.4.2011 13:41:11   
R&T@
IZVORNA PORUKA: koka i po

mensecini da jesam....jos malo user posted image ...
planiram doci u Sa.dok mi jos neki nalazi budu gotovi...
kafa bez cevapa ne dolazi u obzir user posted image ..
voljela bih vas vidjeti ali cu garant opet zuriti..
ali eto ko me je pozelio bujrum na pp user posted image

Cevapi mogu, ali nemoj i luk trazitiuser posted image user posted image user posted image

Hajde, nemoj biti zec...zastani malouser posted image ...cevapi su u pitanjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 10773
6.4.2011 13:43:02   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: MALA1994

a nemam pojma nisam pitala jel alergijski  ili neuser posted image
Boce je primao zbog ognojeni krajnika...penciline...antibiotik...
Fenstil je dala , neznam sto.....

ja sam po prirodi dosadna, kada pedijatrica kaze ukljucicu mu to i to , a ja pitam a zasto je to i tako za sve.
znaci nema da prepustas slucaju, pitaj.
ja sam imala jednu profesoricu koja je uvijek govorila nema glupih pitanja, samo glupih odgovora ,pa ti vidi.
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10774
6.4.2011 13:46:40   
Anoniman
ma znas kako je anel place dosadilo mu dere se jedva sam ju cula sta mi je pricala tako da sam zaboravila pitat a inace znam pitat.
Sutra cu abd. da ispitam.

Neposredna veza do poruke: 10775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  429 430 [431] 432 433   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  429 430 [431] 432 433   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *