Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pantera , ja sam se sva najezila kad sam procitala da je beba umrla. Stvarno pa nista dobro nemoze se cuti ..... Zao mi je al boze moj , najvise zbog djeta ..... Pusto je sad vani kad pogledam njegov boxs..... Jos mi briga za djete , cekam nal. kakv ce biti strah me tog slajma , groznog ma samo neke brige i stesovi....
dobar vam dan i veliki suncani pozdravTajra princezice su medene mashallah a ova torta izgleda njamiiiifelix bas mi je zao sto je Anel toliko bolestan,nadam se da ce nalaz biti uredu i zao mi je cukija pravoLady kao nam drugarica papa? moja E eno pajki,fino je doruckovala,kad ustane idemo malo u setnju,hvala Bogu pa je otoplilo
ne znam gdje da pitam kad nema posebna tema o vakcinacijama, ima samo ona mmr. mene interesuje ona vakcina što ide sa 18 mj. mi bi sad trebali ići a kolega od mm kaže on svoju vodio da primi i rekli mu da nema i da neće biti do 16.4. a ako do tada ne dođe da će tek 2014 doći.
može li se kupiti, da li neko zna pa da joj daju?
Mrzim vakcine...
Jesi li ti iz Sarajeva, chuci? Koji je to Dom zdravlja?
dobar vam dan i veliki suncani pozdravTajra princezice su medene mashallah a ova torta izgleda njamiiiifelix bas mi je zao sto je Anel toliko bolestan,nadam se da ce nalaz biti uredu i zao mi je cukija pravoLady kao nam drugarica papa? moja E eno pajki,fino je doruckovala,kad ustane idemo malo u setnju,hvala Bogu pa je otoplilo
Hvala, draga
Torta je bila super, samo je bila prevelika za frizider, pa joj je bilo vruce , malo nam se preznojila i slova pala u nesvjest I sve se pojelo, gosti trazili:"Jos malo..."
Naravno, hvala Elmi... ko zna, zna
Naravno, hvala Elmi... ko zna, zna
Vidim ja ono "R" se zakovrnulo
Dezertiralo Culo slovo da ga prozivam po forumu kako su ta djeca "poteska"...
A nemoj mi se ti toliko brinuti... znam da ti se sve "skupilo", ali moras malo dati i sebi oduska...ali "priusti" sebi mirnu veceru s muzem, kahvu sa sestrom,... djeca nam jesu sve, ali i mi smo samo zene
pa jutros ja zvala mamu ona meni vice dodji kod nas malo da mozak odmoris da sa sekom izadjem one ce brinuti o anelu . Pa cekat cu viken. jer moram jos ova dva dana hodati snjim .... MA znas ono kako kazu kad kola, krenu niz brzo nezaustavljaju se lako... Al abd. bit ce bolje , nedo mi Bog goreg ..... Zao mi jedino djeta , sto se kljoka tolikim sirupima bocama , jos jadnog ga sad i bronhitis dokrajcio al proce....
felix zao mi je cukice, a za bris nemoj se unaprijed sekirati, mozda bude ok
tajra cure su preslatke, a torta je medena isto
lady samo polako, sad ti nazoves a Lana sve smazala
a za ovu bebu juce, ja ne mogu vjerovati, ja mislila nisam dobro cula kad kaze od vakcine. j a L.ne vodim na vakcine pa me mogu zatvoriti, ali srecom pa imamo neuropedijatra koji to treba odobriti a ni on nije svoju djecu nikada vakcinisao tako da nemam brige.
a za I. cu se posavjetovati sa pedijatricom, da mu hoce ovo sve biti ok pa bi vidjeli i za vakcine.samo smo primili bsg i hepatitise.
a ja sam isto nikakva kao da cu se prehladiti ludilo .samo mi to jos fali
A pogledaj ovog vremena...kako cemo biti zdravi i u formi... jucer da se "smrznes", a danas mozes setati u majici kratkih rukava... treba se organizam prilagoditi tim promjenama...
Ja sam uspjela sve rascistiti i tek sad osjecam koliko sam umorna od derneka
Mala , pa ped. me prepala kad je grlo pregledala on se nakaslja ona mi pokaza kao vidi slajma puno grlo zacepilo disanje puteve , tako da joj taj slajm na kasiku izasao ona odma stavila u sterilnu bocicu da odnesem na analizu. Nije nam nista dala kaze da ukljucuje neke lekove nece dok bis ne bude gotov , pa nam do sutra jos jednu bocu produzila guza moja mala.... I ukljucila nam fenestil (ima sad da ga opiju od njih samo spava )kapi..
a sad deyavu ... evo me friska iz Zenice ..... zenicanke sorry ja uvjek zurim ... Andreju i Ajni sretan rodjendan ... ostalima ... nemam stosta novoga da pisem ,kod mene je uvjek sve isto ... slobodno preskocite moj post...isto da me nema
da mi je malo do fojnice otici
e ja maloprije svracala do borova na grbavici, kako imaju slatke obuce, ekstra nekek kao pape ali imaju i dublje sa finim djonom dole 33 KM.ima raznih velicina i boja ekstra. moram ovoj svojoj dvojici kupiti, a imaju kao male rupice sa strane taman da se nona ne znoji, ja se odusevila a nisu stvarno ni skupe.
Mala , pa ped. me prepala kad je grlo pregledala on se nakaslja ona mi pokaza kao vidi slajma puno grlo zacepilo disanje puteve , tako da joj taj slajm na kasiku izasao ona odma stavila u sterilnu bocicu da odnesem na analizu. Nije nam nista dala kaze da ukljucuje neke lekove nece dok bis ne bude gotov , pa nam do sutra jos jednu bocu produzila guza moja mala.... I ukljucila nam fenestil (ima sad da ga opiju od njih samo spava )kapi..
pa jeli ona to misli da je alergijski bronhitis pa ukljucila fenistil, a jeli vi primate za opstrukciju boce ili antibiotik, ja kontala pencilin
pa jeli ona to misli da je alergijski bronhitis pa ukljucila fenistil, a jeli vi primate za opstrukciju boce ili antibiotik, ja kontala pencilin
a nemam pojma nisam pitala jel alergijski ili ne Boce je primao zbog ognojeni krajnika...penciline...antibiotik... Fenstil je dala , neznam sto.....
Hajde ti u Sarajevo da te lijecimo jednom kahvom na Bascarsiji... Garant ce ti biti bolje
Ja moram u kasnu drugu smjenu, a bas mi se mrzi spremiti i izaci iz kuce...
mensecini da jesam....jos malo ... planiram doci u Sa.dok mi jos neki nalazi budu gotovi... kafa bez cevapa ne dolazi u obzir .. voljela bih vas vidjeti ali cu garant opet zuriti.. ali eto ko me je pozelio bujrum na pp
Ja moram u kasnu drugu smjenu, a bas mi se mrzi spremiti i izaci iz kuce...
mensecini da jesam....jos malo ... planiram doci u Sa.dok mi jos neki nalazi budu gotovi... kafa bez cevapa ne dolazi u obzir .. voljela bih vas vidjeti ali cu garant opet zuriti.. ali eto ko me je pozelio bujrum na pp
Cevapi mogu, ali nemoj i luk traziti
Hajde, nemoj biti zec...zastani malo ...cevapi su u pitanju
a nemam pojma nisam pitala jel alergijski ili ne Boce je primao zbog ognojeni krajnika...penciline...antibiotik... Fenstil je dala , neznam sto.....
ja sam po prirodi dosadna, kada pedijatrica kaze ukljucicu mu to i to , a ja pitam a zasto je to i tako za sve. znaci nema da prepustas slucaju, pitaj. ja sam imala jednu profesoricu koja je uvijek govorila nema glupih pitanja, samo glupih odgovora ,pa ti vidi.
ma znas kako je anel place dosadilo mu dere se jedva sam ju cula sta mi je pricala tako da sam zaboravila pitat a inace znam pitat. Sutra cu abd. da ispitam.