Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Vecerrrr I ja bila na kafii sa dragim drustvancem ,dosla kuci,vecericu spremila sa dragim i djecaka smjestili u krevet a nas dvoje trazimo neki filmic da gledamo... Joj dermatitisi Ja cu sutra kod doktora i traziti uputnicu za dermatologa... Znate li je li se to dugo ceka?
Vecerrrr I ja bila na kafii sa dragim drustvancem ,dosla kuci,vecericu spremila sa dragim i djecaka smjestili u krevet a nas dvoje trazimo neki filmic da gledamo... Joj dermatitisi Ja cu sutra kod doktora i traziti uputnicu za dermatologa... Znate li je li se to dugo ceka?
amani ti si iz sa jeli tako, dermatolog ti je u cemalusi i koliko ja znam ne narucujes se, rade u dvije smjene, barem je tako bilo, provjeri
Jesam draga. Znaci samo s uputnicom i gore... Ma vakat je vise,dosta mi krema i kremica i flonidana non-stop... Ljubi djecake,cula sam da su pravi sarmeri
Cekas samo da dodjes na red, a obicno nema guzve...dr je radila prosle godine samo prvu smjenu, sad mi nemoj vjerovati ipak je godina dana prosla...Pricamo o dr Knor....znci objasnile smo ti, gdje je Bata kod vjecne vatre u zgradi preko puta na dnu je dermatolog, zeljezna velika plava vrata...ili ako je lakse preko puta BKC, sportske radnje i one knjizare...jesam te zbunila ?
Jesam draga. Znaci samo s uputnicom i gore... Ma vakat je vise,dosta mi krema i kremica i flonidana non-stop... Ljubi djecake,cula sam da su pravi sarmeri
najbolje ti je, evo i lady ti je objasnila jos bolje gdje je.
moj maleni 3godine i dobio je osip po rukama a sad se prosirio i po nogama, jako ruzno izgleda, nekakva ruzicasta hrapava koza a u pocetku su samo tackice pune nekakvom prozirnom tekucinom.Bili smo dermatologu i dobili afloderm, medjutim nista mu nije bolje cak se i prosirilo. Citam o dr,Knor mozete li mi reci gdje s nalazi, jeli privatnik ili se ide na uputnicu njoj?
Čekam evo 2 godine da prestane provoditi svoje Ma danima nas "ubi" sa motorom. Čim dođemo kući zaleti se u garažu da dira, gleda, penje se na motor. Uvesti ga u kuću je postalo nemoguća misija samo izgovara: "mooootooot, moootooot, mooooooooooooooooooootoooooooot" i krokodilsk suze. Vrhunac je bio kad je počeo rušiti sve po kući i bacati se po podu i izvijati Eh reko, dosta više! Uberem šipku, i pucnem ga par puta, zagalamim ma više nije spomenuo MOTOT
Čekam evo 2 godine da prestane provoditi svoje Ma danima nas "ubi" sa motorom. Čim dođemo kući zaleti se u garažu da dira, gleda, penje se na motor. Uvesti ga u kuću je postalo nemoguća misija samo izgovara: "mooootooot, moootooot, mooooooooooooooooooootoooooooot" i krokodilsk suze. Vrhunac je bio kad je počeo rušiti sve po kući i bacati se po podu i izvijati Eh reko, dosta više! Uberem šipku, i pucnem ga par puta, zagalamim ma više nije spomenuo MOTOT
E dusa slatka,zaboravio on i na motot. Nemoj vise da ga ruzis mama,bit ce on super djecak. Kako samo fino seta i drzi mamu za rukicu. A ti draga ko da si mu sestra a ne mama.A tek S. Svaka ti cast
Amani12, nadam se da će više popustiti, ma gdje dobar pa na BB smo bili 15 min. jer je gospodinu palo na pamet auto i da B jozi auto Uh smor mali Hvala ti puno na komplimentima a ja sam tek večeras skontala da si ti ustvari šečerlemica
E moja NN-meni se čini da su moj I i tvoj B kao blizanci! Nema ništa zajedničko sa S-k'o da su im različite majke Za spavanje znaš...a i za auto-pa to je više za poluditi-samo ato i ato.....i nema šanse da uđe u kuću bez plača-ili moja ide babo ato ili vozi Iman ato(ima ono plastično sa pedalama...)u snu se dere i traži jujica-jedino taj crtani gleda i kad se razdere-nema druge nego upaliti ga-samo da ušuti! E zamisli sad 2-3 po ponoći i on se u snu dere-paji mama jujica! Ma haos!!!!!! Još kad mi kažu-pa veliki je, trebao bi noć prespavati
moj maleni 3godine i dobio je osip po rukama a sad se prosirio i po nogama, jako ruzno izgleda, nekakva ruzicasta hrapava koza a u pocetku su samo tackice pune nekakvom prozirnom tekucinom.Bili smo dermatologu i dobili afloderm, medjutim nista mu nije bolje cak se i prosirilo. Citam o dr,Knor mozete li mi reci gdje s nalazi, jeli privatnik ili se ide na uputnicu njoj?
Bas mi je zao, ako nije kasno, ona radi i privatno a radi i pri DZ moze se otici na uputnicu, ja sam vec gore objasnila gdje se nalazi dermatolog....
IZVORNA PORUKA: Lady26
gdje je Bata kod vjecne vatre u zgradi preko puta na dnu je dermatolog, zeljezna velika plava vrata...ili ako je lakse preko puta BKC, sportske radnje i one knjizare...