|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  426 427 [428] 429 430   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
5.4.2011 16:20:59   
Lady26
Meni dermatitis proradio....ocni kapci i obrazi mi crveni gore, svrbi....fleka do fleke...jedva cekam kuci da namazem kremom....

Odoh gasim se....cujemo se, pusa velika za sve, izvinite jos jednom na danasnjem "peglanju" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 5.4.2011 16:25:42 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10676
5.4.2011 16:38:02   
Anoniman
Ja rekoh odoh da odspavam dok moje dijete spava, ja usla u sobu da uzmem deku, kad moje dijete budno igra se sa cuclom i dekicu fino izbacila van krevetca... toliko o njenom, a i mom spavanju user posted image , da hoce bar sat odspavati jos po cijeli dan je na nogama, puze ustaje, hoda i opet maksimum 45min odspava...(fali mi onaj smaili sto lupa glavom od pod)

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 10677
5.4.2011 16:38:06   
Anoniman
Drugarici Riani, sretan rodjendan, zivjela, zivjela, mnogo ljeta slavilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Puno te ljube Ajna i teta saharauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 10678
5.4.2011 17:46:14   
dafri
pozz,
Riani čestitke i od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image
kako nam brzo odrastoše bebeuser posted image user posted image ,kada pogledam Unine slike  prije par mjeseci i sad, ostanem pafuser posted image

mala,felix drago mi je da su nalazi ok
Lady nadoće ona na svoje,proješće,znam da te to sada nervira, što zaha reče dobro je i kruha kad hoće

ja sam pravo umorna,drugi dio godišnjeg je počeo pa na poslu radimo sve i svauser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10679
5.4.2011 18:08:39   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: bebacha

Ja sam mozda za vas nemajka al nikad djecu netjeram da jedu.ja samo zovnem da sjede za sto,u vecini slucajeva je stavim da sjedne jer joj je mrsko dociuser posted image ako nece da jede samo joj fino kazem da ustane s stolica i da prosetauser posted image user posted image tako je uvjek bilo.znala je danima jesti mizerne kolicine hrane i onda pocne jesti normalno.mislim da se tjeranjem mogu stvorit i traume u vezi hrane.tako je i s Alenom.ako se desi da za dorucak pojede bas malo ja odustanem od hranjena,ako on hranu odbija al nema mu jest do rucka,osim donjenja naravno.

ovo je moja mama meni uradila, uvijek je hodala za mnom i hranila me i ja sam dobila averziju na hranu

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 10680
5.4.2011 18:20:53   
Anoniman
user posted image user posted image nemogu mi usta stat ....spava mi se.... moram ic kosu prat vani je bas hladno ja sa anelom bila 5min .nosila ga samo da uzme have .
Evo ga opet carape skidauser posted image user posted image user posted image odo ga ganjat..... Probala sam stample ali one sklizave pa se razbio o parketuser posted image znate koliko je puko glavom.
Jede hb danas kuc, kuc ne ureklo se pojo zdjelu karmelina sa bananom. Posle ja pravila makaronice nama i on jeo, pa opet siso kod sveki jeo pite user posted image masallah, masallah ....
Ladyuser posted image user posted image
Darfy, da rastu djeca bas vrijeme ide ko ludo ....

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 10681
5.4.2011 19:59:10   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Meni dermatitis proradio....ocni kapci i obrazi mi crveni gore, svrbi....fleka do fleke...jedva cekam kuci da namazem kremom....

Odoh gasim se....cujemo se, pusa velika za sve, izvinite jos jednom na danasnjem "peglanju" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tebi je prvo nervoza proradila pa dermatitis, nemoj se toliko nervirati, probaj barem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10682
5.4.2011 21:04:31   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

user posted image user posted image nemogu mi usta stat ....spava mi se.... moram ic kosu prat vani je bas hladno ja sa anelom bila 5min .nosila ga samo da uzme have .
Evo ga opet carape skidauser posted image user posted image user posted image odo ga ganjat..... Probala sam stample ali one sklizave pa se razbio o parketuser posted image znate koliko je puko glavom.
Jede hb danas kuc, kuc ne ureklo se pojo zdjelu karmelina sa bananom. Posle ja pravila makaronice nama i on jeo, pa opet siso kod sveki jeo pite user posted image masallah, masallah ....

masala za njopu, a jel ti njemu oblacis pape pa ti moze skidati stalno carape ili nece

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10683
5.4.2011 21:09:39   
Lady26
Bila na kafici sa rajom sa rr, mojim trudnicama, Lana ostala kuci, ova nemajka je moraala malo mozak proluftati sta cu...ja dosla a ona mama mama i dodje meni fol place user posted image , kaze mm i da me je trazila....
Eh epizoda hranjenje...pojela je svega 5-6 kasika rucka, grickala sredine hljeba uz to, ja prvo sve fino, nakon pola sata plac i vikanje...pojela malo rucka i dam joj bananu, grizla zalogaj po zalogaj, davila se bukvalno i pojela ju je cijelu....sad je popila 170ml mlijeka i spava....
Moje lice ocajno, namazala sam se remom cekam da svrbez popusti....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 10684
5.4.2011 21:14:45   
Malenaoduvijek

Bila na kafici sa rajom sa rr, mojim trudnicama, Lana ostala kuci, ova nemajka je moraala malo mozak proluftati sta cu...ja dosla a ona mama mama i dodje meni fol place user posted image , kaze mm i da me je trazila....
Eh epizoda hranjenje...pojela je svega 5-6 kasika rucka, grickala sredine hljeba uz to, ja prvo sve fino, nakon pola sata plac i vikanje...pojela malo rucka i dam joj bananu, grizla zalogaj po zalogaj, davila se bukvalno i pojela ju je cijelu....sad je popila 170ml mlijeka i spava....
Moje lice ocajno, namazala sam se remom cekam da svrbez popusti....

pa daji joj pomalo, nema ti druge u vise navata dok se stanje ne promjeni, nemoj je siliti.

a cime se mazes?meni poiskakali lisajevi, rozno mi je lice ne smijem nista staviti na njega a imam podocnjake

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10685
5.4.2011 21:19:34   
teacher75
ni moja lana nije danas rucalauser posted image moja mama joj napravila cuspajz pa su joj pokusavale dati i ona i teta i nije htjela ni okusitiuser posted image probala sam i ja kad sam dosla kuci navecer al nema sanse. pojela je jogurt, kiflu i bananu i jutros puru i mix voca.nadam se da je to zbog toga sto ne voli cuspajz i da ce sutra nesto drugo pojesti

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 10686
5.4.2011 21:21:24   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: teacher75

ni moja lana nije danas rucalauser posted image moja mama joj napravila cuspajz pa su joj pokusavale dati i ona i teta i nije htjela ni okusitiuser posted image probala sam i ja kad sam dosla kuci navecer al nema sanse. pojela je jogurt, kiflu i bananu i jutros puru i mix voca.nadam se da je to zbog toga sto ne voli cuspajz i da ce sutra nesto drugo pojesti

ja sam svojima danas pravila spinat isto, nasla dobar recept smazali su samo tako, sa malo krompira i bijelog luka, da je bilo jos pojeli bi jos.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 10687
5.4.2011 21:22:55   
Lady26
Ja mazem godinama KUTERID G mast, nije zdrava ali jedino mi ona povuce ovo sve....to mazem 2-3x i povuce se i u tankomm sloju....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 10688
5.4.2011 21:25:27   
Lady26

IZVORNA PORUKA: MALA1994

ja sam svojima danas pravila spinat isto, nasla dobar recept smazali su samo tako, sa malo krompira i bijelog luka, da je bilo jos pojeli bi jos.

pisi ,skupljam recepte user posted image , moze i na pp ako ti nije mrsko....
Sta rade djecica...Samo da znas da spominjem L gdje god stignem.... user posted image ni Lana se ne mazi sa mnom onako kao on....a onaj mali lopov hehehehe hm....user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 10689
5.4.2011 21:26:15   
Malenaoduvijek

Ja mazem godinama KUTERID G mast, nije zdrava ali jedino mi ona povuce ovo sve....to mazem 2-3x i povuce se i u tankomm sloju....

znaci kuterid, ja sam koristila dugo i mast i kremu, mast mi je bolja ( bolje pomogne) a L.je pedijatrica nesto slicno prepisala prije godinu ali blaze afloderm. isto je na bazi kortizona ali je kao blaza .njemu bile crvene fleke oko usta jedva smo ih se rijesili.

a ja sam se jedno vrijeme mazala kuteridom kao becutanom user posted image user posted image pa skontala da nije tako dobar pa prestala.

probacu opet i ja ovo mi je bas ruzno

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10690
5.4.2011 21:27:38   
teacher75
lana inace pojede spinat sa rizom ili krompirom. ja skuham na mesnoj vodi a nekad na obicnoj rizu ili krompir i pred kraj kuhanja 5 minuta ubacim spinat, na kraju sve zajedno izblendam. i ona fino pojede, voli i jaje, pa ne znam sto danas nije htjela cuspjaz, prvi put smo joj to napravili

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10691
5.4.2011 21:28:50   
teacher75

posalji i meni recept, please

Neposredna veza do poruke: 10692
5.4.2011 21:31:28   
Lady26

znaci kuterid, ja sam koristila dugo i mast i kremu, mast mi je bolja ( bolje pomogne) a L.je pedijatrica nesto slicno prepisala prije godinu ali blaze afloderm. isto je na bazi kortizona ali je kao blaza .njemu bile crvene fleke oko usta jedva smo ih se rijesili.

a ja sam se jedno vrijeme mazala kuteridom kao becutanom user posted image user posted image pa skontala da nije tako dobar pa prestala.

Hahahahahaha cuj kako je mazala hahahahaha....
Ja sam ti mm prije godina i godina rekla da od nje rastu dlake kao nus pojava, i sad kad god me vidi da mazem pa bona narast ce ti dlake ili kad kazem trebam kupiti onu kremu kremu, kaze jel onu svoju za dlake user posted image ....user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 10693
5.4.2011 21:34:45   
Malenaoduvijek

Hahahahahaha cuj kako je mazala hahahahaha....
Ja sam ti mm prije godina i godina rekla da od nje rastu dlake kao nus pojava, i sad kad god me vidi da mazem pa bona narast ce ti dlake ili kad kazem trebam kupiti onu kremu kremu, kaze jel onu svoju za dlake user posted image ....user posted image

e ja sam onda trebala biti vukodlak user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10694
5.4.2011 21:35:40   
Malenaoduvijek

lana inace pojede spinat sa rizom ili krompirom. ja skuham na mesnoj vodi a nekad na obicnoj rizu ili krompir i pred kraj kuhanja 5 minuta ubacim spinat, na kraju sve zajedno izblendam. i ona fino pojede, voli i jaje, pa ne znam sto danas nije htjela cuspjaz, prvi put smo joj to napravili

poslacu ti, a ovo ne moras blendati bude kao iz blendera

Neposredna veza do poruke: 10695
5.4.2011 21:39:54   
Anoniman
mala napisi ti taj recept negdje na temu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imam spinata ko u prici a pravim ga na samo jedan nacinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 10696
5.4.2011 21:42:02   
Anoniman

posalji i meni recept, please
mogul i ja dobiti recept user posted image

Neposredna veza do poruke: 10697
5.4.2011 21:43:04   
Malenaoduvijek

pisi ,skupljam recepte user posted image , moze i na pp ako ti nije mrsko....
Sta rade djecica...Samo da znas da spominjem L gdje god stignem.... user posted image ni Lana se ne mazi sa mnom onako kao on....a onaj mali lopov hehehehe hm....user posted image user posted image

lopov pravi, mazulja jedna.samo bi se mazio, ali nije ni on naivan sve zene uhvati i voli im oko dekoltea.dijete uvijek mirise na zenski parfem.user posted image user posted image
dovedem ti ga na porciju mazenja opet, a mafija je danas dobio po guzi, nista ne slusa.
sad vristi kad ja krenem iz kuce, ali bukvalno.user posted image

eno ga spava ne zna gjde je koliko je danas krugova po vrazovoj obisaouser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10698
5.4.2011 21:43:04   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

masala za njopu, a jel ti njemu oblacis pape pa ti moze skidati stalno carape ili nece
samo jedne tanke carapice

Neposredna veza do poruke: 10699
5.4.2011 21:44:47   
teacher75
mala1994, nemoj mi reci da si i ti bila na bazaru a da se nismo upoznaleuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  426 427 [428] 429 430   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  426 427 [428] 429 430   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *