Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
isto ovako Jelena mi imamo sad onih suskavih igrackica za bebe iz DM-a koje nismo kupovali kad su joj trebale ona uzme a tata plati a da najsmjesnije je bilo kad joj je rekao: Noa miruj znas kakva je mama
Felix to za ninanje nije karakteristika ne odgojenog djeteta.shvati da to njemu treba.njega kad nesto muci on hoce tebe,hoce da radi nesto sto voli,u ovom slucaju ninanje. ti se predstavljas kao stroga al ja mislim da je Anel umazen.ti lebdis na njim i on to vjesto koristi.recimmo kod moje Ajle deranje,vristanje i galama ne prolazi i oduvjek je tako.ja njoj samo moram pricat i objasnjavat.ako bas pocnem vikat ona mene vise ne slusa.
isto ovako Jelena mi imamo sad onih suskavih igrackica za bebe iz DM-a koje nismo kupovali kad su joj trebale ona uzme a tata plati a da najsmjesnije je bilo kad joj je rekao: Noa miruj znas kakva je mama
E tako onda znas onaj slonic iz DM-a i jos neki ne znam ni sta je sto uzasno piste i krevelje se na svaki pokret, ana ih ima identicnih sest, jeste da joj je to omiljena igracka, ali sta ce joj ih toliko, kaze pa voli ih, uzela ga sa police i ponijela, "tatino dijete" punih usta to kaze, a ja ospice dobijam. A redovna je ona eto mame bjezi , kod nas se dijete plasi mamom, a ne baba rogom u kuci
Ma ne znam vise sta je... A dva dana su mu se bili malo smirili ,evo sad opet... Ljubi nam Anelka naseg slatkog i da zubic sto prije nikne da djecak bude raspolozen a mamica da se odomori...
Vidim vi se raspisale pravo. Jelena imamo slicne metode, samo kod neke djece to ne pali. Moja mala sada dira uticnicu npr i sama sebe udari po ruci i smije se. Ili se skine (cak i pelenu!!!) i onda kada je ja ugledam prijeti prsticem i smije se Felix ne moras pokusavati sa stramplicama, za par dana ce skontati kako se i one skidaju, pa ces imati jos veci belaj. Moja skine pape, sokne, trenerku, otkopca bodi i pelenu skine. Neki dan mi bila drugarica, mi se zapricale, dolazi mala iz sobe, tako sve poskidala. Ova moja prijateljica se smije, kaze cekaj da je slikam. A ja...
Felix ne moras pokusavati sa stramplicama, za par dana ce skontati kako se i one skidaju, pa ces imati jos veci belaj. Moja skine pape, sokne, trenerku, otkopca bodi i pelenu skine. Neki dan mi bila drugarica, mi se zapricale, dolazi mala iz sobe, tako sve poskidala. Ova moja prijateljica se smije, kaze cekaj da je slikam. A ja...
slatkica mala
Vidim vi se raspisale pravo. Jelena imamo slicne metode, samo kod neke djece to ne pali. Moja mala sada dira uticnicu npr i sama sebe udari po ruci i smije se. Ili se skine (cak i pelenu!!!) i onda kada je ja ugledam prijeti prsticem i smije se Felix ne moras pokusavati sa stramplicama, za par dana ce skontati kako se i one skidaju, pa ces imati jos veci belaj. Moja skine pape, sokne, trenerku, otkopca bodi i pelenu skine. Neki dan mi bila drugarica, mi se zapricale, dolazi mala iz sobe, tako sve poskidala. Ova moja prijateljica se smije, kaze cekaj da je slikam. A ja...
joj jesu smjesni ma cudo su Ma znas i to sam pomislila navacer kad oblacim pidzamu cim vidi moje none gole uzme se za njih dira ih smije se zanimljive mu , udara me po njima i na kraju sam sebi skida gace oce i on da bude golo. Kad presvacim gornji dio odma vise šiše (sise) i trazi svoje u njedrima
hahah kako su ova djeca slatka mangupi mali...moj kad ga naruzim postidi se i pogne glavu ko curica hahahaha.. a tata mu vice i njega ne benda a kad se ja naljutim sto je rijetkost on oce da crkne od tuge hahahaha
anel kad je nervozan kao sinoc MM sta zna samo zna uzadnje vrijeme ga losem uciti samo da suti vice mu: ajmo ja i ti skakati po lezaju ovaj jedva doceko.... Ili, posle meni A. vice : mama ade, kace anju da anju skace Reko NE smijes past ces ne ne.... A on ce ade, moze ade..... ja opet jasno ne ne budi dosadan a on suti pa ce ćaće do tata pošo (kad ce doc tata) s posla
Mojoj su "none" nesto posebno. Skine carape, gura nam "none" mu usta da ih ljubimo, kada legnu navece da spavaju ova starija ne voli da su joj noge pokrivene i onda se mala dere: Noneeee, noneee... pa jadnica mora da se pokrije
Mojoj su "none" nesto posebno. Skine carape, gura nam "none" mu usta da ih ljubimo, kada legnu navece da spavaju ova starija ne voli da su joj noge pokrivene i onda se mala dere: Noneeee, noneee... pa jadnica mora da se pokrije
Obrascici nam opet gore Nunny duso vidimo se. U 18h,jel?
jeeee :D jedva cekam misa mu jel to opet radi izlaska
Kako mislis radi izlaska? Pa izlazili smo i ova dva dana ali su mu bili ok,blago crveni ali se nije cesao. A maloprije je skroz izgrebao lijevi obrascic,pile moje,koliko ga to iritira.
svaka ti cast bebacha, nikada mi nisu bili jasni ljudi koji prijete bocama i onda djete slom zivaca prezivljava kada treba dr i na bocu. ili kada prijete ciganima ili sl i dijete onda ima strah naravno.
meni je u domu zdravlja tako jedna zena pokusala kao da prepadne sestrinog malog sa bocom jer ne slusa, ja sam joj tako odbrusila da se na okrenula na dr stranu i nije joj vise palo na pamet da ista kaze.
Jao moja starija je imala fazu kada se plasila muhe. Samo joj kazes: nemoj tamo ima muha, dijete pobjegne. Mala se ne plasi nicega. Ne znam je li mi to ili jer nekada mi treba i nesto tako, kada sam na izmaku snaga od objasnjavanja kako nesto ne valja, nije lijepo i sl.
Jao moja starija je imala fazu kada se plasila muhe. Samo joj kazes: nemoj tamo ima muha, dijete pobjegne. Mala se ne plasi nicega. Ne znam je li mi to ili jer nekada mi treba i nesto tako, kada sam na izmaku snaga od objasnjavanja kako nesto ne valja, nije lijepo i sl.
uvjek je bila baba roga ...... Ma nekad se ne boji nicega ......
evo i mene konacno, isli smo na kontrolu i sve je ok hB.
nema vise nista na plucima, ne treba inhalirati, dala nam je da vadimo krv , zeljezo, pa da idemo kardiologu radi suma. uspjela sam se odmah naruciti na kardiologiji.
vidim neki hoce da idu, ma neka vas sa rajom, ima i nas za druge teme ali drzimo se ove sa rajom.
evo sta je meni zena psiholog rekla za tu tvrdoglavost , znaci treba biti uporan, dosljedan i treba dijete nagraditi ili kazniti kada nesto uradi ili ne uradi. nagrada treba da slijedi neposredno da bi shvatili da je to zbog toga. ona je za mog L.rekla da je dovoljno veliki da to treba poceti vec (sa dvije godine)
ja znam da je to sve lakse reci nego uraditi ali eto da ja podijelim sa vama.
Obrascici nam opet gore Nunny duso vidimo se. U 18h,jel?
jeeee :D jedva cekam misa mu jel to opet radi izlaska
Kako mislis radi izlaska? Pa izlazili smo i ova dva dana ali su mu bili ok,blago crveni ali se nije cesao. A maloprije je skroz izgrebao lijevi obrascic,pile moje,koliko ga to iritira.
amani nisam upratila od cega je njemu to, jeli dermatitis ili sta. sta vam je dr dala da mazete