Anoniman
|
Felix ali spusti glavu i prestane npr da dira uticnicu, a kad kazes nemoj dirati uticnicu ubice te struja sigurno ne prestane da je dira. I meni je tesko i meni se srce kida, ali ja ne vristim kad pravi rovas, ja ne vristim kad radi nesto sto smatram da treba raditi ili kad radi nesto sto je ne moze ozlijediti. Mi imamo zastitu za uticnice ali ja opet nedam da dira, otici cemokod nekoga ko nema zastitu pa ce dirati, a hajde ti objasni njoj da kod nas smije, kod nekog drugog ne smije, ovako lijepo ne smije ni kod koga, otvaranje ladica, diranje posudja i rovasenje po kuhinji, diranje TV-a, sporeta, frizidera ma svih elektricnih uredjaja ne smije. Vise ce me boliti ako se mlatne priliko otvaranja ladica ili nedaj boze polomi zube, jer ona nehoda vec se dize uz stvari i uhvati za ladicu na npr koja se otvori, i nju povuce da padne...tako da sam ja dosledna nekim svojim principima, ko god hoce moze reci da sam nemajka, da sam prestroga, ali jednostavno ono sto se ne smije, ne smije koliko god mene to boljelo sto ja vrisnem. ako Bog da imacu i dr dijete ubrzo, Ani ce biti 18 mjeseci, ako ej sad ne naucim nekom redu donekle tad sigurno necu jer necu imati kada, sta ja treba da hranim dijete a ona da baulja oko uticnica...ma nece taj film docekati dok sam ja ziva. Jos pogotovo sto sam ja sama sa njom gotovo uvijek, mm je vise na putu i na poslu nego kuci, ako vikend provede kuci mi smo presrecni, ali on niti ima niti pokusava stvoriti autoritet, niti ga se ona boji...ali razumijem i njega i ako ne podrzavam, jednostavno ej pozeli.
|