|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  425 426 [427] 428 429   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
5.4.2011 15:07:18   
mama75
IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: mama75

Jao moja starija je imala fazu kada se plasila muhe. Samo joj kazes: nemoj tamo ima muha, dijete pobjegne. Mala se ne plasi nicega. Ne znam je li mi to user posted image ili user posted image jer nekada mi treba i nesto tako, kada sam na izmaku snaga od objasnjavanja kako nesto ne valja, nije lijepo i sl. 
uvjek je bila baba rogauser posted image user posted image user posted image ......
Ma nekad se ne boji nicega ......

Pa da se onda boji babe user posted image Ma moja mala je cudo jedno. Sto kaze tajra, da nemam ovo starije dijete normalno pomislila bih da su sva djeca user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10651
5.4.2011 15:07:47   
Anoniman
mala drago mi je da je o.k malacuser posted image user posted image user posted image kod nas nal svi uredu al vidim nije niko primjetio sta sam pislauser posted image al nema veeze,.
Jedino ostao jos slajm u njemu pa ce produziti sirupom da izadje iz njega sve i sad se nakaslje....
Bitno da nema baji u urinu brisevi o.k user posted image
Samo nas zub muci uzas!!!!jedan nista ne spavamo...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 10652
5.4.2011 15:08:56   
Anoniman

Jao moja starija je imala fazu kada se plasila muhe. Samo joj kazes: nemoj tamo ima muha, dijete pobjegne. Mala se ne plasi nicega. Ne znam je li mi to user posted image ili user posted image jer nekada mi treba i nesto tako, kada sam na izmaku snaga od objasnjavanja kako nesto ne valja, nije lijepo i sl. 
uvjek je bila baba rogauser posted image user posted image user posted image ......
Ma nekad se ne boji nicega ......

Pa da se onda boji babe user posted image Ma moja mala je cudo jedno. Sto kaze tajra, da nemam ovo starije dijete normalno pomislila bih da su sva djeca user posted image
pa odkud ona/ona zna sta je baba to je izmisljen likuser posted image user posted image user posted image
anel nece ne poznatim ljudima odma nakon pola sata dok se ne oslobodi...

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 10653
5.4.2011 15:09:04   
Malenaoduvijek

mala drago mi je da je o.k malacuser posted image user posted image user posted image kod nas nal svi uredu al vidim nije niko primjetio sta sam pislauser posted image al nema veeze,.
Jedino ostao jos slajm u njemu pa ce produziti sirupom da izadje iz njega sve i sad se nakaslje....
Bitno da nema baji u urinu brisevi o.k user posted image
Samo nas zub muci uzas!!!!jedan nista ne spavamo...

ja sam primjetila jutros majke mi i hocu da napisem ali smela sada, sjetila bih se ja kasnije.

to je najvaznije, a koji vam je pikovit dala ( vidis da sam procitala ja )

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10654
5.4.2011 15:10:32   
Anoniman
Multivitaminski Pikovit 1+

Neposredna veza do poruke: 10655
5.4.2011 15:10:46   
Amani12
Mala i Felix user posted image user posted image user posted image za nalaze.Da nam djecica uvijek budu zdrava...

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

Neposredna veza do poruke: 10656
5.4.2011 15:11:19   
mama75
IZVORNA PORUKA: MALA1994

evo i mene konacno,
isli smo na kontrolu i sve je ok hB.

nema vise nista na plucima, ne treba inhalirati, dala nam je da vadimo krv , zeljezo, pa da idemo kardiologu radi suma.
uspjela sam se odmah naruciti na kardiologiji.

vidim neki hoce da idu, ma neka vas sa rajom, ima i nas za druge teme ali drzimo se ove sa rajom.user posted image user posted image

evo sta je meni zena psiholog rekla za tu tvrdoglavost ,
znaci treba biti uporan, dosljedan i treba dijete nagraditi ili kazniti kada nesto uradi ili ne uradi.
nagrada treba da slijedi neposredno da bi shvatili da je to zbog toga.
ona je za mog L.rekla da je dovoljno veliki da to treba poceti vec (sa dvije godine)

ja znam da je to sve lakse reci nego uraditi ali eto da ja podijelim sa vama.

I ja sam ovog misljenja. Ja sam stariju kcerku "kaznjavala" tako da je stavim na "stolicu za razmisljanje" par minuta ako uradi nesto sto nije lijepo. Dakle, objasnim joj sve lijepo i onda joj kazem da sjedne i da malo razmisli o tome sta je uradila itd. Ali ova mala mi je nekako drugacija, cini mi se da je starija bila zrelija u njenoj dobi. I moja jos ne prica ovako kao vasa djeca. Kod nje je par rijeci i to je sve. Pa se onda moze praviti luda, kao ne razumije sta joj ja govorim user posted image
naravno i nagrada uvijek bude, da ne mislite da sam samo kaznu primjenjivala user posted image

Neposredna veza do poruke: 10657
5.4.2011 15:12:54   
mama75
IZVORNA PORUKA: Amani12

Mala i Felix user posted image user posted image user posted image za nalaze.Da nam djecica uvijek budu zdrava...

I ja kazem: samo da su zdravi, ostalo sve dodje na svoje. user posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 10658
5.4.2011 15:13:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amani12

Ako Bogda user posted image user posted image user posted image sva djeca .....

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 10659
5.4.2011 15:15:44   
mama75
Eh drage moje, posto ste mi u ranijim postovima dale ideju za danasnji rucak (makarone sa fasiranim mesom) user posted image parvo da vam se zahvalim, na brzinu je napravljen i sada odoh i ja malkice leci dok mi djeca spavaju. Pozdravljam vas user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10660
5.4.2011 15:17:16   
Malenaoduvijek

Multivitaminski Pikovit 1+

pitam te jer je meni dr rekla da se kod anemije daje multivitamin da ne mogu obicni preparati za imunitet.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10661
5.4.2011 15:19:57   
Lady26
JA moram pa me razapnite....
Sad me mm zove, pojela svega 3-4kasike rucka....ja mu kazem da joj bas mlijeko daju, kaze popila samo 40ml user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Srce mi lupa, ne znam jel od ljutnje ili zalosti sto nece da jede a nisam tamo kuci....
Dajte mi savjet bilo kakav, poslusat cu....Al im je trazila hljeba i dali joj komad korice da zvace...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 10662
5.4.2011 15:26:03   
bebacha
mozda da joj das nesto za apetit.pikovit i sl

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10663
5.4.2011 15:26:44   
Nunny
znas kako ja hranim malenog... stavim ga u krilo upalim na youtubu  snoopija ili nesto da ga hipnotise  i guram mu hranu usta i on pojede i ne zna da je pojeo

< Poruku je uredio Nunny -- 5.4.2011 15:27:10 >

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10664
5.4.2011 15:28:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

JA moram pa me razapnite....
Sad me mm zove, pojela svega 3-4kasike rucka....ja mu kazem da joj bas mlijeko daju, kaze popila samo 40ml user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Srce mi lupa, ne znam jel od ljutnje ili zalosti sto nece da jede a nisam tamo kuci....
Dajte mi savjet bilo kakav, poslusat cu....Al im je trazila hljeba i dali joj komad korice da zvace...

Pa ja tebi pisem jutros zeno ti mene na IGNOR
zao mi jeuser posted image dusa draga ..
kupi joj PIKOVIT 1+ multivitaminski fino pise na njemu :

s nedostatkom apetita
iscrpljenoj skolskoj djeci
s zastojom rasta
kao dodatak antibotiskom lijecenju
kao dijetski naadomjestatak vitamina osobito zimi i u prljece 7km. je....

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 10665
5.4.2011 15:30:39   
Anoniman
Mala koji god ti je psiholog to savjetovao dobro ti je rekao... Sa djecom kolika god ona bila, mislim na uzrast trebas biti dosledan...najgore je ono jednom smijes, jednom ne, jer onda oni ne shvataju zasto jednom da, jednom ne...najbitnije je da nema puno ubjedjivanja i da nema mazenja posle ruženja. Kazna je najbolje sredstvo za vaspitanje dokazano je...ovo govorim uopsteno jer svako dijete je individua za sebe.

Lady draga znam kako ti je jer bih se i ja osjecala isto tako, ali posto je ona vesela i ne zali se na nista ja bih to zubima pripisala ili jednostavno nekoj fazi koja ce proci. Posto koliko upratih rece da joj trice rastu to je najvjerovatniej od toga.

Mala i Felix super sto su momci dobro user posted image ... Lady nam je rekla da su ti djecaci divni, jedva cekam da ih upoznam user posted image

Mene ubi bubreg za poluditi, odoh malo pokusati i ja odspavati dok ovo moje malo spava...ljubimo vas.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 10666
5.4.2011 15:31:21   
Anoniman
jelena nedaj seuser posted image user posted image user posted image odo i ja...... 

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10667
5.4.2011 15:33:37   
Nunny
hipnoza je zakon samo ti nju pred kompjuter i pustis je da gleda sta voli ali mora da jede  ako nece ti iskljucis...onda ce povezat gledanje sa papanjem evo A kad god vidi snoopy-a ogladni odma trazi njam njam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10668
5.4.2011 15:33:57   
iv@ncica
 i provjeri  zeljezo obavezno...i  ne  brini  se,  nece  joj  nista  biti  sto  ne jede kako s i  navikla  nekoliko dana....im mi  pretjerujemo  kad  djecu  tempiramo  da  svaki dan  trebaju   dobroi  jesti..piti..kakiti..spavati..biti  dobri....i  moze  biti  samo  faza  kad  pocinje  d abira  hranu  kao  kod  nas...
mi  se  spremamo  za  rođendan ;)))))))))))))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10669
5.4.2011 15:44:24   
megi
Lady
vjerovatno su zubici kazem ti ja i moja odbija hranu, a juce vidim da joj je jedna trojka malo izvrila, znaci skorz slabo jede, a cim trazi nesto da glodje znaci da je desni svrbe
potpuno te razumijem jer sam i ja oko toga uvijek bila uzas, tek sam nedavno malo primirila
znaci ponudis joj ona ce uzeti ono sto joj odgovara, bilo to sok, mlijeko, caj, nesto od hrane. proci ce samo treba strpljenja

i mi smo pili ovaj pikovt nista bolje od njega jeli nismo, tako da mozes probati
mi smo koristili zimus i Apivit sirup pa eto mozes i to probati nije zgoreg

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 10670
5.4.2011 15:46:28   
Lady26

Pa ja tebi pisem jutros zeno ti mene na IGNOR
zao mi jeuser posted image dusa draga ..
kupi joj PIKOVIT 1+ multivitaminski fino pise na njemu :

s nedostatkom apetita
iscrpljenoj skolskoj djeci
s zastojom rasta
kao dodatak antibotiskom lijecenju
kao dijetski naadomjestatak vitamina osobito zimi i u prljece 7km. je....

Ma ne ignorisem te Felix majke mi, citam ja sve redom, ali ne znam za taj sirup odmah sad, ako su zubici i ako je boli djaba mi sve da joj dam za apetit...ali morat cu svakako nesto...

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mala koji god ti je psiholog to savjetovao dobro ti je rekao... Sa djecom kolika god ona bila, mislim na uzrast trebas biti dosledan...najgore je ono jednom smijes, jednom ne, jer onda oni ne shvataju zasto jednom da, jednom ne...najbitnije je da nema puno ubjedjivanja i da nema mazenja posle ruženja. Kazna je najbolje sredstvo za vaspitanje dokazano je...ovo govorim uopsteno jer svako dijete je individua za sebe.

Ja se ovim vodim ali najgore mi je sto nisam kuci s njom....a teta i mm nemaju utjecaja... teta nece da joj se zamjera i da je tjera a ona mm dozivljava kao nekoga sa kim se zeza...mene se boji, ja kad vrisnem odmah se ukoci....
Dodje mi da uzmem godisnji ovo 2-3 dana....ma ne znam, jedva cekam kuci majke mi....

IZVORNA PORUKA: Nunny

hipnoza je zakon samo ti nju pred kompjuter i pustis je da gleda sta voli ali mora da jede  ako nece ti iskljucis...onda ce povezat gledanje sa papanjem evo A kad god vidi snoopy-a ogladni odma trazi njam njam

ne pali bar kod mm i tete.....tvrdoglava je strasno... ali meni je tako juce pojela obrok....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10671
5.4.2011 15:46:32   
Honey3
IZVORNA PORUKA: iv@ncica...i  ne  brini  se,  nece  joj  nista  biti  sto  ne jede kako s i  navikla  nekoliko dana....im mi  pretjerujemo  kad  djecu  tempiramo  da  svaki dan  trebaju   dobroi  jesti..piti..kakiti..spavati..biti  dobri....i  moze  biti  samo  faza  kad  pocinje  d abira  hranu  kao  kod  nas...

Lady,slazem se sa ovim,nemoj se toliko sikirati,pa proci ce,projest ce se,to su faze ako djetetu ista fali ako je malo prehladjeno ili zubici odma nece ni da jede,moja E nije jela nekoliko dana,ma slabo skroz,cim su joj zubici provirili evo pocela je i da jede,ne jos kao prije ali polako pa hoce hljeb,daj joj nek jede i hljebuser posted image ja evo za rucak pravila rizu i junetinu i corbicu od povrca  a moja dama jala samo salatu zelenu i luk i pavlaku sto sam stavila preko mesa,ma hajde ja opet zadovoljna i samo malo cesce cu je nuditi pa koliko god  pojede uharuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 10672
5.4.2011 15:48:43   
Lady26
Meni se prosli put poslije bolesti projela od caja od nane/mente...tako da cu prvo to ukljuciti svaki dan min jednu flasicu....pa vidjet cemo, da hoce izbiti vise....bijele se 3 odavno vec....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10673
5.4.2011 15:51:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Meni se prosli put poslije bolesti projela od caja od nane/mente...tako da cu prvo to ukljuciti svaki dan min jednu flasicu....pa vidjet cemo, da hoce izbiti vise....bijele se 3 odavno vec....
ovo je super da oce i anel user posted image al nece ....koliko treba da sav zub izbije kod nas vec danima samo proviriouser posted image al nije izbio sav desnu probio do kraja dole nije izbio ma kontalte 4je u pitanju..ovaj ga bas napatio...

< Poruku je uredio felix -- 5.4.2011 15:52:21 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 10674
5.4.2011 16:04:33   
Lady26
Ih polako....pisala sam ti na fb, Lani su 4 davno izasle, a kod dvije jedna je strana jos u mesu....ipak su to veci i jaci zubi, nece tako lako vani....ali po meni cim izbije ne boli vise....mozda grijesim ne znam....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  425 426 [427] 428 429   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  425 426 [427] 428 429   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *