Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
Dobro jutro... Veliki dan je iza nas, bilo je suuuuuuper Slavljenica u elementu, za ne prepoznati(kuc, kuc )... Nije prevrnula ni rostilj, ni tortu Samo je u 21:00 rekla:Hajdemo spavati i legla na dvije stolice... Ta slicica je mrak, ali je na mobitelu
Dobro jutro... Veliki dan je iza nas, bilo je suuuuuuper Slavljenica u elementu, za ne prepoznati(kuc, kuc )... Nije prevrnula ni rostilj, ni tortu Samo je u 21:00 rekla:Hajdemo spavati i legla na dvije stolice... Ta slicica je mrak, ali je na mobitelu
Tajra predivne su obje, nek su ti zive i zdrave, vesele Sve izgleda cuperrrrrrrr, tortica, haljinica, curice
Tajra djevojcice su preslatke, vidim da je sve proslo odlicno
Nas opet trojke muce li muce, hrana skroz slabo, pije pomalo, kaki koliko hoces puta, guza ko semafor, svaki put kad kaki to je plac, pa vriska kad je perem jer je boli ukljucili smo i hipermangan i kreme za guzicicu laganu hranu caj, pa vidjecemo koliko ce trajati kad su nam rasle cetvorke drzalo nas je skoro 7 dana, tjesim se da je jedna 3 vec probila
Joj i ova doadna gripa nikako da popusti malo... Beki je imao temperaturu preksinoc, polomila sam se oko njeg.. evo sad je mene uhvatila... svaka me koscica boli... muz otisao na put bas ga boli briga... ma nije ustvari mora raditi ...
Nas opet trojke muce li muce, hrana skroz slabo, pije pomalo, kaki koliko hoces puta, guza ko semafor, svaki put kad kaki to je plac, pa vriska kad je perem jer je boli ukljucili smo i hipermangan i kreme za guzicicu laganu hranu caj, pa vidjecemo koliko ce trajati kad su nam rasle cetvorke drzalo nas je skoro 7 dana, tjesim se da je jedna 3 vec probila
Sapatnice moja (tako se nekako kaze)...juce sam pipala jedna 3 mi je tvrda samo sto nije, ali nikako da izajde hebem mu.... Evo ko na iglama cekam da zovem tetu da vidim jel ista pojela....
Jako sam tuzna sve od jutros nesto lose A. produzila boce , jer slajma je pun jos uvjek poslala je na analizu bris slajma ,koji je gust ljepljiv i fujjj. Pa ce kad dodje nal. dat ce prema nal lekove sigurno je neka baja inhal. opet prima.dosla kuci skoro . I jutros nam cuko ugino isao sinoc u kucanju pobjegao sa dr. cukama dosao jutros sa treskom u oku nema oka, dosao veterinar i pas ugino jako sam tuzna anel ga obozavao , a i on anela sve od jutros lose bas sam fuj,.
Zao mi je sto djecica nisu u formi, ali bit ce sve super Evo nam sunca i igre
Ja zabrinuta... Riana nije primila vakcinu prije drugog rodjendana i planirali danas. A jutros opet slucaj smrti bebe nakon vakcine... U Doboju I bas, bas mi se ne ide...
jao prepade me to je blizu nas necu ga ni voditi majkemi ....
Jako sam tuzna sve od jutros nesto lose A. produzila boce , jer slajma je pun jos uvjek poslala je na analizu bris slajma ,koji je gust ljepljiv i fujjj. Pa ce kad dodje nal. dat ce prema nal lekove sigurno je neka baja inhal. opet prima.dosla kuci skoro . I jutros nam cuko ugino isao sinoc u kucanju pobjegao sa dr. cukama dosao jutros sa treskom u oku nema oka, dosao veterinar i pas ugino jako sam tuzna anel ga obozavao , a i on anela sve od jutros lose bas sam fuj,.
A, joj, mila....baš mi je žao...pa, kud baš i pored svih tih bolesti još i cuki da ugine
ne znam gdje da pitam kad nema posebna tema o vakcinacijama, ima samo ona mmr. mene interesuje ona vakcina što ide sa 18 mj. mi bi sad trebali ići a kolega od mm kaže on svoju vodio da primi i rekli mu da nema i da neće biti do 16.4. a ako do tada ne dođe da će tek 2014 doći.
ma neznam toliko mi je zao on je volio djecu ,smjesan bio jos je bio veliki ko tele al djeca ga se nisu bojala , umiljat je bio sveki je neutjesna od jutros samo place . Bit ce mi tesko kad odemo van anel odma trazi bobicu (bobija) vice ga...nece ni svekru biti lako jer je bio clan porodice snjim je isao na viked. uvjek ma tuzna sam. Jos mi anel nije ozdravio ma sve se sastalo, bojim se kakav ce baja biti upitanju u slajmu i jel to moze biti pa ce nam dat sirup prema antibiogramu ako nal.bude los,jos mu boce produzila. Danas na inhl. bili toliko se derooooooooo vristo mokra sam bila jos me osramoti drzim ga vidi sestra da sama ne mogu ,i uze ga za glavu drzi (zamotana je bula) a anel ce pod maskom, puti puti meee puti meee dere se ona ce njemu bebo samo jos malo a on ce njoj ebote, ebote da eboteee Ona ce jel to on psuje ne reko vice uće vruce mu ko fol, nije sreca dobro cula ja jesam sta je tacno rekao. Aha kaze ja mislila on psuje kao ko ga nauci to.....
felix mila znam kako ti je... gubila sam i ja ljubimca i plakala sam ko kišna godina za njim.. i danas evo kad se sjetim stisne me u grlu...
Jooooj i te vakcine više.... jutros me seka zove isprepadana kaže "sele dal da vodim malog na vakcinu eno u Doboju umrla beba od 2 mjeseca"... grozota...
Nisam znala sta da joj kazem... vakcinisanje je postala pravo nezgodna tema... ne znam.. nama je vakcina 17 maja pa ćemo vidjeti...
nit ići nit ne ići...