Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
cem se javim , hej nego kad idemo kod A i Jelene na kolace
Samo vici....cemo joj se najavimo iduce hefte?!
zasto mene nıko ne zove da muhabetımo mama2009 gledala sam slıke od D prelıjepa je mashAllah, mıslım da se na tebe lıcı jelena cujem da nesto nıje u redu sa tvojom ''malo''ılı trebas ponovo na kanal lady ı ostale
oooojjj ljudi mi jos bolesni... Dečko je dobar al ja užas jedan... bez tableta ne mobu nikako da funkcioniram danas... pucam se ovim Rhinostop al dzaba izgleda.... uzela sam i Benil kapi i to kratko traje...
dadada ista sam ti takva... totalno oldfashion girl... email ne volim nikako.. radije pišem nekako volim miris papira pogotovo ako je malo stariji.... i ljepse mi je kad drzim u ruci nešto što je meni neko drag držao već .. mislim na pismo i sl
Kako zavidim svima koji danas izadju vani...
moj novi mobitel maloprije je nastradao jer se moj dragi sinčić igrao čekića i eksera.. možete naslutiti šta je bio mobitel... uhhh koja ogrebotina
Da opet ne predje na bebaca...meni je samo to u glavi kad smo mm i ja bolesni, ali nece valjda.... Sa ovim se slazem, samo ja ne pisem pisma
A za mobitel...no comment.... ne daji, samo to ti mogu reci....
To nisam nosila ni kad sam imala 60kg....to mi nije cilj , uvijek 32 farmerke...da vidis jednu sliku na FB ona me vuce i tjera da mrsam ali dzaba....plakala bih kad je gledam....
zasto mene nıko ne zove da muhabetımo mama2009 gledala sam slıke od D prelıjepa je mashAllah, mıslım da se na tebe lıcı jelena cujem da nesto nıje u redu sa tvojom ''malo''ılı trebas ponovo na kanal lady ı ostale
Moras se malo cesce javljati, pusti Fb i glupu igricu
hej draga nema te dugoooooo, hvala za to da D lici na mene kako nam je drugarica saljemo vam pusu velikuuuuuuuuuuuuu
Hanady oni su njih slali u bolnicu al ona nije htjela i ja savjetujem alergo test
ma ona je isprepadana i brižna... mislim svi mi volimo svoju djecu ali mislim da najčešće bez doktora i bez 2-3 mišljenja kometentna nećemo doći do rješenja porblema....
ja nikada ne bih potpisala da ne idem u bolnicu... bar ne dok ne vidim kako će se tamo donositi...i koliko nam mogu pomoći...neke pretrage i praćenje opšteg stanja djeteta samo u bolnici se može, ambulanta tu ne pomaže.
A alergo test...vakat je...mislim daće doći u fazu izbacivanja ćilima, plišanih igrački, jastuka i frotirnih i sintetičkih posteljina kao i sve mi koje smo se srele sa brohitisom...
hej zenıce kad sam vec tu da vas pıtam nesto Vı zenıce koje ı dalje dojıte ımate lı problema sa dojenjem. Moja Sara ne doji puno max po 2-3 puta na dan ali brate bradavicu mi pijede, uzasno boli, ne znam šta više da joj radim. Osjećam čak i da je došao karaj mom dojenju ali eto rekoh da vas pitam šta vi radite?imate li i vi sličan problem? moja ima 8 žileta u ustima i još nekoliko će uskoro izaći
Koko ja napisah sve sto ti ispisa za tvoju boljku na papir, mislim da je duze nego sto ce biti dada-nino pismo ... Sve cu mu iscitam danas...tj sto vise budem u mogucnosti jer idem sama sa Anom, a ona kad ga vidi vristi i sve sto mi kaze javim ti odmah.
amela ma kod mene "mala" ko velika , ma ide na bolje...nece grom u ljubicice...a danas Anusku vodim na kontrolu za usi pa sam sva uspanicena.
Mama, Lady mogle ste stvarnoooooo , samo se javite
ma zeznula me Niiina navukla me pa me ostavila ma pusti glupe igrice dojadila mi je više. nisam nikad igrala takve igrice ali sa ovom sam se malo zarazila bila ljubni lijepe okice.
IZVORNA PORUKA: mama2009
IZVORNA PORUKA: amela2208
IZVORNA PORUKA: Lady26
hej draga nema te dugoooooo, hvala za to da D lici na mene kako nam je drugarica saljemo vam pusu velikuuuuuuuuuuuuu
ma ja sam ti draga prezauzeta svasta po nesto radim + igricaa sinosnje slike su preslatke sto si postaviila. ko je onaj deckic ha ljubimo i mi vas puno puno Koko ti si mene zaboravila i nemojte molim vas o tezini ja sma nekad nosila 28 farmerke sad mi ni jedne ne mogu od stomaka
amela ma kod mene "mala" ko velika , ma ide na bolje...nece grom u ljubicice...a danas Anusku vodim na kontrolu za usi pa sam sva uspanicena.
jaoj vı me stalno dobro nasmıjete. a držimo vam fige za malu Anušku pa javi šta je bilo. Nadamo se najbolje, milki malo odoh odoooooooooh imam posla papa svima
IZVORNA PORUKA: jelenaT danas Anusku vodim na kontrolu za usi pa sam sva uspanicena.
Za pregled sretno....bit ce sve ok aBd... A za ofo drugo, ja sam uvijek za...stvarno...mozemo se dogovoriti iduce sedmice ako ste raspolozene, i ti ako budes u elementu i kad ti bude odgovaralo...
ma zeznula me Niiina navukla me pa me ostavila ma pusti glupe igrice dojadila mi je više. nisam nikad igrala takve igrice ali sa ovom sam se malo zarazila bila ljubni lijepe okice.
IZVORNA PORUKA: amela2208
IZVORNA PORUKA: Lady26
ma ja sam ti draga prezauzeta svasta po nesto radim + igricaa sinosnje slike su preslatke sto si postaviila. ko je onaj deckic ha ljubimo i mi vas puno puno Koko ti si mene zaboravila i nemojte molim vas o tezini ja sma nekad nosila 28 farmerke sad mi ni jedne ne mogu od stomaka
nisam bona...nego te nema nikako ... kako med mali......i vrati stari avatar
ma tebe bar nije bilo secundu a ja sve tu al ne fatam nema šanse
Koko ja napisah sve sto ti ispisa za tvoju boljku na papir, mislim da je duze nego sto ce biti dada-nino pismo ... Sve cu mu iscitam danas...tj sto vise budem u mogucnosti jer idem sama sa Anom, a ona kad ga vidi vristi i sve sto mi kaze javim ti odmah.
sto bi rekao moj komsija...moje dijete je imalo sve poznate i jednu nepoznatu bolest .. jelena....hvala ti puno ja svakako planiram doci dok nalazi budu gotovi ali bi mi ovo njegovo misljenje prije pregleda puno znacilo